Jump to content
Dogomania

Smutna, przestraszona terrierkowata sunia, Maja, w Katowicach, JUŻ W DOMU!

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
Niestety, cichawo :(

:-( To trzeba mocno trzymać kciuki, wiem jak to jest czekać na telefon w sprawie jakiegokolwiek domku... Trzymam kciuki, jutro może ktoś zadzwoni... ;):oops:

Miłej nocy dziewczyny, Tobie Majeczko kolorowych snów i ciepłej nocki... :loveu::loveu::loveu:

Posted

kamilawa napisał(a):
:-( To trzeba mocno trzymać kciuki, wiem jak to jest czekać na telefon w sprawie jakiegokolwiek domku... Trzymam kciuki, jutro może ktoś zadzwoni... ;):oops:

Miłej nocy dziewczyny, Tobie Majeczko kolorowych snów i ciepłej nocki... :loveu::loveu::loveu:

Ja czekam w napięciu, bo biedna Maja bardzo przeżywa schron :( i teraz musi bidula spać na betonie :placz::placz::-(:-(:-(

Posted

Do góry Majeczko, ja Ci tak kibicję po cichu, wierzę, że musi ktoś w końcu zadzwonić...
Żebyś ty miała jakieś super fotki, to myślę, że Twoje oczy zaczarowałyby kogoś wreszcie...

Posted

__Lara napisał(a):
i teraz musi bidula spać na betonie :placz::placz::-(:-(:-(
Spokojnie. Maja, jak i inne psiaki, śpi w wewnętrznej części boksu, a tam są deski. Czyli nie jest aż tak źle. Ale też bez rewelacji.

Posted

Straszna cisza na wątku. Majasiu, trzymaj się kochana, niedługo będzie dobrze...Wierzę w to i trzymam najmocniej w świecie kciuki.
Biegnij na sama górę, nich Cię dużo cioteczek i wujaszków zobaczy... ;)

Posted

Jasza napisał(a):
A może by Majeczkę "pokazać" też Tym Państwu którzy są zainteresowani Zuzią?
Chcieli podobno widzieć też inne pieski..

Pokazałam :roll: ale kogo interesuje taki biedak, oni wciąż czekają na yorki... dziś miałam dwa telefony o szczeniaki i myślałam, że mnie krew zaleje...jedna osoba chciała szczeniaka jamnika :crazyeye: a kolejna tylko i wyłącznie szczeniaka, inny pies nie wchodzi w grę, starszy, ale ważne też by było wiedzieć jak duży wyrośnie pies... :angryy:

A jeśli chodzi o Zuzię to nie wiem czy Ci Państwo nie chcą innej Zuzi, chyba zaszła niestety pomyłka :(

Posted

Jasza napisał(a):
:shake:

Ale dałam też jej ogłoszenia na szerloku..

Dzięki Jaszo :loveu:

Niestety, ale ja jestem chyba coraz bardziej przeciwna adopcji szczeniaków na akcjach w SCC... teraz już widzę jak to działa, niestety... tylko adopcja starszego wyrośniętego psa może być w pełni odpowiedzialna i przemyślana.... a ze szczeniakiem to nigdy nic nie wiadomo....

Posted

Dogo07 napisał(a):
Co to akcje Scc?
SCC to Silesia City Center - największe centrum handlowa na granicy Katowic i Chorzowa :). A akcja w SCC to cyklicznie organizowana (comiesięczna) akcja adopcyjna psów i kotów.