Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']on tam zawsze taka szczęśliwa - spacery w mieście są spokojne i nudne a tam - ciągle w biegu :loveu:

oj to jest pysiolek szczęśliwego , wolnego psa .Ozzy też na bezludziu szczęśliwy , na osiedlu spacer taki nuuuudny :angryy:

Posted

na wsi wolność, ale jak się dziś dowiedziałam to też zagrożenia - znaleźliśmy żmiję zygzakowatą, którą jak się potem okazało zamordował nasz sąsiad :mad:

wszędzie w necie jest o skutkach ukąszenia u człowieka, ale nie mogę znaleźć co się dzieje u psa i to tak małego :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']na wsi wolność, ale jak się dziś dowiedziałam to też zagrożenia - znaleźliśmy żmiję zygzakowatą, którą jak się potem okazało zamordował nasz sąsiad :mad:

wszędzie w necie jest o skutkach ukąszenia u człowieka, ale nie mogę znaleźć co się dzieje u psa i to tak małego :placz::crazyeye: a wyście ja spotkali martwą czy żywą

Gdzies na weterynarii był chyba już temat o ukąszeniach ...napewno na którymś forum czytałam

Posted

juz była martwa - potem pytalam sąsiada czy dużo ich tu jest i powiedział, że zabił właśnie :angryy: a one chronione są :roll:

o kurde to musze poszukać bo ząłożyłam nowy wątek tam :oops:

Posted

Wiem gdzie są żmije ;) Niedaleko mieszkają moi rodzice, po tych lasach sporo się dawno temu nabiegałam :evil_lol: Wiem też gdzie są jaszczurki :cool3: , a mój TZ się ich boi :diabloti:

Posted

są bardzo ładne :loveu:

a ja właśnie siedzę i ryczę ze szczęścia :loveu: pamiętacie jak były u mnie dwa maluchi? Kropcia która znalazła domek w Katowicach i Malutek, który nie wygrał z chorobą :-( Kropcia się też rozchorowała i walczyła dzielnie u swojej Pańci -i udało jej się i dziś dostałam jej fotkę :loveu: :loveu: :loveu: :multi:

u mnie była taka mała :loveu:

a teraz :loveu: :multi: :multi: :multi:

Posted

Oj wasia z tymi żmijami to nie fajnie :shake:

Luna na posterunku

:crazyeye: firanki w oknie na budowie masz? :crazyeye:

jaka slodziutka :loveu::loveu:

Posted

PIKA napisał(a):
:crazyeye: firanki w oknie na budowie masz? :crazyeye:

hahah tylko w tym jednym pokoju, który jest przystosowany "do mieszkania" :lol: :lol: :lol:

a na wichurke dziś jadę koło 14 dopiero :razz: strasznie superancka pogoda - słonko jak sie patrzy :cool1: :razz:

Guest bernulka
Posted

śliczna pysiunia :loveu:
Wasiu jesteś Wielka i z tego malawaszka powinnas zmienic na Wielkawaszka :angel:

paździoszki

Guest bernulka
Posted

AA tam nie wiele - domek jej znalazłaś - a to bardzo wiele :multi:

A mi link nie działą :-(

paździoszki

Posted

ja też juz jestem - napisałam Ci na gg jak jeszcze bylas że nie przyjade bo będę na swoich plenerach, bo musiałam zrekompensować moim maluszkom kochanym to, że nie było mnie tak dużo w domu w tygodniu :cool1:

a dzisiaj było błeee bo wichurra na wichurze okrutna

Posted

malawaszka napisał(a):
ja też juz jestem - napisałam Ci na gg jak jeszcze bylas że nie przyjade bo będę na swoich plenerach, bo musiałam zrekompensować moim maluszkom kochanym to, że nie było mnie tak dużo w domu w tygodniu :cool1:

a dzisiaj było błeee bo wichurra na wichurze okrutna

U nas dzisiaj nadal ładnie tylko o 15-tej słoneczko się schowało :(