beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Prognozy pogody z netu są do doopy. Dzisiaj po 12 miało padać i sprężaliśmy się do domu, a zamiast deszczu wyszło słońce :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 skok na ofiarę :lol: Beria z uszami mamy podobny problem :lol: Król Boluś Pierwszy podczas odpoczynku :cool1: Dobranoc :p Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 beria napisał(a):Prognozy pogody z netu są do doopy. Dzisiaj po 12 miało padać i sprężaliśmy się do domu, a zamiast deszczu wyszło słońce :evil_lol: w telewizorni słyszałam tą prognozę :shake: :placz: Quote
beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Oby pogoda była śliczna, chcę zobaczyć zdjęcia obciętej Lunki :cool3: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 ona tylko łapy na zrobione :shake: a raczej zmaszczone i teraz wygląda beznadziejnie bo kudłata góra na cienkich łapkach :evil_lol: chyba, że się zawezmę i teraz ją zjadę maszynką :evil_lol: Quote
beria Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 To wygląda jak po wyjściu z wody :evil_lol: Latem w Mirowie jest dużo krowich placków, nie wiem jak teraz :razz: Gerda raz wracała ze spaceru w tamtejszych okolicach w bagażniku za kratką :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 gotowe :evil_lol: teraz już mam dwa łyse pieski :evil_lol: niestety nie wiem jaki efekt bo Luna mi myknęła już pod łóżko zanim dokładnie obejrzałam :lol: a ja siedze i kicham bo obcinając pocieszałam Lunkę, że nie będzie tak tragicznie i nawdychałam się kłaczków :shake: mam nadzieję, że nie zaczął się jeszcze sezon krowich placków :mad: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):gotowe :evil_lol: teraz już mam dwa łyse pieski :evil_lol: niestety nie wiem jaki efekt bo Luna mi myknęła już pod łóżko zanim dokładnie obejrzałam :lol: a ja siedze i kicham bo obcinając pocieszałam Lunkę, że nie będzie tak tragicznie i nawdychałam się kłaczków :shake: mam nadzieję, że nie zaczął się jeszcze sezon krowich placków :mad: No to dzisiaj też chce zobaczyc Lunke ;) Powiedz tylko czy nadal bede sie śmiała ?;) :lol: Quote
LAZY Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a):No to dzisiaj też chce zobaczyc Lunke ;) Powiedz tylko czy nadal bede sie śmiała ?;) :lol: Zrób fotki to posmiejemy sie razem:) Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 HA! i tu Was zaskoczę moje drogie Panie :eviltong: teraz Luna wygląda znacznie lepiej - bo jest cała chuda na cienkich łapkach :razz: :p pogoda do D*** :angryy: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 LAZY napisał(a):Zrób fotki to posmiejemy sie razem:) No i sama widzisz...Nici ze śmiechu :razz: A pogoda rzeczywiscie do kitu :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):HA! i tu Was zaskoczę moje drogie Panie :eviltong: teraz Luna wygląda znacznie lepiej - bo jest cała chuda na cienkich łapkach :razz: :p pogoda do D*** :angryy: no to kochana nie pozostaje ci nic innego jak zdjecia nam wstawic, bo nie damy ci dzisiaj spokoju :evil_lol: a z pogodą sie zgadzam...:angryy: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 zdjęcia będą jak wicher przegoni chmury i wyjdzie słońce i jak pojedziemy na wycieczkę :p bo nie mam tu aparatu Quote
aga1215 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):zdjęcia będą jak wicher przegoni chmury i wyjdzie słońce i jak pojedziemy na wycieczkę :p bo nie mam tu aparatu Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a):No i sama widzisz...Nici ze śmiechu :razz: A pogoda rzeczywiscie do kitu :placz::shake:ale marudy przecież pogoda jest OK:razz: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:ale marudy przecież pogoda jest OK:razz: Masz racje - pogoda JUŻ jest ok :multi: A Waszka ma aparat :eviltong: Tzn ja mam aparat:mad: Quote
zaba14 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Pysia napisał(a):Masz racje - pogoda JUŻ jest ok :multi: A Waszka ma aparat :eviltong: Tzn ja mam aparat:mad: tzb. ze będą wspolne zdjecia? :cool3: Quote
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Cześć Wasia U Was to przynajmniej zdjęcia sa a nie samo gadanie :razz: Quote
Pysia Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a):Cześć Wasia U Was to przynajmniej zdjęcia sa a nie samo gadanie :razz: Hmmmmmmmm......:evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 PIKA napisał(a):U Was to przynajmniej zdjęcia sa a nie samo gadanie :razz: :grins: wróciliśmy uffff :multi: było superanckoooo wybiegaliśmy się za wszystkieczasy czyli do jutra starczy :evil_lol: foteczek mam małooo bo szwagier co chwilę mi konfiskował aparat bo on maniakalnie fotografuje zamki i wszelkie ruiny i musiał mieć zdjęcie zamków z każdej strony :angryy: :mad: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 tak dziś podróżowaliśmy co oczywiście zaskutkowało milionem siniaków na moich udach :shake: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Zamek w Mirowie - niestety już w rękach prywatnych i pewnie niedługo będzie teren zamknięty dla wędrówkowiczów :mad: i to za bezcen poszedł :angryy: tak wycieczkę spędziła Oliwia :cool1: i burasy zniecierpliwione, że jeszcze na smyczach :mad: Quote
aga1215 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 malawaszka napisał(a):tak dziś podróżowaliśmy co oczywiście zaskutkowało milionem siniaków na moich udach :shake: :evil_lol: masz szczęście, że to nie olbrzymy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: malawaszka napisał(a):foteczek mam małooo bo szwagier co chwilę mi konfiskował aparat bo on maniakalnie fotografuje zamki i wszelkie ruiny i musiał mieć zdjęcie zamków z każdej strony :angryy: :mad: masz zamek na Wichurce :crazyeye: DLACZEGO go ukrywasz???:mad: Quote
malawaszka Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 aga1215 napisał(a):masz zamek na Wichurce :crazyeye: DLACZEGO go ukrywasz???:mad: bo jest tylko MÓJ :evil_lol: Quote
Recommended Posts