Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='olcha']Przepraszam...czy macie na myśli TE rodzynki?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakaś nieuświadomiona osóbka :evil_lol: Quote
Vectra Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Zadam głupie pytanie :oops: :oops: :oops: co to za "rodzynki" ????? Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Vectra napisał(a):Zadam głupie pytanie :oops: :oops: :oops: co to za "rodzynki" ?????:crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: następna nieuświadomiona .....:cool3: widać że miastowe .....rodzynki to no tego , no to rodzynki :razz: mogą być zajęcze , sarenkowe itp;) Quote
Vectra Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: następna nieuświadomiona .....:cool3: widać że miastowe .....rodzynki to no tego , no to rodzynki :razz: mogą być zajęcze , sarenkowe itp;) na usprawiedliwienie mam to że na wsi mieszkam od 2 miesięcy :eviltong: :eviltong: i:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Vectra napisał(a):na usprawiedliwienie mam to że na wsi mieszkam od 2 miesięcy :eviltong: :eviltong: i:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I psy jeszcze nie odkryły rodzynków :crazyeye: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 A to ja na wsi od 21 :eviltong: podejrzewałam o co może wam chodzić ale tak jakoś się wolałam pierwsza nie ujawniać :evil_lol: :oops: To moje dziś znalazły dużą rodzynkę :roll: (nie pytajcie co to są te dwie dziurki) Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='olcha']A to ja na wsi od 21 :eviltong: podejrzewałam o co może wam chodzić ale tak jakoś się wolałam pierwsza nie ujawniać :evil_lol: :oops: To moje dziś znalazły dużą rodzynkę :roll: (nie pytajcie co to są te dwie dziurki):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyżby Era wtopiła w rodzynkę :cool3: no fakt to placek vel torcik Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Olcha to nie jest rodzynka, to jest placek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Też dobry :diabloti: Quote
Vectra Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 u mnie nie ma zajęców ani sarnów ani innych producentów rodzynków :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: placków tyż niet :diabloti: :diabloti: to taka oszukana wiocha :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='beria']Olcha to nie jest rodzynka, to jest placek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Też dobry :diabloti::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: lepszy ....można się wykulać :evil_lol: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czyżby Era wtopiła w rodzynkę :cool3: :shake: pudło...zostało Ci jeszcze 50% szans... Bosz placek, torcik...to jakoś tak zaapetycznie brzmi... Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='Maga100']a gdzie plastic lady przy boku?? :razz: trochę się spóźniła do zdjęcia... ale już jest :cool1: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 hahaha Olcha u mnie by tak łatwo nie było z takim plackiem :shake: :evil_lol: musiałabym go spłukiwać z obojga - zarówno z ryjów śmierdzących jak i z pleców, karków, uszu :angryy: :mad: na szczęście na naszych łąkch krów niet :cool1: tylko rodzynkoroby są :lol: Quote
olcha Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Olcha u mnie by tak łatwo nie było z takim plackiem :shake: :evil_lol: musiałabym go spłukiwać z obojga - zarówno z ryjów śmierdzących jak i z pleców, karków, uszu :angryy: :mad: na szczęście na naszych łąkch krów niet :cool1: tylko rodzynkoroby są :lol: :roflt: A może trzeba przestać mówić do nich że to per placek lub torcik :hmmmm:? :evil_lol: Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 olcha napisał(a)::roflt: A może trzeba przestać mówić do nich że to per placek lub torcik :hmmmm:? :evil_lol: Ja mówię tak dlatego, że sucz uważa to za rarytas :mad: W domu tego nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 olcha napisał(a)::roflt: A może trzeba przestać mówić do nich że to per placek lub torcik :hmmmm:? :hmmmm: no to jak??? :niewiem: łajno to jakoś tak.... prostacko brzmi :shock: Quote
Vectra Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 malawaszka napisał(a)::hmmmm: no to jak??? :niewiem: łajno to jakoś tak.... prostacko brzmi :shock: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='olcha'] :crazyeye: a one Ci się w tym nie utopią? :crazyeye: trochę się spóźniła do zdjęcia... to ma byc plastics lady? :crazyeye: [quote name='beria']Ja mówię tak dlatego, że sucz uważa to za rarytas :mad: W domu tego nie ma :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no trudno żeby dla przyjemnośc psa srac na środku pokoju :diabloti: a pisze tak dlatego, ze Saba uwielbia ludzkie i je znaduje od czasu do czasu :diabloti: w środku miasta :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 PIKA napisał(a):a pisze tak dlatego, ze Saba uwielbia ludzkie i je znaduje od czasu do czasu :diabloti: w środku miasta :diabloti: ten problem też mamy :angryy: :angryy: :angryy: Quote
beria Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 PIKA napisał(a): a pisze tak dlatego, ze Saba uwielbia ludzkie i je znaduje od czasu do czasu :diabloti: w środku miasta :diabloti: Przypomiałaś mi jak kiedyś starsza pani z naszego bloku - maniaczka psów, a swojej suczy w szczególności - opwiadała o Kalince (jej sunia) i konsumpcji takiego smakołyka :razz: :diabloti: Cytat: "Żeby to chociaż pod szkołą było, po jakimś dziecku, ale pod barem, po pijaczysku" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 beria napisał(a): Cytat: "Żeby to chociaż pod szkołą było, po jakimś dziecku, ale pod barem, po pijaczysku" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: :roflt: To ona nie wiedziala, ze takie najlepsze ? :evil_lol: a i tak mnie dziwi jak mozna srac w miescie na trawiku i to czasami wcale nie jest schowane w krzaczorach a i przy ruchliwej drodze się zdarza :angryy: Quote
Vectra Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 ale wy macie obrzydkiwe psy :cooldevi: :cooldevi: :cooldevi: jak nie rodzynki to placki jak nie placki to koopy i to ludzkie :shake: :shake: Cytat: "Żeby to chociaż pod szkołą było, po jakimś dziecku, ale pod barem, po pijaczysku" smakosz :laugh2_2: :laugh2_2: gustuje w % [quote name='PIKA']a i tak mnie dziwi jak mozna srac w miescie na trawiku i to czasami wcale nie jest schowane w krzaczorach a i przy ruchliwej drodze się zdarza jak bym trafiła na takiego obsrańca to bym zastrzeliła :mad: Quote
Recommended Posts