Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Dobra ! Bo jeszcze byś mnie rozpiła ... :roll:[/quote]

NO! i wtedy mielibyśmy problem z taką rozpitą Rupczewską szalejącą po blogaskach :shake:

Posted

[quote name='Maga100'][B]a on w ogóle wie o naszym fo?[/B]
[B]i czytuje nasze fo? :diabloti: [/B][/quote]

wie, że jest takowe ale linki nie dostał :diabloti: i nie dostanie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']wie, że jest takowe ale linki nie dostał :diabloti: i nie dostanie :evil_lol:[/quote]

[B]ale czmuż, czemuż? niech się pośmieje z nami :diabloti: [/B]
[B]na pewno będzie zachwycony :grins:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ale czmuż, czemuż? niech się pośmieje z nami :diabloti: [/B]
[B]na pewno będzie zachwycony :grins:[/B][/quote]

nooo niewątpliwie byłby zachwycony moim "drugim JA" :evil_lol: ale nie pokażę mu bo zapewne tak bardzo by mu się spodobało, że zamieszkałby tu i rozmawialibyśmy jedynie na forum :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']qrna właśnie z tym jest problem - mam nadzieję, że mamy jakieś z wesela :oops: ale jeszcze ich nie mam :angryy:
[/QUOTE]

problem:mad: :angryy:

Posted

[quote name='malawaszka']qrna właśnie z tym jest problem - mam nadzieję, że mamy jakieś z wesela :oops: ale jeszcze ich nie mam :angryy:
[/quote]

my z Przemem w ciagu juz ponad 5 lat zwiazku dorobilismy sie 2 - slownie dwoch wspolnych fotek :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]ale czmuż, czemuż? niech się pośmieje z nami :diabloti: [/B]
[B]na pewno będzie zachwycony :grins:[/B][/quote]

tak jak R i A będzie zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='"malawaszka"']mój dzisiejszy wygląd sponsoruje ciocia z hameryki hahahaha :evil_lol:
[/QUOTE]

Kurcze, tyle tu napisane, że sie pogubiłam, gdzie jezdem :oops: :angryy:

[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/3/81.gif[/IMG]aaaaaaaa - u Waszki:multi:

Witaj Monika o Wyglądzie Sponsorowanym:multi: :multi: :multi:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]buuuhahahhah... i do tego jeszcze same tyszanki[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]cze :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
[B]Cze [/B]Tyszanka:lol:
[quote name='paula_z'][IMG]http://img467.imageshack.us/img467/3519/31maj145ii0.jpg[/IMG]
:loveu:

[IMG]http://img455.imageshack.us/img455/5836/trole149dr3.jpg[/IMG]
:grin: Biedny J [B]na przeglądzie u Pysi[/B] ;)[/quote]

[CENTER].......[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG].............[/CENTER]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ma racje ...blogaski zatracają swoja tożsamość ...trzeba sprawdzać dzie sie człek wpisuje:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ma racje ...blogaski zatracają swoja tożsamość ...trzeba sprawdzać dzie sie człek wpisuje:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]
[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/85.gif[/IMG]oj, już sie nie śmiej Alu Droga - wszystko przez pewnego niemca......:oops: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215'][IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/85.gif[/IMG]oj, już sie nie śmiej Alu Droga - wszystko przez pewnego niemca......:oops: :evil_lol:[/quote][FONT=Arial][B][I]:razz:[COLOR=Red]ależ Aguniu ja się wcale nie śmieję ....ja czasem też nie wiem u kogo piszę tym bardziej jak 1 temat ciągnie się w 2-3 blogaskach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Cześć dochodzaca i niedojechana Waszeczko:p
[/COLOR][/I][/B][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]byłam ponadrabiałam widziałam i psa na piachu i TZta:razz::razz:.... i śpiące niufy...........

witaj.........................była grzesznico:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']tak jak R i A będzie zachwycony :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[quote name='Pysia']Buahahahahaahha:evil_lol: I Ju :diabloti:[/quote]

[B]tak, niech sobie założą swój wspólny blogasek i wstawiają zdjęcia :evil_lol: [/B]
[B]Zdjęcia A. bedą bardzo interesujące: np. uszczelka pod głowicę w blasku zachodzącego słońca :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]tak, niech sobie założą swój wspólny blogasek i wstawiają zdjęcia :evil_lol: [/B]
[B]Zdjęcia A. bedą bardzo interesujące: np. uszczelka pod głowicę w blasku zachodzącego słońca :evil_lol: [/B][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kwintesencja fotografii artystycznej:eviltong:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Witaj Waszka! nie mam czasu, ale nadrobiłam. I rozumiem, że ten rozanielony wyraz twarzy nie był przeznaczony dla Ballady...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']tak jak R i A będzie zachwycony :evil_lol: [/quote]
[quote name='Pysia']Buahahahahaahha I Ju :diabloti:[/quote]
[quote name='Maga100'][B]tak, niech sobie założą swój wspólny blogasek i wstawiają zdjęcia [/B]
[B]Zdjęcia A. bedą bardzo interesujące: np. uszczelka pod głowicę w blasku zachodzącego słońca [/B][/quote]

no proszę a oni w słodkiej nieświadomości zyją jaka tu im świetlana przyszłość się szykuje :evil_lol:

[quote name='aga1215']Kurcze, tyle tu napisane, że sie pogubiłam, gdzie jezdem :oops: :angryy:

[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/3/81.gif[/IMG]aaaaaaaa - u Waszki:multi:

Witaj Monika o Wyglądzie Sponsorowanym:multi: :multi: :multi:
[CENTER].......[IMG]http://www.mysmilie.de/english/green/smilies/goldies/4/89.gif[/IMG].............[/CENTER]
[/quote]

witaj Aguś :loveu:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Aga ma racje ...blogaski zatracają swoja tożsamość ...trzeba sprawdzać dzie sie człek wpisuje:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

ach tam ach tam wcale nie zatracają :p

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][B][I][COLOR=Red]
Cześć dochodzaca i niedojechana Waszeczko:p
[/COLOR][/I][/B][/FONT][/quote]

cze Alu :lol:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]byłam ponadrabiałam widziałam i psa na piachu i TZta:razz::razz:.... i śpiące niufy...........

witaj.........................była grzesznico:diabloti::diabloti::diabloti:
[/B][/COLOR][/quote]

witaj Bea :lol:

[quote name='AlKil']Witaj Waszka! nie mam czasu, ale nadrobiłam. I rozumiem, że ten rozanielony wyraz twarzy nie był przeznaczony dla Ballady...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

no a dla kogo?? :diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Witaj Waszka! nie mam czasu, ale nadrobiłam. I rozumiem, że ten rozanielony wyraz twarzy nie był przeznaczony dla Ballady...:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Jezeli Ci chodzi o fotki z Balladą to jednak ten wyraz twarzy był przeznaczony dla niej :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry Waszencjo:loveu:[/quote]

dobry :p

[quote name='anetta']Jestem, oblukalam wszystko :chaos:[/quote]

i jak się podobało :razz:

[quote name='Pysia']Jezeli Ci chodzi o fotki z Balladą to jednak ten wyraz twarzy był przeznaczony dla niej :evil_lol:[/quote]

racja :loveu:

Byłam z Oliwką u troli Pysiowatych :multi::multi::multi: trole obłaziły Oliwke jak mała szarańcza - widać ich charakterki - jedne odważniejsze, inne mniej, a najbardziej polubił Oliwe Behemot i aż Pysia musiała go przystopować bo się za bardzo chłopak rozhasał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha no i słyszałam i widziałam walkę 7 tyg spokojniutkich nowofundlandów :crazyeye: :mdleje: hahah Zmora naprawde musiała sie puścić z samym Szatanem :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']

Byłam z Oliwką u troli Pysiowatych :multi::multi::multi: [/quote]

to kiedy foteczki? :multi::multi:

Posted

[quote name='malawaszka']dobry :p

i jak się podobało :razz:

racja :loveu:

Byłam z Oliwką u troli Pysiowatych :multi::multi::multi: trole obłaziły Oliwke jak mała szarańcza - widać ich charakterki - jedne odważniejsze, inne mniej, a najbardziej polubił Oliwe Behemot i aż Pysia musiała go przystopować bo się za bardzo chłopak rozhasał :evil_lol::evil_lol::evil_lol: aha no i słyszałam i widziałam walkę 7 tyg spokojniutkich nowofundlandów :crazyeye: :mdleje: hahah Zmora naprawde musiała sie puścić z samym Szatanem :evil_lol:[/quote]
Nareszcie ktoś to zobaczył i nie będzie ze gadam bzdury :multi: Powiem tylko Weszko że to był tylko przedsmak tego co potrafią..... Behemot rzeczywiście ukochał Oliwke a ze gryzie bez pardonu i dosć mocno to musiałam go przytrzymywać ;)

[quote name='Alka']to kiedy foteczki? :multi::multi:[/quote]
Foteczki Weszka ma więc niech wstawia :) Ja cierpię....Włączyła mi się opcja strachu o Trole.....Dzisiaj Bahiya odchodzi a jutro Basma i Bahati :placz:

Posted

[quote name='Pysia']

Foteczki Weszka ma więc niech wstawia :) Ja cierpię....Włączyła mi się opcja strachu o Trole.....Dzisiaj Bahiya odchodzi a jutro Basma i Bahati :placz:[/quote]

no właśnie , Monika wstawiaj :mad:

Pysia, rozumiem, całe serce włożyłaś w wychowanie tych szkrabów a teraz przyjdzie czas się rozstać.Jedynym pocieszeniem jest to ,że trafiają do wspaniałych, kochających domków a ty będziesz miała z nimi kontakt.Trzymaj się ...:loveu: