daga10011 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 no i gdzie te obiecane fotki??????????? :evilbat: Quote
malawaszka Posted May 29, 2005 Author Posted May 29, 2005 nic nie obiecywałam :roll: :lol: niedawno wróciłam ze Starachowic i padam na pysk - dziś nawet nie byłam na spacerze ze swoimi psami :roll: a co dopiero o zdjęciach myśleć :( Quote
daga10011 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 mowilas ze dzis beda fotki :evilbat: .no ale dobra-jutro beda mam nadzieje :D .nikogo nie zabilas piracie drogowy???????????? 8) Quote
daga10011 Posted May 29, 2005 Posted May 29, 2005 no to sie cieszem 8) :lol: bo jakby cie lockneli w kiciu to by nam Cie bardzo brakowalo Quote
Pasavera Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 foty :angel: foty :angel: foty :angel: foty :angel: :modla: Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Waszka pewnie w deszczu pstryka :lol: :lol: :lol: Quote
Guest bernulka Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Oj pani Waszeczko pani Waszeczko! Domagam się nowych zdjęć Lunci i Bolusia! Bolek pozuj tam! Bo czekam czekam... nie widze nic... 2 dni zwłoki! Tak być nie może! paździoszki :evil: Quote
malawaszka Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 nie było szans na foty plenerowe dzisiaj - skwar jak nie wiem co - Boluś po goopim jaśku bo nie dał sobie szwów z jajek ściągnąć więc spał, Luna była ze mną na działce ale cały czas przesiedziała pod melaminą :lol: i tyle, ale specjalnie dla Was :calus: że chcecie oglądać te moje paskudy, pomęczyam ich teraz :lol: a oto efekty :lol: Bolutek w szoku bo pierwszy raz wsadziłam go na moje łóżko a Luna - oczywiście niechętna do współpracy :roll: Boluś jak się położył tak leżał cały czas a ta mała goopota śmigała :lol: "No ona mnie chyba nie kocha" :( Nie gadam z Tobą - idę sobie Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 nio w koncu..psiaki robia postepy-dziela sie lozeczkiem :wink: :lol: ...a Bolus coraz piekniejszy kawaler :D Quote
malawaszka Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 no tera są zdjęcia a Was ni ma :lol: Luncia Bolutek Quote
dbsst Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 heheheh jak lezy jakby go tam wcale nie bylo :D super Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 Bolutek sie w laski wkrada :lol: ..a co to znaczy nas ni ma??????????? :evil: a ja to nic??????????? :evil: i dbst i ala tyz?????????????? :onfire: Quote
malawaszka Posted May 30, 2005 Author Posted May 30, 2005 bo tylko Ty byłaś :lol: przez chwile i tak se chciałam pomarudzić z tego upału :lol: jak solo to chętna do pozowania :roll: haha szczurki :lol: i Boluś :D Daga a z tym wkradaniem w łaski to chodzi Ci o Bolusia na łóżku??? to nie ta, tylko że on sam nieskoczny jest a ja go nie chcę wkładać na łóżko bo muszę pinować żeby nie spadł i nie chcę żeby sobie krzywdę zrobił :( Quote
daga10011 Posted May 30, 2005 Posted May 30, 2005 nieskoczny???????????? :o :o :o oj bidoczek.... :( ale pancia go z wygodkami oswaja :D a Luna akceptuje 8) :D .....A Luniasta jak zwykle przesliczna-dobrze ze mordeczek im golic nie trza :lol: kocham te owlosione mordeczki :P Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 nooo ja też uwielbiam brodzichy :angel: :D są kochane - z Luny się czasem ludzie śmieją że taka młodziutka, szaleje na spacerach a wygląda jak staruszek z siwą brodą :lol: :lol: :lol: jakoś sobie Bolutka nie wyobrażam skaczącego na łóżko chociaż - pewnie by nie trafił albo co :roll: nie wiem czy jest możliwe, żeby on tak wskoczył - na łóżko rodziców wchodził bo ono jest niskie jak schodek, ale moja już normalnej wysokości i nawet nie próbował Quote
daga10011 Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 nie doceniasz go :lol: na pewno by umial wskoczyc :D Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 no jakby umiał to by siedział na łóżku non topper :lol: bo jak go dziś wsadziłam to taaak mu się podobało, że wywalił sięw końcu kołami do góry i spał zadowolony, ale to stres dla mnie - co chwilę się odwracałam czy nie złazi czy coś, bo wleźć łatwo a zejść gorzej - jak na drzewa w dzieciństwie :lol: :lol: :lol: no i on sam nie próbuje nawet wchodzić a może się zrobi bardziej skoczny jak schudnie jeszcze troszkę :roll: chociaż i to nie sądzę bo on ma takie jakby sztywniejsze tylne łapki - tak jak stare pieski - czasem jak idzie to zastanawiam się czy on nie ma więcej niż 11 lat (BTW muszę mu wymyśleć jakąś datę urodzin :-? ) ale zaraz jak widzę go jak biega słodko po trawce to znowu wydaje mi się że jest młodszy :roll: Quote
arima Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 malawaszka napisał(a):(BTW muszę mu wymyśleć jakąś datę urodzin :-? ) ale zaraz jak widzę go jak biega słodko po trawce to znowu wydaje mi się że jest młodszy :roll: Proponuje 13 lipca 2004 :D :D Boluś jest taki śliczny,że data musi być młoda :P Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 hahaha no co Ty - musi być ciut starszy od Lunay jako jej kawaler :lol: Quote
anetta Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Ale on wypieknial :o A jaka ma sliczna siersc :D Quote
malawaszka Posted May 31, 2005 Author Posted May 31, 2005 hihih tylko na zdjęciach :lol: tak ładnie wygląda to jego upierzenie :lol: Quote
Guest bernulka Posted May 31, 2005 Posted May 31, 2005 Ale sweety! JAkie cudaki! Lunka pozuj z tym Bolkiem !!! :evilbat: On przecież taki cudny :iloveyou: paździoszki :iloveyou: Quote
Recommended Posts