Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahahaha Waszka jak Luna zniosła atak misiem :evil_lol::evil_lol:
[IMG]http://img68.imageshack.us/img68/2084/dscf0568eq2.jpg[/IMG]

Wycałuj Bolutka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']
[IMG]http://img481.imageshack.us/img481/4552/dscf0575uj9.jpg[/IMG]
[/QUOTE]

Słoneczko uśmiechnięte :loveu:

A Boluś będzie zdrowy, bo nie ma innej opcji ;)

Posted

[quote name='malawaszka'][IMG]http://img170.imageshack.us/img170/8988/dscf0576ju2.jpg[/IMG][/QUOTE]

ale się Oliwce loczki zaczynają robić:loveu:

Bolutek - zdrowiej :loveu:

Posted

[quote name='Vectra']hahahaha Waszka jak Luna zniosła atak misiem :evil_lol::evil_lol: [/quote]

haha dla niej to super zabawa była :lol: - zaraz wykorzystała moment i cap misia :evil_lol:

ehh Boluś zdrowy to nie będzie - nerki się nie regenerują :shake: ale będziemy walczyć o każdą chwilę :drinking: synek wycałowany i na chorego nie wygląda- to najważniejsze :loveu:

Aga - noo ale tylko z tyłu jej włosy zaczęły rosnąć :evil_lol: przód dalej krótki - taka nowoczesna fryzura :evil_lol:

Posted

Witam,
Teraz dopiero znalazlam twoja Galerie. Oliwkowa najslodsza ze slodkich, mialam okazje osobiscie sie przekonac.:loveu: Jest urocza. :loveu:
Trzymam kciuki za Bolusia, moje kochane Gizemko niestety przegrala walke. Dzisiaj rano przeszla za Teczowy Most. :shake: .Nie umiem sobie znalezc miejsca.
Dzieki za maszynke.

Posted

Ja to mam nosa kiedy do Was wpaść...Zdjęcia są cudne. Przykro mi, ze nadal się martwisz o zdrowie Bolusia. Jestem jednak przekonana, że jeszcze długo będzie cieszył się zabawami z Oliwka:)

Posted

[quote name='malawaszka']ehh Debestko nie wpadasz kiedyś n jakieś szkolonko w nasze tereny??? Oliwkowa w Twoim obiektywie byłaby mniooodzioooo :loveu:[/quote]
Oliwkowa w ogóel to jest miodzio chcialabym miec szkolenie gdzies koło Was cobym mogła tego miodzia wymęczyć :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka'] nie wiem co będzie jak przyślą nowe legowisko Bolusiowi - dopiero bedzie walka :evil_lol:[/QUOTE]

Jakie zamówiłaś legowisko :cool3: Muszę też kupić nowe, bo aktualne się Gertrudzie trochę potargało przy próbie zakopywania kości :diabloti:

Posted

a [URL=http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=125728010]takie[/URL] ma je też Szpilka i chyba SylwiaSkalska i chwaliły :razz:

a teraz się trochę zdołowałam znowu bo Pan Doktor kazał nam jeść Eukanubę nerkową faza II i teraz przeczytałam, że to już karma przy silnej niewydolności nerek :-( bo za szybko mu wzrosła ta kreatynina

Posted

Wprawdzie szybko wzrosła, ale teraz Boluś dostaje odpowiednie leki i na pewno zahamuje to dalszy wzrost. Tylko, czy ta karma będzie mu smakowała :roll:

O legowisku piszą "super mocne", więc może kilka miesięcy wytrzymałoby u Gerdy :cool3:

Posted

[quote name='malawaszka']no tu się troszkę zagalopowałaś kochana :razz: :lol:[/quote]

oj moja droga Bolito to napenwo żarcie widzi :evil_lol::evil_lol:

mój Kano żarcie i kota wypatrzy w największych ciemnościach :evil_lol::evil_lol: a na codzien ślepego udaje ;);) [SIZE=1]on niedowidzi na jedno oko[/SIZE]

Posted

[quote name='Vectra']oj moja droga Bolito to napenwo żarcie widzi :evil_lol::evil_lol:
[/quote]

haha pewnie masz rację ;)

witak agabassku - dawno Cię nie było :multi:

Beria tak zakombinowałaś, że nie wiem co Ci odpisać :p

Posted

Mój Kano też jest żarłoczny :evil_lol::evil_lol: on kocha jedzenie i zawsze wypatrzy kazdy okruszek :evil_lol::evil_lol: kuchnia poza porą posiłku jest dla niego zamknięta .

Nie ma to jak żarłoczny pies ;) w sumie to już wole jego zarłoczność niż Lalki wybredność.:p

Posted

[quote name='malawaszka']
Beria tak zakombinowałaś, że nie wiem co Ci odpisać :p[/QUOTE]

:diabloti: :diabloti: :diabloti: Wspominałam, że skończyłam prawo :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: