Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]no na prawdę boskie te zdjęcia są :loveu::loveu::loveu::mdleje::mdleje:[/B][/COLOR][/quote]

nie mdlej!!! bądź twardy!!!! :diabloti:

[quote name='AnkaG']Lunka przypomina mi Estę jak była młoda. :lol:

Moniko nic nie napisałaś jak odnalazł sie właścicel tego cane corso???[/quote]

TAK!!! CC wrócił do domu!!! na szczęście jemu się udało!!! ale pitek nie ma domu i Elmo też nie wrócił jeszcze :(

[quote name='Vectra']Podobno wstawiłaś foty :hmmmm:

:diabloti:[/quote]

ponoć

:diabloti:

Posted

aaa włochatego pitbulla wiszącego na gałązce widziałam TAK :diabloti:

a zezwolenie to koleżanka ma na tak agresywnego psa ? :evilbat:
bo zrobię .. uprzejmie donoszę :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']aaa włochatego pitbulla wiszącego na gałązce widziałam TAK :diabloti:

a zezwolenie to koleżanka ma na tak agresywnego psa ? :evilbat:
bo zrobię .. uprzejmie donoszę :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

a rób rób i tak Ci nikt nie uwierzy bo to przeciez takie łagodne i nakolankowe miniaturowe pieseczki :diabloti: takie do torebki i do noszenia pod pachą i do czesania i do tiutiania i możesz pidać co chcesz a i tak nie będziesz miała racji bo przecież one wcale nie szczekają nawet :diabloti:

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]
...jeszcze

:diabloti: ... żyję.... :diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

ufffffffffffffffffffff

:diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']o rany!!!! gdzie???!!! daj linka to lece!!!! :cool3:[/quote]

tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9170919#post9170919[/URL]

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_29.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_29.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_29.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Matusz']tutaj:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9170919#post9170919[/URL]

[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_29.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_29.gif[/IMG][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_2_29.gif[/IMG][/quote]

o dżi!!! to ja z wielką nadzieją klikam na cume i co???? i ktoś ustawił mi teleport na dom??!! :-o ahhhhhhhh cóż za diabelska MOC!!!!!! :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']qrfaaaaaaa znowu mnie ktoś okłamał????!!!!! :angryy:[/quote]
biedactwo patrzcie :diabloti: :diabloti:

Klementyna ma coś ze sznupka :evil_lol: :evil_lol: kocham normalnie jak śpi i nagle coś puknie , wyskakuje i szczeka :angryy: :angryy: stop szczeka jej kupie :loveu: :loveu: :loveu: albo struny głosowe wytnę OOOO :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']biedactwo patrzcie :diabloti: :diabloti:

Klementyna ma coś ze sznupka :evil_lol: :evil_lol: kocham normalnie jak śpi i nagle coś puknie , wyskakuje i szczeka :angryy: :angryy: stop szczeka jej kupie :loveu: :loveu: :loveu: albo struny głosowe wytnę OOOO :diabloti:[/quote]

no to widzisz - u Ciebie tylko Klema a u mnie jest tak:
Luna dama lezy na łóżku albo w kuchni na narożniku - coś usłyszy i sobie burknie pod nosem, na co bezmózgowiec Pepa rzuca się całym impetem do drzwi ujadając zachrypniętym ze starości szczekiem i tam sobie szczeka, szczeka, po czym zdaje sobie sprawę, że nie do końca wie na co szczeka więc leci do kurni lub koło łóżka (zależy gdzie leży Luna) i szczekają na siebie bo wtedy już żadna nie wie od czego się zaczęło, ale że TA DRUGA szczeka to trzeba szczekać i tak over and over again dopóki nie ryknę że są nienormalne .... ekhem delikatnie mówiąc... i jest spokój do następnego lunkowego burknięcia mimochodem pod nosem :mad:

Posted

Bo Klamka się jeszcze nie naumiała , że nie szczeka się w domu na niewidzialne coś :mad:
Za to Franio hohohoho ... worek ze śmieciami ... należy zaszczekać na śmierć , odkurzacz , też trzeba naszczekać , wszelkiego typu kartony - wróg największy obszczekany i pogryziony - najwiecej szczeka jak gadam przez telefon , pół biedy jak gadam z kimś znajomym , zresztą znani petenci już przywykli , że udzielam informacji z przerywnikami - "Franek zamknij ryj" :evil_lol: ale jak ktoś obcy , no to zapada dziwna cisza na chwilę .. :diabloti:

wybierając staffika właśnie jednym z kryteriów było że rasa nie szczekająca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja oczywiście miałam to szczęście że trafiłam na staffika szczekającego za wszystkie nieszczekające staffiki świata ...

ale ja to i tak pół biedy , R to ma pozamiatane .. kaszlnie zostaje obszczekany , ziewnie Franek ujada :evil_lol: :evil_lol: próba ucieszania Frania kończy się jeszcze większą falą szczeknięć ..

Ja to chyba sprzedam tą działkę i kupie mieszkanko w nowoczesnym budownictwie :diabloti: Franio idealnie się nadaje do kartonowych bloczków pełnym emerytów :evil_lol:
cichutki stafficzek :evilbat:

Posted

[quote name='Vectra']
ale ja to i tak pół biedy , R to ma pozamiatane .. kaszlnie zostaje obszczekany , ziewnie Franek ujada :evil_lol: :evil_lol: próba ucieszania Frania kończy się jeszcze większą falą szczeknięć ..[/quote]

buuuahahah to u mnie tak ma szwagier :evil_lol: wystarczy, że on sięodezwie w pokoju obok i już jest avanti i burki drą japy bo przecież wróg się odezwał :diabloti: a czemu? sama jestem ciekawa ,ale wiem ,że jak zostają zn im same w domu to siedzą cichutko jak myszki pod miotłą :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']biedactwo patrzcie :diabloti: :diabloti:

Klementyna ma coś ze sznupka :evil_lol: :evil_lol: kocham normalnie jak śpi i nagle coś puknie , wyskakuje i szczeka :angryy: :angryy: stop szczeka jej kupie :loveu: :loveu: :loveu: albo struny głosowe wytnę OOOO :diabloti:[/quote]
:evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol:Ozzy tysz tak robi :diabloti:

Dzień Dobry :grins:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']no to widzisz - u Ciebie tylko Klema a u mnie jest tak:
Luna dama lezy na łóżku albo w kuchni na narożniku - coś usłyszy i sobie burknie pod nosem, na co bezmózgowiec Pepa rzuca się całym impetem do drzwi ujadając zachrypniętym ze starości szczekiem i tam sobie szczeka, szczeka, po czym zdaje sobie sprawę, że nie do końca wie na co szczeka więc leci do kurni lub koło łóżka (zależy gdzie leży Luna) i szczekają na siebie bo wtedy już żadna nie wie od czego się zaczęło, ale że TA DRUGA szczeka to trzeba szczekać i tak over and over again dopóki nie ryknę że są nienormalne .... ekhem delikatnie mówiąc... i jest spokój do następnego lunkowego burknięcia mimochodem pod nosem :mad:[/quote]
Buhahahhaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
U mnie morde drze tylko Dino, ale za to jak:mdleje:

Posted

[quote name='Vectra']Bo Klamka się jeszcze nie naumiała , że nie szczeka się w domu na niewidzialne coś :mad:
Za to Franio hohohoho ... worek ze śmieciami ... należy zaszczekać na śmierć , odkurzacz , też trzeba naszczekać , wszelkiego typu kartony - wróg największy obszczekany i pogryziony - najwiecej szczeka jak gadam przez telefon , pół biedy jak gadam z kimś znajomym , zresztą znani petenci już przywykli , że udzielam informacji z przerywnikami - "Franek zamknij ryj" :evil_lol: ale jak ktoś obcy , no to zapada dziwna cisza na chwilę .. :diabloti:

wybierając staffika właśnie jednym z kryteriów było że rasa nie szczekająca :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ja oczywiście miałam to szczęście że trafiłam na staffika szczekającego za wszystkie nieszczekające staffiki świata ...

ale ja to i tak pół biedy , R to ma pozamiatane .. kaszlnie zostaje obszczekany , ziewnie Franek ujada :evil_lol: :evil_lol: próba ucieszania Frania kończy się jeszcze większą falą szczeknięć ..

Ja to chyba sprzedam tą działkę i kupie mieszkanko w nowoczesnym budownictwie :diabloti: Franio idealnie się nadaje do kartonowych bloczków pełnym emerytów :evil_lol:
cichutki stafficzek :evilbat:[/quote]
Ja to nawet dom kupiłam, no bo przecież nie wypada mieszkać w bloku z nieszczekającymi wielkimi psami :diabloti: Jak to tak? Pies w bloku i go nie słychać :crazyeye: :evil_lol:
Witaj Weszko mła :loveu: Paskudna oczywiscie :diabloti: Pochwal się gdzie szalejesz w Sylwka?

Posted

Ja mam głooośny chórek czterogłosowy. Szczekają na wszystko co się rusza wokół domu. :mad:

Moniko ja wiem ze CC został oddany właścicielom ale jak ich odnaleźliście???

Posted

[quote name='Pysia']
Witaj Weszko mła :loveu: Paskudna oczywiscie :diabloti: Pochwal się gdzie szalejesz w Sylwka?[/quote]

Padalcu jeden idę do knajpy na baleciq :loveu::multi:

[quote name='AnkaG']
Moniko ja wiem ze CC został oddany właścicielom ale jak ich odnaleźliście???[/quote]

dziewczyny na drugi dzień dzwoniły po schroniskach i zostawiały info, że znaleziony taki psiul i w schronie szukał go właściciel i tak to się udało :multi:

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
Waszko czy wiadomo coś o Elmo :razz:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nic :-( zero wieści... :-( ani jednego śladu... :-(

Posted

aha! wczoraj gotowałam psom skrzydełka :roll: drzemło nam się z J no i kurna obudziliśmy się: w mieszkaniu ciemno od dymu, śmierdzi niemiłosiernie :crazyeye: qrna myślałam, że się palimy bo takeigo dymu jeszcze w domu nie miałam a regularnie przypalam różne potrawy :p jak otworzyłam wszystkie okna to myślałam, że ktoś wezwie straż pożarną jak ten dyn zaczął uciekać przez okna :-o a teraz muszę umyś całe mieszkanie bo wszystko śmierdzi :placz: