malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Dobra ! Bo jeszcze byś mnie rozpiła ... :roll:[/quote] NO! i wtedy mielibyśmy problem z taką rozpitą Rupczewską szalejącą po blogaskach :shake: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Maga100'][B]a on w ogóle wie o naszym fo?[/B] [B]i czytuje nasze fo? :diabloti: [/B][/quote] wie, że jest takowe ale linki nie dostał :diabloti: i nie dostanie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']wie, że jest takowe ale linki nie dostał :diabloti: i nie dostanie :evil_lol:[/quote] [B]ale czmuż, czemuż? niech się pośmieje z nami :diabloti: [/B] [B]na pewno będzie zachwycony :grins:[/B] Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Maga100'][B]ale czmuż, czemuż? niech się pośmieje z nami :diabloti: [/B] [B]na pewno będzie zachwycony :grins:[/B][/quote] nooo niewątpliwie byłby zachwycony moim "drugim JA" :evil_lol: ale nie pokażę mu bo zapewne tak bardzo by mu się spodobało, że zamieszkałby tu i rozmawialibyśmy jedynie na forum :diabloti: Quote
Justa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']qrna właśnie z tym jest problem - mam nadzieję, że mamy jakieś z wesela :oops: ale jeszcze ich nie mam :angryy: [/QUOTE] problem:mad: :angryy: Quote
Elitesse Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']qrna właśnie z tym jest problem - mam nadzieję, że mamy jakieś z wesela :oops: ale jeszcze ich nie mam :angryy: [/quote] my z Przemem w ciagu juz ponad 5 lat zwiazku dorobilismy sie 2 - slownie dwoch wspolnych fotek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 jeszcze chyba mamy wspólne z grila u znajomych J. ale tych zdjęć też jeszcze nie mam :roll: Quote
Vectra Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Maga100'][B]ale czmuż, czemuż? niech się pośmieje z nami :diabloti: [/B] [B]na pewno będzie zachwycony :grins:[/B][/quote] tak jak R i A będzie zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Vectra']tak jak R i A będzie zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Buahahahahaahha:evil_lol: I Ju :diabloti: Quote
aga1215 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='"malawaszka"']mój dzisiejszy wygląd sponsoruje ciocia z hameryki hahahaha :evil_lol: [/QUOTE] Kurcze, tyle tu napisane, że sie pogubiłam, gdzie jezdem :oops: :angryy: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/3/81.gif[/IMG]aaaaaaaa - u Waszki:multi: Witaj Monika o Wyglądzie Sponsorowanym:multi: :multi: :multi: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]buuuhahahhah... i do tego jeszcze same tyszanki[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [B]Cze [/B]Tyszanka:lol: [quote name='paula_z'][IMG]http://img467.imageshack.us/img467/3519/31maj145ii0.jpg[/IMG] :loveu: [IMG]http://img455.imageshack.us/img455/5836/trole149dr3.jpg[/IMG] :grin: Biedny J [B]na przeglądzie u Pysi[/B] ;)[/quote] [CENTER].......[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG].............[/CENTER] Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ma racje ...blogaski zatracają swoja tożsamość ...trzeba sprawdzać dzie sie człek wpisuje:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
aga1215 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ma racje ...blogaski zatracają swoja tożsamość ...trzeba sprawdzać dzie sie człek wpisuje:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/85.gif[/IMG]oj, już sie nie śmiej Alu Droga - wszystko przez pewnego niemca......:oops: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='aga1215'][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/85.gif[/IMG]oj, już sie nie śmiej Alu Droga - wszystko przez pewnego niemca......:oops: :evil_lol:[/quote][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=Red]ależ Aguniu ja się wcale nie śmieję ....ja czasem też nie wiem u kogo piszę tym bardziej jak 1 temat ciągnie się w 2-3 blogaskach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć dochodzaca i niedojechana Waszeczko:p [/COLOR][/I][/B][/FONT] Quote
BeaC Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [COLOR=DarkRed][B]byłam ponadrabiałam widziałam i psa na piachu i TZta:razz::razz:.... i śpiące niufy........... witaj.........................była grzesznico:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR] Quote
Maga100 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Vectra']tak jak R i A będzie zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [quote name='Pysia']Buahahahahaahha:evil_lol: I Ju :diabloti:[/quote] [B]tak, niech sobie założą swój wspólny blogasek i wstawiają zdjęcia :evil_lol: [/B] [B]Zdjęcia A. bedą bardzo interesujące: np. uszczelka pod głowicę w blasku zachodzącego słońca :evil_lol: [/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Maga100'][B]tak, niech sobie założą swój wspólny blogasek i wstawiają zdjęcia :evil_lol: [/B] [B]Zdjęcia A. bedą bardzo interesujące: np. uszczelka pod głowicę w blasku zachodzącego słońca :evil_lol: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kwintesencja fotografii artystycznej:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
AlKil Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Witaj Waszka! nie mam czasu, ale nadrobiłam. I rozumiem, że ten rozanielony wyraz twarzy nie był przeznaczony dla Ballady...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='Vectra']tak jak R i A będzie zachwycony :evil_lol: [/quote] [quote name='Pysia']Buahahahahaahha I Ju :diabloti:[/quote] [quote name='Maga100'][B]tak, niech sobie założą swój wspólny blogasek i wstawiają zdjęcia [/B] [B]Zdjęcia A. bedą bardzo interesujące: np. uszczelka pod głowicę w blasku zachodzącego słońca [/B][/quote] no proszę a oni w słodkiej nieświadomości zyją jaka tu im świetlana przyszłość się szykuje :evil_lol: [quote name='aga1215']Kurcze, tyle tu napisane, że sie pogubiłam, gdzie jezdem :oops: :angryy: [IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/3/81.gif[/IMG]aaaaaaaa - u Waszki:multi: Witaj Monika o Wyglądzie Sponsorowanym:multi: :multi: :multi: [CENTER].......[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG].............[/CENTER] [/quote] witaj Aguś :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ma racje ...blogaski zatracają swoja tożsamość ...trzeba sprawdzać dzie sie człek wpisuje:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] ach tam ach tam wcale nie zatracają :p [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I][COLOR=Red] Cześć dochodzaca i niedojechana Waszeczko:p [/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote] cze Alu :lol: [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]byłam ponadrabiałam widziałam i psa na piachu i TZta:razz::razz:.... i śpiące niufy........... witaj.........................była grzesznico:diabloti::diabloti::diabloti: [/B][/COLOR][/quote] witaj Bea :lol: [quote name='AlKil']Witaj Waszka! nie mam czasu, ale nadrobiłam. I rozumiem, że ten rozanielony wyraz twarzy nie był przeznaczony dla Ballady...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] no a dla kogo?? :diabloti: Quote
Pysia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='AlKil']Witaj Waszka! nie mam czasu, ale nadrobiłam. I rozumiem, że ten rozanielony wyraz twarzy nie był przeznaczony dla Ballady...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] Jezeli Ci chodzi o fotki z Balladą to jednak ten wyraz twarzy był przeznaczony dla niej :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry Waszencjo:loveu:[/quote] dobry :p [quote name='anetta']Jestem, oblukalam wszystko :chaos:[/quote] i jak się podobało :razz: [quote name='Pysia']Jezeli Ci chodzi o fotki z Balladą to jednak ten wyraz twarzy był przeznaczony dla niej :evil_lol:[/quote] racja :loveu: Byłam z Oliwką u troli Pysiowatych :multi::multi::multi: trole obłaziły Oliwke jak mała szarańcza - widać ich charakterki - jedne odważniejsze, inne mniej, a najbardziej polubił Oliwe Behemot i aż Pysia musiała go przystopować bo się za bardzo chłopak rozhasał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha no i słyszałam i widziałam walkę 7 tyg spokojniutkich nowofundlandów :crazyeye: :mdleje: hahah Zmora naprawde musiała sie puścić z samym Szatanem :evil_lol: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='malawaszka'] Byłam z Oliwką u troli Pysiowatych :multi::multi::multi: [/quote] to kiedy foteczki? :multi::multi: Quote
Pysia Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='malawaszka']dobry :p i jak się podobało :razz: racja :loveu: Byłam z Oliwką u troli Pysiowatych :multi::multi::multi: trole obłaziły Oliwke jak mała szarańcza - widać ich charakterki - jedne odważniejsze, inne mniej, a najbardziej polubił Oliwe Behemot i aż Pysia musiała go przystopować bo się za bardzo chłopak rozhasał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha no i słyszałam i widziałam walkę 7 tyg spokojniutkich nowofundlandów :crazyeye: :mdleje: hahah Zmora naprawde musiała sie puścić z samym Szatanem :evil_lol:[/quote] Nareszcie ktoś to zobaczył i nie będzie ze gadam bzdury :multi: Powiem tylko Weszko że to był tylko przedsmak tego co potrafią..... Behemot rzeczywiście ukochał Oliwke a ze gryzie bez pardonu i dosć mocno to musiałam go przytrzymywać ;) [quote name='Alka']to kiedy foteczki? :multi::multi:[/quote] Foteczki Weszka ma więc niech wstawia :) Ja cierpię....Włączyła mi się opcja strachu o Trole.....Dzisiaj Bahiya odchodzi a jutro Basma i Bahati :placz: Quote
Alka Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 [quote name='Pysia'] Foteczki Weszka ma więc niech wstawia :) Ja cierpię....Włączyła mi się opcja strachu o Trole.....Dzisiaj Bahiya odchodzi a jutro Basma i Bahati :placz:[/quote] no właśnie , Monika wstawiaj :mad: Pysia, rozumiem, całe serce włożyłaś w wychowanie tych szkrabów a teraz przyjdzie czas się rozstać.Jedynym pocieszeniem jest to ,że trafiają do wspaniałych, kochających domków a ty będziesz miała z nimi kontakt.Trzymaj się ...:loveu: Quote
Recommended Posts