malawaszka Posted June 17, 2005 Author Posted June 17, 2005 dziś to ni mom fot :lol: gorąco było i nie chciało się ani mnie ani psiurom robić :lol: gołodupiec :lol: ale widać jak linię odzyskuje 8) Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Waszunia czy te obroże to są parciane, czy skórzane+ materiał?? bo strasznie mi się podobują Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 HA! a komu one się nie podobują :D to ani parciane ani skórzane - to jest ozdobna taśma z materiału, a od ztrony szyi psa jest rewelacyjny mięciutki polarek 8) Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 może być taśma ozdobna podszyta skórą 8) wystarczy poprosić :fadein: Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 malawaszka napisał(a):może być taśma ozdobna podszyta skórą 8) wystarczy poprosić :fadein: a szelki?? też można zrobić takie ładniutkie??, bo te moje potworki na szelkach lataja Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 super mam już prezent na urodzinki dla nadira :D Quote
anetta Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Bolutek sie coraz bardziej upodabnia do Lunetki :scatter: Quote
dbsst Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 ale Luneta jest sliczna to jej trzeba przyznac :D Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 sliczne sa te obroze,ale na moich kundlach nie byloby tego chyba wogole widac :D Quote
asher Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Daga, u mnie tak samo - nie ma sensu Sabinie takich śliczności kupować :lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 hihih nieskromnie powiem, że faktycznie - jak oglądałam na tej stronie Malty galerię psiaków w tych obróżkach to nie wszystkie wyglądają tak super :lol: :wink: Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 na moich potworach też nie będzie widać , chyba że zacznę obydwa ciąć na łyso :D ale i tak nadirowi musze jakiś prezent zrobić na urodziny Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 Olcia szelki zamawiasz?? bom strasznie ich ciekawa Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 malawaszka napisał(a):Olcia szelki zamawiasz?? bom strasznie ich ciekawa tak będę zamawiać, ale dopiero koło 1 lipca :D Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 uhhh no to trochę czasu jeszcze, ale już zaczyman czekanie na fotki 8) :angel: może jakbym tak Bolutowi szeleczki zafundowała to by mniej tej łysiny było widać :lol: Quote
adda Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 malawaszka napisał(a):może jakbym tak Bolutowi szeleczki zafundowała to by mniej tej łysiny było widać :lol: To polecam kubraczek :lol: Quote
Olcia Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 od jakiegoś czasu moje chodzą na szelakch, jak dla mnie rewelacja, moje barki niepowyrywane, łatwość w utrzymaniu jak zobaczą wroga, no i łatwiejsze trzymanie, bo jak idę bez smyczy a potrzebuje je przy sobie przytrzymać, to biorę je pod "pachę" i idę jak z dwoma siatkami na zakupy :D , smiesznie to wygląda ale praktycznie Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 hahah ale Bolusiowi by nie było wygodnie chyba w szelkach - bo n idzie zawsze z tyłu za mną więc jak obróżka to ona się tak ułoży że nie przeszkadza, a szelki chyba lesze są jak pies idzie z przodu lib z boku nie? Quote
aga1215 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 [quote name='malawaszka']hahah ale Bolusiowi by nie było wygodnie chyba w szelkach - bo on idzie zawsze z tyłu za mną więc jak obróżka to ona się tak ułoży że nie przeszkadza, a szelki chyba lesze są jak pies idzie z przodu lib z boku nie? masz cienia :o :wink: :lol: Quote
Ka-ka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 oj tam, gołodupiec....nie mów tego głośno, bo się facet speszy :oops: ale ładnieje w oczach :D Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 [quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']hahah ale Bolusiowi by nie było wygodnie chyba w szelkach - bo on idzie zawsze z tyłu za mną więc jak obróżka to ona się tak ułoży że nie przeszkadza, a szelki chyba lesze są jak pies idzie z przodu lib z boku nie? masz cienia :o :wink: :lol: a MAM! A CO!! :grins: jak bez smyczy to też jak cień :lol: chociaż czasem go poniesie gdzieś dalej i jak się kapnie że nie wie gdzie zapędził się to się zatrzymuje i czeka aż zawołam, wtedy jak automacik obraca się i leci do mnie zadowolony :angel: kocham go jak nie wiem co :D zaraz będą nowe fotki tylko pozmniejszam - to zobaczycie jak dziś pełnia szcześcia była :lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2005 Author Posted June 18, 2005 dzień jak co dzień - budujemy domek to musimy codzienie jechać na działke :angel: i zawsze jest dłuuugi psacerek po łąkach :angel: ] tu jeszcze nie jestem bardzo zmęczony :fadein: i sobie śmigam po łąkach pańcia sobie usiadła na trwace to i ja odpocznę :P a gdzie ta mała świruska?? aaa tam śmiga :lol: kangurek :lol: start - Luna od niedawna trenuje Coursing :lol: Quote
daga10011 Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Bolutek wierny towarzysz :D .A Luna jak to Luna-patroluje teren :lol: fantastyczne sa :D :P Quote
Recommended Posts