Pysia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha dzięki Haniu :lol: i witaj :cool1:[/quote] Ale Weszke lubisz - prawda? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='Pysia']Ale Weszke lubisz - prawda? :evil_lol:[/quote] powiem może inaczej - łatwiej mi się do niej przyzwyczaić :cool1: Quote
Pysia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='malawaszka']powiem może inaczej - łatwiej mi się do niej przyzwyczaić :cool1:[/quote] Bo wiesz przaśna dziołcho że Cię lubię ;) [SIZE=1][COLOR=wheat]Nie wierzę własnym oczom że to napisałam :crazyeye: [/COLOR][/SIZE] Quote
Hanna R. Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Pysia'] [SIZE=1][COLOR=wheat]Nie wierzę własnym oczom że to napisałam :crazyeye: [/COLOR][/SIZE][/quote] Ja bym też nie wierzyła ! :evil_lol: Takim drukiem napisane = mus szczere ! :p Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 haha Pysia a to Ci się wypsło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Pysia']Bo wiesz przaśna dziołcho że Cię lubię ;) [SIZE=1][COLOR=wheat]Nie wierzę własnym oczom że to napisałam :crazyeye: [/COLOR][/SIZE][/quote] Haha ale przecie to od dawna wiadomo :evil_lol: Bry Wieczór Waszko :multi: Quote
Pysia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='jo-jo']Haha ale przecie to od dawna wiadomo :evil_lol: Bry Wieczór Waszko :multi:[/quote] Naprawdę wiedzieliście :crazyeye: Szok.... Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Pysia']Naprawdę wiedzieliście :crazyeye: Szok....[/quote] [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]No tak sie jakos Kochana złożyło:evil_lol:[SIZE=2][COLOR=#000000] :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B][I]:razz:o masz a tu takie wyznania;) Waszka mogę wpaść to się trochę poopalam w ruchu :p [/I][/B] Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Alu zapraszam :cool1: dojechać musisza tylko do dąbrowy a dalej Cię zawiozę :p Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='malawaszka']Alu zapraszam :cool1: dojechać musisza tylko do dąbrowy a dalej Cię zawiozę :p[/quote];)[I]no to jesteśmy umówione :razz:[/I] Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 zaraz zaraz - byle nie o świcie :cool1: czyli najwcześniej o 12 :evil_lol: Quote
Maga100 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [B]zaraz, chwila, ty szukasz darmowej siły roboczej? :angryy: Pragnę ci przypomnieć, ze żyjemy w kapitaliźmie :diabloti: [/B] Quote
malawaszka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 tam zaraz darmowej siły roboczej - toż ja OFERUJĘ ZA DARMO wczasy agroturystyczne :cool1: Quote
Vectra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Weszka przygarnij mnie na te wewczasy :cool3: :cool3: Grabić nie bede :cool1: Quote
beria Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka']tam zaraz darmowej siły roboczej - toż ja OFERUJĘ ZA DARMO wczasy agroturystyczne :cool1:[/QUOTE] Czy w ramach atrakcji agroturystycznych przewidziane jest strzyżenie sznaucerków (z braku owieczek) :cool3: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 hahahaha o tym nie myślałam, że OWSZEM Bolusiowi właśnie by się przydały postrzyżyny :lol: ale za pogryzione ręce nie odpowiadam :diabloti: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Witajcie :multi: Dawno mnie nie było :oops: a tu tyyyyle przepięknych fotek się pojawiło :loveu: :loveu: Oczywiście wszystkie nadrobiłam :p ale teksty sobie darowałam :oops: więc jestem nie w temacie..może ktoś mi streści? :p Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 Cola - nie ma co streszczać za bardzo :shake: wróciłam z wakacji bez zdjęć, planuję zakup rolek więc będą rolkowe zdjęcia :diabloti: a potem moje autoportrety w gipsie :p no i ciągle szukam sponsora :diabloti: aha!! NO I PYSIA WRESZCIE SIĘ PRZYZNAŁA ŻE MNIE LUBI :diabloti: Quote
LAZY Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 No to trafilam na wyznania milosne:) Ja to na takie wczasy się pisze, nawet pograbic moge, a co!:cool3: Co do strzyżenia Bolusia...to nie sadze, zeby z takiego fryzjera kawaler był zadowolony:) Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka']Cola - nie ma co streszczać za bardzo :shake: wróciłam z wakacji bez zdjęć, planuję zakup rolek więc będą rolkowe zdjęcia :diabloti: a potem moje autoportrety w gipsie :p no i ciągle szukam sponsora :diabloti: aha!! NO I PYSIA WRESZCIE SIĘ PRZYZNAŁA ŻE MNIE LUBI :diabloti:[/quote] Musiałaś tą chwile mojej słabości też streścić ? :mad: :mad: :mad: Zresztą - kłamałam :eviltong: Quote
Pysia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Acha :) Byłabym zapomniała :) Mam wieści o Gabi :) Urosła i jest raczej bliżej średniego psa niż małego ;) Sierść jej zrobiła się taka ciemnawa. Jest błyszcząca i rozrabia :) Pilnuje dzielnie domku i swoich państwa szczekając :) Na spacerkach bardzo jest grzeczna i się pilnuje :) Państwo ją uwielbiają :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 [quote name='malawaszka']Cola - nie ma co streszczać za bardzo :shake: wróciłam z wakacji bez zdjęć, planuję zakup rolek więc będą rolkowe zdjęcia :diabloti: a potem moje autoportrety w gipsie :p no i ciągle szukam sponsora :diabloti: aha!! NO I PYSIA WRESZCIE SIĘ PRZYZNAŁA ŻE MNIE LUBI :diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie można było tak od razu pisać? a nie zawalać kilkaset stron ? ;) :evil_lol: :evil_lol: Czekam na gipsowe fotki :p :evil_lol: Ja też szukam w dalszym ciągu sponsora :diabloti: Quote
malawaszka Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Waszko ....zaspałam :razz:[/B][/I][/quote] oferta nadal aktualna bom jeszcze nie dała rady skonczyć :p dziś zrobiłam dwa wałki podłużne i jeden w poprzek dla urozmaicenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts