beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']ze mnie pisarz żaden więc każdy napisze lepiej :modla:[/QUOTE] Zdziwisz się jutro :evil_lol: No nic, tekst na allegro na szczęście można zmienić :p Mogę pożyczyć fotki z metamorfozy Bolusia :cool3: Żeby pokazać, że stryżenie i opieka zmieniają brzydkie kaczątka w łabądki :razz: Quote
malawaszka Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 ojejj no jasne że możesz :multi: :loveu: zamarzłam już, więc idę pod gorącą wodę odtajać i spać :hand: [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/3066/dscf2427qy5.jpg[/IMG] Quote
Pysia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: MAMA??!! :mdleje: tu chyba potrzebne coś więcej niż psychoanaliza :shake:[/quote] Nie wierzę że to napisałam ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czyzby podświadomość zadziałała? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='malawaszka']:crazyeye: MAMA??!! :mdleje: tu chyba potrzebne coś więcej niż psychoanaliza :shake:[/quote] [B]buhahahha, umarłam :roflt: :roflt:[/B] [B]Pysiu, przykro mi, nie pomogę ci, to za daleko zaszło :evil_lol: :evil_lol: [/B] Quote
beria Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Maga100'] [B]Pysiu, przykro mi, nie pomogę ci, to za daleko zaszło :evil_lol: :evil_lol: [/B][/QUOTE] A mnie, mnie samotnej tonight nikt nie chce pomóc :placz: :placz: :placz: Quote
malawaszka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 ale mnie Bolo zrobił w jajko przed chwilą :mad: ubrałam się, żeby iść z nimi na spacer - no bo im później w nocy pójdę tym później rano mogę wstać :p a ten nawet siłą się nie dał wyciągnąć no więc już myślałam, że jak nie to nie idę wogóle, a tu Lunek spojrzała na mnie z wyrzutem - no jak to - obieecaaałaaaśśś :shake: więc musiałam iść teraz z Luną, a rano i tak będę musiała wstać bo Bolo będzie tuptał :placz: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [IMG]http://img53.imageshack.us/img53/654/dscf2352cy1.jpg[/IMG] Ale piękna:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [I].psiękna fotka [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/3066/dscf2427qy5.jpg[/IMG] i o którnej wstałaś:razz: [/I] Quote
malawaszka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 a wstałam o 9 :p a Bolo i tak nie miał wielkiej ochoty wychodzić na dwór :shake: no i zaczęło się - jest za zimno więc kupy nie robimy :shake: a przed chwilą zawiozłam Czarną Mambę od missieek do Czeladzi skąd pojechała do Stolycy :loveu: :multi: ojj piękną będziecie tam mieć sąsiadkę :loveu: Quote
nuuska Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja tylko nieśmiało wtrącę, że właśnie wróciliśmy od p. Ani i można już podziwiać moje nowe cudo :loveu: Quote
malawaszka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 hihih już tam byłam :grins: :multi: :loveu: Nudel jest śliczny :loveu: Quote
dbsst Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='malawaszka']ojejj no jasne że możesz :multi: :loveu: zamarzłam już, więc idę pod gorącą wodę odtajać i spać :hand: [IMG]http://img206.imageshack.us/img206/3066/dscf2427qy5.jpg[/IMG][/quote] aaaaaaaaaaaaaa jak z bajki o rany WSPANIAŁE ADOPTUJ MNIE ADOPTUJ :kiss_2: :iloveyou: :saint1: :saint1: wpadaj do ŻAGLA NOW a nie po zimie :shake: Quote
Pysia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='dbsst']aaaaaaaaaaaaaa jak z bajki o rany WSPANIAŁE ADOPTUJ MNIE ADOPTUJ :kiss_2: :iloveyou: :saint1: :saint1: wpadaj do ŻAGLA NOW a nie po zimie :shake:[/quote] Uspokójcie się z tymi adopcjami bo my Was z Weszką nie wyzywimy :shake: Same stwierdziłysmy że musimy zachować mojego TZta ( staro/starego) w tym celu ale nie wiem czy on się zgodzi na taką wielką rodzine....:diabloti: Quote
Vectra Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Pysia']Uspokójcie się z tymi adopcjami bo my Was z Weszką nie wyzywimy :shake: Same stwierdziłysmy że musimy zachować mojego TZta ( staro/starego) w tym celu ale nie wiem czy on się zgodzi na taką wielką rodzine....:diabloti:[/quote] Pysiu nie zapominaj że rodzina to podstawa :cool3: :cool3: wyobraż sobie naszą wielką dogowariacką rodzinke przy jednym stole wczasie świąt :loveu: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra']Pysiu nie zapominaj że rodzina to podstawa :cool3: :cool3: wyobraż sobie naszą wielką dogowariacką rodzinke przy jednym stole wczasie świąt :loveu:[/quote] Tylko ciekawe kto tą kolacje przygotuje....:diabloti: Quote
Maga100 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra'] wyobraż sobie naszą wielką dogowariacką rodzinke przy jednym stole wczasie świąt :loveu:[/quote] [B]właśnie to sobie wyobraziłam i ogarnęło mnie przerażenie :lol: [/B] Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Wstawaj kobieto w końcu bo przespisz życie :mad: Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [I][B]:razz:przez te piątki to ty się dziewczyno wykończysz ;)[/B][/I] Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='Vectra']Pysiu nie zapominaj że rodzina to podstawa :cool3: :cool3: wyobraż sobie naszą wielką dogowariacką rodzinke przy jednym stole wczasie świąt :loveu:[/quote] :roflt: ale byłaby zabawa - i te wszystkie psy wokół stołu :evil_lol: [quote name='Pysia']Tylko ciekawe kto tą kolacje przygotuje....:diabloti:[/quote] Gosiek i Ala :grins: a Hania posprząta :evil_lol: [quote name='Pysia']Wstawaj kobieto w końcu bo przespisz życie :mad:[/quote] nie śpie :eviltong: [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:razz:przez te piątki to ty się dziewczyno wykończysz ;)[/B][/I][/quote] to co? pisać petycje do rządu o zlikwidowanie piątków z kalendarza? :razz: zdrowsza będę :p Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']:roflt: ale byłaby zabawa - i te wszystkie psy wokół stołu :evil_lol: Gosiek i Ala :grins: a Hania posprząta :evil_lol: nie śpie :eviltong: to co? pisać petycje do rządu o zlikwidowanie piątków z kalendarza? :razz: zdrowsza będę :p[/quote][B][I]pisz niech zrobią 2 soboty pod rzad;)[/I][/B] Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Czy ktoś tu mówił o sprzataniu ??? To dopiero po adopcji :evil_lol: Nie ma nic za darmochę :diabloti: A poza tym dzisiaj mam lenia :-( :-( :-( Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]pisz niech zrobią 2 soboty pod rzad;)[/I][/B][/quote] Tak tak :multi::multi::multi: Zmiast piątku to jeszcze jedna sobota :multi: Albo niedziela ;) Byłby cudownie jakby po niedzieli była sobota :loveu: I napisz od razu aby znieśli poniedziałki :diabloti: Mogą ewentualnie na ich miejsce wstawić piątek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy ktoś tu mówił o sprzataniu ??? To dopiero po adopcji :evil_lol: Nie ma nic za darmochę :diabloti: A poza tym dzisiaj mam lenia :-( :-( :-([/quote] Haniu....Przypominam Ci że my z Weszką to praktycznie małżeństwo tylko nam papierka brak :p Czy aby na pewno chcesz zostać moim dziecięciem? :diabloti: U mnie sprząta właśnie Karol :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Czy ktoś tu mówił o sprzataniu ??? To dopiero po adopcji :evil_lol: Nie ma nic za darmochę :diabloti: A poza tym dzisiaj mam lenia :-( :-( :-([/quote] jesu kto mówił o sprzątaniu w mojej galerii??? :mad: :crazyeye: Hania - ja mam ZAWSZE lenia :p LEŃ to moje drugie imię :p Quote
Pysia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='malawaszka']jesu kto mówił o sprzątaniu w mojej galerii??? :mad: :crazyeye: Hania - ja mam ZAWSZE lenia :p LEŃ to moje drugie imię :p[/quote] Haniu....Po przeczytaniu tego zgadzam się na Twoją adopcje.... Quote
Recommended Posts