Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Super :multi: Czyli 08.08.2008 będe się bawić na Weszki weselu:multi::multi::multi:[/quote]

Widzisz!!! A ona nas od wariatek...:roll:

Posted

:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:Foty widziałam.......:grins:
a teraz gada mnie tu jak u OD .....08.08 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B]Za mąż już?? Taka młoda?? :diabloti:[/B]

[B]Kurna, to w weeknd majowy 2008 zapraszam z narzeczonym :p[/B]
[B]Chociaż nie wiem, jak się pomieścicie na tym wąskim łóżeczku :evil_lol: (wiesz, że A. WCIĄŻŻŻŻ nie zamontował rolety? :angryy:)[/B]

Posted

[quote name='AlKil']Widzisz!!! A ona nas od wariatek...:roll:[/quote]
Słuchaj...Ja sprawdziłam w kalendarzu...8.08.2008 to piątek :placz: Będę musiała wziąść wolne w pracy :evil_lol:

Posted

[quote name='Katerinas']To ja już biorę wolne na 8.8.2008 :lol: ;) :multi:

Czy każdy jedzie z psem? Mam brać Dorkę? ;)[/quote]
Moze jednak psy sobie podarujemy w ten dzień :evil_lol:
Ju powiedział że macie darmowy transport terenówką w dniu ślubu :diabloti: Tylko proszę nie wymyślaj zabawy weselnej 500 km. od domu bo mnie na zapełnienie koperty stać nie będzie po tym transporcie :evil_lol:

Posted

hahah tylko nie zapomnijcie przywieźć pierścionka zaręczynowego, sukni ślubnej dla mnie i garnituru dla J - no i obrączek; Pysia oczywiście zajmie się organizacją imprezy i lokum przed i po więc o to się nie musicie martwić :loveu::loveu::loveu: no i wybij sobie z głowy, że JA będę jechała terenówką do ślubu :obrazic: JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti:

Anetta - oczywiście, że Pepa była, ale ona jak pobiegnie za patykiem to wygląda jak rasowy mop w dodatku czarny a to biegnięcie i tak jest tak krótkie, że nie zdążę nawet kucnąć :lol:
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/365/dsc0081uf3.jpg[/IMG]

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/256/dsc0084ze6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='malawaszka']hahah tylko nie zapomnijcie przywieźć pierścionka zaręczynowego, sukni ślubnej dla mnie i garnituru dla J - no i obrączek; Pysia oczywiście zajmie się organizacją imprezy i lokum przed i po więc o to się nie musicie martwić :loveu::loveu::loveu: no i wybij sobie z głowy, że JA będę jechała terenówką do ślubu :obrazic: JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti:

[/quote]
A co to ja Twoja matka zebym się organizacją zajęła??:mad: Muszę pogadać z nią zresztą ( Twoją mamą :diabloti:) i oznajmić jej datę slubu . Na pewno się ucieszy :evil_lol:
A terenówka pasuje do Ciebie IDEALNIE :diabloti: Masz do wyboru ją albo Iveco :evil_lol: Myślisz że to drugie auto lepsze? :diabloti:
To ja sobie już idę.....

Posted

[quote name='Pysia']Weszko! Przyszłam Ci przypomniec, że najwyższy czas na to, abym się pobawiła na weselu :diabloti: 2008 to dobra liczba :evil_lol:[/quote]

[quote name='Pysia']A co to ja Twoja matka zebym się organizacją zajęła??:mad: [/quote]

przecież sama sie do tego garniesz kochana - więc pozwolę Ci się wykazać :bigok: a iveco tak!!! będzie idealne:sweetCyb:delikatne i zwiewne jak ja - ta białą cienka blacha jak moja alabastrowa cera :errrr:

no a poza tym - Twój plan upadł właśnie bo data zarezerwowana dla debe :diabloti:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a ja proponuję ...

aby Pysia nie musiala się fatygować :cool1:impre zrobić w Sarnowie :p......i 2 wesela za 1 zamachem ...czyli Waszka z J. i Debe z R. :multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Pysia']Słuchaj...Ja sprawdziłam w kalendarzu...8.08.2008 to piątek :placz: Będę musiała wziąść wolne w pracy :evil_lol:[/quote]

No popatrz jak pięknie...- trzy dni balowania!:multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:a ja proponuję ...[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]aby Pysia nie musiala się fatygować :cool1:impre zrobić w Sarnowie :p......i 2 wesela za 1 zamachem ...czyli Waszka z J. i Debe z R. :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

