Miga Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 AlKil napisał(a):Zgadzam się w całości z przedmówczynią... A GDZIE MOMENTY?????:diabloti: No, no TE momenty cemy zobaczyć ;) Idę za głosem ludu ;) Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial]:multi:cześć Niegrzeczna dziewczynko:loveu:[/FONT] Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 [quote name='Vectra']Weszka zawiodłaś mnie , miała być super , ekstra relacja , a Ty takie tam byle co nastukałaś :( ahhh no bo to trudno opisać wszystko :roll: [quote name='beria'] Ad 2 Mogę w sumie zrozumieć :roll: Ja też nie mam takich fotek odkąd Klaudia niespodziewanie przeglądnęła zawartość aparatu :evil_lol: A tam był nwet filmik :evil_lol: buuahahahaha demoralizują dziecko :evil_lol: [quote name='AlKil']Zgadzam się w całości z przedmówczynią... A GDZIE MOMENTY?????:diabloti: momenty pozostaną w mojej głowie :diabloti: [quote name='BeaC'].....cieszę sie żes powróciła!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: ja wolałabym jeszcze nie wracać :p [quote name='Miga']No, no TE momenty cemy zobaczyć ;) Idę za głosem ludu ;) j.w. :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:cześć Niegrzeczna dziewczynko:loveu:[/FONT] cześć Alu - jak już pisałam wcześniej - znowu jestem grzeczna :placz: Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 taka jedna u mnie w domu baaaardzo lubi porządek :mad: wogóle wszyscy w moim domu są bardzo pracowici :evil_lol: Quote
clockwork Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [FONT=Arial]dotarłam i tu... czytałam, czytałam, czytałam, czytałam... nie znalazłam relacji[/FONT] :cool1: Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 mimo tego, że daaawno nikt się nie upominał o zdjęcia mojego kochanego pieseczka to i tak wstawię :diabloti: spacerek na Pogorii :multi: w taką pogodę to tylko woda :eviltong: jak na damę przystało taplamy się delikatnie chyba się naoglądała zdjęć Leona :lol: że co??? WCALE NIE :obrazic: tiaaa otrzepywanie się będąc w wodzie jest bardzo mądrym pomysłem :lol: :loveu: Quote
agbar Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaka rybecka:loveu: :loveu: :loveu: kkkurde wieki cale na Pogorii nie bylam............... Quote
malawaszka Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 nooo wstawi człowiek zdjecia psa na dogomanie i juz nikt nie zajrzy :obrazic: :placz: Quote
Maga100 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']a bilecik to mogę i zostawić, tylko co na to Artur??? widziałaś z jakim przerażeniem zapytał czy jeszcze przyjadę jak żegnawszy się powiedziałam "narazie" nie widziałam, a nawet jakbym wiedziała, to W OGÓLE bym się nie przejęła :evil_lol: czego i tobie życzę :evil_lol: Quote
Elitesse Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 malawaszka napisał(a):nooo wstawi człowiek zdjecia psa na dogomanie i juz nikt nie zajrzy :obrazic: :placz: ja zagladam po cichaczu :eviltong: Quote
Pysia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 A ja się zastanawiam czy wstawic tu fotki psychpaty czy nie? ;) Quote
aga1215 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 malawaszka napisał(a):nooo wstawi człowiek zdjecia psa na dogomanie i juz nikt nie zajrzy :obrazic: :placz: Witaj zabłąkana Grzeczna Dzieweczko:multi: Ja nie oglądam:shake: wcale:shake:teraz też mam zamkniete oczy........:eviltong: a foty nie wytrymowane wcale:mad: ............... ;) :loveu: Quote
Vectra Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 malawaszka napisał(a):nooo wstawi człowiek zdjecia psa na dogomanie i juz nikt nie zajrzy :obrazic: :placz: bo psa oglądamy już tyle czasu :cool1: jakies nowości byś wstawiła :razz: :razz: :diabloti: JJJak no to tam było :cool3: Quote
Alicja Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 [quote name='malawaszka']nooo wstawi człowiek zdjecia psa na dogomanie i juz nikt nie zajrzy :obrazic: :placz: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:zajrzałam ...yno dopiero teraz;)wcześniej czekałam z Klocusiową na cie[/FONT] Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:razz:................no kaj żeś jest[/FONT] Quote
agbar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 malawaszka napisał(a):nooo wstawi człowiek zdjecia psa na dogomanie i juz nikt nie zajrzy :obrazic: :placz: aha JA to NIKT...................zegnam:-( Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Maga100']nie widziałam, a nawet jakbym wiedziała, to W OGÓLE bym się nie przejęła :evil_lol: czego i tobie życzę :evil_lol: no widzisz - a ja się przejęłam i to do tego stopnia, że spać po nocach nie mogę :placz: [quote name='Elitesse']ja zagladam po cichaczu :eviltong: po cichaczu to wiesz co sie robi :evil_lol: [quote name='Pysia']A ja się zastanawiam czy wstawic tu fotki psychpaty czy nie? ;) nie wstawić :lol: dać mi na płycie i sama wstawię :loveu: [quote name='aga1215']Witaj zabłąkana Grzeczna Dzieweczko:multi: Ja nie oglądam:shake: wcale:shake:teraz też mam zamkniete oczy........:eviltong: a foty nie wytrymowane wcale:mad: ............... ;) :loveu: kurna no bo mi trymer zaginął :shake: [quote name='Vectra']bo psa oglądamy już tyle czasu :cool1: jakies nowości byś wstawiła :razz: :razz: :diabloti: JJJak no to tam było :cool3: nowości nowości im sie zachciewa :mad: a jak gdzie było moja droga?? :razz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi:zajrzałam ...yno dopiero teraz;)wcześniej czekałam z Klocusiową na cie[/FONT] noo takżeście czekały, że na dwie kawy się spóźniłam :placz: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:................no kaj żeś jest[/FONT] tukej jestech :evil_lol: [quote name='dealer']aha JA to NIKT...................zegnam:-( nie rycz mała - odstąpię Ci mojego kjakejsa :cool3: Quote
BeaC Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 po cichaczu to wiesz co sie robi :evil_lol: ????????....................ja to robie...................głośno:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='BeaC']po cichaczu to wiesz co sie robi :evil_lol: ????????....................ja to robie...................głośno:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: ale to zależy czy myślisz o tym samym co ja :cool1: Quote
Vectra Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 siemasz ściemniaro [FONT=Arial]:diabloti: JJJak zdrówko[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT][FONT=Arial][/FONT] Quote
Alicja Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]:razz:no to rusza doopalona i przyjeżdża do nas;)[/FONT] Quote
clockwork Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 [FONT=Arial]byłam tu czy nie byłam :hmmmm: chyba nie... to jezdem :diabloti: nie czytam i nie nadrabiam bo szlag mnie trafia z tym oldschoolowym kompem zameldowana ... [/FONT] Quote
malawaszka Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 [quote name='Vectra']siemasz ściemniaro [FONT=Arial]:diabloti: JJJak zdrówko[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:[/FONT] że niby czemu ściemniaro??? a zdrówko dziękuję - JJJak nigdy świetnie :diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:no to rusza doopalona i przyjeżdża do nas;)[/FONT] zadzieram kiece i lece :p [quote name='clockwork'][FONT=Arial]byłam tu czy nie byłam :hmmmm: chyba nie... to jezdem :diabloti: nie czytam i nie nadrabiam bo szlag mnie trafia z tym oldschoolowym kompem zameldowana ... [/FONT] uhhh no to współczuję oldschoolowego kompika :shake: Quote
Alka Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 cześć Moniko!:multi: Czytałam jaka to niegrzeczna ostatnio byłaś ..:evil_lol: ale żadnych dowodów nie widziałam...:cool3: Quote
Recommended Posts