malawaszka Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 wstaw zdjęcie swojej coory to powiem Ci czy to ja :evilbat: :lol: :lol: :lol: Quote
adda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 Wstaw swoje to ja Ci powiem czy Ty to Ty :evilbat: Quote
asher Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 malawaszka napisał(a):JA pierwsza prosiłam :evil: To i pierwsza wklejaj 8) Quote
adda Posted May 24, 2005 Posted May 24, 2005 malawaszka napisał(a):JA pierwsza prosiłam :evil: Doopa blada, LAZY pierwsza prosiła i to o Twoje zdjęcie :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 24, 2005 Author Posted May 24, 2005 adda napisał(a):malawaszka napisał(a):JA pierwsza prosiłam :evil: Doopa blada, LAZY pierwsza prosiła i to o Twoje zdjęcie :evilbat: qrde jakbym była mniej leniwa to bym Ci nawyciągała postów w których prosiłam, groziłam, przekupywałam, :hmmmm: nie wiem co jeszcze żebyć wkeliła tą fotę! :evil: Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 no dobra dość gadania - mam troszkę fotek z dzisiejszego pobytu na ugorach :lol: byoby więcej, ale jak wybraliśmy się na spacerek na łąki, to wredna Lunicha maupa goopia suka :evil: :x 0X wytarzała się w goownie i już nie było co fotografować 0X tylko szybko pod szlauch :evilbat: a ja naiwnie myślałam, że już z tego wyrosła 0X Bolutek wędrowniczek :D Lunicha jeszcze czysta :roll: a ta sytuacja zapowiadała się bardzo pięknie i już leżałam na ziemi z aparatem gotowa uchwycić pierwszego całuska, a ta maupa wredna suka nie wytrzymała napięcia i pogoniła Bolusia :-? no więc dalej jestem sam :( Quote
asher Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='malawaszka']http://img72.echo.cx/img72/7830/brudzowice83ta.jpg :roflt: Jakie wymowne spojrzenie :roflt: Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 [quote name='asher'][quote name='malawaszka']http://img72.echo.cx/img72/7830/brudzowice83ta.jpg :roflt: Jakie wymowne spojrzenie :roflt: tiaa pod tytułem odejdź bo ci zaraz nos upier**** :evil: ale jestem zła na nią dzisiaj wrrrrr Quote
daga10011 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 :lol: :lol: :lol: faktycznie widac jej niecne zamiary :lol: .Biedny Bolus :roll: Quote
Alicja Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 No nie złość się malawaszka ,psiuny masz fajne :wink: .A jutro na plaży humor ci się poprawi :lol: Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 przyszly qmple ze wsi :lol: bardzo ładny pekińczyk - wczoraj jak byłam bez swoich psiorów to go oswoiłam i baardzo był spragniony pieszczot - właził mi na ręce, na kolana i chciała dawać buziaki :D tylko biedaczek ma uszkodzoną rogówkę - bielmo wygląda na pourazowe Boluś jeszcze nie wie że ma gości :lol: o! już wie, ale nie bardzo mu się podoba towarzystwo :roll: Luna już zna tych qmpli i goni ich tylko jak są za blisko mojego samochodu :lol: Boluś pozuje :P Quote
AniaZi Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Bolunio jest slodziutki :klacz: A Luncia go na pewno pokocha :lol: Quote
zaba14 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 aaa.. czarny Mikuś :lol: http://img182.echo.cx/img182/8221/brudzowice299fo.jpg a dziwisz się że odgania od samochodu? pewnie myśli, że jesteś wstanie przywieźć jeszcze jakiegoś darmozjada :lol: :lol: Quote
PIKA Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 [quote name='dbsst'] jak ona na niego patrzy :D wymownym wzrokiem mordulca :roll: :lol: Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 ale potem zawzięłam się i postanowiłam, że zrobię im wspólne pozowane fotki :lol: Boluś to chyba był jakoś szkolony bo z oporem ale na komendę się kładzie i leży - gorzej ze szkolonym owsikiem Luną ale coś tam się udało - oto wyniki :lol: i już owsiki zaswędziały :lol: no to jeszcze w siadzie :lol: :angel: Quote
asher Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 http://img132.echo.cx/img132/1867/brudzowice164mj.jpg Hihihi super! Ale minki mają nietęgie, zwłaszcza Boluś, bo Luna myśli chyba tylko o tym, żeby czmychnąć :lol: No i dopiero na tym zdjęciu wyraźnie widac, że Boluś jest ze dwa razy grubszy niż Lunka :wink: Ale chyba schudł trochę, co? Czy tylko mi się wydaje? Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 Bolutek ma taką minke bo nieczęsto każę mu siadać i siedzieć nieruchomo :lol: i jeszcze Lunie musiałam powtarzać w kółko żeby siedziała, to się Boluś dziwił :lol: no pewnie że schudł już - jak przywiozłam go to był taki napuchnęty - napompowany, a teraz już linia talii się rysuje :D tylko, że ze złości to i Luna mi schudła :( a je więcej niż przed przybyciem Bolesława - bo wcześniej to niejadek była straszny i zawsze coś zostawało, a teraz wciąga wszystko jak leci i nie wybrzydza :lol: ale schudła :( i teraz przy nim jak anorektyczka wygląda :-? Quote
daga10011 Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 sliczne foteczki :P ..a to ze je wiecej i chudnie..moze on cos przywlokl ze schroniska?????????? :-? ..lamblie lub cos.....moja gala teraz nabiera ciala-miala lamblie i wlosoglowke-wszystkim od wykrycia doopki rosna w zawrotnym tempie... Quote
asher Posted May 25, 2005 Posted May 25, 2005 Eeee tam, anorektyczka... Przesadzasz :roll: Hmmmm, powiadasz, że chłop robi dobrze na przemiane materii? Chyba musze spróbować :megagrin: Quote
malawaszka Posted May 25, 2005 Author Posted May 25, 2005 daga10011 napisał(a):sliczne foteczki :P ..a to ze je wiecej i chudnie..moze on cos przywlokl ze schroniska?????????? :-? ..lamblie lub cos.....moja gala teraz nabiera ciala-miala lamblie i wlosoglowke-wszystkim od wykrycia doopki rosna w zawrotnym tempie... ale byli oboje odrobaczani od razu jak Bolusia przywiozłam :niewiem: a co dostały Twoje??? hihih asher, a ten choop nie każdemu dobrze robi na przemianę materii - mnie nie :oops: :-? Quote
Recommended Posts