Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
może być taśma ozdobna podszyta skórą 8) wystarczy poprosić :fadein:

a szelki?? też można zrobić takie ładniutkie??, bo te moje potworki na szelkach lataja

Posted

na moich potworach też nie będzie widać , chyba że zacznę obydwa ciąć na łyso :D

ale i tak nadirowi musze jakiś prezent zrobić na urodziny

Posted

malawaszka napisał(a):
może jakbym tak Bolutowi szeleczki zafundowała to by mniej tej łysiny było widać :lol:
To polecam kubraczek :lol:

Posted

od jakiegoś czasu moje chodzą na szelakch, jak dla mnie rewelacja, moje barki niepowyrywane, łatwość w utrzymaniu jak zobaczą wroga, no i łatwiejsze trzymanie, bo jak idę bez smyczy a potrzebuje je przy sobie przytrzymać, to biorę je pod "pachę" i idę jak z dwoma siatkami na zakupy :D , smiesznie to wygląda ale praktycznie

Posted

hahah ale Bolusiowi by nie było wygodnie chyba w szelkach - bo n idzie zawsze z tyłu za mną więc jak obróżka to ona się tak ułoży że nie przeszkadza, a szelki chyba lesze są jak pies idzie z przodu lib z boku nie?

Posted

[quote name='malawaszka']hahah ale Bolusiowi by nie było wygodnie chyba w szelkach - bo on idzie zawsze z tyłu za mną więc jak obróżka to ona się tak ułoży że nie przeszkadza, a szelki chyba lesze są jak pies idzie z przodu lib z boku nie?
masz cienia :o :wink: :lol:

Posted

[quote name='aga1215'][quote name='malawaszka']hahah ale Bolusiowi by nie było wygodnie chyba w szelkach - bo on idzie zawsze z tyłu za mną więc jak obróżka to ona się tak ułoży że nie przeszkadza, a szelki chyba lesze są jak pies idzie z przodu lib z boku nie?
masz cienia :o :wink: :lol:

a MAM! A CO!! :grins: jak bez smyczy to też jak cień :lol: chociaż czasem go poniesie gdzieś dalej i jak się kapnie że nie wie gdzie zapędził się to się zatrzymuje i czeka aż zawołam, wtedy jak automacik obraca się i leci do mnie zadowolony :angel: kocham go jak nie wiem co :D zaraz będą nowe fotki tylko pozmniejszam - to zobaczycie jak dziś pełnia szcześcia była :lol:

Posted

dzień jak co dzień - budujemy domek to musimy codzienie jechać na działke :angel: i zawsze jest dłuuugi psacerek po łąkach :angel: ]

tu jeszcze nie jestem bardzo zmęczony :fadein:

i sobie śmigam po łąkach

pańcia sobie usiadła na trwace to i ja odpocznę :P

a gdzie ta mała świruska?? aaa tam śmiga :lol:

kangurek :lol:

start - Luna od niedawna trenuje Coursing :lol: