Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CZesć ponownie :-)

aga1215 napisał(a):
Monika - czy Oliwkę też strzygłaś????????

Oliwkowa nie zarasta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ma kilka loków z tylu i taki stan utrzymuje się od jakiegos czasu :lol:

Cola napisał(a):
Rany w tej galerii też się nie połapie jak i co :roll: tempo expresowe i ile newsów (lepszych i gorszych, czasem strach czytać :mad: )

uwierz mi, że zdecydowanie bym wolała żeby tu było nudno i żadnych newsów, no ale Bolo nie pozwala mi się nudzić :diabloti:

Cola napisał(a):
Czy ona ma pieluhce?? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: bo ta mina jakaś taka skupiona :evil_lol:

hihihih owszem ma :eviltong:

Byliśmy u weta - jeden z tych guzów to ropień :multi: częściowo został wyciśnięty - oszczędzę szczegółów, no i niestety antybiotyk bo inaczej się tego nie pozbędziemy - możliwe, że coś go ukąsiło - np jakiś paskudny pająk :-o i po tym mogło byś też to "zatrucie", ale możliwe też że gdzieś się dziabnął i się zrobiło paskudztwo :angryy:

no i nareszcie byliśmy u naszej wetki - wróciła :laola: :multi:

Posted

jak Wam się podoba mój nowy Owczarek Niemiecki??? :evil_lol:

hhhyyhyhyhyy koń by się uśmiał:lol:

a oto co dziś znalazłam na łące :eek2:

i z tego kokonu wylęgnie się miliard małych pajączków i ruszą na dom Pysi :evil_lol:

Posted

owczarek sznauniecki jest debest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Lunetowe uszy sa luniaste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bleeeeeeeeeeeeeeeeeee pajecza rodzina też bym chcaiała takie blee spotkać na swojej aparatodrodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

m

dbsst napisał(a):
owczarek sznauniecki jest debest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

a Lunetowe uszy sa luniaste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
bleeeeeeeeeeeeeeeeeee pajecza rodzina też bym chcaiała takie blee spotkać na swojej aparatodrodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Debe do mnie do domu wpadnij :pco i raz się jakis wstrętny japoak pojawia :placz::placz::placz: wczoraj utłukłam TZ buciorem takie ogromne bydle :placz::placz:

Luneta zazdrości Bolowi arystkokratycznego wyglądu i dlatego świruje z tymi ucholami :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Luneta zazdrości Bolowi arystkokratycznego wyglądu i dlatego świruje z tymi ucholami :evil_lol::evil_lol:

:evil_lol: prób było wiele...

postawie se ucho to może szybciej pobiegnę :evil_lol:

noo - jakby szybciej :cool1:

Posted

Malawaszko, wspaniała galeria!!!:loveu: Wstyd się przyznać, ale ja tu pierwszy raz...:oops: A widzę że nie tylko "łowczarki" są na fotkach :evil_lol: , oj mam co nadrabiać - ale te 1000 stron będzie czystą przyjemnością!:loveu:

Posted

witaj AśkaK :loveu: miłego nadrabiania :evil_lol:

sznupaki

Bolo się rozgląda :evil_lol:

i olewa temat

i dalej partoluje :razz:

i głupek tez patroluje

mord w oczach :cool1:

eee no jaaaa??? dusza pies :lol:

nie mam czasu na pogadanki - na pewno jest milion nowych rodzynek :multi:

ona jest uzależniona :shake:

szukać szukać rodzyneeeczkiii

a może tam :razz:

taaam są na pewno - tylko nie idźcie za mną

byyyłyyyy :p

zaznaczę se tu :razz: i wróce potem posprawdzać czy wszystko wyżarła :cool1:

hyhyhy szuukaj Bolku szuuukaj - i tak będe pierwsza :diabloti:

DOBRANOC

Posted

[quote name='paula_z']
Slodkie ma te uszole :loveu:

okropne są :evil_lol: całe szczeście ze ona niewystawowa bo byłaby kicha z takimi :lol: zwykle jej nie goliłam tak całkiem na łyso to tak nie fruwały, ale teraz jakoś mi się pojechało na maxa :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']możliwe, że coś go ukąsiło - np jakiś paskudny pająk :-o

[quote name='malawaszka']a oto co dziś znalazłam na łące :eek2:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :scared:

Nooo, ja bym się wcale nie zdziwiła, gdyby to ochydztwo było przyczyną Bolusiowych dolegliwości :crazyeye: Jadowite musi być, skoro tak ubarwione... :nerwy:
Rany, to jeden z powodów przez które raczej nigdy nie zamieszkam na wsi, choć strasznei bym chciała... :placz:
Waszka, duży był ten pająk? :crazyeye:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
W życiu takiego nie widziałam :crazyeye:

A może komuś uciekł?

W Polsce nie ma jadowitych pająków. Tzn jadowitych dla ludzi...ale ten.......OGROMNY ...to narazie :scared:

Posted

asher napisał(a):

Waszka, duży był ten pająk? :crazyeye:

duży był - ten kokon był wielkości sporego winogrona :shake:

Doginka napisał(a):
ja też chcę taką dzidzię:diabloti:.

Doginko Twoja córa też śliczna, tylko już nie taka dzidzia :razz: niedługo będziesz musiała Grodona i Rapera posłać na kurs obrony, żeby Ci córy przed adoratorami bronili :lol:

Olcha - nie ma pająków groźnych dla ludzi, ale Bolo jest mały, no i to by była jakaś reakcja alergiczna - nie dowiemy się tego pewnie nigdy czy pająk miał jakiś związek - ten na pewno nie, bo akurat w poniedziałek byliśmy w zupełnie innym miejscu, ale jak jest jeden to pewnie jest ich tam więcej takich :mad: a jest możliwe ukąszenie bo Bolo wlazł w choinki sąsiada jak wracalismy ze spaceru i wyszedł trochę oblepiony pajęczynami :roll: pozdejmowałam je i pająka nie widziałam, ale... :niewiem:

Posted

SSmanka sie na chwilę zatrzymała, więc... kilkanaście takich samych fotek :evil_lol:

oooho! jakiś niepokój :lol:

i poooszłaaaa

jednak nie zapomina o pięknym uśmiechu do kamery

tak tak!! choćby się paliło i waliło - ONA pozuje!!!

nogi się plączą, uszy wariują - ale ona nadal się uśmiecha :p

Posted

Kurczę, zaintrygował mnie ten pająk... Dziwny jest niesamowicie... :-o Podobno na południu Polski występuje gatunek ptasznika :cool3: Może to jego przedstawiciel? :cool3: