malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)myślisz ze następnym razem też tak pozwoli;)[/FONT] jak sie nie dowie, że wstawiłam na fo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']jak sie nie dowie, że wstawiłam na fo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]:razz:my mu nie powiemy;)[/FONT] Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']cze laseczki mła z dzisiaj z trolami :loveu: wyglądam jak wyglądam, ale w dupie to mam mój dzisiejszy wygląd sponsoruje ciocia z hameryki hahahaha z wiercipiętką kochaną Balladą :loveu: leniwe Behemocisko :loveu: niespełna 7 tyg malutki Behemocik pastwimy się nad krzykaczami :diabloti: chińczyk puci puci Weszka ja Ci ciagle powtarzam że jak chcesz ładna fotke mieć to ja Ci ją zrobię ;) Widzisz? Kolejny raz złapałam pindo jedna Twój urok :eviltong: I se gadaj że źle wygladasz a Viktor nie kłamie ;) Psychopata u mnie był wystraszony :diabloti: Miałam go wziąść w obroty od pierwszej minuty ale mi się go zal normalnie zrobiło :evil_lol: Pooglądałam tylko zgryz i....doopeczke :diabloti: Moze być :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:my mu nie powiemy;)[/FONT] i chwała wam za to :evil_lol: [quote name='Pysia']Weszka ja Ci ciagle powtarzam że jak chcesz ładna fotke mieć to ja Ci ją zrobię ;) Widzisz? Kolejny raz złapałam pindo jedna Twój urok :eviltong: I se gadaj że źle wygladasz a Viktor nie kłamie ;) Psychopata u mnie był wystraszony :diabloti: Miałam go wziąść w obroty od pierwszej minuty ale mi się go zal normalnie zrobiło :evil_lol: Pooglądałam tylko zgryz i....doopeczke :diabloti: Moze być :evil_lol: taaak taaakkkk Pysiu :p [quote name='Justa']jakie obślińce :evil_lol: :evil_lol: które?? :evil_lol: Quote
Justa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a): które?? :evil_lol: oba :eviltong: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 No co weszka.Ja słyne z tego ,że sie czepiam. Bedziesz w tym roku na zlocie?Musimy se zapalić i pogadać :) Bo rok temu byłem bardzo zajety :P Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Justa napisał(a):oba :eviltong: :evil_lol: :mad: olekg18 napisał(a):No co weszka.Ja słyne z tego ,że sie czepiam. Bedziesz w tym roku na zlocie?Musimy se zapalić i pogadać :) Bo rok temu byłem bardzo zajety :P nie wiem czy będę, ale marne szanse bo jadę do mego lubego do Londynu w sierpniu - nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, ale pewnie jakoś wtedy co zlot będzie :roll: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 olekg18 napisał(a):uhm ****nia z grzybnia :( oj tam oj tam - na pewno będą ciekawsze rzeczy niż palenie i gadanie z waszką :evil_lol: Quote
beria Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka'] a my się policzymy w domu :evil_lol::loveu::loveu::loveu: Policzył się z Tobą w domu :cool3: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 beria napisał(a):Policzył się z Tobą w domu :cool3: pytasz o klapsy???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
beria Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a):pytasz o klapsy???? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To klapsy też były :razz: Faktycznie byłaś niegrzeczna :evil_lol: :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 KKKurde !!!!!! Przed chwilą napisałam - I NIE MA ! :crazyeye: Powtórzę wiec : Nnnnno no nnnnooo :multi: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Nnnno no nnnnno ! :ylsuper: :loveu::loveu::loveu: [quote name='beria']To klapsy też były :razz: Faktycznie byłaś niegrzeczna :evil_lol: :diabloti: :oops:csiiii :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']KKKurde !!!!!! Przed chwilą napisałam - I NIE MA ! :crazyeye: Powtórzę wiec : Nnnnno no nnnnooo :multi: ojjj Haniu Haniu :evil_lol: [quote name='HankaRupczewska']Zaczyna się . ZNOWU ... ZNOWU za dużo wypiłaś :evil_lol: [quote name='paula_z'] :loveu: :grin: Biedny J na przeglądzie u Pysi ;) noo biedny biedny - w zęby mu zaglądała :lol: całe szczęście, że nie w spodnie :diabloti: Quote
Hanna R. Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a): ojjj Haniu Haniu :evil_lol: ZNOWU za dużo wypiłaś :evil_lol: :diabloti: Zlituj się , Waszka - ja jutro mam TRZY prace ... I nie mam dziś gości z Hameryki :cool3: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Zlituj się , Waszka - ja jutro mam TRZY prace ... I nie mam dziś gości z Hameryki :cool3: no dooobra - zlituję się i już nie będę polewać :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a): noo biedny biedny - w zęby mu zaglądała :lol: całe szczęście, że nie w spodnie :diabloti: A co? :diabloti: Ma się czego wstydzić ze " na szczęście" ?:diabloti::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malawaszka napisał(a):no dooobra - zlituję się i już nie będę polewać :evil_lol: Dobra ! Bo jeszcze byś mnie rozpiła ... :roll: Quote
malawaszka Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Justa napisał(a):waszkomala a jakieś wspólne foto? :diabloti: qrna właśnie z tym jest problem - mam nadzieję, że mamy jakieś z wesela :oops: ale jeszcze ich nie mam :angryy: Pysia napisał(a):A co? :diabloti: Ma się czego wstydzić ze " na szczęście" ?:diabloti::evil_lol: hahahaha paskudo - na szczeście bo jeszcze by Ci się za bardzo spodobało :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [quote name='malawaszka']jak sie nie dowie, że wstawiłam na fo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a on w ogóle wie o naszym fo? i czytuje nasze fo? :diabloti: Quote
Recommended Posts