Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][img]http://img93.echo.cx/img93/2766/dom1ry.jpg[/img]

i od lewego frontu :lol:[/quote]
no no no .. malawaszko :lol: :lol: tylko pozazdrościc :lol:

Posted

Kureczka, ja myślałam, że mieszkam na wsi, ale Ty jak widzę masz Wieś przez wielkie W - znaczy się drzewa, łąki, lasek na horyzoncie :mdrmed: Bardzo wypaśnie :lol: Ja to bym miała lęki, że mi się ktoś z tych pól pod okna skrada :shocked!: Marzy mi sie domek wśród sosen pachnących :grins: ale przez te lęki, pewnie nawet jak w totka wygram, nic mi z tego nie wyjdzie :roll: :lol:

Posted

[quote name='Justi0022']Kureczka, ja myślałam, że mieszkam na wsi, ale Ty jak widzę masz Wieś przez wielkie W - znaczy się drzewa, łąki, lasek na horyzoncie :mdrmed: Bardzo wypaśnie :lol: Ja to bym miała lęki, że mi się ktoś z tych pól pod okna skrada :shocked!: Marzy mi sie domek wśród sosen pachnących :grins: ale przez te lęki, pewnie nawet jak w totka wygram, nic mi z tego nie wyjdzie :roll: :lol:[/quote]

hahha no dokładnie, ja tez mam te lęki :lol: w ogrodzie pewnie postawię mega latarnie :lol: ale podobno najlepszym lekarstwem na fobie jest stawienie jej czoła :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']to są dwa domy - połączone, ale nie bliźniak :lol: jedna częśc rodziców + pracownia i moja z TZ część osobno :D[/quote]
A siostra niet? Ja to jednak wolę osobno mieszkać :roll:

Posted

[quote name='adda'][quote name='malawaszka']to są dwa domy - połączone, ale nie bliźniak :lol: jedna częśc rodziców + pracownia i moja z TZ część osobno :D[/quote]
A siostra niet? Ja to jednak wolę osobno mieszkać :roll:[/quote]

siostra niet :lol:

dla mnie to jest dobre rozwiazanie, bo razem z Tatą pracuję więc looz - pewne rzeczy trzeba będzie ustalić i oby było OK :lol: a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='adda'][quote name='malawaszka']to są dwa domy - połączone, ale nie bliźniak :lol: jedna częśc rodziców + pracownia i moja z TZ część osobno :D[/quote]
A siostra niet? Ja to jednak wolę osobno mieszkać :roll:[/quote]

siostra niet :lol:

dla mnie to jest dobre rozwiazanie, bo razem z Tatą pracuję więc looz - pewne rzeczy trzeba będzie ustalić i oby było OK :lol: a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:[/quote]

Teraz nie zostaje już nic, tylko małe Waszeczki robic ;)

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='tajdzi']Teraz nie zostaje już nic, tylko małe Waszeczki robic ;)[/quote]

:B-fly: :baby: :B-fly:[/quote]

Czyżby?? :o

Posted

[quote name='malawaszka']dla mnie to jest dobre rozwiazanie, bo razem z Tatą pracuję więc looz - pewne rzeczy trzeba będzie ustalić i oby było OK [/quote] Na przykład, żeby bez pukania nie wchodzili do Twojej sypialni :lol:
[quote]a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:[/quote]
Tu Cię mam :D

Posted

[quote name='tajdzi'][quote name='malawaszka'][quote name='tajdzi']Teraz nie zostaje już nic, tylko małe Waszeczki robic ;)[/quote]

:B-fly: :baby: :B-fly:[/quote]

Czyżby?? :o[/quote]

haha nie nieee - jeszcze nie :lol:

Adda Ad. 1 DOKŁADNIE - ale żeby wejść do sypialni musieliby wejść do domu, bo nie ma bazpośredniego połączenia - TYLKO dworem 8)

Posted

[quote name='malawaszka']Adda Ad. 1 DOKŁADNIE - ale żeby wejść do sypialni musieliby wejść do domu, bo nie ma bazpośredniego połączenia - TYLKO dworem 8)[/quote] Prawidłowo :D No i zawsze możesz zasunąć zasuwę :wink:

Posted

[quote name='malawaszka'] a Babcia na miejscu to też pożyteczna instytucja :lol:[/quote]

U mnie też tak działa - Babcia jest dobra do strzeżenia dobytku w czasie nieobecności. Każdy chadza swoimi ścieżkami a na widok moich min :niedowia: :huh: nikt na moje ściezki nie wchodzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Justi0022']U mnie też tak działa - Babcia jest dobra do strzeżenia dobytku w czasie nieobecności. [/quote] Ha ha, malawaszce chyba nie bardzo o to chodziło :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='adda'][quote name='Justi0022']U mnie też tak działa - Babcia jest dobra do strzeżenia dobytku w czasie nieobecności. [/quote] Ha ha, malawaszce chyba nie bardzo o to chodziło :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ha, ona ma lepiej, bo u mnie jest ok w zakresie dobytku, w zakresie małych Jusiątek nie bardzo :roll:

Posted

[quote name='Justi0022']Każdy chadza swoimi ścieżkami a na widok moich min :niedowia: :huh: nikt na moje ściezki nie wchodzi :evil_lol:[/quote]
To Ty też robisz miny? :o