Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='malawaszka']hahaha wiedziałam, że ktosik załapie archeo :evil_lol::multi: a tego w którym miejscu to Ci nie powiem :shake: Świerklany Dolne zdaje się - jak się jedzie z Żor na J-ebie i w pewnym momencie skręca się w prawo i potem się jedzie i jedzie i koło przystanku autobusowego skręca sie w malutką drożynkę w prawo i już :grins: haha już wiesz??? :evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]...jak nie załapać SEXmisji :grins: Poza tym :razz: mi się tu dzis jedna ;) hibernuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tak jej zimno w pracy ... Aaaa jadę dziś do Świerklan na parapetówę więc zapytam gdzie ich rozkopuja ;)...ale z Żor na Jebie to tak mniej więcej wiem ;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TY TORBO!!!! byłaś w Świerklanach?? i ............:mad::mad::mad: to 10 min odemnie i 10 od Ali... no dobra 15 min odemnie i 12 od Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
anetta Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Hahahah Luna odkrywca :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]TY TORBO!!!! byłaś w Świerklanach?? i ............:mad::mad::mad: to 10 min odemnie i 10 od Ali... no dobra 15 min odemnie i 12 od Ali :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:mało tego ....stała kiedyś w Boguszowicach w korku :mad::mad::mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:diabloti:mało tego ....stała kiedyś w Boguszowicach w korku :mad::mad::mad:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo to kolejna która nas nienawidzi :shake::shake::shake::shake: :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bo to kolejna która nas nienawidzi :shake::shake::shake::shake: :diabloti::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :cool1::cool1::cool1:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]musi nas bardzo nienawidzi skoro nawet znać nie dała ze była :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jak nie dała jak za każdym razem piszę, że bylam :evil_lol: niestety ja tam nie jeżdżę towarzysko ino do roboty :shake: i nie sama :roll: Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1::cool1::cool1:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]musi nas bardzo nienawidzi skoro nawet znać nie dała ze była :diabloti::diabloti::diabloti::eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oojjjj... bardzo, bardzo.... :shake::shake::shake: specjalnie napisała po fakcie cobyśmy nie podjechały.... :placz::placz::placz::placz: :eviltong::eviltong::eviltong: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='malawaszka']jak nie dała jak za każdym razem piszę, że bylam :evil_lol: niestety ja tam nie jeżdżę towarzysko ino do roboty :shake: i nie sama :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja to niby gdzie jestem jak TU klikam :diabloti::diabloti::diabloti: w robocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a zaglądam do Ciebie :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a ja to niby gdzie jestem jak TU klikam :diabloti::diabloti::diabloti: w robocie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a zaglądam do Ciebie :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] hahah ja jak jestem normalnie w robocie to tyż klikam tu i tam :diabloti: Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [URL]http://img442.imageshack.us/img442/1963/dsc0030co3.jpg[/URL] Hahaha, "Zeskok tyłem", czy po prostu "Spad na doopę"? :evil_lol: [URL]http://img206.imageshack.us/img206/7425/dsc0009iq6.jpg[/URL] Fajna fotka, wygląda, jak makieta, ten traktor tak ni przypiął, ni wypiął :lol: A czy Świerklany, to gdzieś obok Świerklańca są? :cool3: Bo w tym drugim bywają całkiem fajne wystawy :loveu: [quote name='Wasia']ohhh tam zaraz opuszcze ;-)[/quote] No! Ja nawet nie brałam tej opcji pod uwagę! Po prostu przybędzie nam nowy dogomaniak :evil_lol: Nick juz obmyślony? :cool3: :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='asher'][URL]http://img442.imageshack.us/img442/1963/dsc0030co3.jpg[/URL] 1. Hahaha, "Zeskok tyłem", czy po prostu "Spad na doopę"? :evil_lol: [URL]http://img206.imageshack.us/img206/7425/dsc0009iq6.jpg[/URL] Fajna fotka, wygląda, jak makieta, ten traktor tak ni przypiął, ni wypiął :lol: 2. A czy Świerklany, to gdzieś obok Świerklańca są? :cool3: Bo w tym drugim bywają całkiem fajne wystawy :loveu: 3. No! Ja nawet nie brałam tej opcji pod uwagę! Po prostu przybędzie nam nowy dogomaniak :evil_lol: Nick juz obmyślony? :cool3: :diabloti:[/quote] 1. hahaha po prostu to to był wskok :evil_lol: 2. nie- to nie obok :p 3. W ŻADNYM WYPADKU!!! :diabloti: Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='malawaszka']1. hahaha po prostu to to był wskok :evil_lol:[/quote] No to czemu pisze, że zeskok? :mad: [quote name='malawaszka']2. nie- to nie obok :p[/quote] No to czemu mają takie podobne nazwy? :mad: [quote name='malawszka']3. W ŻADNYM WYPADKU!!! :diabloti:[/quote] O. :mad: Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='asher']1. No to czemu pisze, że zeskok? :mad: 2. No to czemu mają takie podobne nazwy? :mad: 3. O. :mad:[/quote] 1. ot taki żart dowcip :diabloti: 2. zapytaj tych co je wymyślali :diabloti: 3. O! :diabloti: Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='malawaszka']1. ot taki żart dowcip :diabloti: 2. zapytaj tych co je wymyślali :diabloti: 3. O! :diabloti:[/quote] Wniosek stąd taki, że masz przerąbane :evil_lol: :mad::mad::mad: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='malawaszka']jak nie dała jak za każdym razem piszę, że bylam :evil_lol: niestety ja tam nie jeżdżę towarzysko ino do roboty :shake: i nie sama :roll:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:oops::oops::oops: ale nie musisz się wstydzić ...my potrafimy się kulturalnie :hmmmm: zachowywać :grins: ....przyjechałyby my na te wykopki ;) po Cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Red][I][B]:oops::oops::oops: ale nie musisz się wstydzić ...my potrafimy się kulturalnie :hmmmm: zachowywać :grins: ....przyjechałyby my na te wykopki ;) po Cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] buuuahahahaha no to rozwiałaś moje wątpliwości - chyba w poniedziałek znowu tam będę :evil_lol: a Asherowej powiedzcie, że się jej nie boję :diabloti: Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=red][I][B]:oops::oops::oops: ale nie musisz się wstydzić ...my potrafimy się kulturalnie :hmmmm: zachowywać :grins: ....przyjechałyby my na te wykopki ;) po Cia :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/COLOR][/FONT][/quote] :roflt: Waszka, przyznaj się, ty się nas wstydzisz! :mad: Dlatego nie będzie nowego dogomaniaka :placz: :mad: Quote
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='asher']:roflt: Waszka, przyznaj się, ty się nas wstydzisz! :mad: Dlatego nie będzie nowego dogomaniaka :placz: :mad:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:cool1:...do was na kawe ;)do Warszawy też nie chciała przyjechać :diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:cool1:...do was na kawe ;)do Warszawy też nie chciała przyjechać :diabloti::diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] No bo sie nas wstydzi :-( Jak już się z nami zadaje, to tylko incognito :shake: Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 jak to nie chciała przyjechać do Wawy????? przeca byłam!!!! i to DWA razy :diabloti: Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='malawaszka']jak to nie chciała przyjechać do Wawy????? przeca byłam!!!! i to DWA razy :diabloti:[/quote] A nawet trzy :cool1: Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='asher']A nawet trzy :cool1:[/quote] :hmmmm: :niewiem: Quote
asher Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [quote name='malawaszka']:hmmmm: :niewiem:[/quote] No wiesz??? [SIZE=1]A po Bolusia to kto przyjechał?[/SIZE] ;) Quote
malawaszka Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 [quote name='asher']No wiesz??? [SIZE=1]A po Bolusia to kto przyjechał?[/SIZE] ;)[/quote] aaaaaa no ale rozmawiamy o towarzyskich wizytach na kawe :eviltong: a jak takie ogólne to 4 razy już byłam bo jeszcze na wycieczce w podstawówce hahaha Quote
Recommended Posts