Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nonoo to była próba sił :lol:

a ja jestem mega wqrwiona :evil: :x :evil: :x nie dość, że byłam teraz na działce i zlało mnie jak nie wiem - i oczywiście TYLKO tam padało - tutaj ani kropli 0X psy upier****ne

a na dodatek właśnie odkryłam że po raz 3 okradli nam garaż i tym razem zwinęli 3 komplety opon zimowych z felgami 0X :evil: :x zasrane darmozjady - życzę im z całego serca, żeby zdychali w męczarniach - żeby im te złodziejskie łapska zaropiały, pokryły się strupami i odpadły zostawiając sączące ropą rany 0X :evil: :x chyba zainteresuję się woodoo :evilbat:

Posted

pojechałam na działkę, wzięłam aparat z nadzieją na iękne słoneczne fotki i zrobiłam TO: :x

[img]http://img269.imageshack.us/img269/7769/p70500015pb.jpg[/img]
[img]http://img298.imageshack.us/img298/6055/p70500021eh.jpg[/img]

:-? Bolut wogóle zmiknięty odmówił pozowania i odwróciłsię doopą :-? :lol:

Posted

hahaha Waszka, nie jęcz :lol: Ty se te swoje pchły po deszczu bez problemu pod kran wsadzisz, a z taką na przykład 36 kilogramową Sabiną to już sie tak nie da :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'] życzę im z całego serca, żeby zdychali w męczarniach - żeby im te złodziejskie łapska zaropiały, pokryły się strupami i odpadły zostawiając sączące ropą rany 0X :evil: :x [/quote]
Dooobra z Ciebie kobieta :roll:
[size=1]Też bym im tego życzyła[/size]

Posted

[quote name='asher'][quote name='malawaszka'][quote name='asher']Ty se te swoje pchły[/quote]

sama masz pchły :grab:[/quote]

Noooo, pchły giganty :lol:[/quote]

no widzisz a ja mam DWA DUŻE PSY OBRONNO STRÓŻUJĄCE :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']no widzisz a ja mam DWA DUŻE PSY OBRONNO STRÓŻUJĄCE :lol:[/quote]

Potocznie zwane brodatymi pchłami z ADHD :lol:

Posted

ehh żeby t obyło wszystko złe co się dziś dzieje - taki potyrpany dzień - przeplatanka radości ze smutkiem i złością

odebrałam wyniki Bolusiowe dziś i ma hipercholerestolemię i dużą niedoczynność tarczycy :( ciągle wychodzi coś nowego - dobrze, że babka zrobiła przy okazji ten cholesterol bo byśmy nie wiedzieli i Boluś by powoli umierał :( ma tego 705 mg/dL a norma chyba 100-200 :o babka była przerażona tym wynikiem i musimy to szybko zwalczyć :-? ehhh jak nie urok to.... na szczeście wątróbka już OK :)

Posted

o ile dobrze zrozumiałam to ten cholesterol może byś efektem długotrwałej niedoczynności tarczycy? chyba tak - niewiele pamiętam bo byłam w szoku jak mi wetka opowiadała, poza tym opowiadała jaki będzie schemat leczenia tarczycy i mi się pomieszało :oops: teraz zaczynamy od małej dawki hormonów tarczycy - za dwa tyg. kontrola i zwiększenie dawki a do tego 3x dziennie tableta na cholesterol :roll:

Posted

wrrrrrrrrr.............do zaklęć dotyczących złodziei z całą mocą się przyłączam :evil: :evil: :evil:

a za Bolutka trzymamy wszystkie łapki, ucałuj od nas śliczną ufajdaną po działce mordkę :calus: