Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][size=1]Podpowiedź - Luna siedzi pod łóżkiem[/size] :lol:[/quote] Ufff... gdyby nie ta podpowiedź... :wink:

Posted

Moniko Wachosiu - Ty i Starsi Wachowie , zasiedziała wachowianka - Lunka - no i oczywiście przysposobiony BOLESŁAW - WACHULEC są warci wszyyyyyyyystkich pinindzy :iloveyou:
Bardziej Cię nie będę chwalić - ponieważ z nadmiarów charakter się psuje :lol:

Całujemy całą Rodzinę Hanka , Geses, Mania noi oczywiście mój mąż i Aśka. Całusy duuuuuuuuuuuuuuuuże !!!!!!!!

Posted

hahaha Hanka :roflt: :lol: :oops: :calus: dla Rupczewskich :wink:

i wogóle dziękuję wszystkim za miłe słowa :calus: i trzymcie :kciuki: za jutrzejszą wizytę u weta :roll:

Posted

[quote name='arima']:kciuki: z całej siły :P
Ale ta wizyta,to tylko tak kontrolnie tak???[/quote]

no nie kontrolnie bo musimy ostro się wziąść za Bolusiowe zdrówko bo na Paluchu nie był leczony na te wyłysienia :( sprawdzili tylko że to nie pasożyty i koniec, a hormonów nie zbadali ani cukru :( no i wogóle miał powiększoną wątrobę, prostatę - dziadziuś :) trzeba to wszystko posprawdzać

Posted

hahaha mój TZ jak go zobaczył to pierwsze co to że wygląda jak Diabeł Tasmański a drugie co powiedział mojej mamie to że nie miał z tym nic wspólnego :evil: :lol: doopowłaz jeden :lol:

Posted

haha no faktycznie nie miał :roll: wolałam mu nie mówić też bo by marudził a tego nie lubię :lol: no i najbardziej by marudził że sama do wawki jadę :-? a jaki był zły jak powiedziałam że zajechałam tam w 2,5 godziny :lol: :evilbat:

Posted

pirat drogowy :lol: ..ja marze o adopcji jakiegos psa..ale moj TZ wtedy juz by mnie wywalil z takim psem na zbity pysk :evil: :( ...tyle ostatnio bylo leosi....i nie moge :x

Posted

no wiesz - masz już 3 bydlaczki, u mnie to była kwestia dodatkowych 10 :o kg lub 11 :lol: (ale już niedługo) a u Ciebie to dodatkowe 60-70?? :o taka drobna różnica :wink:

Posted

ale my mieszkamy w domu z ogrodem i mamy w planach nastepnych kilka leosi kiedys :( ..co by mu przeszkadzal jeden bez tatuazu :roll: ...prawie codziennie jest walka o to :(

Posted

[quote name='daga10011']ale my mieszkamy w domu z ogrodem i mamy w planach nastepnych kilka leosi kiedys :([/quote]

:o wow :o to ile chcecie mieć docelowo??? i wszystkie w domu będą mieszkać??? :o

Posted

łomatko :o

a ja Wam pokażę cóś bo przed chwilą mama przyłapała Bolesława znowu w pościeli :lol: :lol: :lol: i to gdzie tam na kołdrze - śpi się przeciez na poduszkach :lol:

[img]http://img225.echo.cx/img225/1681/p50300160yx.jpg[/img]

Posted

haha-jaki wygodnicki :lol: :lol: :lol: moje leza na dole :oops: ..sa tak brudne po blocie,ze szkoda gadac...lozko czarne by bylo :lol: ..slodziacha niesamowity :lol:

Posted

skubaniutki i to już dziś drugi raz :lol: tak mu się fajnie wchodzi na to łóżko bo jest niskie - na moje nie da rady :roll: no i Luna go narazie nie wpuści :-?

noo on się już zachowuje jakby od zawsze był z nami :fadein: sępi w kuchni, kolenduje po pokojach, pakuje się na pościele :lol:

Posted

Waszka w 2,5 godziny do Wawy? :o [b]PIRAT!![/b] :lol: musiało Ci się śpieszyć bo tego Bolesława ;)

Daga jeśli chodzi tylko o tatuaż, a oboje chcecie więcej Leosi to sądze że nie masz co z nim gadać, po prostu postawić przed faktem dokonanym, bedzie oburzony przez tydzien a i tak psa pokocha.. ;) faceci tak już mają, ja z mamą nigdy nie pytałyśmy ojca o pozwolenie na jakiekolwiek zwierze z tego względu że i tak się nie zgadzał i marudził i to strasznie, nie dało się tego słuchać, a jak zobaczył już "coś" w domu to pomarudził pod nosem a juz w ten sam dzien intersował się nowym domownikiem. Gorzej było z psem, bo wcale sie do nas przez tydzien nie odzywał, zrobił burze, pies nie mogł wchodzic do jego pokoju, a broń boże na łóżko :lol: teraz musiałabyś go zobaczyć, życie by oddał za tego wrednego kundla :evilbat: :lol: no i sam go zabiera do łóżka (bo mu napewno twardo na podłodze :roll: )

Posted

[quote name='zaba14']Waszka w 2,5 godziny do Wawy? :o [b]PIRAT!![/b] :lol: musiało Ci się śpieszyć bo tego Bolesława ;)

Daga jeśli chodzi tylko o tatuaż, a oboje chcecie więcej Leosi to sądze że nie masz co z nim gadać, po prostu postawić przed faktem dokonanym, bedzie oburzony przez tydzien a i tak psa pokocha.. ;) faceci tak już mają, ja z mamą nigdy nie pytałyśmy ojca o pozwolenie na jakiekolwiek zwierze z tego względu że i tak się nie zgadzał i marudził i to strasznie, nie dało się tego słuchać, a jak zobaczył już "coś" w domu to pomarudził pod nosem a juz w ten sam dzien intersował się nowym domownikiem. Gorzej było z psem, bo wcale sie do nas przez tydzien nie odzywał, zrobił burze, pies nie mogł wchodzic do jego pokoju, a broń boże na łóżko :lol: teraz musiałabyś go zobaczyć, życie by oddał za tego wrednego kundla :evilbat: :lol: no i sam go zabiera do łóżka (bo mu napewno twardo na podłodze :roll: )[/quote]

Ach Ci faceci! Sama znam przykład takiego znajomego, który bron Boze psa! A teraz? Codizennie smakołyk, spacerek i to długi i koniecznie z nim bo wtedy piesek jest pod dobra opieka...o łóżku nie wspomne. A kiedys nawet wąłsnemu bratu z jamnikiem do domu wejsc nie pozwalał... :lol: