Doginka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='malawaszka']z kotem???? :crazyeye:[/quote] Tia, mojej kumpeli Gosi:diabloti: Fajna DUDUŚ na składanym wyrku:loveu: Quote
AnkaG Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Sznupki są uparciuchy. U mnie też czasami gadam i gadam a one swoje. Dziewczynki ślicznie wyglądają.:lol: Quote
anetta Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Hej! Askolotl fajnie wygląda w tym pojemniku :evil_lol: Quote
Pysia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witaj Weszko mła :loveu: Ja tak szybko bo komp mi umiera i łapię ostatnie jego oddechy :cool1: Quote
Doginka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 No i co??? Żyje jeszcze zahibernowany potffffffffór??????:evil_lol::loveu: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 hello wieczorową porą :lol: Właśnie - czy aksolotl żyje??? OTO JEST PYTANIE!!!! Bo na ŻADNYM mądrym forum nie napisano JAK rozpoznać czy zahibernowany aksolotl żyje :niewiem: [quote][B]Hibernacja[/B] ([URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81acina"]łac.[/URL] [I]hibernus[/I]-zimowy) może oznaczać: [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Sen_zimowy"]sen zimowy[/URL] - okresowe spowolnienie procesów [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBycie"]życiowych[/URL] o charakterze przystosowawczym, zwiększające tolerancję organizmów wobec niesprzyjających warunków środowiskowych.[/quote]no właśnie - spowolnienie procesów zyciowych - czyli nie łazi, nie pływa, nie rusza głową :niewiem: skąd mam do cholery wiedzieć czy żyje????? :shake::angryy: a w ogóle to właśnie wróciłam ze spacerku, na którym dowiedziałam się, że mam dwóch obrońców :loveu: moje dwa kochane małe pitbulle :diabloti: podszedł do mnie koleś i zapytał czy mam złotówkę - a w tym momencie z głębi Pepowej klatki piersiowej wydobył się głuchy warrrrkotttt a z daleka zaczęła pędzić ku nam Luna na ratunek :evil_lol: - swoją drogą to koleś kompletnie nie wyglądał na takiego coby mu złotówka miała zycie uratować :shake: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a kiedy masz zamiar odhibernować potffora ? :diabloti: brawo dla psów obronnych :multi: Quote
Doginka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']a kiedy masz zamiar odhibernować potffora ? :diabloti: brawo dla psów obronnych :multi:[/quote] Waszka musi najpierw rozpoznanie życiowe zrobić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBRANOC[IMG]http://e-psy.pl/images/smiles/dobranoc.gif[/IMG] Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']a kiedy masz zamiar odhibernować potffora ? :diabloti: [/quote] za tydzień :errrr: ........chyba, że coś wcześniej poczuję :ekmm: Quote
Medorowa Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No to masz prawdziwych bodygardów w domu:loveu::loveu: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='malawaszka']za tydzień :errrr: ........chyba, że coś wcześniej poczuję :ekmm:[/quote] poczekaj trzy tygodnie , na święta "rybka" jak znalazł :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Medorowa']No to masz prawdziwych bodygardów w domu:loveu::loveu:[/quote] nooo moje kochane brytany :loveu::loveu::loveu: byłoby idealnie jakby to udowadniały tylko wtedy kiedy trzeba :diabloti: [quote name='Vectra']poczekaj trzy tygodnie , na święta "rybka" jak znalazł :evil_lol: :evil_lol:[/quote] to nie jest ryba :mad: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 ryba nie ryba i tak śmierdzi błotem :evilbat: po usmażeniu :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']ryba nie ryba i tak śmierdzi błotem :evilbat: po usmażeniu :diabloti:[/quote] nie mam błota w lodówce :shock: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='malawaszka']nie mam błota w lodówce :shock:[/quote] potffór ma w sobie smród błota :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']potffór ma w sobie smród błota :evil_lol: :evil_lol:[/quote] przestań :placz: on jeszcze żyje!!! nie śmierdzi!!! :placz: Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='malawaszka']a w ogóle to właśnie wróciłam ze spacerku, na którym dowiedziałam się, że mam dwóch obrońców :loveu: moje dwa kochane małe [B]pitbulle[/B] :diabloti: podszedł do mnie koleś i zapytał czy mam złotówkę - a w tym momencie z głębi Pepowej klatki piersiowej wydobył się głuchy warrrrkotttt a z daleka zaczęła pędzić ku nam Luna na ratunek :evil_lol: - [B]swoją drogą to koleś kompletnie nie wyglądał na takiego coby mu złotówka miała zycie uratować[/B] :shake:[/quote] To kogo ja mam :hmmmm: Mój pitbull się przymila do meneli :roll: :grin: Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 a czy ja napisałam gdzieś , że nie żyje ???? :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Paula_']To kogo ja mam :hmmmm: Mój pitbull się przymila do meneli :roll: [/quote] jakiś podrabiany :hmmmm: ... albo upośledzony :niewiem: weź go lepiej zbadaj :evil_lol: [quote name='Vectra']a czy ja napisałam gdzieś , że nie żyje ???? :diabloti:[/quote] :diabloti: Quote
Paula Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='malawaszka']jakiś podrabiany :hmmmm: ... albo upośledzony :niewiem: weź go lepiej zbadaj :evil_lol:[/quote] Podrabiany jest na pewno :evil_lol: a moja mama mówi, ze on ma psiego dauna ;) Quote
Vectra Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 kurde ,a mnie nie chcą zaczepiać i prosić o złotówkę :( :( jak jestem z psami ... kiedyś jeden debil chciał mi komórkę wyrwać :diabloti: myślę , że na długo zapamięta spotkanie z Kano :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: cze Waszeczko ...jak płazik :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Vectra']kurde ,a mnie nie chcą zaczepiać i prosić o złotówkę :( :( jak jestem z psami ... kiedyś jeden debil chciał mi komórkę wyrwać :diabloti: myślę , że na długo zapamięta spotkanie z Kano :evil_lol:[/quote] ale co za idiota, że w ogóle próbował wyrwać fon lasce z dobkiem :-o:shake: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:grins: cze Waszeczko ...jak płazik :hmmmm:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] patrz post 20715 :cool1: chociaż jakoś naszły mnie czarne myśli :roll: Quote
asher Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [B]Waszko[/B], a ta stwora ma płuca, czy skrzela? Tak, czy siak, chyba powinno być widać moment oddychania, bo przecież nawet zahibernowany oddychac musi? :hmmmm: A Oliwka nie ma jakiegoś zestawu "Małego doktora" ze stetoskopem? :cool3: :evil_lol: Quote
Recommended Posts