Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [img]http://img154.imageshack.us/img154/3718/p70400066wp.jpg[/img] hehehe...starcie tytanów 8) Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 nonoo to była próba sił :lol: a ja jestem mega wqrwiona :evil: :x :evil: :x nie dość, że byłam teraz na działce i zlało mnie jak nie wiem - i oczywiście TYLKO tam padało - tutaj ani kropli 0X psy upier****ne a na dodatek właśnie odkryłam że po raz 3 okradli nam garaż i tym razem zwinęli 3 komplety opon zimowych z felgami 0X :evil: :x zasrane darmozjady - życzę im z całego serca, żeby zdychali w męczarniach - żeby im te złodziejskie łapska zaropiały, pokryły się strupami i odpadły zostawiając sączące ropą rany 0X :evil: :x chyba zainteresuję się woodoo :evilbat: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 pojechałam na działkę, wzięłam aparat z nadzieją na iękne słoneczne fotki i zrobiłam TO: :x [img]http://img269.imageshack.us/img269/7769/p70500015pb.jpg[/img] [img]http://img298.imageshack.us/img298/6055/p70500021eh.jpg[/img] :-? Bolut wogóle zmiknięty odmówił pozowania i odwróciłsię doopą :-? :lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='Justi0022']:o współczuję, Waszko :cry:[/quote] niee no spoko - Luna wyschnie :lol: :wink: wypiłam sobie piffko i troszkę się odstresowałam :lol: Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 hahaha Waszka, nie jęcz :lol: Ty se te swoje pchły po deszczu bez problemu pod kran wsadzisz, a z taką na przykład 36 kilogramową Sabiną to już sie tak nie da :lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='asher']Ty se te swoje pchły[/quote] sama masz pchły :grab: Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='asher']Ty se te swoje pchły[/quote] sama masz pchły :grab:[/quote] Noooo, pchły giganty :lol: Quote
adda Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='malawaszka'] życzę im z całego serca, żeby zdychali w męczarniach - żeby im te złodziejskie łapska zaropiały, pokryły się strupami i odpadły zostawiając sączące ropą rany 0X :evil: :x [/quote] Dooobra z Ciebie kobieta :roll: [size=1]Też bym im tego życzyła[/size] Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka'][quote name='asher']Ty se te swoje pchły[/quote] sama masz pchły :grab:[/quote] Noooo, pchły giganty :lol:[/quote] no widzisz a ja mam DWA DUŻE PSY OBRONNO STRÓŻUJĄCE :lol: Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='malawaszka']no widzisz a ja mam DWA DUŻE PSY OBRONNO STRÓŻUJĄCE :lol:[/quote] Potocznie zwane brodatymi pchłami z ADHD :lol: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 hahaha :roflt: i już nie wiem co powiedzieć :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 waszka w zlozyczeniach przylaczam sie do Ciebie :( niech wszystkich zlodzieji powykreca na druga strone :evil: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 musisz zlodziei Lunka poszczuc :wink: :D .Ale to jest chamstwo w naszym kraju :evil: :evil: :evil: Wspolczuje waszka gorszego dnia Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 ehh żeby t obyło wszystko złe co się dziś dzieje - taki potyrpany dzień - przeplatanka radości ze smutkiem i złością odebrałam wyniki Bolusiowe dziś i ma hipercholerestolemię i dużą niedoczynność tarczycy :( ciągle wychodzi coś nowego - dobrze, że babka zrobiła przy okazji ten cholesterol bo byśmy nie wiedzieli i Boluś by powoli umierał :( ma tego 705 mg/dL a norma chyba 100-200 :o babka była przerażona tym wynikiem i musimy to szybko zwalczyć :-? ehhh jak nie urok to.... na szczeście wątróbka już OK :) Quote
asher Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Oj, biedny Bolutek :( A wiadomo czego skutkiem jest tak podwyższony cholesterol? I jak będziecie z tym walczyć? Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 o ile dobrze zrozumiałam to ten cholesterol może byś efektem długotrwałej niedoczynności tarczycy? chyba tak - niewiele pamiętam bo byłam w szoku jak mi wetka opowiadała, poza tym opowiadała jaki będzie schemat leczenia tarczycy i mi się pomieszało :oops: teraz zaczynamy od małej dawki hormonów tarczycy - za dwa tyg. kontrola i zwiększenie dawki a do tego 3x dziennie tableta na cholesterol :roll: Quote
daga10011 Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Biedny Bolek :cry: .Ech-u nas tez ostatnio pech goni pecha-na szczescie nie dotyczy to psow :-? .Dobrze,ze jest metoda na ten cholesterol :roll: Quote
dbsst Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 qrcze czemu sie placza takie swinstwa kolo tego bidoka juz swoje przezyl :evil: Quote
malawaszka Posted July 5, 2005 Author Posted July 5, 2005 teraz spi na moich kolanach i słodko chrapie i jest mu dobrze :D a ja ide na piwo w taki dzien :drinking: Quote
Ka-ka Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 wrrrrrrrrr.............do zaklęć dotyczących złodziei z całą mocą się przyłączam :evil: :evil: :evil: a za Bolutka trzymamy wszystkie łapki, ucałuj od nas śliczną ufajdaną po działce mordkę :calus: Quote
Recommended Posts