Pysia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='malawaszka']uhm mam wątpliwości co do tego spokoju - świnka Pepa chrumka i chrumka :mad:[/quote] No to nie pospisz teraz ;) Dalej kochana na spacerek i pobiegaj troszeczke z pieskiem aby się zmachał ;) Jest tak zapasiona ze nic jej się nie stanie jak się zmęczy ;) Quote
malawaszka Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 byłam z Pepą - ona się szybko męczy i jutro musimy koniecznie pazurki obciąć bo jak dłużej chodziłyśmy to jakby zaczęła pokulewać - hehe nowe słowo :evil_lol: no i Pepa jest damą - po trawce nie lubimy chodzić :lol: qpy nie zrobiła nadal :roll: narazie nie chrumka :cool1: jak byłam z Luną to moja mama ją postraszyła miotłą :shock: bo siostra usypiała Oliwkę a Pepa szczekała :shake: masiakra- dwa szczekające burki bo Luna przecież nie mogę być dłużna i nabuzowana emocjami Oliwka bo nowy piesek :lol: Olka stwierdziła, że sterczące ucho Pepy jest NIESAMOWITE :evil_lol: Quote
asher Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Rany świetna jest!!!! I na bank ma jakiegoś teriera w rodowodzie!!! Sylwetkę, proporcje ma prawie jak cairn :loveu: Waszka, wytrymuj ją :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']qpy nie zrobiła nadal :roll:[/quote] Zrobi, zrobi. Najpewniej w nocy na dywan :evil_lol: Dziewczyny, gratuluję udanej akcji!!!! :klacz: :klacz: :klacz: :Rose: Quote
Doginka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jeja:crazyeye: złapałyście sunie - Pysiu jesteś wielka;) A Pepa to chyba sznaucer czarno srebrny - typowe znaczenia - Waszko przecież to widać:razz: A kupy nie chce zrobić? - zrobi w końcu - sprawdźcie jej gruczoły okołoodbytowe - może trzeba oczyścić:razz: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi::multi::multi:Witanko .... jak minęła nocka :razz: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 gratuluje Wam udanej akcji :multi:napisz co tam u was? jak nocka? Quote
Pysia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Właśnie :) Ona ma budowe cairna dokładnie :) Jest masywna, długa i na krótkich łapkach :) Tylko sierść ma taką mięciusia i milusią :loveu: Jak Zmoreczka :loveu: SZnaucera też może w sobie ma ale tylko kolorystycznie i nic więcej ;) Jak Pepe? Dała Wam pospać? Quote
LAZY Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ależ tutaj akcja była z Pepą! Czytałam w napieciu. Wasiu wpadam i wypadam, ale mocno szczęśliwą Ciebie całuję!!! :buzi: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='asher']Rany świetna jest!!!! I na bank ma jakiegoś teriera w rodowodzie!!! Sylwetkę, proporcje ma prawie jak cairn :loveu: Waszka, wytrymuj ją :cool3: :evil_lol: Zrobi, zrobi. Najpewniej w nocy na dywan :evil_lol: [/quote] sama sie wytrymuj :eviltong: zrobiłą wczoraj na wieczornym spacerku :multi: [quote name='Doginka']Jeja:crazyeye: złapałyście sunie - Pysiu jesteś wielka;) A Pepa to chyba sznaucer czarno srebrny - typowe znaczenia - Waszko przecież to widać:razz: A kupy nie chce zrobić? - zrobi w końcu - sprawdźcie jej gruczoły okołoodbytowe - może trzeba oczyścić[/quote] gruczoły miała wczoraj oczyszczone u weta, sznaucerem nie jest, ma mięciutkie włoski no i jest lekko wydłużona - mnie kusi żeby ją ogolić, ale narazie ma za liche włoski, bo łebek by cudnie wyglądał na sznupka zrobiony :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B]:multi:Witanko .... jak minęła nocka :razz: [/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='dealer']gratuluje Wam udanej akcji :multi:napisz co tam u was? jak nocka?[/quote] [quote name='Pysia']Właśnie :) Ona ma budowe cairna dokładnie :) Jest masywna, długa i na krótkich łapkach :) Tylko sierść ma taką mięciusia i milusią :loveu: Jak Zmoreczka :loveu: SZnaucera też może w sobie ma ale tylko kolorystycznie i nic więcej ;) Jak Pepe? Dała Wam pospać?[/quote] tak tak - tak jak ja widzę w każdym burku sznaucera to Pysia widzi w każdym burku (nawet takim małym :shock: niufa :evil_lol: Pepa ma w sobie sznaucera nie tylko kolorystycznie - charakterologicznie też :evil_lol: Na ostatnim spacerku byłyśmy przed 24 Pepa ze wzgl na Lunę miała spać w przedpokoju, ale tam szczekała i budziła Oliwke więc wzięłam ją do siebie i tak do 2 co jakiśczas próbowała wymusić wyjście z przerwami na spanie potem zasnęła i pobudka była o 6.45 :mdleje: no więc dziewczyny miały spacer w środku nocy :roll: potem spałyśmy znowu do 10 i poszłam z Pepą do weta na bad krwi - wyniki dziś lub jutro :roll: [quote name='LAZY']Ależ tutaj akcja była z Pepą! Czytałam w napieciu. Wasiu wpadam i wypadam, ale mocno szczęśliwą Ciebie całuję!!! :buzi:[/quote] Witanko i buziole :buzi: a teraz Pepa zjadła conieco i leży i jęczy :roll: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 aha :multi: Pepa już od wczoraj merda ogonem :loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:kciuki: trzymam za badanko [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 noo oby było wsio ok :kciuki: aaaa i jeszcze zapomniałam napisać, że dziś dostałam Pepowego grubego brzucha do miziania :loveu::evil_lol: Quote
Pysia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote name='malawaszka']noo oby było wsio ok :kciuki: aaaa i jeszcze zapomniałam napisać, że dziś dostałam Pepowego grubego brzucha do miziania :loveu::evil_lol:[/quote] Trzyamamy :) No to zaczyna się łapanie kontaktu :multi: Quote
asher Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [quote]Pepa ma w sobie sznaucera nie tylko kolorystycznie - charakterologicznie też :evil_lol:[/quote] Ja bym powiedziała, że to wybitnie terierowy charakterek :evil_lol: Mały uparty szczekaczo-wymuszacz :evil_lol: A jak SSmanka dogaduje sie z nową lokatorką? Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='asher'] A jak SSmanka dogaduje sie z nową lokatorką?[/quote] głośno :diabloti: po pierwszym ataku, który został zignorowany teraz tylko krzyczy, ale nie jakoś namolnie więc będzie ok Quote
Doginka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cześć dziewoczki:multi: Poczytałam i cieszę się, że Pepe daje brzunio do głaskania, bo to oznacza, że zaufa człowiekowi i może nie zwieje przy pierwszej lepszej okazji:diabloti::razz::multi: Wiemy już jak na Pepe reaguje Lunka, a jak Olivka przyjęła nowego pieska??:razz: Quote
clockwork Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doszłam :mdleje: poczytałam o Pepie... i gratuluje akcji!!!!!! starałam sie poczytać wsjo, ale umkło mojej uwadze co to ma z tymi plackami... pytam, bo rottek blacharza który robił mi auto ma to samo(chyba) i żaden okoliczny wet nie potrafi go zdiagnozować.... a mizianka brzusia psa znajdy zazdraszczam- bo chyba nie ma nic piękniejszego jak zaufanie i wdzięczność bezdomnego poniewieranego- przygarniętego psa :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [quote name='Doginka'] Wiemy już jak na Pepe reaguje Lunka, a jak Olivka przyjęła nowego pieska??:razz:[/quote] Oliwka ma po cioci że z otwartymi ramionami przyjmuje każdą gadzinę :loveu: od rana chodziła po domu i pytała gdzie Pepa, a Pepa spała ze mną w pokoju a jak ciocia śpi to wchodzić nie wolno :diabloti: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]doszłam :mdleje: poczytałam o Pepie... i gratuluje akcji!!!!!! starałam sie poczytać wsjo, ale umkło mojej uwadze co to ma z tymi plackami... pytam, bo rottek blacharza który robił mi auto ma to samo(chyba) i żaden okoliczny wet nie potrafi go zdiagnozować.... a mizianka brzusia psa znajdy zazdraszczam- bo chyba nie ma nic piękniejszego jak zaufanie i wdzięczność bezdomnego poniewieranego- przygarniętego psa :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] jenyyy doszłaś w moim blogasku??? :shock: wyłysienia dokładnie jeszcze nie wiadomo - albo pchły, albo hormony (tarczyca) - oby pchły :roll: mizianko grubego brzuchola jest iście fajowe :loveu: a brzuchol ma Pepa jak Boluś :lol: Quote
Vectra Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no cudowne opowieści , trzymam łapki za badanie .... Quote
Pysia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Oliwkowa to mądra dziewczynka :loveu: Brzunio jest wieeeeeeelki i sympatyczny :loveu: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 hahaha teraz byłam z Luną na dłuższym spacerku żeby pobiegała bo Pepa takich nie daje rady więc była wcześniej na krótszym, wróciłam i Pepa teraz mnie opieprza, że sama w domu została :evil_lol: cieszy się jak szczylek i pyskuje :loveu: Quote
malawaszka Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 [IMG]http://img513.imageshack.us/img513/7482/p1010009gd4.jpg[/IMG] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/6152/p1010010oy8.jpg[/IMG] [IMG]http://img402.imageshack.us/img402/2446/p1010007lc7.jpg[/IMG] takie ma brzuszysko w dodatku wygolone po USG :razz: [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7724/p1010001ki8.jpg[/IMG] Pysiu poznajesz tą bidę??? :loveu: a Luna ma focha :loveu: [IMG]http://img45.imageshack.us/img45/9807/p1010003rh7.jpg[/IMG] mimo wszystko muszę Wam powiedzieć, że jestem strasznie dumna z mojej niuni :loveu: jak na nią to przyjęła Pepę bardzo dobrze :loveu: ale jest zazdrosna strasznie - dziś w nocy spała cały czas przy mnie przytulona :crazyeye: to jej się naprawdę rzadko zdarza :lol: a fotki robiłam starym olympusem :cool1: bo moja Mama jedzie na wycieczkę w weekend i dziś zadała mi pytanie który aparat ma sobie wziąć :shock: no chyba nie myślała, że dam mojego Nikusia :shake: więc w te pędy reanimowałam olympusa - i działa:multi: bo obawiałam się że już nie bardzo :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [url]http://img402.imageshack.us/img402/2446/p1010007lc7.jpg[/url] nie chce nic mowic ale ktos nam narzute ukradl...:mad: swietne fotki:) Quote
Pysia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [URL]http://img402.imageshack.us/img402/2446/p1010007lc7.jpg[/URL] Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu::loveu::loveu: I jęzorek widzę i pełny odlot :multi::multi::multi: [URL]http://img120.imageshack.us/img120/7724/p1010001ki8.jpg[/URL] To jej zawadiackie ucho jest najobłędniejsze na świecie i Pysie postawiło troszkę na nogi :loveu: Quote
Alicja Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B]:loveu::loveu::loveu:Rewelacyjne gołe brzusio:loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts