Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='paula_z']Albo Lenin, bedzie Luna i Lenek :evil_lol:[/quote] Lenek niech nie daje bo Leonard ( Lenek w skrócie ) ma na imie eks mojej koleżanki - straszny doopek :mad: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dima, Sasza, Jura, Alosza, Vova, Vasja, Vicia, Anton...Sasza i Borys Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst']Dima, Sasza, Jura, Alosza, Vova, Vasja, Vicia, Anton...Sasza i Borys[/quote][I]:multi::multi::multi:tak tak Alosza[/I] Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']Dziecko ...Chyba jesteś lepsza od mojego Sig heil :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] dzięks urok i wdzięk mam po mamie inteligencje tyż :evil_lol: [B]Абакум[/B] [B]Адам[/B] [B]pamiętacie te literki :evil_lol: [/B] Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst']Dima, Sasza, Jura, Alosza, Vova, Vasja, [B]Vicia[/B], Anton...Sasza i Borys[/quote] buuuahahahaha i kiedyś powiem "paatrzaajj Vicia wierzchem jedzie!!!!" :evil_lol: "no co Ty??? na sąsiedzie???" :roflt: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst'][B]Абакум[/B] [B]Адам[/B] [B]pamiętacie te literki :evil_lol: [/B][/quote] :crazyeye: a ja ich nie uczyłam się nigdy :placz: Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahaha i kiedyś powiem "paatrzaajj Vicia wierzchem jedzie!!!!" :evil_lol: "no co Ty??? na sąsiedzie???" :roflt: :evil_lol:[/quote] hahaha no widzisz a jednak znalazłaś juz imie dla psa Siergiej Sieroga Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye: a ja ich nie uczyłam się nigdy :placz:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[I]nie uczyłaś się ojczystego języka:cool3:[/I] Quote
Paula Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst'][B]Абакум[/B] [B]Адам[/B] [B]pamiętacie te literki :evil_lol: [/B][/quote] Pamietam :angryy: Rocznik po mnie mial juz angielski, ale bylam wsciekla, ze sie nie urodzilam 2 m-ce pozniej ;) Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']:crazyeye: a ja ich nie uczyłam się nigdy :placz:[/quote] nie :crazyeye: ja w 6, 7 8 klasie Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[I]nie uczyłaś się ojczystego języka:cool3:[/I][/quote] NIE!!! nam zza drugiej granicy narzucili :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst']nie :crazyeye: ja w 6, 7 8 klasie[/quote][B][I]:crazyeye:...a ja w 5, 6, 7 , 8...i wLO1, 2, 3, 4, i w SWP w 1i2czyli ....10 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 to pouczmy weszke [B]А - a[/B] [B]б --d[/B] [B]а - a[/B] [B]к - k [/B] [B]у- u [/B] [B]м - m[/B] Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [I]Alfabet my uże znajem , uże piszem i czytajem i wsje bukwy po parjadkie bez aszybki nazywajem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I] Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:...a ja w 5, 6, 7 , 8...i wLO1, 2, 3, 4, i w SWP w 1i2czyli ....10 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] a pamietasz cos ? :razz: Bo ja niewiele :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]Alfabet my uże znajem , uże piszem i czytajem i wsje bukwy po parjadkie bez aszybki nazywajem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/quote] Ty to cyrylica napisz :evil_lol: Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:crazyeye:...a ja w 5, 6, 7 , 8...i wLO1, 2, 3, 4, i w SWP w 1i2czyli ....10 lat:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] Ja tez się uczyłam w szkole ale nauczyłam się dopiero dobrze w ...Niemczech :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Serio :diabloti: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='PIKA']Ty to cyrylica napisz :evil_lol:[/quote][I]poczytać potrafię , rozumię jak mówią ale za boga nie dało sie po rusku dogadać z DDRowcami a Pysia pisze że tam sie naumiała:crazyeye:[/I] Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']Ja tez się uczyłam w szkole ale nauczyłam się dopiero dobrze w ...Niemczech :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Serio :diabloti:[/quote][I]:crazyeye:a ja sie z DDRowcami nie umiałam dogadać ....oni jakos dziwnie nawijali[/I] Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]:crazyeye:a ja sie z DDRowcami nie umiałam dogadać ....oni jakos dziwnie nawijali[/I][/quote] germanie po slowiańsku zawsze dziwnie nawijają :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 aaaaaaaaaaaaaaaaaa paszły won z tymi chińszczyznami :shock: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
dbsst Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]Alfabet my uże znajem , uże piszem i czytajem i wsje bukwy po parjadkie bez aszybki nazywajem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/quote] :multi: :multi: a ja pisac nie umiem i pamietam tylko buswiegd da budiet niebo buswiegd da budiet slonce i jakos tak dalej napisane prawie fonetycznie :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='PIKA']germanie po slowiańsku zawsze dziwnie nawijają :evil_lol:[/quote][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a najlepiej to sie z pepikami dogadywać ...boki można zerwać . Mamy znajomych na Ukrainie więc język się przydał;) [/I] Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I]poczytać potrafię , rozumię jak mówią ale za boga nie dało sie po rusku dogadać z DDRowcami a Pysia pisze że tam sie naumiała:crazyeye:[/I][/quote] Ja sie naumiałam na terenie dawnego sud a nie ost :eviltong: Obok mnie przez wiele godzin dziennie pracowała firma niemiecka jakościowa zartudniajaca Niemców rosyjskiego pochodzenia :diabloti: Za licho nie umieli po niemiecku więc jako wyjątkowo zdolna osoba naumiałam się chcąc nie chcąc - ruskiego :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I to jaki mam akcent !!!!!:crazyeye: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='dbsst']buswiegd da budiet niebo buswiegd da budiet slonce i jakos tak dalej[/QUOTE] to tak szlo :evil_lol: buc wsiegda budiet slonce buc wsiegda budiet niebo buc wsgieda budiet mama buc wsgieda budu ja :evil_lol: Quote
Recommended Posts