AlKil Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Pysia']Super :multi: Czyli 08.08.2008 będe się bawić na Weszki weselu:multi::multi::multi:[/quote] Widzisz!!! A ona nas od wariatek...:roll: Quote
Alicja Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 :razz:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz:Foty widziałam.......:grins: a teraz gada mnie tu jak u OD .....08.08 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Maga100 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [B]Za mąż już?? Taka młoda?? :diabloti:[/B] [B]Kurna, to w weeknd majowy 2008 zapraszam z narzeczonym :p[/B] [B]Chociaż nie wiem, jak się pomieścicie na tym wąskim łóżeczku :evil_lol: (wiesz, że A. WCIĄŻŻŻŻ nie zamontował rolety? :angryy:)[/B] Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='AlKil']Widzisz!!! A ona nas od wariatek...:roll:[/quote] Słuchaj...Ja sprawdziłam w kalendarzu...8.08.2008 to piątek :placz: Będę musiała wziąść wolne w pracy :evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 To ja już biorę wolne na 8.8.2008 :lol: ;) :multi: Czy każdy jedzie z psem? Mam brać Dorkę? ;) Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='Katerinas']To ja już biorę wolne na 8.8.2008 :lol: ;) :multi: Czy każdy jedzie z psem? Mam brać Dorkę? ;)[/quote] Moze jednak psy sobie podarujemy w ten dzień :evil_lol: Ju powiedział że macie darmowy transport terenówką w dniu ślubu :diabloti: Tylko proszę nie wymyślaj zabawy weselnej 500 km. od domu bo mnie na zapełnienie koperty stać nie będzie po tym transporcie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 hahah tylko nie zapomnijcie przywieźć pierścionka zaręczynowego, sukni ślubnej dla mnie i garnituru dla J - no i obrączek; Pysia oczywiście zajmie się organizacją imprezy i lokum przed i po więc o to się nie musicie martwić :loveu::loveu::loveu: no i wybij sobie z głowy, że JA będę jechała terenówką do ślubu :obrazic: JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti: Anetta - oczywiście, że Pepa była, ale ona jak pobiegnie za patykiem to wygląda jak rasowy mop w dodatku czarny a to biegnięcie i tak jest tak krótkie, że nie zdążę nawet kucnąć :lol: [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/365/dsc0081uf3.jpg[/IMG] [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/256/dsc0084ze6.jpg[/IMG] Quote
Paula Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Na 8.08.2008 Debe planuje :lol: Bo w styczniu chyba nie zdążą :evil_lol: Cześć Waszka w Nowym Roku :multi: Quote
Pysia Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [quote name='malawaszka']hahah tylko nie zapomnijcie przywieźć pierścionka zaręczynowego, sukni ślubnej dla mnie i garnituru dla J - no i obrączek; Pysia oczywiście zajmie się organizacją imprezy i lokum przed i po więc o to się nie musicie martwić :loveu::loveu::loveu: no i wybij sobie z głowy, że JA będę jechała terenówką do ślubu :obrazic: JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti: [/quote] A co to ja Twoja matka zebym się organizacją zajęła??:mad: Muszę pogadać z nią zresztą ( Twoją mamą :diabloti:) i oznajmić jej datę slubu . Na pewno się ucieszy :evil_lol: A terenówka pasuje do Ciebie IDEALNIE :diabloti: Masz do wyboru ją albo Iveco :evil_lol: Myślisz że to drugie auto lepsze? :diabloti: To ja sobie już idę..... Quote
malawaszka Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 [quote name='Pysia']Weszko! Przyszłam Ci przypomniec, że najwyższy czas na to, abym się pobawiła na weselu :diabloti: 2008 to dobra liczba :evil_lol:[/quote] [quote name='Pysia']A co to ja Twoja matka zebym się organizacją zajęła??:mad: [/quote] przecież sama sie do tego garniesz kochana - więc pozwolę Ci się wykazać :bigok: a iveco tak!!! będzie idealne:sweetCyb:delikatne i zwiewne jak ja - ta białą cienka blacha jak moja alabastrowa cera :errrr: no a poza tym - Twój plan upadł właśnie bo data zarezerwowana dla debe :diabloti: Quote
Alicja Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:a ja proponuję ... aby Pysia nie musiala się fatygować :cool1:impre zrobić w Sarnowie :p......i 2 wesela za 1 zamachem ...czyli Waszka z J. i Debe z R. :multi::multi::multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Pysia']Słuchaj...Ja sprawdziłam w kalendarzu...8.08.2008 to piątek :placz: Będę musiała wziąść wolne w pracy :evil_lol:[/quote] No popatrz jak pięknie...- trzy dni balowania!:multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz:a ja proponuję ...[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]aby Pysia nie musiala się fatygować :cool1:impre zrobić w Sarnowie :p......i 2 wesela za 1 zamachem ...czyli Waszka z J. i Debe z R. :multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] O jak praktycznie! I goście będą mogli się chłodzić pływaniem ze Zmoroszelmami w basenie!!!:evil_lol: Quote
Katerinas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka']no a poza tym - Twój plan upadł właśnie bo data zarezerwowana dla debe :diabloti:[/quote] Ale dzień jest długi ;) Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=Navy][B]Hejka waszka :grins:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka']hahah tylko nie zapomnijcie przywieźć pierścionka zaręczynowego, sukni ślubnej dla mnie i garnituru dla J - no i obrączek; Pysia oczywiście zajmie się organizacją imprezy i lokum przed i po więc o to się nie musicie martwić :loveu::loveu::loveu: no i wybij sobie z głowy, że JA będę jechała terenówką do ślubu :obrazic: [B]JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti:[/B] [/quote] :hmmmm: czołgiem ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: witaj Wszo :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Medorowa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka'] JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti: [/quote] [quote name='Vectra']:hmmmm: czołgiem ? :crazyeye: :crazyeye: :diabloti: witaj Wszo :loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Buhahahahahaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cze Wasia:multi: Quote
AnkaG Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Tak się zaczytałaś w opowieści ślubne że nie zauwazyłaś mojego postu :evil_lol: Są nowe fotki sznupka Filipa To jego wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35254[/URL] Quote
asher Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='AnkaG']Przed seksem nie zaczynaj gotować. Rób to po. :evil_lol:[/quote] [quote name='malawaszka']to akurat było już po :diabloti: i nam się przysnęło :evil_lol:[/quote] [quote name='malawaszka']qrna myślałam, że się palimy bo takeigo dymu jeszcze w domu nie miałam [U]a regularnie przypalam różne potrawy[/U] :p[/quote] No patrzcie, jak toto się chwali, że regularnie seks uprawia :shake: [quote name='malawaszka']JA mam jechać czymś co będzie pasowało do mojej osobowości - czyli czymś delikatnym, zwiewnym i lekkim jak mgiełka :diabloti:[/quote] Latającym dywanem? :megagrin: Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ale Was poniosło :lol: [quote name='AnkaG']Tak się zaczytałaś w opowieści ślubne że nie zauwazyłaś mojego postu :evil_lol: Są nowe fotki sznupka Filipa To jego wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35254[/URL][/quote] Dzięki Ania :loveu::multi: [quote name='asher']No patrzcie, jak toto się chwali, że regularnie seks uprawia :shake: [/quote] a co se będę żałować :diabloti: kurde miały Wasze psy kiedyś ropnie/rany w miejscu gdzie dostały zastrzyk??????? :-o coś czuję, że z Pepą to będę miała ciekawe przypadki weterynaryjne :roll: po ostatnim chorowaniu jak dostawała antybiotyk zrobiły jej się dwie gulki (no to normalne), ale z nich zrobiły się rany ze strupami :shock: nie bolą jej, już się goją ale co to kurna jest? :shake: Quote
AnkaG Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Jak miałam gulki to kazała wetka olejkiem kamforowym smarowac ale strupow nie miałam. Może rozdrapala? Quote
AnkaG Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 aaaa i nie odpowiedziałaś czy wszystkie dogociotki zaprosisz na ślub? :diabloti: Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='AnkaG']aaaa i nie odpowiedziałaś czy wszystkie dogociotki zaprosisz na ślub? :diabloti:[/quote] no jak to nie odpowiedziałam? pisałam przecież, że oczywiście, że tak, tylko nie zapomnijcie o pierścionku zaręczynowym, obrączkach, sukni, garniturze sali itd....... :diabloti: a Pepa raczej nie drapałą tam bo chyba nie sięga grubas :lol: Quote
AnkaG Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='malawaszka']no jak to nie odpowiedziałam? pisałam przecież, że oczywiście, że tak, tylko nie zapomnijcie o pierścionku zaręczynowym, obrączkach, sukni, garniturze sali itd....... :diabloti: a Pepa raczej nie drapałą tam bo chyba nie sięga grubas :lol:[/quote] Dobrze że pana Młodego nie kazałaś przytargać jeszcze ... A Pepy nie odchudziłaś? :diabloti: Nuka je tyle co reszta a szczuplutka. Ostatnio przeczytałam książkę MARLEY I JA. Ona ma chyba to nerwowe spalanie. Bez przerwy się kręci ... Quote
Matusz Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [COLOR=Navy][B]a wujkowie też??:diabloti: to najpierw będzie Twoje:loveu: a miesiąc później i dwa dni mojej sis:lol:[/B][/COLOR] Quote
malawaszka Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [quote name='AnkaG']1. Dobrze że pana Młodego nie kazałaś przytargać jeszcze ... 2. A Pepy nie odchudziłaś? :diabloti: 3. Nuka je tyle co reszta a szczuplutka. Ostatnio przeczytałam książkę MARLEY I JA. Ona ma chyba to nerwowe spalanie. Bez przerwy się kręci ...[/quote] 1. a kto wie co los przyniesie do tego czasu :diabloti: 2. nie da się :diabloti: 3. Pepa też non stop łazi, ale to niczego nie zmienia :shake: [quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]a wujkowie też??:diabloti: to najpierw będzie Twoje:loveu: a miesiąc później i dwa dni mojej sis:lol:[/B][/COLOR][/quote] wujkowie też :diabloti:- tylko o prezentach pamiętać!!! :mad: a kto to Twoja sis???? :hmmmm: Quote
Recommended Posts