malawaszka Posted July 18, 2005 Author Posted July 18, 2005 no my już od 2 czy 3 tyg też :evil: :x ciekawe jak oni chcą zrobić do dachu do kiońca lipca - obiecanki cacanki :x a Boluś tak bardzo chciałby tam już mieszkać :fadein: Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):ciekawe jak oni chcą zrobić do dachu do kiońca lipca - obiecanki cacanki :x eee, do końca lipca to pewnie zdążą! Ale przyszłego roku 8) :lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 wrrrr ale ja mówię bez dachu - to już tylko zostało wymurować ściany od parteru bo piętro nie ma ścian zewnętrznych :roll: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 dziś Boluś zadziwił wszystkich - jak tylko otworzyłam samochód jak przyjechaliśmy to Boluś wyskoczył i poooleciaaałłł przed siebie w łąkę :lol: :lol: :lol: tak uwielbiają tam jeździć oboje że coś wspaniałego obserwować jak się tam dobrze czują, w odwiedziny zawsze przychodzą też trzy psiaki sąsiadów - Kulawiak, Syn Kulawiaka i Pekin (imiona wymyślone przez nas ;-)) najpierw byli nieufni i bali się teraz rozsiadają się z nami i dopraszają o pieszczotki :lol: Quote
Guest bernulka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Jaki on śliczny :iloveyou: paździoszki Quote
daga10011 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 nawet bardzo sie smieje :D :P ..ojej..alez one beda szczesliwe we wlasnym ogrodzie-zobaczysz jak sie ich zachowanie zmieni 8) :lol: troszka bedziesz miala pracy zeby znowu sie sluchaly 8) :lol: Quote
arima Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 To super :D A kiedy w planach przeprowadzka?????? Quote
asher Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):piętro nie ma ścian zewnętrznych :roll: Ło rany, jak to nie ma ścian zewnętrznych? :o To co, cztery słupy i dach? :lol: Quote
daga10011 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Waszka-ani sie obejrzysz i bedzie gotowe :lol: Quote
Camara Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a):no my już od 2 czy 3 tyg też :evil: :x ciekawe jak oni chcą zrobić do dachu do kiońca lipca - obiecanki cacanki :x waszko, spokojnie zdążą! ile ja się nawkurzałam jak po wylaniu stropu budowlańce mi zniknęły na 1,5 miesiąca :evil: a obiecali, że łącznie z dachem dom będzie w 4 miechy :roll: i był :o :D a teraz już jestem po tynkowaniu... ufff :P a Bolunio ma tak szczęśliwą mordkę, że moja też się uśmiecha :D Quote
agabass Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 no narazie domu to nie widać ale co tam i w piwnicy można zamieszkać :lol: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 No - w piwnicy też można - zwłaszcza, że jest wielkości naszego obecnego mieszkania :lol: tylko ciut ciemno :roll: jeszcze jeden upiaszczony zadowolony ryjeczek :fadein: Quote
Siostra Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 waszko, ja też z utęsknieniem czekam końca swojej budowy, więc doskonale Cię rozumiem. :roll: Ale nic to, takie wyczekane, wytęsknione lepiej smakuje :D Quote
Guest bernulka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Jaki pycholek kochany :angel: :angel: angel: Quote
anetta Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Waszeczko, jestes wspaniala :angel: :calus: A Lunka i Bolus jak zwykle usmiechniete :D :fadein: i jakie zapracowane 8) Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Waszka - ściany to idzie raz-dwa :P Najdłużej schodzą płyty i dach (zależy czy i ile ma "koszy") malawaszka napisał(a):wrrrr ale ja mówię bez dachu - to już tylko zostało wymurować ściany od parteru bo piętro nie ma ścian zewnętrznych ani się obejrzysz, jak ściany będą stały - tylko gdzie Ty bedziesz miała te ściany :o Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 jakich "koszy" na dachu?? :o no a ściany będą na parterze :lol: Quote
aga1215 Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='malawaszka']jakich "koszy" na dachu?? :o no a ściany będą na parterze :lol: a na pietrze :o "kosze" to takie załamania dachu - najlepsi w nich są górale :lol: to mniej więcej wyglada tak (wygrzebałam gdzieś stare zdjęcie kawałka naszego dachu) Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 no na piętrze będą ścianki, ale to już takie cieńsze - wewnętrzne :-) a od zewnątrz będą skosy a takich "koszy" nie będziemy mieć - dach już i tak na maxa porąbany :lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Waszeczko a ja już się całkiem pogubiłam z tą twoją budową :oops: :na zewnątrz ścianki wewnętrzne ,dach porąbany :o bez koszy , a ściany z piętra na parterze :oops: oj nic nie wiem /a pifko piłam wczoraj :roll: / A piecholki widać że szczęśliwe na wsi :angel: Quote
malawaszka Posted July 19, 2005 Author Posted July 19, 2005 :-? :oops: fcale nie tak pisałam :lol: Quote
Alicja Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 malawaszka napisał(a)::-? :oops: fcale nie tak pisałam :lol:ale mnie to z tych skrawków wypowiedzi tak wyszło :oops: :lol: Quote
dbsst Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: iiiiiiiiiiiiii jaka slicznotka :D Quote
Recommended Posts