Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

adda napisał(a):
malawaszka napisał(a):
JA pierwsza prosiłam :evil:
Doopa blada, LAZY pierwsza prosiła i to o Twoje zdjęcie :evilbat:

qrde jakbym była mniej leniwa to bym Ci nawyciągała postów w których prosiłam, groziłam, przekupywałam, :hmmmm: nie wiem co jeszcze żebyć wkeliła tą fotę! :evil:

Posted

no dobra dość gadania - mam troszkę fotek z dzisiejszego pobytu na ugorach :lol: byoby więcej, ale jak wybraliśmy się na spacerek na łąki, to wredna Lunicha maupa goopia suka :evil: :x 0X wytarzała się w goownie i już nie było co fotografować 0X tylko szybko pod szlauch :evilbat: a ja naiwnie myślałam, że już z tego wyrosła 0X

Bolutek wędrowniczek :D

Lunicha jeszcze czysta :roll:

a ta sytuacja zapowiadała się bardzo pięknie i już leżałam na ziemi z aparatem gotowa uchwycić pierwszego całuska, a ta maupa wredna suka nie wytrzymała napięcia i pogoniła Bolusia :-?

no więc dalej jestem sam :(

Posted

przyszly qmple ze wsi :lol:

bardzo ładny pekińczyk - wczoraj jak byłam bez swoich psiorów to go oswoiłam i baardzo był spragniony pieszczot - właził mi na ręce, na kolana i chciała dawać buziaki :D tylko biedaczek ma uszkodzoną rogówkę - bielmo wygląda na pourazowe

Boluś jeszcze nie wie że ma gości :lol:

o! już wie, ale nie bardzo mu się podoba towarzystwo :roll:

Luna już zna tych qmpli i goni ich tylko jak są za blisko mojego samochodu :lol:

Boluś pozuje :P

Posted

ale potem zawzięłam się i postanowiłam, że zrobię im wspólne pozowane fotki :lol: Boluś to chyba był jakoś szkolony bo z oporem ale na komendę się kładzie i leży - gorzej ze szkolonym owsikiem Luną ale coś tam się udało - oto wyniki :lol:

i już owsiki zaswędziały :lol:

no to jeszcze w siadzie :lol:

:angel:

Posted

Bolutek ma taką minke bo nieczęsto każę mu siadać i siedzieć nieruchomo :lol: i jeszcze Lunie musiałam powtarzać w kółko żeby siedziała, to się Boluś dziwił :lol:

no pewnie że schudł już - jak przywiozłam go to był taki napuchnęty - napompowany, a teraz już linia talii się rysuje :D tylko, że ze złości to i Luna mi schudła :( a je więcej niż przed przybyciem Bolesława - bo wcześniej to niejadek była straszny i zawsze coś zostawało, a teraz wciąga wszystko jak leci i nie wybrzydza :lol: ale schudła :( i teraz przy nim jak anorektyczka wygląda :-?

Posted

sliczne foteczki :P ..a to ze je wiecej i chudnie..moze on cos przywlokl ze schroniska?????????? :-? ..lamblie lub cos.....moja gala teraz nabiera ciala-miala lamblie i wlosoglowke-wszystkim od wykrycia doopki rosna w zawrotnym tempie...

Posted

Eeee tam, anorektyczka... Przesadzasz :roll:
Hmmmm, powiadasz, że chłop robi dobrze na przemiane materii? Chyba musze spróbować :megagrin:

Posted

daga10011 napisał(a):
sliczne foteczki :P ..a to ze je wiecej i chudnie..moze on cos przywlokl ze schroniska?????????? :-? ..lamblie lub cos.....moja gala teraz nabiera ciala-miala lamblie i wlosoglowke-wszystkim od wykrycia doopki rosna w zawrotnym tempie...

ale byli oboje odrobaczani od razu jak Bolusia przywiozłam :niewiem: a co dostały Twoje???

hihih asher, a ten choop nie każdemu dobrze robi na przemianę materii - mnie nie :oops: :-?