Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U Bolutka na wyniki może też mieć wpływ wiek. On nie wygląda na psa chorego na nerki. Nie możesz generalizować, czytając w topiku nerkowym. Tam są opisy choroby młodych psów z poważnymi zaburzeniami. Boluś może miec chwilowe pogorszenie wyników, to starszy pan, ale w świetnej formie ;)

Posted

Właśnie ,właśnie Bolo nie wygląda jak chory pies :loveu: on się super trzyma :multi:
ma apetyt , biega ,bawi się jest radosny - nie ma się co czepaiać :cool3:
ile Bolo ma lat 14 tak ?

Posted

[quote name='Vectra']
ile Bolo ma lat 14 tak ?[/quote]

no nie dokładaj mu :nono: ma 12,5 około :roll:

[quote name='beria']U Bolutka na wyniki może też mieć wpływ wiek. On nie wygląda na psa chorego na nerki.[/quote]

właśnie w czwartek pytałam się o to, że psy chorujące na nerki chudną szybko, a Bolo nic, no ale wetka mi powiedziała, że on nie chudnie bo ma tą niedoczynnośc tarczycy, a to ma właśnie takie skutki :shake:

co ma być to będzie, oby jak najdłużej był w takiej formie jak teraz :loveu:

Posted

Bolutek jeszcze nie jedną jesień będzie nam swoje pycho pokazywał:)

Waszko Ty pewna jestes, ze z TĄ Pysią chcesz jechac samochodem:eviltong:

Posted

[quote name='LAZY']Bolutek jeszcze nie jedną jesień będzie nam swoje pycho pokazywał:)

Waszko Ty pewna jestes, ze z TĄ Pysią chcesz jechac samochodem:eviltong:[/quote]
Ty mi tu jej nie buntuj :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='resuruss']Heloł kobitki :loveu:
Mam zagadke:co to?
[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/quote]

ja wiem ja wiem :diabloti:

to jest PIES :cool3: :evil_lol:

Posted

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/quote]
O matko :crazyeye:

Posted

[quote name='resuruss']No co to?Nikt nie wie????Waszka????:mad:[/quote]
Weszka się włóczy i bardzo dobrze :multi:
Sznaucer to nie jest raczej. Grzywacz nie ma takich włosów na mordce. Licho wie:crazyeye:

Posted

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/QUOTE]

To mógłby być młody, biały sznaucerek, któremu nie podklejono uszu i ma teraz radarki :cool3: Ale widzę z tyłu puszystą kitę :hmmmm:

Posted

[quote name='resuruss']Ona sie włoczy.....a ja umieram ze strachu przed swiatowką :placz:[/quote]
Nie umieraj ;) Nie warto :evil_lol:
A ona niech się włóczy jak najczęściej bo powinna póki może ;)

Posted

[IMG]http://img180.imageshack.us/img180/4388/rickyhc2xc5.jpg[/IMG][/quote]:crazyeye:[I]o bosz co za biedactwo...ale on sie musi głupio czuć :cool3:

Ress a ty nie umieraj tylko weź się w garść :p
[/I]

Posted

hahaha jaki fajny :evil_lol: jak to nie mopik to ja nie wiem co to :niewiem:

ojjj włóczyłam się dzisiaj a włóczyłam :roll: najpierw czas jakiś u weterynarza bo źle się poczuła inna koteczka która jest u missieek na tymczasie (a u Niej odeszła ta poprzednia też :-( ) więc byłyśmy na kroplówce i trzymajcie za małą kciuki!

potem pojechałam po Mamcię na wieś i miałam odebrać swój samochód (bo jeździłam dziś Maybachem Ojca Dyrektora :evil_lol: ) no i odebrałam, dojechałam do Siewierza, tam oczywiście korek, więc się zatrzymałam i czuję jakiś swąd :hmmmm: i se myślę, jeny ale śmierdzą te spaliny samochodzu stojącego przede mną a fuuuj :p po czym zauważyłam jakiś dym i se myślę, jeny ale kopci i śmierdzi ten samochód stojący przede mną :p po czym zrobiło mi się gorąco bo dotarło do mnie, że to jednak u mnie ten dym i swąd :lying: :eek2: no więc zjechałam na bok akurat był przystanek, wysiadam już dzwoniąc do OD :Help_2: :shithappens: no i okazało się że OD wymieniał mi wczoraj klocki hamulcowe i widocznie są za ciasne i trzymały tarczę :ices_bla: no i kazał mi zawrócić i wracać pooowooluuutkuuu. Więc przebiłam się przez korek, zawróciłam i jadę 40 km/h dwupasmówką częstochowską :grins: oczywiście nie zabrakło debili mrugających światłami i trąbiących :bad-word:- ale co ja poradzę jak urodzili się upośledzeni i nie potrafią zrozumieć sygnału który wysyłałam każdemu który jechał za mną zamiast wyprzedzić (mrugałam awaryjnymi) :stupid:

Posted

[quote name='Pysia']A ona niech się włóczy jak najczęściej bo powinna póki może ;)[/quote]

jesu Pysia :loveu: :happy1: no dobra - teraz się troszkę włóczyłam, bo byłam tym razem pożegnać koleżankę, która wraca do Irlandii :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha jaki fajny :evil_lol: jak to nie mopik to ja nie wiem co to :niewiem:

ojjj włóczyłam się dzisiaj a włóczyłam :roll: najpierw czas jakiś u weterynarza bo źle się poczuła inna koteczka która jest u missieek na tymczasie (a u Niej odeszła ta poprzednia też :-( ) więc byłyśmy na kroplówce i trzymajcie za małą kciuki!

potem pojechałam po Mamcię na wieś i miałam odebrać swój samochód (bo jeździłam dziś Maybachem Ojca Dyrektora :evil_lol: ) no i odebrałam, dojechałam do Siewierza, tam oczywiście korek, więc się zatrzymałam i czuję jakiś swąd :hmmmm: i se myślę, jeny ale śmierdzą te spaliny samochodzu stojącego przede mną a fuuuj :p po czym zauważyłam jakiś dym i se myślę, jeny ale kopci i śmierdzi ten samochód stojący przede mną :p po czym zrobiło mi się gorąco bo dotarło do mnie, że to jednak u mnie ten dym i swąd :lying: :eek2: no więc zjechałam na bok akurat był przystanek, wysiadam już dzwoniąc do OD :Help_2: :shithappens: no i okazało się że OD wymieniał mi wczoraj klocki hamulcowe i widocznie są za ciasne i trzymały tarczę :ices_bla: no i kazał mi zawrócić i wracać pooowooluuutkuuu. Więc przebiłam się przez korek, zawróciłam i jadę 40 km/h dwupasmówką częstochowską :grins: oczywiście nie zabrakło debili mrugających światłami i trąbiących :bad-word:- ale co ja poradzę jak urodzili się upośledzeni i nie potrafią zrozumieć sygnału który wysyłałam każdemu który jechał za mną zamiast wyprzedzić (mrugałam awaryjnymi) :stupid:[/quote]
Za malutką trzymam BARDZO mocno kciuki!!!!!!!!
A co do trąbiących ;) Pamiętasz jak Ci opowiadałam ze pewnien pan za kare ze zatrąbił to przejechał dopiero na czwartych światłach? :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']jesu Pysia :loveu: :happy1: no dobra - teraz się troszkę włóczyłam, bo byłam tym razem pożegnać koleżankę, która wraca do Irlandii :placz:[/quote]
Nawet wybaczam Ci że nie włóczyłaś się u mnie ;) Ale ja stara baba jestem :eviltong:
Weszka....dzisiaj znowu chadzał po placu obok przystojny młody sąsiad....

Posted

Tez trzymam kciuki za koteczke :loveu:
No to sie nawłoczyłas,Waszko kochana ;) .Mam dobra wiadomosc :Marta ma juz jak dojechac na Poznan.
Kobitki ,ja umieram dlatego ,ze mi sie 3 psy nałozyły w tym samym czasie :placz: na ringach :placz:

A co do zagadki........
to grzywacz:evil_lol: stylizowany na sznaucerka