Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://img126.echo.cx/my.php?image=p60600037ln.jpg[/url]

tyle jest naszego :lol: tamte to sąsiedzi :lol: jest strop nad piwnicą i fundamenty całości - od czwartku ruszają dalej :D

Posted

[quote name='malawaszka']http://img126.echo.cx/my.php?image=p60600037ln.jpg

tyle jest naszego :lol: tamte to sąsiedzi :lol: jest strop nad piwnicą i fundamenty całości - od czwartku ruszają dalej :D[/quote]to już da sie mieszkać na super parterze :D
ale duza chata ci się szykuje :o

Posted

u mnie leje a zaraz wychodzę (mam nadzieję)
Nie mam kurtki, bluzy, parasolki...tylko białą prawie przeźroczystą bluzeczkę
Nie będę miała nic do ukrycia jak wyjdę na dwór :oops: :roll:

Posted

[quote name='tajdzi']u mnie leje a zaraz wychodzę (mam nadzieję)
Nie będę miała nic do ukrycia jak wyjdę na dwór :oops: :roll:[/quote]czyli będzie miss mokrego podkoszulka :wink:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='tajdzi']u mnie leje a zaraz wychodzę (mam nadzieję)
Nie będę miała nic do ukrycia jak wyjdę na dwór :oops: :roll:[/quote]czyli będzie miss mokrego podkoszulka :wink:[/quote]

:roll: :evil:

Posted

Ale Lunetka to przytyła :o
[quote][img]http://img100.echo.cx/img100/1986/bru412jj.jpg[/img][/quote]

Ślicne masz psiaki Wasuniu! Za każym razem kiedy utaj wchodzę to mnie zalewa ta Twoja miłośc do piesiolków!!! I Cały czas Cię podziwiam za to, że Bolutka przegrnęłaś :calus:

:calus: dla Lunetki :calus: dla Bolutka i :calus: dla Ciebie!

Posted

[quote name='Justa']Ale Lunetka to przytyła :o
[/quote]

:lol: to włosy ma tak beznadziejnie obciętą firanke :evil: :lol: ona teraz schudła strasznie z nerwów złośnica mała a wcina więcej niż zwykle coby Bolussiowi nic nie zostało, ale wszyscy mi mówią że schudła :-?

Posted

Eeeee tam, co Ty byś chciała, żeby była łysa na brzuchu?! Jaka tam firanka :lol: :lol: :lol:
Ale na zdjęciu "Buzi buzi" to od góry faktycznie chudziutka w porwónaniu do okrąglutkiego Bolusia :lol:

Posted

haha nie chodzi głodny już - już mu się żołąd skurczył z czterokomorowego do jednej komory :lol: a przynajmniej teraz potrafi biegać :D a wtedy ledwo chodził klusek taki był :x

Posted

[quote name='malawaszka']haha nie chodzi głodny już - już mu się żołąd skurczył z czterokomorowego do jednej komory :lol: a przynajmniej teraz potrafi biegać :D a wtedy ledwo chodził klusek taki był :x[/quote]

Niedługo to będzie dostawał takich goopawek jak Luneta ;)