kamilawa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Wezmę Cię Majasiu na spacerek na samą górę... :loveu: Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 maciaszek napisał(a):Nadal cisza z ogłoszeń? Niestety, cichawo :( Quote
kamilawa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 __Lara napisał(a):Niestety, cichawo :( :-( To trzeba mocno trzymać kciuki, wiem jak to jest czekać na telefon w sprawie jakiegokolwiek domku... Trzymam kciuki, jutro może ktoś zadzwoni... ;):oops: Miłej nocy dziewczyny, Tobie Majeczko kolorowych snów i ciepłej nocki... :loveu::loveu::loveu: Quote
__Lara Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 kamilawa napisał(a)::-( To trzeba mocno trzymać kciuki, wiem jak to jest czekać na telefon w sprawie jakiegokolwiek domku... Trzymam kciuki, jutro może ktoś zadzwoni... ;):oops: Miłej nocy dziewczyny, Tobie Majeczko kolorowych snów i ciepłej nocki... :loveu::loveu::loveu: Ja czekam w napięciu, bo biedna Maja bardzo przeżywa schron :( i teraz musi bidula spać na betonie :placz::placz::-(:-(:-( Quote
Jasza Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Do góry Majeczko, ja Ci tak kibicję po cichu, wierzę, że musi ktoś w końcu zadzwonić... Żebyś ty miała jakieś super fotki, to myślę, że Twoje oczy zaczarowałyby kogoś wreszcie... Quote
maciaszek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 __Lara napisał(a):i teraz musi bidula spać na betonie :placz::placz::-(:-(:-(Spokojnie. Maja, jak i inne psiaki, śpi w wewnętrznej części boksu, a tam są deski. Czyli nie jest aż tak źle. Ale też bez rewelacji. Quote
kamilawa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Straszna cisza na wątku. Majasiu, trzymaj się kochana, niedługo będzie dobrze...Wierzę w to i trzymam najmocniej w świecie kciuki. Biegnij na sama górę, nich Cię dużo cioteczek i wujaszków zobaczy... ;) Quote
Jasza Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 A może by Majeczkę "pokazać" też Tym Państwu którzy są zainteresowani Zuzią? Chcieli podobno widzieć też inne pieski.. Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Jasza napisał(a):A może by Majeczkę "pokazać" też Tym Państwu którzy są zainteresowani Zuzią? Chcieli podobno widzieć też inne pieski.. Pokazałam :roll: ale kogo interesuje taki biedak, oni wciąż czekają na yorki... dziś miałam dwa telefony o szczeniaki i myślałam, że mnie krew zaleje...jedna osoba chciała szczeniaka jamnika :crazyeye: a kolejna tylko i wyłącznie szczeniaka, inny pies nie wchodzi w grę, starszy, ale ważne też by było wiedzieć jak duży wyrośnie pies... :angryy: A jeśli chodzi o Zuzię to nie wiem czy Ci Państwo nie chcą innej Zuzi, chyba zaszła niestety pomyłka :( Quote
Jasza Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 :shake: Ale dałam też jej ogłoszenia na szerloku.. Quote
__Lara Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Jasza napisał(a)::shake: Ale dałam też jej ogłoszenia na szerloku.. Dzięki Jaszo :loveu: Niestety, ale ja jestem chyba coraz bardziej przeciwna adopcji szczeniaków na akcjach w SCC... teraz już widzę jak to działa, niestety... tylko adopcja starszego wyrośniętego psa może być w pełni odpowiedzialna i przemyślana.... a ze szczeniakiem to nigdy nic nie wiadomo.... Quote
maciaszek Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dogo07 napisał(a):Co to akcje Scc?SCC to Silesia City Center - największe centrum handlowa na granicy Katowic i Chorzowa :). A akcja w SCC to cyklicznie organizowana (comiesięczna) akcja adopcyjna psów i kotów. Quote
maciaszek Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Zaglądam i podrzucam do góry. Może jeszcze jakaś ciotka tu zaglądnie? Albo wujek... Quote
kamilawa Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Też Majeczkę podrzucę... Gdzie ten domek... :oops: Quote
Recommended Posts