Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']powiem może inaczej - łatwiej mi się do niej przyzwyczaić :cool1:[/quote]
Bo wiesz przaśna dziołcho że Cię lubię ;)
[SIZE=1][COLOR=wheat]Nie wierzę własnym oczom że to napisałam :crazyeye: [/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Pysia']
[SIZE=1][COLOR=wheat]Nie wierzę własnym oczom że to napisałam :crazyeye: [/COLOR][/SIZE][/quote]

Ja bym też nie wierzyła ! :evil_lol: Takim drukiem napisane = mus szczere ! :p

Posted

[quote name='Pysia']Bo wiesz przaśna dziołcho że Cię lubię ;)
[SIZE=1][COLOR=wheat]Nie wierzę własnym oczom że to napisałam :crazyeye: [/COLOR][/SIZE][/quote]

Haha ale przecie to od dawna wiadomo :evil_lol:

Bry Wieczór Waszko :multi:

Posted

[quote name='jo-jo']Haha ale przecie to od dawna wiadomo :evil_lol:

Bry Wieczór Waszko :multi:[/quote]
Naprawdę wiedzieliście :crazyeye: Szok....

Posted

[quote name='Pysia']Naprawdę wiedzieliście :crazyeye: Szok....[/quote]

[SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]No tak sie jakos Kochana złożyło:evil_lol:[SIZE=2][COLOR=#000000] :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='malawaszka']tam zaraz darmowej siły roboczej - toż ja OFERUJĘ ZA DARMO wczasy agroturystyczne :cool1:[/QUOTE]

Czy w ramach atrakcji agroturystycznych przewidziane jest strzyżenie sznaucerków (z braku owieczek) :cool3:

Posted

Witajcie :multi:
Dawno mnie nie było :oops: a tu tyyyyle przepięknych fotek się pojawiło :loveu: :loveu: Oczywiście wszystkie nadrobiłam :p ale teksty sobie darowałam :oops: więc jestem nie w temacie..może ktoś mi streści? :p

Posted

Cola - nie ma co streszczać za bardzo :shake: wróciłam z wakacji bez zdjęć, planuję zakup rolek więc będą rolkowe zdjęcia :diabloti: a potem moje autoportrety w gipsie :p no i ciągle szukam sponsora :diabloti:

aha!! NO I PYSIA WRESZCIE SIĘ PRZYZNAŁA ŻE MNIE LUBI :diabloti:

Posted

No to trafilam na wyznania milosne:)
Ja to na takie wczasy się pisze, nawet pograbic moge, a co!:cool3:
Co do strzyżenia Bolusia...to nie sadze, zeby z takiego fryzjera kawaler był zadowolony:)

Posted

[quote name='malawaszka']Cola - nie ma co streszczać za bardzo :shake: wróciłam z wakacji bez zdjęć, planuję zakup rolek więc będą rolkowe zdjęcia :diabloti: a potem moje autoportrety w gipsie :p no i ciągle szukam sponsora :diabloti:

aha!! NO I PYSIA WRESZCIE SIĘ PRZYZNAŁA ŻE MNIE LUBI :diabloti:[/quote]
Musiałaś tą chwile mojej słabości też streścić ? :mad: :mad: :mad: Zresztą - kłamałam :eviltong:

Posted

Acha :) Byłabym zapomniała :) Mam wieści o Gabi :) Urosła i jest raczej bliżej średniego psa niż małego ;) Sierść jej zrobiła się taka ciemnawa. Jest błyszcząca i rozrabia :) Pilnuje dzielnie domku i swoich państwa szczekając :) Na spacerkach bardzo jest grzeczna i się pilnuje :) Państwo ją uwielbiają :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']Cola - nie ma co streszczać za bardzo :shake: wróciłam z wakacji bez zdjęć, planuję zakup rolek więc będą rolkowe zdjęcia :diabloti: a potem moje autoportrety w gipsie :p no i ciągle szukam sponsora :diabloti:

aha!! NO I PYSIA WRESZCIE SIĘ PRZYZNAŁA ŻE MNIE LUBI :diabloti:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie można było tak od razu pisać? a nie zawalać kilkaset stron ? ;) :evil_lol: :evil_lol:
Czekam na gipsowe fotki :p :evil_lol:
Ja też szukam w dalszym ciągu sponsora :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Waszko ....zaspałam :razz:[/B][/I][/quote]

oferta nadal aktualna bom jeszcze nie dała rady skonczyć :p dziś zrobiłam dwa wałki podłużne i jeden w poprzek dla urozmaicenia :evil_lol: