Pysia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Jestem :) Żyję i nadal ocipiała :evil_lol: Ale coś mi kradnie czas :roll: Super posłanko :multi: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 no właśnie nie Meduza - czekałam i czekałam aż będzie meduza bo chciałam takie same jak ma Luna, ale obiecanki cacanki, że zaraz będą i si wqrzyłam i zamówiłam inne - też zdejmowany pokrowiec, więc prawie takie samo :p Quote
asher Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wygląda, zupełnie, jak Meduza ;) Ja lubię Meduzy, bo sa naprawde dobrej jakości. Znajomy dog od kilku lat ma ponton i jeszcze się nie odkształcił, nie powygniatał. Super. A moje burki i tak na poobgryzanych kocykach śpią :diabloti: (ale rzadko, zazwyczaj grzeją tyłki na kanapach :lol:) Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 ja mam dość tego kocyka wiecznie rozwleczonego na środku pokoju - Pepa strasznie z nim jeździ :evil_lol: za mało mam miejsca na podłodze, żeby jeszcze koc leżał :shake: Quote
asher Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka']ja mam dość tego kocyka wiecznie rozwleczonego na środku pokoju - Pepa strasznie z nim jeździ :evil_lol: za mało mam miejsca na podłodze, żeby jeszcze koc leżał :shake:[/quote] U mnie zazwyczaj jeżdżą trzy, a zdarza się, że więcej :lol: Bo burki nie mają jednego miejsca, więc kocyki kładę gdzie się da. Quote
anetta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote]od razu mówię, że nadal szukam dla niej domu, ale nie mogę już patrzeć jak na kocyku przemieszcza mi się po pokoju i ten kocym wiecznie rozwalony na środku,[/quote] Tak, tak, oczywiście :p :scared: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='asher']U mnie zazwyczaj jeżdżą trzy, a zdarza się, że więcej :lol: Bo burki nie mają jednego miejsca, więc kocyki kładę gdzie się da.[/quote] :evil_lol: i nie wqrza Cię to?? bo mnie tak - nie dość, że jeżdżą kocyki, to jeszcze ja co chwila na nich jeżdżę i dodatkowo Oliwia co rusz zalicza glebę :shake: [quote name='anetta']Tak, tak, oczywiście :p :scared:[/quote] :nono: uważaj bo jak Pysia tu przyjdzie... :mad: :evil_lol: Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Waszka ,a myślisz ,że na tym posłanku Pepa nie będzie podróżowała po pokoju ? :diabloti: chyba że go na śrubki do podłogi przykręcisz :evilbat: Quote
asher Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka']:evil_lol: i nie wqrza Cię to?? bo mnie tak - nie dość, że jeżdżą kocyki, to jeszcze ja co chwila na nich jeżdżę i dodatkowo Oliwia co rusz zalicza glebę :shake:[/quote] U mnie na szczęście brak małych dzieci. A sama pamiętam, że pod nogi trzeba patrzeć. No, prawie zawsze pamiętam :lol: Quote
Pysia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka'] :nono: uważaj bo jak Pysia tu przyjdzie... :mad: :evil_lol:[/quote] Czego mną straszysz jak ja aniołek jestem :lilangel::evilgrin: Quote
anetta Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 I na dodatek Ocipiały :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 [quote name='Vectra']Waszka ,a myślisz ,że na tym posłanku Pepa nie będzie podróżowała po pokoju ? :diabloti: chyba że go na śrubki do podłogi przykręcisz :evilbat:[/quote] ale to nawet na środku pokoju ładniej wygląda i jak sie kopnie to nie rozwala siętylko przesuwa :evil_lol: [quote name='asher']U mnie na szczęście brak małych dzieci. A sama pamiętam, że pod nogi trzeba patrzeć. No, prawie zawsze pamiętam :lol:[/quote] PRAWIE :evil_lol: [quote name='Pysia']Czego mną straszysz jak ja aniołek jestem :lilangel::evilgrin:[/quote] [quote name='anetta']I na dodatek Ocipiały :evil_lol:[/quote] buuuhahahah Ocipiały Anioł :evil_lol: Luna moja kochana córunia zrobiła mi dziś na dzień dobry śliczne małe limeczko :loveu: dziewczynka rano się witała z mamusią i łapeczkę zobaczyłam z bardzo bliska :loveu: a ja byłam dziś w Krakowie :mdleje: po raz tysięczny powtarzam,m że nienawidzę po Krakowie jeździć :shake: byłam z missieek w tv - na szczęście ja występować nie musiałam :diabloti: byłam driverem bo Angela pokazywała w "Kundel bury i kocury" dwa kociaki od siebie - chyba będą domki :multi: może nie koniecznie dla tej dwójki, ale dla jednego tak a druga rodzina może weźmie innego - ważne, że są domki - kotów do adopcji u Angeli dostatek :shake: no ale do czego zmierzam haha - oczywiście się spóźniłyśmy bo miało nie być korków :diabloti: i już będąc rzut beretem od studia (tam się wjeżdża na takie trochę zadupie krętą drogą pod górkę) Angela każe mi skręcać w lewo - ja patrzę a tam zakaz wjazdu! Angela: kurde ja tam szłam pieszo i nie wiem jak inaczej jechać :crazyeye: :mdleje: było dwie minuty do programu więc niewiele myśląc - a właściwie myśląc i mówiąc: a pieprzyć to - jedziemy pod prąd pojechałam :evil_lol: dojechałyśmy na styk Angela zdyszana wbiegła do studia :lol: i udało się!!! Po programie wracamy - tą samą drogą już w odpowiednim kierunku, w miejscu gdzie wjechałam pod prąd patrzę - ooo radiowóz! dobrze, że go ni było jak wjeżdżałam - nagle moje pole widzenia się poszerzyło i patrzę :crazyeye: :shock: a tam SAME RADIOWOZY!!!! buuahahahah a Angela noo bo tu jest komisariat hahaha :mdleje: :grins: Quote
Doginka Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='malawaszka'] Luna moja kochana córunia zrobiła mi dziś na dzień dobry śliczne małe limeczko :loveu: dziewczynka rano się witała z mamusią i łapeczkę zobaczyłam z bardzo bliska :loveu::grins:[/quote] Ale przeca to u sznaucerków normalka jest:diabloti: Raper kilka razy dziennie potrafi wsadzić pazur w oko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Buhahahahah , pod latarnią najciemniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']nooo czułam się bardzo pobudzona :diabloti: miałam ochotę albo przywalić w coś samochodem, albo wysiąść i kogoś wypatroszyć gołymi rękami :evil_lol:[/quote] [quote name='malawaszka']nooo czułam się bardzo pobudzona :diabloti: miałam ochotę albo przywalić w coś samochodem, albo wysiąść i kogoś wypatroszyć gołymi rękami :evil_lol:[/quote] No faktycznie, widać, że byłaś pobudzona :evil_lol: ;) [quote name='malawaszka']a Angela noo bo tu jest komisariat hahaha :mdleje: :grins:[/quote] :roflt: Quote
Pysia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='anetta']I na dodatek Ocipiały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Zaraz się posikam :evil_lol: Ocipiały Anioł buahahahahahaha :evil_lol: Nie mogę buahahahahahahahahaha [quote name='malawaszka'] buuuhahahah Ocipiały Anioł :evil_lol: Luna moja kochana córunia zrobiła mi dziś na dzień dobry śliczne małe limeczko :loveu: dziewczynka rano się witała z mamusią i łapeczkę zobaczyłam z bardzo bliska :loveu: a ja byłam dziś w Krakowie :mdleje: po raz tysięczny powtarzam,m że nienawidzę po Krakowie jeździć :shake: byłam z missieek w tv - na szczęście ja występować nie musiałam :diabloti: byłam driverem bo Angela pokazywała w "Kundel bury i kocury" dwa kociaki od siebie - chyba będą domki :multi: może nie koniecznie dla tej dwójki, ale dla jednego tak a druga rodzina może weźmie innego - ważne, że są domki - kotów do adopcji u Angeli dostatek :shake: no ale do czego zmierzam haha - oczywiście się spóźniłyśmy bo miało nie być korków :diabloti: i już będąc rzut beretem od studia (tam się wjeżdża na takie trochę zadupie krętą drogą pod górkę) Angela każe mi skręcać w lewo - ja patrzę a tam zakaz wjazdu! Angela: kurde ja tam szłam pieszo i nie wiem jak inaczej jechać :crazyeye: :mdleje: było dwie minuty do programu więc niewiele myśląc - a właściwie myśląc i mówiąc: a pieprzyć to - jedziemy pod prąd pojechałam :evil_lol: dojechałyśmy na styk Angela zdyszana wbiegła do studia :lol: i udało się!!! Po programie wracamy - tą samą drogą już w odpowiednim kierunku, w miejscu gdzie wjechałam pod prąd patrzę - ooo radiowóz! dobrze, że go ni było jak wjeżdżałam - nagle moje pole widzenia się poszerzyło i patrzę :crazyeye: :shock: a tam SAME RADIOWOZY!!!! buuahahahah a Angela noo bo tu jest komisariat hahaha :mdleje: :grins:[/quote] Ocipiała Anielica wita Ocipiałą Nieanielice :diabloti: Poka limo:diabloti: Buahahahahaha Weszka wiesz że Cie kocham ??????:loveu::evil_lol: I chyba Angele tez zacznę :evil_lol: Żałuję ze z Wami nie byłam bo uśmiałabym się na 100% :evil_lol: Quote
Katerinas Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Vectra']Waszka ,a myślisz ,że na tym posłanku Pepa nie będzie podróżowała po pokoju ? :diabloti: chyba że go na śrubki do podłogi przykręcisz :evilbat:[/quote] Na śrubki :lol: A posłanko ładne. kurcze... u mnie tylko Saba miała swoje miejsce. Jakiś dziwny mam dom. :cool3: Gaja spała na kanapie w komputerowym bajzlowym pokoju a Dora od zawsze z nami w wyrku :cool3: Quote
Pysia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 U mnie obie baby mają miejsca co nie znaczy że kanapa jest czysta :mad: Czasami te miejsca mnie wkurzaja bo jak JA chcę aby któraś wyszła na dwór a ONA nie chce i leży przy tym na posłaniu swoim to ja NIC nie mogę zrobić :evil_lol: Tam są nietykalne :cool1:;) Quote
malawaszka Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 [quote name='Doginka']Ale przeca to u sznaucerków normalka jest:diabloti: Raper kilka razy dziennie potrafi wsadzić pazur w oko[/quote] Luna mi tego nie robi regularnie :evil_lol: [quote name='Vectra']Buhahahahah , pod latarnią najciemniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [quote name='Paula_']No faktycznie, widać, że byłaś pobudzona :evil_lol: ;) :roflt:[/quote] :eviltong: [quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Zaraz się posikam :evil_lol: Ocipiały Anioł buahahahahahaha :evil_lol: Nie mogę buahahahahahahahahaha Ocipiała Anielica wita Ocipiałą Nieanielice :diabloti: Poka limo:diabloti: Buahahahahaha Weszka wiesz że Cie kocham ??????:loveu::evil_lol: I chyba Angele tez zacznę :evil_lol: Żałuję ze z Wami nie byłam bo uśmiałabym się na 100% :evil_lol:[/quote] :p [quote name='Katerinas'] kurcze... u mnie tylko Saba miała swoje miejsce. Jakiś dziwny mam dom. :cool3: Gaja spała na kanapie w komputerowym bajzlowym pokoju a Dora od zawsze z nami w wyrku :cool3:[/quote] u mnie mimo tego, że Luna śpi ze mną to musi mieć swoje legowisko bo ona jest upośledzona i czasami się czegoś wystraszy i ucieka tam i się chowa :roll::lol: [quote name='Pysia']U mnie obie baby mają miejsca co nie znaczy że kanapa jest czysta :mad: Czasami te miejsca mnie wkurzaja bo jak JA chcę aby któraś wyszła na dwór a ONA nie chce i leży przy tym na posłaniu swoim to ja NIC nie mogę zrobić :evil_lol: Tam są nietykalne :cool1:;)[/quote] no! najlepiej jak Luna leży na swoim legowisku i szczeka :angryy::mad: Quote
Alicja Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='Pysia']Ocipiała Anielica wita Ocipiałą Nieanielice :diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a mówia że janioły to obojniaki :roll: witanko ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
AlKil Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witaj Waszko Prowokująca Policję...:evil_lol: Quote
Doginka Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']Luna mi tego nie robi regularnie :evil_lol:[/quote] Cześć - właśnie miałam pazur trochę w oku i trochę w ustach - ten goopek Raper kocha podawać łapkę jak ja jeszcze w łóżku leżę:angryy::mad: Chyba oko mi wypłynie:-( A teraz wychodzę na spacerek i wrócę niebawem - ale nie tak jak wczoraj:eviltong::diabloti: Quote
Katerinas Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 [quote name='malawaszka']u mnie mimo tego, że Luna śpi ze mną to musi mieć swoje legowisko bo ona jest upośledzona i czasami się czegoś wystraszy i ucieka tam i się chowa :roll::lol: no! najlepiej jak Luna leży na swoim legowisku i szczeka :angryy::mad:[/quote] hehe... legowisko miejsce nietykalne :-) Twierdza Lunowa ;) Quote
asher Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Hahahaha, Waszka, dobrze, że tu zajrzałam, po przeczytaniu twojej krakowskiej opowieści od razu mi się humor poprawił :roflt: Quote
Recommended Posts