PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hurraaaa Bolkowi lepiej :laola: I tak trzymac :beerchug: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Cześć Monisiu, super, ze Bolusiowi już lepiej i oby tak dalej :multi: a Oliwicia jak zawsze cudna :loveu: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 CZesć ponownie :-) aga1215 napisał(a):Monika - czy Oliwkę też strzygłaś???????? Oliwkowa nie zarasta :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ma kilka loków z tylu i taki stan utrzymuje się od jakiegos czasu :lol: Cola napisał(a):Rany w tej galerii też się nie połapie jak i co :roll: tempo expresowe i ile newsów (lepszych i gorszych, czasem strach czytać :mad: ) uwierz mi, że zdecydowanie bym wolała żeby tu było nudno i żadnych newsów, no ale Bolo nie pozwala mi się nudzić :diabloti: Cola napisał(a):Czy ona ma pieluhce?? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: bo ta mina jakaś taka skupiona :evil_lol: hihihih owszem ma :eviltong: Byliśmy u weta - jeden z tych guzów to ropień :multi: częściowo został wyciśnięty - oszczędzę szczegółów, no i niestety antybiotyk bo inaczej się tego nie pozbędziemy - możliwe, że coś go ukąsiło - np jakiś paskudny pająk :-o i po tym mogło byś też to "zatrucie", ale możliwe też że gdzieś się dziabnął i się zrobiło paskudztwo :angryy: no i nareszcie byliśmy u naszej wetki - wróciła :laola: :multi: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 jak Wam się podoba mój nowy Owczarek Niemiecki??? :evil_lol: hhhyyhyhyhyy koń by się uśmiał:lol: a oto co dziś znalazłam na łące :eek2: i z tego kokonu wylęgnie się miliard małych pajączków i ruszą na dom Pysi :evil_lol: Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hahaha :D Jaka minka :evil_lol: Jesu :-o Jaki obrzydły pająk :no-no-no: Slabo mi :mdleje: Quote
Vectra Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::shake::shake: już ja na ta łąke nie wejde :oops::oops: osz w morde ale bydle z tego japonka :-(:-( Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 ochydny nie? brrrr :shake: Lunkowe uszi ogolone robiły nam przez cały dzień psikusy :evil_lol: dupa! więcej nie wstawiam bo muli images :angryy: Quote
dbsst Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 owczarek sznauniecki jest debest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Lunetowe uszy sa luniaste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bleeeeeeeeeeeeeeeeeee pajecza rodzina też bym chcaiała takie blee spotkać na swojej aparatodrodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 mdbsst napisał(a):owczarek sznauniecki jest debest :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Lunetowe uszy sa luniaste :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bleeeeeeeeeeeeeeeeeee pajecza rodzina też bym chcaiała takie blee spotkać na swojej aparatodrodze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Debe do mnie do domu wpadnij :pco i raz się jakis wstrętny japoak pojawia :placz::placz::placz: wczoraj utłukłam TZ buciorem takie ogromne bydle :placz::placz: Luneta zazdrości Bolowi arystkokratycznego wyglądu i dlatego świruje z tymi ucholami :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Vectra']Luneta zazdrości Bolowi arystkokratycznego wyglądu i dlatego świruje z tymi ucholami :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: prób było wiele... postawie se ucho to może szybciej pobiegnę :evil_lol: noo - jakby szybciej :cool1: Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Hehe, jakie uchole :D Dawaj jeszcze...:mad: Quote
