AlKil Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Pysia napisał(a):Ja to nawet dom kupiłam, no bo przecież nie wypada mieszkać w bloku z nieszczekającymi wielkimi psami :diabloti: Jak to tak? Pies w bloku i go nie słychać :crazyeye: :evil_lol: Witaj Weszko mła :loveu: Paskudna oczywiscie :diabloti: Pochwal się gdzie szalejesz w Sylwka? i ta nie szczekająca sucz urodziła rozdartą zarazę....:roll: anetta napisał(a):Uuuu... Wezwij straż, szybko umyją :evil_lol: od tego mają w końcu sikawki.... Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 noo ja się modliłam, żeby sąsiedzi nie wezwali bo miałabym niezły obciach :evil_lol: jeszcze trochę wiszącej na patyku Luny :roll: Quote
AnkaG Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Przed seksem nie zaczynaj gotować. Rób to po. :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 AnkaG napisał(a):Przed seksem nie zaczynaj gotować. Rób to po. :evil_lol: to akurat było już po :diabloti: i nam się przysnęło :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 malawaszka napisał(a):to akurat było już po :diabloti: i nam się przysnęło :evil_lol: To kolejność musi być taka: seks, spanie, gotowanie. Jak J. zobaczy co ty wyczyniasz z garami to jeszcze się odkocha. :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 AnkaG napisał(a):To kolejność musi być taka: seks, spanie, gotowanie. Jak J. zobaczy co ty wyczyniasz z garami to jeszcze się odkocha. :evil_lol: :evil_lol:na szczęście uczestniczył w tym razem ze mną bo jak nastawiłam to poprosiłam go żeby mi przypomniał :diabloti: Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Oh witaj perfekcyjna kuchareczko :diabloti: Quote
AnkaG Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Wy nie przychodzicie do nas to my przychodzimy do was :eviltong: To zestaw spacerowy: moje cztery sznupki: Nuka stoi za mną oraz zaprzyjaźnione, poznane przez dogo :multi: jamniczki. Dwie długowłose (championki :razz:) orz małolata krótkowłosa. Super artystki jamniorki królicze, które stosuja metodę : jak pies sie nie podoba to atak na klejnoty. :evil_lol: Jutro mija rok jak zabrałam Nukę ze schronu. Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 :loveu::loveu::loveu:ale fajne stadko nas odwiedziło :multi: szkoda tylko, że te moje dziewczyny takie nietowarzyskie :evil_lol: BTW Luna coraz bardziej lubi Pepę :loveu: czasem łazi za nią po domu i ją wącha :lol: albo po pysku albo z drugiej strony :roll: zastanawiam się czy nie wyczuwa czegoś czego ja nie widzę :hmmmm: i od razu chce mi się pędzić do weta, ale spokojnie... nic się nie dzieje :lol: mam nadzieję :cool1: na wsi to już w ogóle zaczepia ją do zabawy, no ale jak nie urok to sraczka i Pepa nie będzie się bawiła i koniec - to nie przystoi starszej damie :shake: jedyne co to dzisiaj na spacerze na wsi Luna pognała do przodu i przez chwilę Pepa zrzuciła zasłonę i zagalopowała się za Luną - po chwili jednak zatrzymała się i czekała na mnie bo przecież po co się tak męczyć :lol: a najlepszy team tworzą jak pod drzwi balkonowe podejdą psiaki ze wsi, które się u mojej Mam stołują - oooo wtedy to jest prawdziwy Dream Team - wespółwzespół drą japy przy tych drzwiach Luna z Pepą i próbują odgonić konkurencję :evil_lol: ale kurna chyba i tak nas nie ominie wizyta u weta bo Pepa ma jakieś strupki na karku :placz: mam nadzieję, że do środy jej to zejdzie bo kurna rok zaczynać od weta to niepodoba mi się zazbytnio :shake: Quote
Pysia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 malawaszka napisał(a):aha! wczoraj gotowałam psom skrzydełka :roll: drzemło nam się z J no i kurna obudziliśmy się: w mieszkaniu ciemno od dymu, śmierdzi niemiłosiernie :crazyeye: qrna myślałam, że się palimy bo takeigo dymu jeszcze w domu nie miałam a regularnie przypalam różne potrawy :p jak otworzyłam wszystkie okna to myślałam, że ktoś wezwie straż pożarną jak ten dyn zaczął uciekać przez okna :-o a teraz muszę umyś całe mieszkanie bo wszystko śmierdzi :placz: Ktoś się śmiał ostatnio z mojego rosołu :hmmmm: Pamiętasz może kto to był? :diabloti: AlKil napisał(a):i ta nie szczekająca sucz urodziła rozdartą zarazę....:roll: Przecież jej dał Karol na imie Ballada z jakiegoś powodu - no nie ? :diabloti: I Ty ten powód znałaś :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Pysia napisał(a):Ktoś się śmiał ostatnio z mojego rosołu :hmmmm: Pamiętasz może kto to był? :diabloti: :shake: :niewiem: Quote
Pysia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 malawaszka napisał(a)::shake: :niewiem: Wiedziałam że nagle dostaniesz ataku amnezji :diabloti: Czego mnie babo straszysz w mojej galerii? :mad: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Malwaszka zostaniesz moją "mamcią" na dogo ??? :multi::loveu::multi: bi ja taka sierotka jeszcze:diabloti: mam wieści o Teo...:razz: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Pysia']Wiedziałam że nagle dostaniesz ataku amnezji :diabloti: Czego mnie babo straszysz w mojej galerii? :mad: :eviltong: [quote name='Matusz']Malwaszka zostaniesz moją "mamcią" na dogo ??? :multi::loveu::multi: bi ja taka sierotka jeszcze:diabloti: mam wieści o Teo...:razz: dawaj wieści :razz: a na dzieci to ja za młoda mój drogi :diabloti: gdzieś tam kiedyś byłam w tej rodzince albo nawet w dwóch ale jakoś nie utrzymywałam kontaktów rodzinnych i mnie chyba wydziedziczyli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='malawaszka']:eviltong: dawaj wieści :razz: a na dzieci to ja za młoda mój drogi :diabloti: gdzieś tam kiedyś byłam w tej rodzince albo nawet w dwóch ale jakoś nie utrzymywałam kontaktów rodzinnych i mnie chyba wydziedziczyli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ee tam:oops::oops: sorry :diabloti: to idę dalej szukać, tu mnie nie przyjęli:eviltong: wczoraj miałem tel, z Łukty, blisko mnie, przekazałem kontakt do kierowniczki, i pewne będę wiedział w tyg czy już w domku Teo jest, będzie mieszkał w domu :) 3mac kciuki zapraszamy do nas :diabloti::diabloti: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 przed świętami piesy zostały wykąpane coby wstydu na wsi nie przyniesły :diabloti: pakowałam się do wyjazdu na wieś i... odbywały się takie oto wzruszające sceny :lol: jak tu się położę to na pewno mnie nie zapomni zabrać:shake: no powiedziałabyś czy jedziemy z Tobą czy nie jak myślisz Pepa? chcą usłyszeć co o nich myślimy czy zostawią nas tu?? nie wiem, ja się tu położę, Ty też się połóż to może zamiast tych prezentów nas zabierze Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Matusz']wczoraj miałem tel, z Łukty, blisko mnie, przekazałem kontakt do kierowniczki, i pewne będę wiedział w tyg czy już w domku Teo jest, będzie mieszkał w domu :) 3mac kciuki aaaaaaa trzymam z całej siły :kciuki: Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Matusz'] zapraszamy do nas :diabloti::diabloti: Lanser :diabloti: zupełnie nie pasujesz do naszej rodziny :evil_lol: bo u nas nikt się nie lansuje :diabloti: :diabloti: ffffcale :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AlKil Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Pysia napisał(a): Przecież jej dał Karol na imie Ballada z jakiegoś powodu - no nie ? :diabloti: I Ty ten powód znałaś :evil_lol: A czy ja narzekam??? ot dziwię się po prostu, no nie??? Zdziwienie ludzka rzecz...:evil_lol::eviltong: Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Vectra']Lanser :diabloti: zupełnie nie pasujesz do naszej rodziny :evil_lol: bo u nas nikt się nie lansuje :diabloti: :diabloti: ffffcale :loveu: :loveu: :loveu: zostałem wydziedziczony :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 ja to chyba wejdę do tej torby cholera nie zmieszczę się :no-no-no: buuahahah a tu jej mina mnie rozwaliła hahaha Quote
Matusz Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 i co zabrała pańcia razem z tymi prezentami czy nie ?? :razz::razz: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Vectra']Lanser :diabloti: zupełnie nie pasujesz do naszej rodziny :evil_lol: bo u nas nikt się nie lansuje :diabloti: :diabloti: ffffcale :loveu: :loveu: :loveu: NO!!! :diabloti: BTW na wsteczu foty :diabloti: [quote name='AlKil']A czy ja narzekam??? ot dziwię się po prostu, no nie??? Zdziwienie ludzka rzecz...:evil_lol::eviltong: :evil_lol:racja - wolno Ci :lol: [quote name='Matusz'] zostałem wydziedziczony :placz::placz::placz: no i teraz możemy pogadać o ew. adopcji bo i ja wydziedziczona :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='Matusz']i co zabrała pańcia razem z tymi prezentami czy nie ?? :razz::razz: ofkors że zabrała :p zawsze zabiera :loveu: no i już po świętach nie są takie czyściutkie i pachnące :placz: usyfiły się na wsi i wyglądają jeszcze gorzej niż przed kąpielą :shake: Quote
Vectra Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 e tam takie foty PHI , psy i psy ... ile można :diabloti: Quote
Recommended Posts