malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 wklejaj wklejaj :multi: wogóle to musimy częściej się tak wybierać nad owdę bo było fajniście - mogę nawet to karmi ścierpieć :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mówisz o tym ? :evil_lol: A pewnie że się wybierzemy :) Mnie też było wspaniale :loveu: Quote
Alicja Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 :shake:Waszeczko :cool3:chyba nie lubisz KARMI:razz: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 czy zauważyłaś JĘDZO jedna, że JA nie wstawiłam żadnego Twojego zdjęcia jeszcze?? :mad: :mad: :mad: ojjj ale jak chcesz wojny to OK :diabloti: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):czy zauważyłaś JĘDZO jedna, że JA nie wstawiłam żadnego Twojego zdjęcia jeszcze?? :mad: :mad: :mad: ojjj ale jak chcesz wojny to OK :diabloti: Cichj babo bo teraz pracuję nad fotkami terrorystów ;) Ciebie już nie będzie ;) Quote
aga1215 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):wklejaj wklejaj :multi: wogóle to musimy częściej się tak wybierać nad owdę bo było fajniście - mogę nawet to karmi ścierpieć :evil_lol: gdzie wyście były??? Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Hura :multi: :multi: :multi: Beda fotki :multi: :multi: :multi: Szybciej, szybciej, bo ja znowu tylko na chwilke :placz: aga1215 napisał(a): gdzie wyście były??? Hehe, pojechaly "nad wodę" :-) literówka Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Aparat się przestawił w torebce i mają dziwne kolory ;) Kangurek :) Nie nadąrzam za Lunką aparatem :evil_lol: Oba ( jeden w kawałkach) :evil_lol: Coś mi ostrość ukradło ;) Osiołek ;) Łysolka :) Sznupacz Chcę być wyższa Latam :) Następny etap ewolucji :evil_lol: A to cofnięcie się w ewolucji ;) A mo to nie karzą skakać :shake: Mam was gdzieś ! Leje na to :evil_lol: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Hihihi, latajaca sztucerka :evil_lol: Wow, jakie tempo :D Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Weszka gdzie Twoje foty sztucerków? Miałaś taaaki aparat to dawaj te arcydzieła ;) Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 hahaha :multi: mój pies LATA :multi: nareszcie to ktoś uwiecznił bo zawsze to samej mi ciężko :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 I pływa w brodziku ;) A to Lunka z prywatnym osobistym ratownikiem :evil_lol: Quote
olcha Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Hahaha jedna płynie, a druga nawet nie zauważyła, że w wodę weszła :roflt: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 ufff obrobiłam :roll: ahhh sobie pobrodzę w tym brodziku :cool1: troszkę wody dla ochłody Bolek wyłaź wyłaź noo przecież Ty ślepy jesteś, nie umiesz płuwać za to JA umiem :p :evil_lol: Quote
Paula Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Hhihihi, jaki zmokly szczurek :D Fajne foteczki :lol: Quote
jo-jo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 malawaszka napisał(a):ufff obrobiłam :roll: ahhh sobie pobrodzę w tym brodziku :cool1: troszkę wody dla ochłody Bolek wyłaź wyłaź noo przecież Ty ślepy jesteś, nie umiesz płuwać za to JA umiem :p :evil_lol: Ależ te foteczki pinkne :loveu: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Seria z psem Ratownikiem :loveu: :klacz: dopiero na fotkach cykanych po kolei zauważyłam jak cudnie to Zmierka zrobiła :loveu: Luna płynie za patykiem Zmorka rusza za nią Zmorka idąc wyprzedza płynącą i burczącą przy okazji Lunę Luna łapie patyk i zawraca Zmorka się niecierpliwie otrzepuje bo znowu nie było co ratować :evil_lol: no to ponurkowała z nudów ejj a co ta duża tak została?? TOPI się?? trzeba ją ratować?? :-o Zmorraaa wracaaajjj ja Cie nie dam rady wyciągnąć :evil_lol: noo świetnie - za mną i dotrzemy do brzegu :lol: no ja już uciekam - ratujcie ją sami :p Quote
olcha Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Hhahaha :lol: biegam od topiku Pysiu do Twojego i... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: złośliwe baby :eviltong: zdjęciaaaa cudo :loveu: Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No nie to, żebym się czepła , ale MO jednak umie PLUWAĆ :evil_lol: Bardzo piękna jest chudonóżka :loveu: , bardzo dostojny Ślepy Bolek :p - ale czy wyście całkiem chore z tym obcinaniem głów ??? To przecież nie ta epoka ! Tamta już passe :p Weź, Weszka, powiedz coś tej chudej ! No weź ! Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 co za MO Haniu?? i jakie PLUWAĆ??? :cool1: idę spać! DOBRANOC - reszta fotek jutro jak wrócę z wichury :roll: nie wiem o której :placz: romantyczny... i goła... Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Se wróć do tyłu - i poczytaj opisy. Hanna Czepło mówi dobranoc ! Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 noodobraa znalazłam pŁuwać :evil_lol: ale MO nie znalazłam :lol: Quote
Vectra Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ale fajowe fotki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: panna Luna przepiękna w mokrym futrze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Pysia napisał(a): A mo to nie karzą skakać :shake: Dobranoc ! :hand: Quote
malawaszka Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 hahaha aaa MO Pysiowe było :lol: udało mi się na jednej fotce syskie tsy złapać :multi: DOBRANOC :loveu: Quote
Recommended Posts