Vectra Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 cześć Waszko pisząca krótkie posty palcem wystającym z nosa -czy jakoś tam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzielny Boluś :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Luna jest na wsi od piątku i już mnie skręca z tęsknoty :oops: tak pusto, mimo, że ona w domu przeważnie siedzi zbunkrowana pod łóżkiem :lol: a ona pewnie wcale za mną nie tęskni tylko gania po łąkach :loveu: pies niskich lotów :evil_lol: Bolo natomiast dziś odsypia imprezę ;) Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 czy oprócz nas ktoś tu jeszcze zagląda? :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']czy oprócz nas ktoś tu jeszcze zagląda? :evil_lol: :loveu:czy te oczy mogą kłamać ................................... Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:czy te oczy mogą kłamać ................................... aaależ skąd :lol: a czy pisałam już, że Bolusiowe guzy znikają??? :multi: :loveu: oba :multi: Quote
aga1215 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Pika'] Napisał(a) malawaszka piszę przez nos :evil_lol: :crazyeye: to gdzie palca wsadzilaś, ze nosem wystaje? :crazyeye: [quote name='malawaszka']do gęby :diabloti: [quote name='Pika']i tak wygodniej jest, uważasz? :evil_lol: ja bym sie porzygala :shake: :evil_lol: [quote name='malawaszka']i dlatego właśnie piszę krótkimi postami :eviltong: :mdleje: :roflt: :roflt: :roflt: :turn-l: Quote
KaRa_ Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jakie tam u Ciebie te zajączki ładne są:loveu: :lol: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='PIKA']:crazyeye: to gdzie palca wsadzilaś, ze nosem wystaje? :crazyeye: [quote name='malawaszka']do gęby :diabloti: [quote name='PIKA']i tak wygodniej jest, uważasz? :evil_lol: ja bym sie porzygala :shake: :evil_lol: buhahahaha, WARIATKI! :lol: :lol: :lol: [quote name='malawaszka']czy oprócz nas ktoś tu jeszcze zagląda? :evil_lol: nikt, kompltenie nikt, biedna Waszka, założyła galerię i sama sobie ona w niej :shake: Biedna mała Waszka :placz: :diabloti: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']nikt, kompltenie nikt, biedna Waszka, założyła galerię i sama sobie ona w niej :shake: Biedna mała Waszka :placz: :diabloti: noo wiedziałam, ja wiedziałam że tak będzie :obrazic: ale ja się nie poddam, od dziś będę pisała w każdej galerii że wstawiłam nowe zdjęcia i że zapraszam i wogóle :diabloti: Quote
Maga100 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']n ale ja się nie poddam, od dziś będę pisała w każdej galerii że wstawiłam nowe zdjęcia i że zapraszam i wogóle :diabloti: aaaaaaa! :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 no to wstawiam kilka foteczek i lece na obchód innych galeryjek obwieszczać nowinę :evil_lol: studium szczęśliwej twarzy :lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :mad:a u mnie nie napisałaś ze wstawiłaś nowe foty :razz: o guzach czytałam :p Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Alu bo jeszcze nidzie nie napisałam - no! może u Ress :evil_lol: narazie szykuję szablon żeby się nie męczyć tym jadnym palcem przez nos i tylko będę ctrlC ctrl V :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='malawaszka']Alu bo jeszcze nidzie nie napisałam - no! może u Ress :evil_lol: narazie szykuję szablon żeby się nie męczyć tym jadnym palcem przez nos i tylko będę ctrlC ctrl V :evil_lol::razz:no patrz a Rss tu jeszcze nie doszła :pa wiesz ze sie spotkamy w Kamieniu ;) Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no patrz a Rss tu jeszcze nie doszła :pa wiesz ze sie spotkamy w Kamieniu ;) była!!! ale nic nie napisała maUpa jedna :mad: :evil_lol: kto się spotkamy???? w jakim Kamieniu???? :crazyeye: Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jestem ,jestem....:evil_lol: Jakze bym mogła nie skorzystac z zaproszenia pisanego palcem wystajacym z nosa.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tylko nic nie gadam,bo mam doła....:-( Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 resuruss napisał(a):Tylko nic nie gadam,bo mam doła....:-( Ty sie mi nie dołuj!!!! bo Siwemu się udziela!!! :mad: jutro jestem w Siemkach to Cie ukocham :loveu: Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Ano jestesmy umowione na kamieniu ;) ,bedziemy sobie na nim siedziec a Ty nas nauczysz jak pisac palcem wystajacym z nosa - taki mamy pokretny plan :evil_lol: Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 malawaszka napisał(a):Ty sie mi nie dołuj!!!! bo Siwemu się udziela!!! :mad: jutro jestem w Siemkach to Cie ukocham :loveu: Super.....bo ja juz normalnie nie moge...takie plany a temu panna nie pasuje.......a nie chce inseminowac na pierwszy raz ,bo dla niego sciaganie nasienia to duzy stres.....:shake: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 resuruss napisał(a):Ano jestesmy umowione na kamieniu ;) ,bedziemy sobie na nim siedziec a Ty nas nauczysz jak pisac palcem wystajacym z nosa - taki mamy pokretny plan :evil_lol: :mdleje: czy ktoś mi wyjaśni o co chodzi???? :mad: Quote
Pysia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Witaj kobieto jedna ;) Ja tez za bardzo nie wiem.... Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Oj babolce....Wystawa RYBNIK Kamien!!!!!!!:eviltong: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 resuruss napisał(a):Oj babolce....Wystawa RYBNIK Kamien!!!!!!!:eviltong: ooo i ja tam będę???? kupiłaś samochód i zrobiłaś prawko???? :multi: Quote
resuruss Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Postanowiłam ,ze zaprosze Cie na pieszą wycieczke :evil_lol: Quote
Recommended Posts