Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a ja spaliłam skrzydełka na skwarki, mało dom nie poszedłz dymem - w zwykłym metalowym garze i co??? i też się domył :diabloti::eviltong: a już byłam z nim pod zsypem, ale coś mnie pokusiło, żeby spróbować :lol: a urlop weź już od teraz bo masz dużo załatwiania :diabloti:[/quote]
Nie chwal się :cool1: [EMAIL="W@iem"]Wiem[/EMAIL] żeś lepsza w przypalaniu :evilbat:
Załatwiać będę rano przed weselem :megagrin:

Posted

Cześć Waszeczko w tę piękną zimną trzecią noc 2008 roku:loveu:
Czy ja o czymś nie wiem? Czy tu ktoś za mąż wychodzi? Czy aż tak dużo garków Waszka zamierza spalić? - to może i ja się dorzucę z tymi garkami???:diabloti::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszystkiego naj naj naj w Nowym roku 2008!!!!!:loveu:

Posted

[quote name='AnkaG']No tak dużo garów w prezencie trzeba dla wasi ...

Bo ona lubi gotować ... :loveu:[/quote]

kocham dla piesków i dla ukochanego :bigok:

[quote name='Pysia']
Załatwiać się będę rano przed weselem :megagrin:[/quote]

:shock: to aż tak będziesz się stresować???? to miała być przyjemność :errrr:

jeny ale piździawica na dworze :shake: myślałam, żem i gałki oczne zamarzną :shock:

Posted

[quote name='Doginka']Cześć Waszeczko w tę piękną zimną trzecią noc 2008 roku:loveu:
Czy ja o czymś nie wiem? Czy tu ktoś za mąż wychodzi? Czy aż tak dużo garków Waszka zamierza spalić? - to może i ja się dorzucę z tymi garkami???:diabloti::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wszystkiego naj naj naj w Nowym roku 2008!!!!!:loveu:[/quote]
To Ty nic nie wiesz? :crazyeye: Weszka bierze ślub 8.08.2008 roku i wszyscy planują prezenty dla niej :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']To Ty nic nie wiesz? :crazyeye: Weszka bierze ślub 8.08.2008 roku i wszyscy planują prezenty dla niej :evil_lol:[/quote]
No to ja do tych garów dokupie jeszcze jeden komlecik ... garów:evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahahaha, tyle garów chcecie nakupić, a nikt nie zapytał o zdanie Pana Młodego:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:myślisz że J. wolałby taką garkuchnie jak wojo ma :cool1:...

Waszko spróbuj kiedy przypalić ...:hmmmm: wtopić w dno garnka kiełbaski gotowane:roll::oops:...smród przedni a gar nie do umycia ....sciany zresztą też tylko do malowania się nadawały :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahahaha, tyle garów chcecie nakupić, a nikt nie zapytał o zdanie Pana Młodego:evil_lol::evil_lol:[/quote]
Pana Młodego trzeba wyszkolić od początku ;) Niech wie ze nie ma nic do gadania :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapomniałam się Weszko zapytać czy muszę sobie kupować nową kreacje na wesele czy ta sylwestrowa wystarczy? ;)

Posted

[quote name='Medorowa']Buhahahaha, tyle garów chcecie nakupić, a nikt nie zapytał o zdanie Pana Młodego:evil_lol::evil_lol:[/quote]Wątpisz w siły witalne Jota? :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']waszka
Ja Ci kupię kieliszki ;) Ktoś już wziął ten pomysł? ;)[/quote]W ogóle nie dbasz o życie uczuciowe Waszki. Garnki i toster można wszak spalić, a kieliszki, do czego się przydadzą...? :niewiem:

Posted

[quote name='asher']W ogóle nie dbasz o życie uczuciowe Waszki. Garnki i toster można wszak spalić, a kieliszki, do czego się przydadzą...? :niewiem:[/quote]

Do upicia się po kolejnym eksperymencie z gotowaniem ... :evil_lol::cool3:

Posted

[quote name='asher']W ogóle nie dbasz o życie uczuciowe Waszki. Garnki i toster można wszak spalić, a kieliszki, do czego się przydadzą...? :niewiem:[/quote] Jak to do czego? Do picia :cool:

Posted

[quote name='asher']W ogóle nie dbasz o życie uczuciowe Waszki. Garnki i toster można wszak spalić, a kieliszki, do czego się przydadzą...? :niewiem:[/quote]
Komu jak komu, ale Waszeczce na pewno się przydadzą:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']a ja spaliłam skrzydełka na skwarki, mało dom nie poszedłz dymem - w zwykłym metalowym garze i co??? i też się domył :diabloti::eviltong: a już byłam z nim pod zsypem, ale coś mnie pokusiło, żeby spróbować :lol: a urlop weź już od teraz bo masz dużo załatwiania :diabloti:[/quote]

[quote name='AnkaG']No tak dużo [B]garów w prezencie[/B] trzeba dla wasi ...

Bo ona lubi gotować ... :loveu:[/quote]

I drzwi! :multi: ;) :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Pysia']Buahahahahaha ale rozkręciłam Ci Weszko temat :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Co do garów to wyłącznie Berghofa :multi: Spaliłam rosół i kuna domył się :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Do tej pory jestem w szoku :diabloti:
Ja już zaplanowałam sobie urlop na 8.08.2008 :diabloti:[/QUOTE]

Ja tez polecam te garnki!!! Są super hiper, tylko uważac z ogniem...mi się nieco rączki przypaliły:oops:

Posted

a szampan w czym :crazyeye: :crazyeye: a pianka ,a truskawki :crazyeye: :crazyeye:
Aśka ,jaka ty jesteś nie na czasie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hahah wariatki :evil_lol:

a dziś J ma urodziny :loveu::multi::multi::multi: iiiiiii uwaga uwaga właśnie zabieram się za przygotowywanie pstrąga w ziołach pieczonego w folii :diabloti: należałoby chyba zgłosić okolicznym jednostkom straży pożarnej, żeby był w gotowości :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah wariatki :evil_lol:

a dziś J ma urodziny :loveu::multi::multi::multi: iiiiiii uwaga uwaga właśnie zabieram się za przygotowywanie pstrąga w ziołach pieczonego w folii :diabloti: należałoby chyba zgłosić okolicznym jednostkom straży pożarnej, żeby był w gotowości :evil_lol:[/quote]
hahahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

sto lat dla Jota :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah wariatki :evil_lol:

a dziś J ma urodziny :loveu::multi::multi::multi: iiiiiii uwaga uwaga właśnie zabieram się za przygotowywanie pstrąga w ziołach pieczonego w folii :diabloti: należałoby chyba zgłosić okolicznym jednostkom straży pożarnej, żeby był w gotowości :evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B][SIZE=3]J sto latek :Rose:[/SIZE]

Waszeczko siedź w kuchni ....nie idź do wyrka ;)[/B][/COLOR][/FONT]