asher Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Waszka, no kurde, naprawdę strasznie nie chciałam ci nic w galerii pisać, no ale nie mogę, hahahahahahaahahahahah :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
malawaszka Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='asher']Waszka, no kurde, naprawdę strasznie nie chciałam ci nic w galerii pisać, no ale nie mogę, hahahahahahaahahahahah :megagrin: :megagrin: :megagrin:[/quote] a czemu nie chciałaś mi nic pisać??? fochasz sie na mnie??? :hmmmm: no i rozumiem, że to zdjęcia Cię tak ubawiły - cóż są troszke rozmazane :diabloti: Quote
asher Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='malawaszka']a czemu nie chciałaś mi nic pisać??? fochasz sie na mnie??? :hmmmm:[/quote] Bo jestem mściwa i zawzięta :grins: Ty nie piszesz u mnie, ja nie piszę u ciebie :diabloti: [quote name='maLawaszka']no i rozumiem, że to zdjęcia Cię tak ubawiły - cóż są troszke rozmazane :diabloti:[/quote]Oczywiście :megagrin: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [I][B]:oops:chorerka szłam na spacer i chciałam cós napisać u Waszki ....jak wróciłam to już zapomniałam co :shake:no cóz......czesć Waszeczko :pudanego piatku:p[/B][/I] Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Waszka się pewnie urlopuje w lesie na kolejnym spacerku ze sztucerkami i Oliweczką :razz: :lol: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Witaj Weszko :p Melduję że skunksy zostawiłam u fryzjera w sciekach i znowu mam na powrót psy ;) Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Skunksy,? :crazyeye: Chyba nie masz na myśli moich dwóch ZmorSzlemek :razz: :lol: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 dzin dybły jak sie możecie dziwoc gdzie ja wpiętek :p piątek to dzien piwny :p wieć byłam na piffku :p urodzinowym zresztą :p Pysia to doberze, że śmierdziuchy zostały w ściekach :evil_lol: teraz je będziem ożna przytulać wreszcie :loveu: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo']Skunksy,? :crazyeye: Chyba nie masz na myśli moich dwóch ZmorSzlemek :razz: :lol:[/quote] Twoje dwie Zmoroszelmy pachniały tak że nawet same muchy padały przelatujac blisko nich :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Weszka - Zmorka właśnie zajęła moje miejsce na kanapie :placz: Koniecznie jutro muszę kupić łóżko do sypialni bo na kanapie za licho nie zmieszczę się z dywanami :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='PIKA']Waszka sie pewnie piatkuje :razz:[/quote] propro jaki cyco?? :crazyeye: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']propro jaki cyco?? :crazyeye:[/quote] Dobry wieczór Malawaszko ... W jakim języku Pani pisze ??? :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dobry wieczór Malawaszko ... W jakim języku Pani pisze ??? :evil_lol:[/quote] Nie pytaj w jakim my na GG razem teraz gadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Pysia']Nie pytaj w jakim my na GG razem teraz gadamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ładnie to tak ciekawość w bliźnich rozbudzać ??? :cool1: :cool1: :cool1: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 buuuahahahha :crazyeye: ktos mi pozmienil posta wcześniej :crazyeye: ja nie wiem jak sie to stało :p :shake: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ładnie to tak ciekawość w bliźnich rozbudzać ??? :cool1: :cool1: :cool1:[/quote] Dobra :) Powiem Ci ;) Gadamy o zwłokach :p Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Pysia']Dobra :) Powiem Ci ;) Gadamy o zwłokach :p[/quote] O zwłokach w tych licznych alarmach, które teraz masz w swojej posiadłości ??? :cool3: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O zwłokach w tych licznych alarmach, które teraz masz w swojej posiadłości ??? :cool3:[/quote] TAK TAK TAK boń boze o moich :p Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O zwłokach w tych licznych alarmach, które teraz masz w swojej posiadłości ??? :cool3:[/quote] u....dolił mnie komar i go zakatrupiłam na monitorze ;) I teraz opowiadam Weszce jak on wygląda :evil_lol: A ona jest strasznie tym zainteresowana :crazyeye: Chyba ma doła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']TAK TAK TAK[U][I][B] boń[/B][/I][/U] boze o moich :p[/quote] Czy muszę Wam pisać co jej dolega ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
asher Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']propro jaki cyco?? :crazyeye:[/quote]Hahahahahahha :roflt: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='malawaszka']TAK TAK TAK boń boze o moich :p[/quote] :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: A ty masz zwłokę ??? :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Cześć Waszka :lol: Pysiu jak mogłaś zabić biednego małego komara :razz::mad: nie szkoda ci monitara :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']:mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: A ty masz zwłokę ??? :evil_lol:[/quote] mam zwłoke w myślemu :p vectra komar umarl przewz PYSIE :mad: EDIT!!! Vectra czy nie było przed chwilą do waszki o tym komarze??? :crazyeye: [COLOR=red][B]MAUPY [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts