Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Prognozy pogody z netu są do doopy. Dzisiaj po 12 miało padać i sprężaliśmy się do domu, a zamiast deszczu wyszło słońce :evil_lol:

w telewizorni słyszałam tą prognozę :shake: :placz:

Posted

ona tylko łapy na zrobione :shake: a raczej zmaszczone i teraz wygląda beznadziejnie bo kudłata góra na cienkich łapkach :evil_lol: chyba, że się zawezmę i teraz ją zjadę maszynką :evil_lol:

Posted

To wygląda jak po wyjściu z wody :evil_lol:
Latem w Mirowie jest dużo krowich placków, nie wiem jak teraz :razz: Gerda raz wracała ze spaceru w tamtejszych okolicach w bagażniku za kratką :diabloti:

Posted

gotowe :evil_lol: teraz już mam dwa łyse pieski :evil_lol: niestety nie wiem jaki efekt bo Luna mi myknęła już pod łóżko zanim dokładnie obejrzałam :lol:
a ja siedze i kicham bo obcinając pocieszałam Lunkę, że nie będzie tak tragicznie i nawdychałam się kłaczków :shake:

mam nadzieję, że nie zaczął się jeszcze sezon krowich placków :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
gotowe :evil_lol: teraz już mam dwa łyse pieski :evil_lol: niestety nie wiem jaki efekt bo Luna mi myknęła już pod łóżko zanim dokładnie obejrzałam :lol:
a ja siedze i kicham bo obcinając pocieszałam Lunkę, że nie będzie tak tragicznie i nawdychałam się kłaczków :shake:

mam nadzieję, że nie zaczął się jeszcze sezon krowich placków :mad:

No to dzisiaj też chce zobaczyc Lunke ;) Powiedz tylko czy nadal bede sie śmiała ?;) :lol:

Posted

Pysia napisał(a):
No to dzisiaj też chce zobaczyc Lunke ;) Powiedz tylko czy nadal bede sie śmiała ?;) :lol:

Zrób fotki to posmiejemy sie razem:)

Posted

malawaszka napisał(a):
HA! i tu Was zaskoczę moje drogie Panie :eviltong: teraz Luna wygląda znacznie lepiej - bo jest cała chuda na cienkich łapkach :razz: :p

pogoda do D*** :angryy:

no to kochana nie pozostaje ci nic innego jak zdjecia nam wstawic, bo nie damy ci dzisiaj spokoju :evil_lol:

a z pogodą sie zgadzam...:angryy:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:ale marudy przecież pogoda jest OK:razz:

Masz racje - pogoda JUŻ jest ok :multi: A Waszka ma aparat :eviltong: Tzn ja mam aparat:mad:

Posted

PIKA napisał(a):
U Was to przynajmniej zdjęcia sa a nie samo gadanie :razz:

:grins:

wróciliśmy uffff :multi: było superanckoooo wybiegaliśmy się za wszystkieczasy czyli do jutra starczy :evil_lol:

foteczek mam małooo bo szwagier co chwilę mi konfiskował aparat bo on maniakalnie fotografuje zamki i wszelkie ruiny i musiał mieć zdjęcie zamków z każdej strony :angryy: :mad:

Posted

Zamek w Mirowie - niestety już w rękach prywatnych i pewnie niedługo będzie teren zamknięty dla wędrówkowiczów :mad: i to za bezcen poszedł :angryy:

tak wycieczkę spędziła Oliwia :cool1:

i burasy zniecierpliwione, że jeszcze na smyczach :mad:

Posted

malawaszka napisał(a):
tak dziś podróżowaliśmy co oczywiście zaskutkowało milionem siniaków na moich udach :shake:

:evil_lol: masz szczęście, że to nie olbrzymy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
foteczek mam małooo bo szwagier co chwilę mi konfiskował aparat bo on maniakalnie fotografuje zamki i wszelkie ruiny i musiał mieć zdjęcie zamków z każdej strony :angryy: :mad:

masz zamek na Wichurce :crazyeye: DLACZEGO go ukrywasz???:mad: