Pysia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']właśnie mi pysia zabrała zebry :placz: :placz: :placz: Maga Luna i Boluś są na bieżąco zabezpieczani, ale i tu jestem w szoku :crazyeye: na Lune lepiej działa frontline, a na Bolka fipr...coś tam :crazyeye: a to przecież ta sama subst. czynna :roll:[/quote] Cichaj bo na te zebry czekał starszy pan uwielbiający ptaszki :) Ile było radości...Żałuj że tego nie widziałaś :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Żałuję Pysia żałuję :lol: miałam się spotkać dziś z koleżanką, ale po powrocie z terenu padłam na pysk i nie mogę wstać :placz: Witaj jojo :loveu: Quote
PIKA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']właśnie mi pysia zabrała zebry :placz: :placz: :placz: [/quote] haha Wasia się zakochala w zebrach :turn-l::turn-l::turn-l: Wasia Bolus pewnie Fiprofix dostal, ale to to samo co Frontline, tyla ze tansze :roll: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 [quote name='PIKA']Wasia Bolus pewnie Fiprofix dostal, ale to to samo co Frontline, tyla ze tansze :roll:[/quote] no jakoś tak to się nazywało - i oboje to dostali tyle że na Lune jakoś nie działa tak dobrze jak frontline :angryy: i będę musiała jej kupować front... a jemu fipr... :p AHA! NO I ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ, ŻE DZIŚ ODEBRAŁAM WYNIKI HISTOPAT. BOLUSIOWYCH GUZÓW - NIE SĄ ZŁOŚLIWE :multi: :multi: :multi: :laola: to włókniaki :roll: mogą odrastać, ale nie mogą skrócić nam życia :multi: :multi: :multi: Quote
jo-jo Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Fripex albo Firpex toż to było :evil_lol: [quote name='malawaszka']AHA! NO I ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ, ŻE DZIŚ ODEBRAŁAM WYNIKI HISTOPAT. BOLUSIOWYCH GUZÓW - NIE SĄ ZŁOŚLIWE [/quote] Super :loveu: :multi: :loveu: :multi: Wydrap od nas!! Quote
PIKA Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka'] AHA! NO I ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ, ŻE DZIŚ ODEBRAŁAM WYNIKI HISTOPAT. BOLUSIOWYCH GUZÓW - NIE SĄ ZŁOŚLIWE :multi: :multi: :multi: :laola: to włókniaki :roll: mogą odrastać, ale nie mogą skrócić nam życia :multi: :multi: :multi:[/quote] Huraaaaaaaaaaaaaaa :laola: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Vectra Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Waszka strasznie się ciesze że wszystko oki :laola: :laola: Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 ja też się strasznie cieszę :multi: :multi: :multi: i chyba za to dzisiaj piwko wypiję :p okazja jest podwójna bo moja siostra dostałą dziś lepszą pracę więc stawia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Hurrra!!!! Cieszymy się!!!! Całuski dla Bolutka!!! :laola: :cunao: :laola: Quote
Pysia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka'] AHA! NO I ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ, ŻE DZIŚ ODEBRAŁAM WYNIKI HISTOPAT. BOLUSIOWYCH GUZÓW - NIE SĄ ZŁOŚLIWE :multi: :multi: :multi: :laola: to włókniaki :roll: mogą odrastać, ale nie mogą skrócić nam życia :multi: :multi: :multi:[/quote] Hura :laola: A nie mówiłam że to nic strasznego??!! Boluś to twardy facet :loveu: :loveu: :loveu: Quote
beria Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka'] AHA! NO I ZAPOMNIAŁAM WAM NAPISAĆ, ŻE DZIŚ ODEBRAŁAM WYNIKI HISTOPAT. BOLUSIOWYCH GUZÓW - NIE SĄ ZŁOŚLIWE :multi: :multi: :multi: :laola: to włókniaki :roll: mogą odrastać, ale nie mogą skrócić nam życia :multi: :multi: :multi:[/QUOTE] Wspaniale :Cool!: :Cool!: :Cool!: Boluś :loveu: Quote
Paula Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Hej Waszka :lol: Dobrze, ze wyniki Bolusia w porzadku :multi: Moze jestem przewrazliwiona, ale ja sie boje tych wstretnych kleszczy, a jeszcze do tego w tym roku jakies nasilenie podobno :shake: Oprocz frontlina mamy preventic jeszcze, a i tak Maksia ogladam prawie codziennie. Wymiziaj ode mnie pieseczki :loveu: Quote
Gosiek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 cześć Waszeczko :p bardzo sie cieszę ze Bolutkowe wyniki są dobre :laola: a Lunetki biedulki z tymi kleszczydłami mi bardzo szkoda - nienawidzę tych drani :mad: Quote
Cola Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='malawaszka']hahaha Ka-ka :loveu: przecież wiesz, że ja żartowałam - mnie to pasi jak ktoś dużo mówi bo nudy ni ma :p bo ja to znowu jakoś szczególnie gadatliwa nie jestem :cool1:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: zależy kiedy jesteś mało gadatliwa :evil_lol: ja też jestem mało gadatliwa, a trajkotałam jak głupia :lol: w drugim obozie :cool3: :laola: Boluś bedzie żył długo i szczęśliwie :multi: Jaka ulga pewnie na Ciebie spłyneła jak przeczytałaś wyniki :cool3: Quote
Vectra Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 może lepiej że wszystkie byłyśmy gadatliwe :evil_lol: :evil_lol: bo cuż to by był za zlot jak by każda siedziała z kamienną twarzą nie wydawszy z siebie ani słowa :eviltong: :eviltong: tak jakoś nie miło by było :razz: pozatym % rozbisurmajają jęzor :diabloti: :diabloti: a ja gaduła jestem :p tak mam od dziecka :eviltong: Waszka jakieś fotki może ? Quote
Paula Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Hehe, ja to raczej niesmiala jestem, a tu wyszlo, ze nie ustepuje foremkowym gadulom :D Widzicie co robia z ludzia 2 leszki z soczkiem ;) Quote
Vectra Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='paula_z']Hehe, ja to raczej niesmiala jestem, a tu wyszlo, ze nie ustepuje foremkowym gadulom :D Widzicie co robia z ludzia 2 leszki z soczkiem ;)[/QUOTE] Paula to nie socek i pifo ino dobre towarzystwo :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 hej laseczki :razz: bezfotkowo bo chyba się zatrułam albo coś - cały dzień umieram, boli głowa i śpię :shake: rano w terenie modliłam się żeby już do domu wracać i jak tylko wróciłam to do wyrka :shake: ja też sie cieszę że było tyle gaduł :lol: nie było momentów krępującej ciszy :evil_lol: Paula kleszczy też się boję - chociaż u nas nie ma babeszjozy w takim stopniu jak u Was, ale to pewnie kwestia czasu :angryy: może jutro jakieś zdjęcia zrobię jak będę się dobrze czuła :cool1: Quote
anetta Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Iiiiiiii super ze Bolus jest zdrow :multi::smilecol::multi::smilecol: Quote
agabass Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 zdrowiej [B]waszeczko[/B] chyba nie zaszkodziły ci kępowe kiełbaski i tamtejsze pifko Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 kiełbasek nie jadłam :p a żeby nie było całkiem bez fotek to ukradłam od Olci fotki z moich odwiedzin u Niej i u Ruskiej Mafii :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Olcia'] Waszunia musiala wymacac kto kolo niej lezy grecia czy nadir:evil_lol: [IMG]http://img371.imageshack.us/img371/3302/12792by.jpg[/IMG] i czy oby one napewno maja oczy:mad: [IMG]http://img198.imageshack.us/img198/7334/13188mx.jpg[/IMG] a przy okazjii okazalo sie ze i zeby tez ma:lol: [IMG]http://img519.imageshack.us/img519/5286/19nb2.jpg[/IMG] po calosciowym sprawdzeniu czy naduz ma wszystko na swoim miejscu odwrocili sie do mnie i nie wiem co robili:mad: [IMG]http://img108.imageshack.us/img108/2326/22ga2.jpg[/IMG] [/QUOTE] Quote
Pysia Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No jak na umierającą to dzisiaj wyglądasz całkiem dobrze :) Czy to był makijaż? :lol: Quote
agabass Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 niezła zabawa z ruskimi pierogami hahaha super Quote
malawaszka Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Pysia']No jak na umierającą to dzisiaj wyglądasz całkiem dobrze :) Czy to był makijaż? :lol:[/quote] nie no co Ty? sińców pod oczami sobie nie maluję :shake: a tak bawiliśmy się patyczkami :grins: w pewnym momencie Naduś trafił zamiast w patyczek to w moją rękę :evil_lol: siniaka mam do dzisiaj :p [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/6055/12342hy7nq.jpg[/IMG] [IMG]http://img87.imageshack.us/img87/8121/12350lm2xg.jpg[/IMG] [IMG]http://img156.imageshack.us/img156/5334/12364uh3vo.jpg[/IMG] no i u Olci przetestowałam, że na 100% mogę mieć ruski :loveu: :multi: całowałam je, przytulałam i wogóle :loveu: i NIC mnie nie swędziało :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts