malawaszka Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 PIKA napisał(a):jesuuu niedobra Ty Bolka bedzie męczyc :mad: jaka niedobra??? :placz: mła???? :placz: to lepiej żeby syneczek sam w domu siedział i płakał??? :shake: Quote
Pysia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 malawaszka napisał(a):jaka niedobra??? :placz: mła???? :placz: to lepiej żeby syneczek sam w domu siedział i płakał??? :shake: Zabieraj Bolutka niech się chłopak odstresuje i odpocznie od Luny-Zołzy ;) Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 malawaszka napisał(a):jaka niedobra??? :placz: mła???? :placz: to lepiej żeby syneczek sam w domu siedział i płakał??? :shake: no ale podsuwac psu kielbache pod nos i jej nie dac to jest sadyzm po prostu :diabloti: Quote
bigos Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 o kurka wodna, ale świetna foteczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
mmbbaj Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Jeeeeesssu, Waszko! Mój Bajan też się tak kładzie na widok KAŻDEGO psa, nawet yorka :evil_lol: Kiedy idziemy ulicą i jest na smyczy, a inny pies daleko, TEŻ :diabloti: Strasznie się cieszę, że z Bolusiem lepiej i, że te guzy to nie guzy :multi: I miłego grillowania! :lol: Quote
Doginka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 malawaszka napisał(a): Doginko Twoja córa też śliczna, tylko już nie taka dzidzia :razz: niedługo będziesz musiała Grodona i Rapera posłać na kurs obrony, żeby Ci córy przed adoratorami bronili :lol: hihihi juz jeden za nią tornister nosi:diabloti: A to dopiero początki:mad:muszę puścić za nim moje psy gończe, żeby wywąchały co to za gagatek;] Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='PIKA']no ale podsuwac psu kielbache pod nos i jej nie dac to jest sadyzm po prostu :diabloti: nikt mu nie będzie nic podsuwał :mad: i przestań już bo go nie wezmę w końcu :placz: [quote name='bigos']o kurka wodna, ale świetna foteczka:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: dzięki :oops: [quote name='mmbbaj']Jeeeeesssu, Waszko! Mój Bajan też się tak kładzie na widok KAŻDEGO psa, nawet yorka :evil_lol: Kiedy idziemy ulicą i jest na smyczy, a inny pies daleko, TEŻ :diabloti: noo ale Bajan się czai, chowa się żeby go inny pies nie widział i on potem myśli że z zaskoczenia go bierze :evil_lol: a Max się położył - łeb wysoko i tak się gapił nieruchomo - aż ciary przechodziły :cool1: [quote name='Doginka']hihihi juz jeden za nią tornister nosi:diabloti: A to dopiero początki:mad:muszę puścić za nim moje psy gończe, żeby wywąchały co to za gagatek;] noo koniecznie sprawdź i daj znać jak poszło - może jakimiś doświadczeniami się podzielisz? musimy się przygptpwywać bo za czas jakiś i za Oliwkową będą latać :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wesolutko tu od rana ten sąsiad to faftycznie ma cosik z Azjaty ....sliczny chłopak :loveu: Quote
malawaszka Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 pędzimy na grillka :hand: Quote
aga1215 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ale Bolutki mają sąsiada:multi: :multi: :multi: Waszka - podobno pies upodabnia się do swojego pana.......:hmmmm: ;) Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 malawaszka napisał(a):nikt mu nie będzie nic podsuwał :mad: i przestań już bo go nie wezmę w końcu :placz: Ty go weź i daj mu kielbachy :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Waszeczko ...jak tam Bolo na grilku:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='malawaszka']a oto co dziś znalazłam na łące :eek2: dobrze ze ja tylko w trawie kupalony znajduje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buszujaca w trawsku :eviltong: zeby ci sie tylko za palenie nie wzieła :lol: a wogole to czesc waszunia, widze, ze bolutek lepiej :lol: wnioskuje ze zdjecia nizej :loveu: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Waszko, upiliście się z Bolusiem? :crazyeye: bo ja się martwię, ze tak długo nie wracacie do domu :shake: Quote
Pysia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Maga100']Waszko, upiliście się z Bolusiem? :crazyeye: bo ja się martwię, ze tak długo nie wracacie do domu :shake: Ona wczoraj specjalnie mało piła aby dzisiaj się jej więcej zmieściło ;) Quote
Doginka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']dobrze ze ja tylko w trawie kupalony znajduje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: buszujaca w trawsku :eviltong: zeby ci sie tylko za palenie nie wzieła :lol: a wogole to czesc waszunia, widze, ze bolutek lepiej :lol: wnioskuje ze zdjecia nizej :loveu: A może właśnie Bolutek się napalił, bo ma taką wesołą minkę?:diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Dzień Dobry w ten piękny dzionek :multi: [quote name='PIKA']Ty go weź i daj mu kielbachy :evil_lol: nie dostał :eviltong: dostał kilka paluszków niesłonych :p [quote name='Alicjarydzewska']Waszeczko ...jak tam Bolo na grilku:razz: cudownie!!!! jestem mega dumna z syneczka :multi: :loveu: jak siedzieliśmy na dworze to ułożyłam mu jego kocyku obok mojego krzesła, pokazałam mu, żeby się położył, przyktyłam go, żeby nie zmarzł, a Bolo za 2 minutki hopsia na pańciowe kolanka i tak spał grzecznie :loveu: :multi: jak poszliśmy do domku bawić się dalej (czyt. tańczyć :razz: ) Bolusiowe kocyki powędrowały z nami i Bolo grzecznie spał mimo głośnej muzyki i innych odgłosów dobrej zabawy :p :cool1: :multi: [quote name='madzia18sosnowiec']a wogole to czesc waszunia, widze, ze bolutek lepiej :lol: wnioskuje ze zdjecia nizej :loveu: zdecydowanie lepiej się czuje :multi: guzy się zmniejszają - wygląda na to, że obydwa to ropnie po jakimś ukąszeniu, bo robią się coraz miększe i mniej wyraźne :multi: [quote name='Maga100']Waszko, upiliście się z Bolusiem? :crazyeye: bo ja się martwię, ze tak długo nie wracacie do domu :shake: taki był plan :p ale w końcu zgodziłam się bawić bez alko bo siostra prosiła, żebym po nich na wesele pojechała w nocy :cool1: na grilku byłam do 3 i pojechałam po siostrę i szwagra :p [quote name='Pysia']Ona wczoraj specjalnie mało piła aby dzisiaj się jej więcej zmieściło ;) kłamałam :eviltong: :evil_lol: [quote name='Doginka']A może właśnie Bolutek się napalił, bo ma taką wesołą minkę?:diabloti: hihihhi faktycznie tak wygląda - kto go tam wie :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']przyktyłam go, żeby nie zmarzł, co Bolkowi zrobiłaś? :evil_lol: Powiedz, powiedz :multi: na zime mi sie przyda jak bedę marznąć :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 PIKA napisał(a):co Bolkowi zrobiłaś? :evil_lol: Powiedz, powiedz :multi: na zime mi sie przyda jak bedę marznąć :evil_lol: no masz jaka zołza - zamiast sięcieszyć, że tak fajnie się Bolo zachowywał to sie czepia - a przeziębiłam sie i piszę przez nos :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 malawaszka napisał(a): piszę przez nos :evil_lol: :crazyeye: to gdzie palca wsadzilaś, ze nosem wystaje? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: to gdzie palca wsadzilaś, ze nosem wystaje? :crazyeye: do gęby :diabloti: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 malawaszka napisał(a):do gęby :diabloti: i tak wygodniej jest, uważasz? :evil_lol: ja bym sie porzygala :shake: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 PIKA napisał(a):i tak wygodniej jest, uważasz? :evil_lol: ja bym sie porzygala :shake: :evil_lol: i dlatego właśnie piszę krótkimi postami :eviltong: Quote
Recommended Posts