Vectra Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):nie zabieram bo se ich nie wychowałam Alicjarydzewska napisał(a):a podobno mówią ...................jaki właściciel taki ....pies :grin: :grin: :grin: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Vectra napisał(a)::grin: :grin: :grin::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty się nie smiej ty masz 3 wiec cóz to za mieszanka charakteru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4929&page=16 Quote
Vectra Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty się nie smiej ty masz 3 wiec cóz to za mieszanka charakteru :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=4929&page=16 mój TZ i tak twierdzi że jetem najbardziej jazgotliwa :mad: :mad: :diabloti: [SIZE="5"]głosujcie na tych molosach bo czasu mało ,a postów też nie za wiele :shake: będzie tragedia jak tyle karmy przepadnie :placz: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ja ciągle to przysłowie " Jaki pan taki kram" powtarzam :evil_lol: I zastanawiam się jaka ta Weszka w końcu " na codzień " jest :evil_lol: Bo jak się widzimy raz na jakiś czas to ona na mnie nie szczeka ;) Ale zaczynam się zastanawiać czy naprawdę chcę z nią zamieszkać....:evil_lol: Pokręcona znerwicowana Luna :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Vectra napisał(a):głosujcie na tych molosach bo czasu mało ,a postów też nie za wiele :shake: będzie tragedia jak tyle karmy przepadnie :placz: a my już tam jesteśmy na 7 stronie :multi: PYSIA głosować głosować - możesz oddać DWA głosy - po głosie za każdegż Zmorę :multi: hahahahah jaka Luna szajbus :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):a my już tam jesteśmy na 7 stronie :multi: PYSIA głosować głosować - możesz oddać DWA głosy - po głosie za każdegż Zmorę :multi: hahahahah jaka Luna szajbus :evil_lol: Nie mogę się zalogować ale Ala zagłosowała za Zmorke i za Szelmusie :) Z podaniem linka gdzie proszę o to :) Kurna...Zapomniałam o Soni i Perełce :) Zagłosuj za te dwie łobuzice ;) Sonia - sznaucer olbrzym a Perełka - taki łobuzowaty kundelek terrorysta ;) Chodź babo na spacer :) Opowiesz mi wszystko bom spragniona wieści i Twojej osoby bo mi jutro maupo wstrętna uciekasz:placz: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 ni ide (właśnie wróciłam ze spacerku) bo muszę pranie zrobić i popracować bo mój ojciec oczywiście korby dostaje że jadę odpocząć i muszę teraz nadrobić za cały tydzień :angryy: super, że już Zmorowate zagłosowały :multi: Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a):ni ide (właśnie wróciłam ze spacerku) bo muszę pranie zrobić i popracować bo mój ojciec oczywiście korby dostaje że jadę odpocząć i muszę teraz nadrobić za cały tydzień :angryy: super, że już Zmorowate zagłosowały :multi: Nie lubię Cię :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Pysia ponieważ tak baaardzo kocha Lunę postanowiła się z nią pobawić patykiem... machała jej przed pyskiem tym patykiem i machała... a Luna stała i się dziwiła - czego ta baba chce, jakże to tak z obcymi się bawić :evil_lol: wtem zza Pysiowej nogi wyłonił się Królowiec Boluś :evil_lol: on nie pogardził chwilą rozrywki - nawet mimo tego, że to Pysia trzymała patyk :diabloti: śmiem twierdzić, że nawet mu się podobało nie trafił w patyk to złapał za nogę, a co tam :p Pysia zdębiała i nabrała dystansu :lol: Luna przyglądała sie z daleka i powoli narastała w niej zazdrość :diabloti: jakże to tak - ktoś się bawi z Bolutkiem a nie z nią?? :mad: może jednak ta Pysia nie gryzie i można się z nią poszarpać całkiem fajnie jest - PRAWIE jak z pańcią :evil_lol: ahh a Boluś mógł się już tylko poprzyglądać :shake: ehhh to nie to samo co z Pańcią :p Quote
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 I tak :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 hahah co to za fochy??? :evil_lol: wiecie co? jak pomyślę, że jutro jadę i tydzień nie będę na dogo to ściska mnie taka żałość w dołku (gdziekolwiek on - ten dołek jest) :shake: Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a): śmiem twierdzić, że nawet mu się podobało nie trafił w patyk to złapał za nogę, a co tam :p Boluś figlarz :loveu: A ząbki ma piękne i bielutkie :cool3: Quote
malawaszka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 ząbki bielutki bo czyszczone były podczas operacji :p Quote
beria Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a): wiecie co? jak pomyślę, że jutro jadę i tydzień nie będę na dogo to ściska mnie taka żałość w dołku (gdziekolwiek on - ten dołek jest) :shake: Zaczekamy sobie tu cierpliwie na Ciebie ;) Baw się dobrze :multi: Quote
malawaszka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Kochane babeczki jadę niedługo więc żegnam się z Wami cieplutko :loveu: do zobaczenia za tydzień :cool1: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 malawaszka napisał(a):Kochane babeczki jadę niedługo więc żegnam się z Wami cieplutko :loveu: do zobaczenia za tydzień :cool1::-(przywieź muszelki i piasek ....byle nie w gaciach :razz: Baw sie dobrze :p Quote
Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 malawaszka napisał(a):Kochane babeczki jadę niedługo więc żegnam się z Wami cieplutko :loveu: do zobaczenia za tydzień :cool1: papapapa baw się dobrze ,bądz grzeczna :evil_lol: :evil_lol: wracaj do nas szybciutko Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 I pamiętaj ze nikt tak bardzo jak ja za Tobą tęsknić nie będzie ...:placz: Quote
olcha Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::-(przywieź muszelki i piasek ....byle nie w gaciach :razz: Baw sie dobrze :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 A ja już tęsknię :( Wstawiam fotke Lunki aby móc wytrzymać rozłąke Ech... Baw się dobrze ...Weszko ;) Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 odjechała :placz: :placz: :placz: a pamiętacie (wy starsze dogomaniaczki :evil_lol: ) taką piosenkę o kochanku, co odjechał w siną dal?:evil_lol: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Maga100 napisał(a):odjechała :placz: :placz: :placz: a pamiętacie (wy starsze dogomaniaczki :evil_lol: ) taką piosenkę o kochanku, co odjechał w siną dal?:evil_lol: Ja tu cierpię a Ty się ze mnie wyśmiewasz :placz: Quote
Maga100 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Pysia napisał(a):Ja tu cierpię a Ty się ze mnie wyśmiewasz :placz: a gdzie napisałam, że z ciebie? :diabloti: Quote
Pysia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Maga100 napisał(a):a gdzie napisałam, że z ciebie? :diabloti: Dobra dobra :eviltong: Już ja Cię znam ;) Quote
Alka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Spóżniłam się ...pojechała :cool1: ale i tak życzę ci wspaniałego wypoczynku :loveu: Quote
Recommended Posts