PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='malawaszka'] ejj a kiedy się dowiem o misji????? :eek2: Na pewno przed wyjazdem do wawki :evil_lol: Chyba, ze Pysia sie rozmyslila :hmmmm: :evil_lol: [quote name='jo-jo']Hmm może dojade, i Korone zabiore, w zależności czy będem zdrowa... Bedziesz autkiem jechala? Bo jak komunikacja to ona się juz ma z asher umówic to najwyzej do nich dokoptujesz :evil_lol: PRZEROBIONA MAPA COLI Oczywiście zaznaczam, ze nie jestem kartografem i nie okreslilam punktu spotkania z dokladnościa co do milimetra szerokosci geograficznej :lol: czy jakoś tak :roll: :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :evil_lol: najpierw arab...a potem żagielek :evil_lol: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA'] Bedziesz autkiem jechala? Bo jak komunikacja to ona się juz ma z asher umówic to najwyzej do nich dokoptujesz :evil_lol: Ja wątpie że się rusze, to nie moje rejony :shake: [quote name='PIKA'] PRZEROBIONA MAPA COLI Oczywiście zaznaczam, ze nie jestem kartografem i nie okreslilam punktu spotkania z dokladnościa co do milimetra szerokosci geograficznej :lol: czy jakoś tak :roll: :evil_lol: To i tak za trudne dla mnie :shake: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='PIKA']Na pewno przed wyjazdem do wawki :evil_lol: Chyba, ze Pysia sie rozmyslila :hmmmm: :evil_lol: aaa Zebry hahaha to ufffff o tym wiem - bałam sie że to coś strasznego mnie czeka :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cola napisał(a)::evil_lol: najpierw arab...a potem żagielek :evil_lol: nie rozumiem? :hmmmm: Żagielek jest od srony Wybrzeża Gdańskiego a Arab zaraz przy kanalku :roll: A mma pytanie Cola, zabierasz Jokera? :diabloti: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='malawaszka']aaa Zebry hahaha to ufffff o tym wiem - bałam sie że to coś strasznego mnie czeka :evil_lol: a nie? :diabloti: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):nie rozumiem? :hmmmm: Żagielek jest od srony Wybrzeża Gdańskiego a Arab zaraz przy kanalku :roll: A mma pytanie Cola, zabierasz Jokera? :diabloti: Zaczniemy w pubie "u araba" a skończymy w "żagielku" :evil_lol: Jokera to ja może zostawie w domu, bo nie chce wydłubywać mu Sabinkowych kłaczków spomiędzy zębów :evil_lol: (już gdzieś czytałam o jej zadziorności do astów :mad: ) Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):a nie? :diabloti: no chyba mi sie nie rozmnożą w samochodzie??? :crazyeye: :evil_lol: Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):a nie? :diabloti: Po drodze mogą znieść jajka :evil_lol: Btw, a jak tam mały CTR, zmienił fazę wzrostu z fasolki na kluseczkę :cool3: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']Zaczniemy w pubie "u araba" a skończymy w "żagielku" :evil_lol: No tzreba byc pijanym w trzy doopy i miec sporo kasy zeby isc od Żagielka :angryy: [quote name='Cola'] Jokera to ja może zostawie w domu, bo nie chce wydłubywać mu Sabinkowych kłaczków spomiędzy zębów :evil_lol: (już gdzieś czytałam o jej zadziorności do astów :mad: ) a z tymi klaczkami to róznie byc moze :evil_lol: No niestety :roll:, ale widze, ze Joker se w kasze dmuchac tez nie da :lol: Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a):no chyba mi sie nie rozmnożą w samochodzie??? :crazyeye: :evil_lol: a diabli ich wiedza :evil_lol:, ale co tam Pysi oddasz od razu z przychówkiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 beria napisał(a):Btw, a jak tam mały CTR, zmienił fazę wzrostu z fasolki na kluseczkę :cool3: mój??? nieee jeszcze nawet jajeczkiem nie jest :lol: będę go miała dopiero zimą :placz: bo teraz ni ma warunków :roll: Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a):mój??? nieee jeszcze nawet jajeczkiem nie jest :lol: będę go miała dopiero zimą :placz: bo teraz ni ma warunków :roll: To tak jak u mnie :shake: Mam plan na zimę :cool3: Ktoś musi zdewastować nowy dom :diabloti: bo Gerda już nie ma dawnej formy :shake: Tylko TZ protestuje przeciwko spaniu z 2 psami :evil_lol: Ale kupimy duże łóżko :evil_lol: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA napisał(a):No tzreba byc pijanym w trzy doopy i miec sporo kasy zeby isc od Żagielka :angryy: a z tymi klaczkami to róznie byc moze :evil_lol: No niestety :roll:, ale widze, ze Joker se w kasze dmuchac tez nie da :lol: No dobra...prowiant własny :evil_lol: Joker :roll: wystarczy, że jakiś inny pies krzywo na niego spojrzy lub za długo lub warknie....to mogiła, awnatura murowana :mad: a czasami olewa wszystko i wszystkich Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 beria napisał(a):To tak jak u mnie :shake: Mam plan na zimę :cool3: Ktoś musi zdewastować nowy dom :diabloti: bo Gerda już nie ma dawnej formy :shake: :multi: a masz już plan skąd??? :razz: Quote
Vectra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Cola ja będe jechać z mokotowa-służewca :) to moze się jakoś razem odszukamy ??? a wogóle to dobry wieczorek :D Quote
malawaszka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 aaaa ja nie moge ale ekstra!!!!! strasznie dużo nas będzie coo?? :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cola Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :lol: taki mały stolicowy zlot dgm :lol: Vectra nie ma sprawy :cool3: Quote
Vectra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 strasznie się już ciesze że was wszystkich poznam .... Cola napisz mi na pw gdzie dokładniej bo ja będe autkiem jechać to się zabierzemy razem.Będe bez psów więc jak bierzesz psa to nie ma sprawy. Quote
PIKA Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola'] Joker :roll: wystarczy, że jakiś inny pies krzywo na niego spojrzy lub za długo lub warknie....to mogiła, awnatura murowana :mad: Saba nie patrzy, nie warczy ona od razu idzie do akcji :evil_lol: Vectra aleee suuuuperrr :multi: Quote
jo-jo Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Vectra napisał(a):strasznie się już ciesze że was wszystkich poznam .... Cola napisz mi na pw gdzie dokładniej bo ja będe autkiem jechać to się zabierzemy razem.Będe bez psów więc jak bierzesz psa to nie ma sprawy. Ale Wam dobrze :loveu: Pika rozmyślam wyprawe, myśle myśle! a narazie dzieci oglądam :multi: Quote
Vectra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 PIKA Saba to jak mój Kano nie patyczkuje się z przeciwnikiem jak ma lanie spuścić to bez ceregieli Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Cola']:lol: taki mały stolicowy zlot dgm :lol: Vectra nie ma sprawy :cool3::placz::placz::placz:to zróbcie chociaż dużo fotasków :-( Quote
beria Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 malawaszka napisał(a)::multi: a masz już plan skąd??? :razz: Teraz chciałbym burka wystawowego, więc wybór hodowli jest ograniczony. Na pewno nie kupiłabym psa od hodowcy, od którego mam Gertrudę, chociaż ona, jest oczywiście najpiękniejsza :loveu: Ten pan był na liście wystawców w Raciborzu :razz: Musisz zajrzeć do katalogu ;) Quote
Recommended Posts