AśkaK Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Malawaszko, wspaniała galeria!!!:loveu: Wstyd się przyznać, ale ja tu pierwszy raz...:oops: A widzę że nie tylko "łowczarki" są na fotkach :evil_lol: , oj mam co nadrabiać - ale te 1000 stron będzie czystą przyjemnością!:loveu: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 witaj AśkaK :loveu: miłego nadrabiania :evil_lol: sznupaki Bolo się rozgląda :evil_lol: i olewa temat i dalej partoluje :razz: i głupek tez patroluje mord w oczach :cool1: eee no jaaaa??? dusza pies :lol: nie mam czasu na pogadanki - na pewno jest milion nowych rodzynek :multi: ona jest uzależniona :shake: szukać szukać rodzyneeeczkiii a może tam :razz: taaam są na pewno - tylko nie idźcie za mną byyyłyyyy :p zaznaczę se tu :razz: i wróce potem posprawdzać czy wszystko wyżarła :cool1: hyhyhy szuukaj Bolku szuuukaj - i tak będe pierwsza :diabloti: DOBRANOC Quote
Paula Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Slodkie ma te uszole :loveu: Dobranoc sznupakowa rodzinko :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='paula_z'] Slodkie ma te uszole :loveu: okropne są :evil_lol: całe szczeście ze ona niewystawowa bo byłaby kicha z takimi :lol: zwykle jej nie goliłam tak całkiem na łyso to tak nie fruwały, ale teraz jakoś mi się pojechało na maxa :evil_lol: Quote
asher Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='malawaszka']możliwe, że coś go ukąsiło - np jakiś paskudny pająk :-o [quote name='malawaszka']a oto co dziś znalazłam na łące :eek2: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! :scared: Nooo, ja bym się wcale nie zdziwiła, gdyby to ochydztwo było przyczyną Bolusiowych dolegliwości :crazyeye: Jadowite musi być, skoro tak ubarwione... :nerwy: Rany, to jeden z powodów przez które raczej nigdy nie zamieszkam na wsi, choć strasznei bym chciała... :placz: Waszka, duży był ten pająk? :crazyeye: Quote
Doginka Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Waszeczko cieszę się że z Bolusiem już lepiej:multi: , Pajęczak jest okropniście obrzydliwy:crazyeye: , a Oliwka... sama słodycz - ja też chcę taką dzidzię:diabloti:. Quote
olcha Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: W życiu takiego nie widziałam :crazyeye: A może komuś uciekł? W Polsce nie ma jadowitych pająków. Tzn jadowitych dla ludzi...ale ten.......OGROMNY ...to narazie :scared: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 asher napisał(a): Waszka, duży był ten pająk? :crazyeye: duży był - ten kokon był wielkości sporego winogrona :shake: Doginka napisał(a):ja też chcę taką dzidzię:diabloti:. Doginko Twoja córa też śliczna, tylko już nie taka dzidzia :razz: niedługo będziesz musiała Grodona i Rapera posłać na kurs obrony, żeby Ci córy przed adoratorami bronili :lol: Olcha - nie ma pająków groźnych dla ludzi, ale Bolo jest mały, no i to by była jakaś reakcja alergiczna - nie dowiemy się tego pewnie nigdy czy pająk miał jakiś związek - ten na pewno nie, bo akurat w poniedziałek byliśmy w zupełnie innym miejscu, ale jak jest jeden to pewnie jest ich tam więcej takich :mad: a jest możliwe ukąszenie bo Bolo wlazł w choinki sąsiada jak wracalismy ze spaceru i wyszedł trochę oblepiony pajęczynami :roll: pozdejmowałam je i pająka nie widziałam, ale... :niewiem: Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale pajączek :razz: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 SSmanka sie na chwilę zatrzymała, więc... kilkanaście takich samych fotek :evil_lol: oooho! jakiś niepokój :lol: i poooszłaaaa jednak nie zapomina o pięknym uśmiechu do kamery tak tak!! choćby się paliło i waliło - ONA pozuje!!! nogi się plączą, uszy wariują - ale ona nadal się uśmiecha :p Quote
Vectra Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Witaj najbardziej gadatliwa dogomanko :multi: :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Witaj przyszła własicielko fafika :lol: ale nie wiem czemu ja taka najbardziej gadatliwa - coś Ci siępomyliło :shake: Quote
asher Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Kurczę, zaintrygował mnie ten pająk... Dziwny jest niesamowicie... :-o Podobno na południu Polski występuje gatunek ptasznika :cool3: Może to jego przedstawiciel? :cool3: Quote
malawaszka Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 asher noo bez przesady :evil_lol: az taki wielki nie był i nie miał owłosionych nóżek :razz: Quote
Recommended Posts