Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malawaszka napisał(a):
nie zabieram bo se ich nie wychowałam

Alicjarydzewska napisał(a):
a podobno mówią ...................jaki właściciel taki ....pies

:grin: :grin: :grin:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty się nie smiej ty masz 3 wiec cóz to za mieszanka charakteru :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4929&page=16

mój TZ i tak twierdzi że jetem najbardziej jazgotliwa :mad: :mad: :diabloti:

[SIZE="5"]głosujcie na tych molosach bo czasu mało ,a postów też nie za wiele :shake: będzie tragedia jak tyle karmy przepadnie :placz:

Posted

Ja ciągle to przysłowie " Jaki pan taki kram" powtarzam :evil_lol: I zastanawiam się jaka ta Weszka w końcu " na codzień " jest :evil_lol: Bo jak się widzimy raz na jakiś czas to ona na mnie nie szczeka ;) Ale zaczynam się zastanawiać czy naprawdę chcę z nią zamieszkać....:evil_lol:
Pokręcona znerwicowana Luna :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
głosujcie na tych molosach bo czasu mało ,a postów też nie za wiele :shake: będzie tragedia jak tyle karmy przepadnie :placz:

a my już tam jesteśmy na 7 stronie :multi: PYSIA głosować głosować - możesz oddać DWA głosy - po głosie za każdegż Zmorę :multi:

hahahahah jaka Luna szajbus :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
a my już tam jesteśmy na 7 stronie :multi: PYSIA głosować głosować - możesz oddać DWA głosy - po głosie za każdegż Zmorę :multi:

hahahahah jaka Luna szajbus :evil_lol:

Nie mogę się zalogować ale Ala zagłosowała za Zmorke i za Szelmusie :) Z podaniem linka gdzie proszę o to :) Kurna...Zapomniałam o Soni i Perełce :) Zagłosuj za te dwie łobuzice ;)
Sonia - sznaucer olbrzym a Perełka - taki łobuzowaty kundelek terrorysta ;)
Chodź babo na spacer :) Opowiesz mi wszystko bom spragniona wieści i Twojej osoby bo mi jutro maupo wstrętna uciekasz:placz:

Posted

ni ide (właśnie wróciłam ze spacerku) bo muszę pranie zrobić i popracować bo mój ojciec oczywiście korby dostaje że jadę odpocząć i muszę teraz nadrobić za cały tydzień :angryy:

super, że już Zmorowate zagłosowały :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
ni ide (właśnie wróciłam ze spacerku) bo muszę pranie zrobić i popracować bo mój ojciec oczywiście korby dostaje że jadę odpocząć i muszę teraz nadrobić za cały tydzień :angryy:

super, że już Zmorowate zagłosowały :multi:

Nie lubię Cię :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

Pysia ponieważ tak baaardzo kocha Lunę postanowiła się z nią pobawić patykiem...

machała jej przed pyskiem tym patykiem i machała...
a Luna stała i się dziwiła - czego ta baba chce, jakże to tak z obcymi się bawić :evil_lol:

wtem zza Pysiowej nogi wyłonił się Królowiec Boluś :evil_lol:

on nie pogardził chwilą rozrywki - nawet mimo tego, że to Pysia trzymała patyk :diabloti:

śmiem twierdzić, że nawet mu się podobało

nie trafił w patyk to złapał za nogę, a co tam :p

Pysia zdębiała i nabrała dystansu :lol:

Luna przyglądała sie z daleka i powoli narastała w niej zazdrość :diabloti:

jakże to tak - ktoś się bawi z Bolutkiem a nie z nią?? :mad:

może jednak ta Pysia nie gryzie i można się z nią poszarpać

całkiem fajnie jest - PRAWIE jak z pańcią :evil_lol:

ahh a Boluś mógł się już tylko poprzyglądać :shake:

ehhh to nie to samo co z Pańcią :p

Posted

hahah co to za fochy??? :evil_lol: wiecie co? jak pomyślę, że jutro jadę i tydzień nie będę na dogo to ściska mnie taka żałość w dołku (gdziekolwiek on - ten dołek jest) :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):

śmiem twierdzić, że nawet mu się podobało

nie trafił w patyk to złapał za nogę, a co tam :p

Boluś figlarz :loveu:
A ząbki ma piękne i bielutkie :cool3:

Posted

malawaszka napisał(a):
wiecie co? jak pomyślę, że jutro jadę i tydzień nie będę na dogo to ściska mnie taka żałość w dołku (gdziekolwiek on - ten dołek jest) :shake:

Zaczekamy sobie tu cierpliwie na Ciebie ;) Baw się dobrze :multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Kochane babeczki jadę niedługo więc żegnam się z Wami cieplutko :loveu: do zobaczenia za tydzień :cool1:
:-(przywieź muszelki i piasek ....byle nie w gaciach :razz:
Baw sie dobrze :p

Posted

malawaszka napisał(a):
Kochane babeczki jadę niedługo więc żegnam się z Wami cieplutko :loveu: do zobaczenia za tydzień :cool1:

papapapa baw się dobrze ,bądz grzeczna :evil_lol: :evil_lol: wracaj do nas szybciutko

Posted

odjechała :placz: :placz: :placz:

a pamiętacie (wy starsze dogomaniaczki :evil_lol: ) taką piosenkę o kochanku, co odjechał w siną dal?:evil_lol:

Posted

Maga100 napisał(a):
odjechała :placz: :placz: :placz:

a pamiętacie (wy starsze dogomaniaczki :evil_lol: ) taką piosenkę o kochanku, co odjechał w siną dal?:evil_lol:

Ja tu cierpię a Ty się ze mnie wyśmiewasz :placz: