Elitesse Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name='AnkaG']Elitesse to koo były od razu zapakowane w sreberko. Prawie jak w reklamie ze świstakiem.:evil_lol:[/quote] buahahaha :lol::lol: dobre !! tylko ze juz swistaka zwolnili :diabloti: i co to teraz bedzie ? :evil_lol: Quote
Doginka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Zarąbista zeberkowa mycha:diabloti::crazyeye: Pozdrowionka Mikołajkowe:razz: [URL]http://www.zyczonka.ovh.org/gdzie-moj-prezent.html[/URL] Quote
asher Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='malawaszka']ja sobie od razu przypomniałam widoczek ze zdjęć Asher jak to Sabina zabrała Boogiemu piłeczkę i on na nią krzyczał i taka nadzieja we mnie wstąpiła[/quote] No jasne, nie ma to jak zwalic winę na asher i jej burki :placz: :placz: :placz: A następnym razem weź pod uwagę to, że Sabina jest człapakiem, a po drugie znają się z Bugajskim mniej więcej od 4 lat. A on dopiero ok. rok temu ośmielił się na nią po raz pierwszy zaszczekać :diabloti: [quote name='malawaszka']nic ciekawszego nie było do focenia w terenie :shake: [URL]http://img511.imageshack.us/img511/3210/dsc0036kw4.jpg[/URL][/quote] Jak to? :crazyeye: A gryzące się baby? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='AnkaG']Elitesse to koo były od razu zapakowane w sreberko. Prawie jak w reklamie ze świstakiem.:evil_lol:[/quote] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
LAZY Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Ładnie dziewczyny sobie poczynają....Jeśli chodzi o kije to widzę, ze Luna tak jak Ida...nikomu nie odda! Moja w dodatku jak juz sie nie bawi to i tak pamieta, gdzie go zostawiła...jak tylko inny pies tam się zbliza to ona w te pędy i już siedzi na psie...Ehh... Justa...Ida zezarla pół mlecznej z orzechami...ale to wieksze gabaryty, wiec weta sobie podarowałam. Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem widziałam myszke ... dasz pogłaskać?? :razz::razz: i czytałam o gryzących sie babach... jeden patyk a taka zadyma :mdleje: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Hanna R. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='malawaszka']leżą i [B][SIZE=5][COLOR=Red]pierdzą [/COLOR][/SIZE][/B]:mad: [/quote] Monika ! :oops: :oops: :oops: Quote
asher Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Monika ! :oops: :oops: :oops:[/quote] Haniu, nie rumień się, one pierdzą przez wirusa :roflt: :roflt: :roflt: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Alicja Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='asher']Haniu, nie rumień się, one pierdzą przez wirusa :roflt: :roflt: :roflt: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt::roflt: :roflt: :roflt: :roflt: [FONT=Arial][COLOR=Red][B] a ja myślałam ze doopalonami :roll::oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [FONT=Arial][COLOR=MediumTurquoise]weszka.. u mnie muzeun NATUR-coś tam made in Sverige ;)[/COLOR][/FONT] Quote
Hanna R. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='asher']Haniu, nie rumień się, one pierdzą przez wirusa :roflt: :roflt: :roflt: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote] Wrrrrrrrrrrryć !!! Że co ??? :hmmmm: Quote
Pysia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Jeszcze raz któraś coś powie o psie jedzącym czekoladę to zabiję i wypcham !! Przez tyle lat nigdy nie zjadł mi żaden pies czekolady a po przeczytaniu Waszych postów Zmorka zeżarła!! Ukradła pinda z barku!! Gorzką!! Taką co ma 70 % kakaa w sobie..... Koniec o czekoladzie!! Quote
Vectra Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Pysia']Jeszcze raz któraś coś powie o psie jedzącym czekoladę to zabiję i wypcham !! Przez tyle lat nigdy nie zjadł mi żaden pies czekolady a po przeczytaniu Waszych postów Zmorka zeżarła!! Ukradła pinda z barku!! Gorzką!! Taką co ma 70 % kakaa w sobie..... Koniec o czekoladzie!![/quote] Pysia życzysz kawałek czekoladki ? :diabloti: Quote
Pysia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Vectra']Pysia życzysz kawałek czekoladki ? :diabloti:[/quote] Tym razem wcale mi nie było do śmiechu..... Nadal nie jest..... Minęły 2 godziny.... Quote
Paula Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='malawaszka']a ja nie chciałam czekać aż się pogryzą na serio bo by sieznienawidziły i cap łapę wsadziłam żeby którąś złapać no i to któraś złapała mnie za palec :bad-word: [/quote] Było czekać ;) My czekamy, zwykle na przepychankach się kończy :cool1: Dobrze, że Axel żyje :multi: taki mały sentyment mam to tego stworzonka :evil_lol: ;) [url]http://img155.imageshack.us/img155/9310/dsc0003mk9.jpg[/url] :calus: [url]http://img516.imageshack.us/img516/3272/dsc0054ly7.jpg[/url] masz sexi myszkę :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hand: doberek :loveu:...witam się z Tobą i Całą Ferajną :evil_lol::evil_lol: aha i chciałam Cie prosić ......dawaj dziewczynkom każdej po patyczku to tak niewiele:razz::evil_lol::evil_lol: i zapytuję jak zdrówko panienek... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
asher Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Paula_']Było czekać ;) My czekamy, zwykle na przepychankach się kończy :cool1:[/quote] Oj, przy dwóch niezbyt zżytych ze sobą sukach to ja bym czekać nie radziła :shake: No, chyba, że chcemy sobie zmienić mieszkanie w ring :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Wrrrrrrrrrrryć !!! Że co ??? :hmmmm:[/quote] [B]Haniu[/B], tylko Waszka może ci to wytłumaczyć :lol: [B]Pysiu[/B], o cholera :crazyeye: Trzymam kciuki! Quote
Vectra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='asher']Oj, przy dwóch niezbyt zżytych ze sobą sukach to ja bym czekać nie radziła :shake: No, chyba, że chcemy sobie zmienić mieszkanie w ring :diabloti: [/quote] Szczególnie właśnie przy sukach :shake: dwa żrące się psy to pikuś .... pary mieszane to tam żadne walki :evil_lol: :evil_lol: baby to tylko potrafią iść na całość :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Monika ! :oops: [/quote] no co??? że niby damy to nie pierdzą co??? :diabloti: [quote name='asher']Haniu, nie rumień się, one pierdzą przez wirusa :roflt: :lol:[/quote] kuna śmiej się śmiej, ale moja teoria zaczyna się potwierdzać :cool1: [quote name='Paula_']Było czekać ;) My czekamy, zwykle na przepychankach się kończy :cool1: [URL]http://img155.imageshack.us/img155/9310/dsc0003mk9.jpg[/URL] :calus: [/quote] [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B] i zapytuję jak zdrówko panienek... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Panienki niestety wczoraj wylądowały u weta bo były deczko niewyraźne :shake: i bąki stadami wypuszczały na wolność :mad: no i mają chore gardziołka, dostały zastrzyki i dzis też i pewnie jutro a ja zbankrutuję :placz: [quote name='asher']Oj, przy dwóch niezbyt zżytych ze sobą sukach to ja bym czekać nie radziła :shake: No, chyba, że chcemy sobie zmienić mieszkanie w ring :diabloti: [/quote] [quote name='Vectra']Szczególnie właśnie przy sukach :shake: dwa żrące się psy to pikuś .... pary mieszane to tam żadne walki :evil_lol: :evil_lol: baby to tylko potrafią iść na całość :diabloti:[/quote] otóż to - już przez ten mały incydent widzę, że stosunki między nimi znowu się ochłodziły i poburkują na siebie - a już tego nie było :angryy: Quote
Katerinas Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nadrobiłam zaległości. bosz... naczytałam się o jakichś potworach :crazyeye: Zdróweczka suniom :-) Oliwka super łobuziak :p Aaa.. i piękne zdjęcia przyrody :-) Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka'] Panienki niestety wczoraj wylądowały u weta bo były deczko niewyraźne :shake: i bąki stadami wypuszczały na wolność :mad: no i mają chore gardziołka, dostały zastrzyki i dzis też i pewnie jutro a ja zbankrutuję :placz:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas skończyło się na serii zastrzyków...jest oki ...widać wirus fruwa równo :mad:... wybuliłam 50 zł :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]u nas skończyło się na serii zastrzyków...jest oki ...widać wirus fruwa równo :mad:... wybuliłam 50 zł :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] kuna 50 zł ??? :crazyeye: farciara bo ja wczoraj tylko - jedna wizyta 60 zł pękło :placz: ciekawe co dzisiaj :shake: Dzięki Katerinas :loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']kuna 50 zł ??? :crazyeye: farciara bo ja wczoraj tylko - jedna wizyta 60 zł pękło :placz: ciekawe co dzisiaj :shake: Dzięki Katerinas :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]no ty za 2 sztuki :razz::razz:...ale kurde wagowo i tak mniej :cool1: ja byłam na 3 wizytach z mizianiem macaniem i zastrzykami / podwójny antybiotyk +przeciwzapalny i placę zawsze po zakończonej kuracji :razz:/[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 no to masz fajnie :lol: bo u nas bez miziania bo dziewczynki niezbyt zainteresowane takowym :evil_lol: właśnie wróciłyśmy od weta - oczywiście Luna była najgłośniejsza w poczekalni :mad: dziś zapłaciłam 30 zł i dostałam receptę na antybiotyk w tabsach bo to mi dużo taniej wyjdzie :razz: tylko będę musiała im go ćwiartować :lol: no i ASHER moja droga - JUż PRAWIE NIE PIERDZą :diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']no to masz fajnie :lol: bo u nas bez miziania bo dziewczynki niezbyt zainteresowane takowym :evil_lol: właśnie wróciłyśmy od weta - oczywiście Luna była najgłośniejsza w poczekalni :mad: dziś zapłaciłam 30 zł i dostałam receptę na antybiotyk w tabsach bo to mi dużo taniej wyjdzie :razz: tylko będę musiała im go ćwiartować :lol: no i ASHER moja droga - JUż PRAWIE NIE PIERDZą :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dobrze ze napisałas kogo ...a raczej co ;)będziesz ćwiartować :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 oooo a tu choroby wymyślają i przesyłają złe fluidy ..... idę nie daj boziu teraz które zachoruje to ubije łopatą :mad: Ajda rozwaliła sobie łape ... jadę wieczorem do weta :evilbat: Quote
Recommended Posts