Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nic nie obiecywałam :roll: :lol: niedawno wróciłam ze Starachowic i padam na pysk - dziś nawet nie byłam na spacerze ze swoimi psami :roll: a co dopiero o zdjęciach myśleć :(

Guest bernulka
Posted

Oj pani Waszeczko pani Waszeczko! Domagam się nowych zdjęć Lunci i Bolusia! Bolek pozuj tam! Bo czekam czekam... nie widze nic... 2 dni zwłoki! Tak być nie może!

paździoszki :evil:

Posted

nie było szans na foty plenerowe dzisiaj - skwar jak nie wiem co - Boluś po goopim jaśku bo nie dał sobie szwów z jajek ściągnąć więc spał, Luna była ze mną na działce ale cały czas przesiedziała pod melaminą :lol: i tyle, ale specjalnie dla Was :calus: że chcecie oglądać te moje paskudy, pomęczyam ich teraz :lol: a oto efekty :lol:

Bolutek w szoku bo pierwszy raz wsadziłam go na moje łóżko a Luna - oczywiście niechętna do współpracy :roll:

Boluś jak się położył tak leżał cały czas a ta mała goopota śmigała :lol:

"No ona mnie chyba nie kocha" :(

Nie gadam z Tobą - idę sobie

Posted

bo tylko Ty byłaś :lol: przez chwile i tak se chciałam pomarudzić z tego upału :lol:

jak solo to chętna do pozowania :roll:

haha szczurki :lol:

i Boluś :D

Daga a z tym wkradaniem w łaski to chodzi Ci o Bolusia na łóżku??? to nie ta, tylko że on sam nieskoczny jest a ja go nie chcę wkładać na łóżko bo muszę pinować żeby nie spadł i nie chcę żeby sobie krzywdę zrobił :(

Posted

nieskoczny???????????? :o :o :o oj bidoczek.... :( ale pancia go z wygodkami oswaja :D a Luna akceptuje 8) :D .....A Luniasta jak zwykle przesliczna-dobrze ze mordeczek im golic nie trza :lol: kocham te owlosione mordeczki :P

Posted

nooo ja też uwielbiam brodzichy :angel: :D są kochane - z Luny się czasem ludzie śmieją że taka młodziutka, szaleje na spacerach a wygląda jak staruszek z siwą brodą :lol: :lol: :lol:

jakoś sobie Bolutka nie wyobrażam skaczącego na łóżko chociaż - pewnie by nie trafił albo co :roll: nie wiem czy jest możliwe, żeby on tak wskoczył - na łóżko rodziców wchodził bo ono jest niskie jak schodek, ale moja już normalnej wysokości i nawet nie próbował

Posted

no jakby umiał to by siedział na łóżku non topper :lol: bo jak go dziś wsadziłam to taaak mu się podobało, że wywalił sięw końcu kołami do góry i spał zadowolony, ale to stres dla mnie - co chwilę się odwracałam czy nie złazi czy coś, bo wleźć łatwo a zejść gorzej - jak na drzewa w dzieciństwie :lol: :lol: :lol: no i on sam nie próbuje nawet wchodzić

a może się zrobi bardziej skoczny jak schudnie jeszcze troszkę :roll: chociaż i to nie sądzę bo on ma takie jakby sztywniejsze tylne łapki - tak jak stare pieski - czasem jak idzie to zastanawiam się czy on nie ma więcej niż 11 lat (BTW muszę mu wymyśleć jakąś datę urodzin :-? ) ale zaraz jak widzę go jak biega słodko po trawce to znowu wydaje mi się że jest młodszy :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
(BTW muszę mu wymyśleć jakąś datę urodzin :-? ) ale zaraz jak widzę go jak biega słodko po trawce to znowu wydaje mi się że jest młodszy :roll:

Proponuje 13 lipca 2004 :D :D
Boluś jest taki śliczny,że data musi być młoda :P

Guest bernulka
Posted

Ale sweety! JAkie cudaki! Lunka pozuj z tym Bolkiem !!! :evilbat: On przecież taki cudny :iloveyou:

paździoszki :iloveyou: