beria Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 U Bolutka na wyniki może też mieć wpływ wiek. On nie wygląda na psa chorego na nerki. Nie możesz generalizować, czytając w topiku nerkowym. Tam są opisy choroby młodych psów z poważnymi zaburzeniami. Boluś może miec chwilowe pogorszenie wyników, to starszy pan, ale w świetnej formie ;) Quote
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Właśnie ,właśnie Bolo nie wygląda jak chory pies :loveu: on się super trzyma :multi: ma apetyt , biega ,bawi się jest radosny - nie ma się co czepaiać :cool3: ile Bolo ma lat 14 tak ? Quote
malawaszka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='Vectra'] ile Bolo ma lat 14 tak ?[/quote] no nie dokładaj mu :nono: ma 12,5 około :roll: [quote name='beria']U Bolutka na wyniki może też mieć wpływ wiek. On nie wygląda na psa chorego na nerki.[/quote] właśnie w czwartek pytałam się o to, że psy chorujące na nerki chudną szybko, a Bolo nic, no ale wetka mi powiedziała, że on nie chudnie bo ma tą niedoczynnośc tarczycy, a to ma właśnie takie skutki :shake: co ma być to będzie, oby jak najdłużej był w takiej formie jak teraz :loveu: Quote
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :oops: :oops: :oops: Bolutku wybacz ,że dodałam ci latków :oops: :oops: :oops: Quote
nuuska Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Powrotu do zdrowia dla Bolusia! [SIZE=1]Czekam na zdjęcia obciętych pieszczochów, mój już za tydzien straci swoje kołtuny :loveu:[/SIZE] Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Witaj kobieto co to chce ze mną za kierownicą jechać do W-wy :loveu: Quote
LAZY Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Bolutek jeszcze nie jedną jesień będzie nam swoje pycho pokazywał:) Waszko Ty pewna jestes, ze z TĄ Pysią chcesz jechac samochodem:eviltong: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='LAZY']Bolutek jeszcze nie jedną jesień będzie nam swoje pycho pokazywał:) Waszko Ty pewna jestes, ze z TĄ Pysią chcesz jechac samochodem:eviltong:[/quote] Ty mi tu jej nie buntuj :mad::mad::mad: Quote
resuruss Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Heloł kobitki :loveu: Mam zagadke:co to? [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG] Quote
resuruss Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Dwa razy mi sie wysłało....Nie dosc ,ze wysyła 2 godziny ...to jeszcze dubluje mi posty ... Quote
Vectra Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='resuruss']Heloł kobitki :loveu: Mam zagadke:co to? [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/quote] ja wiem ja wiem :diabloti: to jest PIES :cool3: :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='resuruss']Heloł kobitki :loveu: Mam zagadke:co to? [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/quote] O matko :crazyeye: Quote
resuruss Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 No co to?Nikt nie wie????Waszka????:mad: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='resuruss']No co to?Nikt nie wie????Waszka????:mad:[/quote] Weszka się włóczy i bardzo dobrze :multi: Sznaucer to nie jest raczej. Grzywacz nie ma takich włosów na mordce. Licho wie:crazyeye: Quote
resuruss Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ona sie włoczy.....a ja umieram ze strachu przed swiatowką :placz: Quote
beria Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='resuruss']Heloł kobitki :loveu: Mam zagadke:co to? [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/QUOTE] To mógłby być młody, biały sznaucerek, któremu nie podklejono uszu i ma teraz radarki :cool3: Ale widzę z tyłu puszystą kitę :hmmmm: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='resuruss']Ona sie włoczy.....a ja umieram ze strachu przed swiatowką :placz:[/quote] Nie umieraj ;) Nie warto :evil_lol: A ona niech się włóczy jak najczęściej bo powinna póki może ;) Quote
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='resuruss']Heloł kobitki :loveu: Mam zagadke:co to? [IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/quote]:crazyeye:[I]o bosz co za biedactwo...ale on sie musi głupio czuć :cool3: Ress a ty nie umieraj tylko weź się w garść :p [/I] Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 hahaha jaki fajny :evil_lol: jak to nie mopik to ja nie wiem co to :niewiem: ojjj włóczyłam się dzisiaj a włóczyłam :roll: najpierw czas jakiś u weterynarza bo źle się poczuła inna koteczka która jest u missieek na tymczasie (a u Niej odeszła ta poprzednia też :-( ) więc byłyśmy na kroplówce i trzymajcie za małą kciuki! potem pojechałam po Mamcię na wieś i miałam odebrać swój samochód (bo jeździłam dziś Maybachem Ojca Dyrektora :evil_lol: ) no i odebrałam, dojechałam do Siewierza, tam oczywiście korek, więc się zatrzymałam i czuję jakiś swąd :hmmmm: i se myślę, jeny ale śmierdzą te spaliny samochodzu stojącego przede mną a fuuuj :p po czym zauważyłam jakiś dym i se myślę, jeny ale kopci i śmierdzi ten samochód stojący przede mną :p po czym zrobiło mi się gorąco bo dotarło do mnie, że to jednak u mnie ten dym i swąd :lying: :eek2: no więc zjechałam na bok akurat był przystanek, wysiadam już dzwoniąc do OD :Help_2: :shithappens: no i okazało się że OD wymieniał mi wczoraj klocki hamulcowe i widocznie są za ciasne i trzymały tarczę :ices_bla: no i kazał mi zawrócić i wracać pooowooluuutkuuu. Więc przebiłam się przez korek, zawróciłam i jadę 40 km/h dwupasmówką częstochowską :grins: oczywiście nie zabrakło debili mrugających światłami i trąbiących :bad-word:- ale co ja poradzę jak urodzili się upośledzeni i nie potrafią zrozumieć sygnału który wysyłałam każdemu który jechał za mną zamiast wyprzedzić (mrugałam awaryjnymi) :stupid: Quote
malawaszka Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='Pysia']A ona niech się włóczy jak najczęściej bo powinna póki może ;)[/quote] jesu Pysia :loveu: :happy1: no dobra - teraz się troszkę włóczyłam, bo byłam tym razem pożegnać koleżankę, która wraca do Irlandii :placz: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha jaki fajny :evil_lol: jak to nie mopik to ja nie wiem co to :niewiem: ojjj włóczyłam się dzisiaj a włóczyłam :roll: najpierw czas jakiś u weterynarza bo źle się poczuła inna koteczka która jest u missieek na tymczasie (a u Niej odeszła ta poprzednia też :-( ) więc byłyśmy na kroplówce i trzymajcie za małą kciuki! potem pojechałam po Mamcię na wieś i miałam odebrać swój samochód (bo jeździłam dziś Maybachem Ojca Dyrektora :evil_lol: ) no i odebrałam, dojechałam do Siewierza, tam oczywiście korek, więc się zatrzymałam i czuję jakiś swąd :hmmmm: i se myślę, jeny ale śmierdzą te spaliny samochodzu stojącego przede mną a fuuuj :p po czym zauważyłam jakiś dym i se myślę, jeny ale kopci i śmierdzi ten samochód stojący przede mną :p po czym zrobiło mi się gorąco bo dotarło do mnie, że to jednak u mnie ten dym i swąd :lying: :eek2: no więc zjechałam na bok akurat był przystanek, wysiadam już dzwoniąc do OD :Help_2: :shithappens: no i okazało się że OD wymieniał mi wczoraj klocki hamulcowe i widocznie są za ciasne i trzymały tarczę :ices_bla: no i kazał mi zawrócić i wracać pooowooluuutkuuu. Więc przebiłam się przez korek, zawróciłam i jadę 40 km/h dwupasmówką częstochowską :grins: oczywiście nie zabrakło debili mrugających światłami i trąbiących :bad-word:- ale co ja poradzę jak urodzili się upośledzeni i nie potrafią zrozumieć sygnału który wysyłałam każdemu który jechał za mną zamiast wyprzedzić (mrugałam awaryjnymi) :stupid:[/quote] Za malutką trzymam BARDZO mocno kciuki!!!!!!!! A co do trąbiących ;) Pamiętasz jak Ci opowiadałam ze pewnien pan za kare ze zatrąbił to przejechał dopiero na czwartych światłach? :evil_lol: Quote
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='malawaszka']jesu Pysia :loveu: :happy1: no dobra - teraz się troszkę włóczyłam, bo byłam tym razem pożegnać koleżankę, która wraca do Irlandii :placz:[/quote] Nawet wybaczam Ci że nie włóczyłaś się u mnie ;) Ale ja stara baba jestem :eviltong: Weszka....dzisiaj znowu chadzał po placu obok przystojny młody sąsiad.... Quote
resuruss Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Tez trzymam kciuki za koteczke :loveu: No to sie nawłoczyłas,Waszko kochana ;) .Mam dobra wiadomosc :Marta ma juz jak dojechac na Poznan. Kobitki ,ja umieram dlatego ,ze mi sie 3 psy nałozyły w tym samym czasie :placz: na ringach :placz: A co do zagadki........ to grzywacz:evil_lol: stylizowany na sznaucerka Quote
Elitesse Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='resuruss'] A co do zagadki........ to grzywacz:evil_lol: stylizowany na sznaucerka[/quote] hehe nie chce nic mowic ale bylam tego pewna :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts