Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no właśnie nie Meduza - czekałam i czekałam aż będzie meduza bo chciałam takie same jak ma Luna, ale obiecanki cacanki, że zaraz będą i si wqrzyłam i zamówiłam inne - też zdejmowany pokrowiec, więc prawie takie samo :p

Posted

Wygląda, zupełnie, jak Meduza ;)
Ja lubię Meduzy, bo sa naprawde dobrej jakości. Znajomy dog od kilku lat ma ponton i jeszcze się nie odkształcił, nie powygniatał. Super.
A moje burki i tak na poobgryzanych kocykach śpią :diabloti: (ale rzadko, zazwyczaj grzeją tyłki na kanapach :lol:)

Posted

[quote name='malawaszka']ja mam dość tego kocyka wiecznie rozwleczonego na środku pokoju - Pepa strasznie z nim jeździ :evil_lol: za mało mam miejsca na podłodze, żeby jeszcze koc leżał :shake:[/quote]
U mnie zazwyczaj jeżdżą trzy, a zdarza się, że więcej :lol: Bo burki nie mają jednego miejsca, więc kocyki kładę gdzie się da.

Posted

[quote]od razu mówię, że nadal szukam dla niej domu, ale nie mogę już patrzeć jak na kocyku przemieszcza mi się po pokoju i ten kocym wiecznie rozwalony na środku,[/quote]
Tak, tak, oczywiście :p

:scared:

Posted

[quote name='asher']U mnie zazwyczaj jeżdżą trzy, a zdarza się, że więcej :lol: Bo burki nie mają jednego miejsca, więc kocyki kładę gdzie się da.[/quote]

:evil_lol: i nie wqrza Cię to?? bo mnie tak - nie dość, że jeżdżą kocyki, to jeszcze ja co chwila na nich jeżdżę i dodatkowo Oliwia co rusz zalicza glebę :shake:

[quote name='anetta']Tak, tak, oczywiście :p

:scared:[/quote]

:nono: uważaj bo jak Pysia tu przyjdzie... :mad:

:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol: i nie wqrza Cię to?? bo mnie tak - nie dość, że jeżdżą kocyki, to jeszcze ja co chwila na nich jeżdżę i dodatkowo Oliwia co rusz zalicza glebę :shake:[/quote]
U mnie na szczęście brak małych dzieci. A sama pamiętam, że pod nogi trzeba patrzeć. No, prawie zawsze pamiętam :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

:nono: uważaj bo jak Pysia tu przyjdzie... :mad:

:evil_lol:[/quote]
Czego mną straszysz jak ja aniołek jestem :lilangel::evilgrin:

Posted

[quote name='Vectra']Waszka ,a myślisz ,że na tym posłanku Pepa nie będzie podróżowała po pokoju ? :diabloti:
chyba że go na śrubki do podłogi przykręcisz :evilbat:[/quote]

ale to nawet na środku pokoju ładniej wygląda i jak sie kopnie to nie rozwala siętylko przesuwa :evil_lol:

[quote name='asher']U mnie na szczęście brak małych dzieci. A sama pamiętam, że pod nogi trzeba patrzeć. No, prawie zawsze pamiętam :lol:[/quote]

PRAWIE :evil_lol:

[quote name='Pysia']Czego mną straszysz jak ja aniołek jestem :lilangel::evilgrin:[/quote]

[quote name='anetta']I na dodatek Ocipiały :evil_lol:[/quote]

buuuhahahah Ocipiały Anioł :evil_lol:

Luna moja kochana córunia zrobiła mi dziś na dzień dobry śliczne małe limeczko :loveu: dziewczynka rano się witała z mamusią i łapeczkę zobaczyłam z bardzo bliska :loveu:

a ja byłam dziś w Krakowie :mdleje: po raz tysięczny powtarzam,m że nienawidzę po Krakowie jeździć :shake: byłam z missieek w tv - na szczęście ja występować nie musiałam :diabloti: byłam driverem bo Angela pokazywała w "Kundel bury i kocury" dwa kociaki od siebie - chyba będą domki :multi: może nie koniecznie dla tej dwójki, ale dla jednego tak a druga rodzina może weźmie innego - ważne, że są domki - kotów do adopcji u Angeli dostatek :shake: no ale do czego zmierzam haha - oczywiście się spóźniłyśmy bo miało nie być korków :diabloti: i już będąc rzut beretem od studia (tam się wjeżdża na takie trochę zadupie krętą drogą pod górkę) Angela każe mi skręcać w lewo - ja patrzę a tam zakaz wjazdu! Angela: kurde ja tam szłam pieszo i nie wiem jak inaczej jechać :crazyeye: :mdleje: było dwie minuty do programu więc niewiele myśląc - a właściwie myśląc i mówiąc: a pieprzyć to - jedziemy pod prąd pojechałam :evil_lol: dojechałyśmy na styk Angela zdyszana wbiegła do studia :lol: i udało się!!! Po programie wracamy - tą samą drogą już w odpowiednim kierunku, w miejscu gdzie wjechałam pod prąd patrzę - ooo radiowóz! dobrze, że go ni było jak wjeżdżałam - nagle moje pole widzenia się poszerzyło i patrzę :crazyeye: :shock: a tam SAME RADIOWOZY!!!! buuahahahah a Angela noo bo tu jest komisariat hahaha :mdleje: :grins:

Posted

Luna moja kochana córunia zrobiła mi dziś na dzień dobry śliczne małe limeczko :loveu: dziewczynka rano się witała z mamusią i łapeczkę zobaczyłam z bardzo bliska :loveu::grins:[/quote]
Ale przeca to u sznaucerków normalka jest:diabloti: Raper kilka razy dziennie potrafi wsadzić pazur w oko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']nooo czułam się bardzo pobudzona :diabloti: miałam ochotę albo przywalić w coś samochodem, albo wysiąść i kogoś wypatroszyć gołymi rękami :evil_lol:[/quote]
[quote name='malawaszka']nooo czułam się bardzo pobudzona :diabloti: miałam ochotę albo przywalić w coś samochodem, albo wysiąść i kogoś wypatroszyć gołymi rękami :evil_lol:[/quote]
No faktycznie, widać, że byłaś pobudzona :evil_lol: ;)

[quote name='malawaszka']a Angela noo bo tu jest komisariat hahaha :mdleje: :grins:[/quote]
:roflt:

Posted

[quote name='anetta']I na dodatek Ocipiały :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Zaraz się posikam :evil_lol: Ocipiały Anioł buahahahahahaha :evil_lol: Nie mogę buahahahahahahahahaha

buuuhahahah Ocipiały Anioł :evil_lol:

Luna moja kochana córunia zrobiła mi dziś na dzień dobry śliczne małe limeczko :loveu: dziewczynka rano się witała z mamusią i łapeczkę zobaczyłam z bardzo bliska :loveu:

a ja byłam dziś w Krakowie :mdleje: po raz tysięczny powtarzam,m że nienawidzę po Krakowie jeździć :shake: byłam z missieek w tv - na szczęście ja występować nie musiałam :diabloti: byłam driverem bo Angela pokazywała w "Kundel bury i kocury" dwa kociaki od siebie - chyba będą domki :multi: może nie koniecznie dla tej dwójki, ale dla jednego tak a druga rodzina może weźmie innego - ważne, że są domki - kotów do adopcji u Angeli dostatek :shake: no ale do czego zmierzam haha - oczywiście się spóźniłyśmy bo miało nie być korków :diabloti: i już będąc rzut beretem od studia (tam się wjeżdża na takie trochę zadupie krętą drogą pod górkę) Angela każe mi skręcać w lewo - ja patrzę a tam zakaz wjazdu! Angela: kurde ja tam szłam pieszo i nie wiem jak inaczej jechać :crazyeye: :mdleje: było dwie minuty do programu więc niewiele myśląc - a właściwie myśląc i mówiąc: a pieprzyć to - jedziemy pod prąd pojechałam :evil_lol: dojechałyśmy na styk Angela zdyszana wbiegła do studia :lol: i udało się!!! Po programie wracamy - tą samą drogą już w odpowiednim kierunku, w miejscu gdzie wjechałam pod prąd patrzę - ooo radiowóz! dobrze, że go ni było jak wjeżdżałam - nagle moje pole widzenia się poszerzyło i patrzę :crazyeye: :shock: a tam SAME RADIOWOZY!!!! buuahahahah a Angela noo bo tu jest komisariat hahaha :mdleje: :grins:[/quote]
Ocipiała Anielica wita Ocipiałą Nieanielice :diabloti:
Poka limo:diabloti:

Buahahahahaha Weszka wiesz że Cie kocham ??????:loveu::evil_lol: I chyba Angele tez zacznę :evil_lol: Żałuję ze z Wami nie byłam bo uśmiałabym się na 100% :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Waszka ,a myślisz ,że na tym posłanku Pepa nie będzie podróżowała po pokoju ? :diabloti:
chyba że go na śrubki do podłogi przykręcisz :evilbat:[/quote]
Na śrubki :lol:
A posłanko ładne.

kurcze... u mnie tylko Saba miała swoje miejsce.
Jakiś dziwny mam dom. :cool3: Gaja spała na kanapie w komputerowym bajzlowym pokoju a Dora od zawsze z nami w wyrku :cool3:

Posted

U mnie obie baby mają miejsca co nie znaczy że kanapa jest czysta :mad: Czasami te miejsca mnie wkurzaja bo jak JA chcę aby któraś wyszła na dwór a ONA nie chce i leży przy tym na posłaniu swoim to ja NIC nie mogę zrobić :evil_lol: Tam są nietykalne :cool1:;)

Posted

[quote name='Doginka']Ale przeca to u sznaucerków normalka jest:diabloti: Raper kilka razy dziennie potrafi wsadzić pazur w oko[/quote]

Luna mi tego nie robi regularnie :evil_lol:

[quote name='Vectra']Buhahahahah , pod latarnią najciemniej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Paula_']No faktycznie, widać, że byłaś pobudzona :evil_lol: ;)

:roflt:[/quote]

:eviltong:

[quote name='Pysia']Buahahahahahahahahahaha :evil_lol: Zaraz się posikam :evil_lol: Ocipiały Anioł buahahahahahaha :evil_lol: Nie mogę buahahahahahahahahaha

Ocipiała Anielica wita Ocipiałą Nieanielice :diabloti:
Poka limo:diabloti:

Buahahahahaha Weszka wiesz że Cie kocham ??????:loveu::evil_lol: I chyba Angele tez zacznę :evil_lol: Żałuję ze z Wami nie byłam bo uśmiałabym się na 100% :evil_lol:[/quote]

:p

[quote name='Katerinas']
kurcze... u mnie tylko Saba miała swoje miejsce.
Jakiś dziwny mam dom. :cool3: Gaja spała na kanapie w komputerowym bajzlowym pokoju a Dora od zawsze z nami w wyrku :cool3:[/quote]

u mnie mimo tego, że Luna śpi ze mną to musi mieć swoje legowisko bo ona jest upośledzona i czasami się czegoś wystraszy i ucieka tam i się chowa :roll::lol:

[quote name='Pysia']U mnie obie baby mają miejsca co nie znaczy że kanapa jest czysta :mad: Czasami te miejsca mnie wkurzaja bo jak JA chcę aby któraś wyszła na dwór a ONA nie chce i leży przy tym na posłaniu swoim to ja NIC nie mogę zrobić :evil_lol: Tam są nietykalne :cool1:;)[/quote]

no! najlepiej jak Luna leży na swoim legowisku i szczeka :angryy::mad:

Posted

[quote name='Pysia']Ocipiała Anielica wita Ocipiałą Nieanielice :diabloti: [/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a mówia że janioły to obojniaki :roll:

witanko ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']Luna mi tego nie robi regularnie :evil_lol:[/quote]
Cześć - właśnie miałam pazur trochę w oku i trochę w ustach - ten goopek Raper kocha podawać łapkę jak ja jeszcze w łóżku leżę:angryy::mad:
Chyba oko mi wypłynie:-(
A teraz wychodzę na spacerek i wrócę niebawem - ale nie tak jak wczoraj:eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']u mnie mimo tego, że Luna śpi ze mną to musi mieć swoje legowisko bo ona jest upośledzona i czasami się czegoś wystraszy i ucieka tam i się chowa :roll::lol:

no! najlepiej jak Luna leży na swoim legowisku i szczeka :angryy::mad:[/quote]
hehe... legowisko miejsce nietykalne :-) Twierdza Lunowa ;)