O jak praktycznie! I goście będą mogli się chłodzić pływaniem ze Zmoroszelmami w basenie!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahah tylko nie zapomnijcie przywieźć pierścionka zaręczynowego, sukni ślubnej dla mnie i garnituru dla J - no i obrączek; Pysia oczywiście zajmie się organizacją imprezy i lokum przed i po więc o to się nie musicie martwić :loveu::loveu::loveu: no i wybij sobie z głowy, że JA będę jechała terenówką do ślubu :obrazic: [B]JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti:[/B]

[/quote]
:hmmmm: czołgiem ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:
witaj Wszo :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka'] JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti:

[/quote]

[quote name='Vectra']:hmmmm: czołgiem ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti:
witaj Wszo :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]

Buhahahahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cze Wasia:multi:

Posted

Tak się zaczytałaś w opowieści ślubne że nie zauwazyłaś mojego postu :evil_lol:

Są nowe fotki sznupka Filipa

To jego wątek

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35254[/URL]

Posted

[quote name='AnkaG']Przed seksem nie zaczynaj gotować. Rób to po. :evil_lol:[/quote]
[quote name='malawaszka']to akurat było już po :diabloti: i nam się przysnęło :evil_lol:[/quote]

[quote name='malawaszka']qrna myślałam, że się palimy bo takeigo dymu jeszcze w domu nie miałam [U]a regularnie przypalam różne potrawy[/U] :p[/quote]
No patrzcie, jak toto się chwali, że regularnie seks uprawia :shake:

[quote name='malawaszka']JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti:[/quote]
Latającym dywanem? :megagrin:

Posted

ale Was poniosło :lol:

[quote name='AnkaG']Tak się zaczytałaś w opowieści ślubne że nie zauwazyłaś mojego postu :evil_lol:

Są nowe fotki sznupka Filipa

To jego wątek

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35254[/URL][/quote]

Dzięki Ania :loveu::multi:

[quote name='asher']No patrzcie, jak toto się chwali, że regularnie seks uprawia :shake:
[/quote]

a co se będę żałować :diabloti:

kurde miały Wasze psy kiedyś ropnie/rany w miejscu gdzie dostały zastrzyk??????? :-o coś czuję, że z Pepą to będę miała ciekawe przypadki weterynaryjne :roll: po ostatnim chorowaniu jak dostawała antybiotyk zrobiły jej się dwie gulki (no to normalne), ale z nich zrobiły się rany ze strupami :shock: nie bolą jej, już się goją ale co to kurna jest? :shake:

Posted

[quote name='AnkaG']aaaa i nie odpowiedziałaś czy wszystkie dogociotki zaprosisz na ślub? :diabloti:[/quote]

no jak to nie odpowiedziałam? pisałam przecież, że oczywiście, że tak, tylko nie zapomnijcie o pierścionku zaręczynowym, obrączkach, sukni, garniturze sali itd....... :diabloti:

a Pepa raczej nie drapałą tam bo chyba nie sięga grubas :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no jak to nie odpowiedziałam? pisałam przecież, że oczywiście, że tak, tylko nie zapomnijcie o pierścionku zaręczynowym, obrączkach, sukni, garniturze sali itd....... :diabloti:

a Pepa raczej nie drapałą tam bo chyba nie sięga grubas :lol:[/quote]

Dobrze że pana Młodego nie kazałaś przytargać jeszcze ...

A Pepy nie odchudziłaś? :diabloti:

Nuka je tyle co reszta a szczuplutka. Ostatnio przeczytałam książkę MARLEY I JA. Ona ma chyba to nerwowe spalanie. Bez przerwy się kręci ...

Posted

[quote name='AnkaG']1. Dobrze że pana Młodego nie kazałaś przytargać jeszcze ...

2. A Pepy nie odchudziłaś? :diabloti:

3. Nuka je tyle co reszta a szczuplutka. Ostatnio przeczytałam książkę MARLEY I JA. Ona ma chyba to nerwowe spalanie. Bez przerwy się kręci ...[/quote]

1. a kto wie co los przyniesie do tego czasu :diabloti:
2. nie da się :diabloti:
3. Pepa też non stop łazi, ale to niczego nie zmienia :shake:

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a wujkowie też??:diabloti:

to najpierw będzie Twoje:loveu:
a miesiąc później i dwa dni mojej sis:lol:[/B][/COLOR][/quote]

wujkowie też :diabloti:- tylko o prezentach pamiętać!!! :mad:
a kto to Twoja sis???? :hmmmm: