PIKA Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Biedna sunia :shake: Waszka sprobuj ja do siebie przekonac, jak tam jeszcze będzie :shake: Bo nawet jak jest czyjaś, to ten ktos na nia nie zasluguje :angryy: a tu Boluś z właczoną opcją sępienie wafelka :cool1: i usyfiona Oliwia :evil_lol: Czy Bolkowi sie udalo wysepic cokolwiek? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 PIKA napisał(a):Biedna sunia :shake: Waszka sprobuj ja do siebie przekonac, jak tam jeszcze będzie :shake: próbowałam cały czas jak tylko zauważyłąm że ona jest u nas i będę próbowała za każdym razem jak będe ją widziała - ona ma takie śliczne oczęta i tak smutno patrzy :-( zrobię co w mojej mocy, żeby ta mała była szczęśliwa - nawet mojego tatę chwyciła za serducho i stwierdziliśmy, że jak będzie chciała to może z nami mieszkać - nawet jeżeli będzie taka dzika to zrobimy jej jakąś budkę, żeby miała ciepło i sucho chociaż wiadomo, że najchętniej to bym ją pod kołderkę od razu wzieła PIKA napisał(a):Czy Bolkowi sie udalo wysepic cokolwiek? :evil_lol: oczywiście że mu się udało - Oliwia z pełnym przekonaniam podsuwała mu pod nos wafelka, ale zanim on się zorientował to ona już zabrała :evil_lol: i zjadła :lol: Quote
malawaszka Posted May 11, 2006 Author Posted May 11, 2006 nawet ze mną się chciała podzielić :lol: a Luna skorzystała po Oliwkowym obiadku :lol: Quote
Alicja Posted May 11, 2006 Posted May 11, 2006 Waszeczko , mam nadzieję ,ze ta maleńka u was zamieszka;) Ale psiunki mają się dobrze z Oliwką :p Quote
Cola Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 hmm jaka kokietka....rzuca spojrzeniem zza woalki :cool3: Quote
malawaszka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 kurde ja to mam szczeście - jestem niemal na 100% pewna, że ta mała sunia jest w ciąży :crazyeye: :roll: nadal ucieka przede mną, dziś już widziałam, że ma ogromną ochotę, żeby podejść i wziąć jedzonko z ręki, ale strach zwyciężył :shake: obserwowałam ją jak biegała sobie po łące - wtedy wygląda jak super młoda, radosna psinka, truchta sobie i zwiedza, ale jak tylko widzi człowieka kuli się i ucieka :-( do oszczenienia się zostało raczej jeszcze trochę czasu bo sutki nie są wypełnione mlekiem, tylko powiększone - mam nadzieję, że wszystko jest w porządku, ale raczej tak bo mała wygląda zdrowo - boję się czy nie ucieknie od nas, jak w przyszłym tygodniu przyjadą robotnicy :shake: pewnie będzie ich z 6 chłopa a dla takiej małej myszki to całe stado złych ludzi :shake: kurde kurde :oops: Quote
Elitesse Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 bidna psinka :( chyba ktos ja bardzo skrzywdzil skoro boi sie podejsc ehh :shake: Quote
anetta Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Brawo dla Lunetki za powstrzymanie sie od gryzienia paluszkow Oliwii hahhahaa Fotka z wielkim dragiem jest super!! :thumbs: Biedna malutka, zeby tylko przezwyciezyla strach i dala sie zlapac..Kurcze, i ta mozliwa ciaza...:shake: Quote
beria Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Oliwka oswoiła Lunkę :multi: Gdyby jeszcze Malawaszka oswoiła małą dzikuskę :roll: Biedulka, dobrze, że chociaz na dworze ciepło :shake: Quote
Alicja Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Waszeczko trzymamy kciuki za oswojenie Maleńkiej Dzikuski:razz: Quote
malawaszka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Dzięki - kciuki się przydadzą, ale dopóki działka nieogrodzona to sunia może w każdej chwili sobie pójść gdziekolwiek gdzie jej nie znajdę :shake: a ogrodzenia jeszczenie będzie dosyć długo - mam nadzieję, że jak już raz mała nas wybrała to nie pójdzie sobie przed rozwiazaniem bo wiadomo jak na wsi ludzie obchodzą się ze szczeniętami :-( spróbuję teraz w weekend zrobić dla niej jakąś małą budkę, w której będzie się mogła chronić jak przyjadą robotnicy na budowę (niestety rodzice nie chcą słyszeć nawet o wstrzymaniu prac na budowie do czasu oswojenia małej chociaż nieśmiało im to proponowałam :oops: ) ehhhh co tu robić żeby było jak najlepiej :shake: Quote
Maga100 Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 malawaszka napisał(a):(niestety rodzice nie chcą słyszeć nawet o wstrzymaniu prac na budowie do czasu oswojenia małej chociaż nieśmiało im to proponowałam :oops: ) :klacz: :klacz: ja bym wstrzymała :oops: Quote
malawaszka Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 no ja też, ale jak oni nie chcą to ja nie mam nic do gadania :angryy: :mad: a moja mała myszka wygląda tak :loveu: Quote
aga1215 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 [quote name='malawaszka']no ja też, ale jak oni nie chcą to ja nie mam nic do gadania :angryy: :mad: a moja mała myszka wygląda tak :loveu: śliczna wichurkowa trikolorka :loveu: Quote
panienkabubu Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 UWAGA, UWAGA!!! Zbliżamy siędo wielkopomnej chwili, gdyż.... Nasza Koleżanka Malawaszka już za chwilę będzie miała 40000 nabitych postów na dogomanii !!! No to zaczynamy :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 a moja mała myszka wygląda tak :loveu: jaka ona jest sliczna :loveu: Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 [CENTER]:B-fly::B-fly::B-fly: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: jupiiii taka okazja - 40 000 post :crazyeye: :evil_lol: a ja mam w nim do zakomunikowania wspaniałą wiadomość - DZIŚ GŁASKAŁAM JUŻ MAŁĄ DZIKUSKĘ :multi: :BIG: karmiłam ją z ręki i głaskałam - była oczywiście wystrachana, ale nie uciekała :loveu: potem kawałeczek jakby chciała iść za mną na spacerek z burkami, ale się jeszcze cofnęła - ale niedługo niedługo się uda - mam tylko nadzieję, że robotników się nie wystraszy za bardzo :roll: [/CENTER] Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 no nieee :mad: ja tu taka podjarana a WY nic??!! :angryy: :placz: :lol: no dobra to może przeczytacie jak wrzucę fotki jakieś :evil_lol: spotkanie na łące Quote
anetta Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Waszka, 40 000 :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o :crazyeye: :-o BRAWO!!!! WSPANIALE ze udaje Cie sie z malutka :sweetCyb: A jaka ona piekna :angel: Jeszcze troszke i bedzoe TWOJA!:cunao: Quote
malawaszka Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Anettko ona już jest moja :loveu: żeby tylko nie poszła sobie :kciuki: zajrzałam jej nawet w zęby - nie jest taka młodziutka jak myślałam bo obstawiałam że ma koło roczku, ale ma kilka latek raczej :cool1: Dzięki dziewczyny :loveu: Quote
Hanna R. Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Waszko kochana, 40 000 - TO ZBOCZENIE JEST !!!! A wiesz, że ja Ci okropnie zazdroszczę ? Tej działki - i tego ślicznego domku ! No wprost ordynarnie Ci zazdroszczę !!! I co tu zrobić ??? :p Quote
Alicja Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Waszeczko ...:evil_lol:...ty gaduło 40015 postów :razz: ale się przycziła :razz: Quote
Recommended Posts