Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jak podejmę na 100% już decyzję, jak się urodzi i jak będę wiedziała że będzie mój - ani chwili wcześniej :mad: i nie marudzić :mad: bo zawsze jak czymś się chwalę to nie wychodzi :shake:

Posted

No dobra, nic nie zdradzaj przeżyjemy to jakoś :cry:
Ja też się nie przyznam, że mój TZ pod wpływem katowickiej wystawy zgodził się na drugiego sierściucha :cool3: I że będzie brodaty też się nie przyznam :obrazic:

Posted

[quote name='beria']No dobra, nic nie zdradzaj przeżyjemy to jakoś :cry:
Ja też się nie przyznam, że mój TZ pod wpływem katowickiej wystawy zgodził się na drugiego sierściucha :cool3: I że będzie brodaty też się nie przyznam :obrazic:[/quote]:cool3:to przyznaj się jakiego kolorku :razz:

Posted

Beria :klacz: :laola: a wiecie kiedy będzie??? :multi: może będziemy razem socjalizować małe bąble?? :lol: aaa no i jaki rozmiar - M czy L :lol:

to ja Wam też coś zdradzę - mój też będzie brodaty :evil_lol:

Posted

Muszę czekać do jesieni :shake: We wrześniu mam bardzo poważne egzaminy i dopiero po nich będę miała czas dla malucha. No i domek powinien już być gotowy.
Ale to dobrze, mam czas na odłożenie kasy, a przy budowie jest z tym problem :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']Beria :klacz: :laola: a wiecie kiedy będzie??? :multi: może będziemy razem socjalizować małe bąble?? :lol: aaa no i jaki rozmiar - M czy L :lol:

to ja Wam też coś zdradzę - mój też będzie brodaty :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pewnie będzie czarny :razz:

Posted

[quote name='beria']Ale to dobrze, mam czas na odłożenie kasy, a przy budowie jest z tym problem :roll:[/quote]

ojjj doskonale Cię rozumiem :shake: :placz: ja już wszystko zaplanowałam oprócz źródła kasy na psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wogóle to czemu jeszcze nie widzieliśmy fotek Waszego domku?? :mad:
no i co z tym rozmiarem? M czy L? :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pewnie będzie czarny :razz:[/QUOTE]

Little Russian :cool3:
Waszko wolisz chłopczyka czy dziewczynkę :razz:

Posted

[quote name='beria']Waszko wolisz chłopczyka czy dziewczynkę :razz:[/quote]

muszę woleć chłopczyka bo Luna z babą bedzie walczyć :angryy: i teraz sobie wmawiam, że chłopaki są fajniejsze i że nie siurają na każdy krzaczek :shake: ale plusem jest to, że są dorodniejsze :loveu:

Posted

[quote name='LAZY']Pysia tak jak Zmorka śmietników pilnuje:eviltong:[/quote]
Zmorka nie pilnuje tylko zwiedza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja razem z nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Zmorka nie pilnuje tylko zwiedza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja razem z nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE]

A jednak!:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']oć na psacer BABO!! :cool1:[/quote]
Byłam na dworze całe popołudnie ...BABO !! Właśnie przyszłam do domu - ić sama :eviltong:

Posted

[quote name='Pysia']Byłam na dworze całe popołudnie ...BABO !! Właśnie przyszłam do domu - ić sama :eviltong:[/quote]

popołudnie też byłam BABO!! :eviltong: teraz wieczór :cool3:

Posted

Oczywiście, że chłopcy nie sikają na [B][COLOR="Red"]każdy[/COLOR][/B] krzaczek. Zdarza im się coś pominąć ;)
My zawsze mieliśmy dziewczynki, bo one wg TZ bardziej kochają tatusiów tzn. panów :diabloti:

Posted

Ooo, Waszka, super!!! :multi: No to niech suczka będzie zafasolkowana i niech wśród fasolek będzie ta Twoja wymarzona :drinking:
A szczeniaka będziesz wybierała sama, czy z kimś? Jak ccesz, to mogę ci podesłac parę linków do testów dla szczeniąt :cool3:

A mała Luna przefajna :loveu: Małe sznaucie są cudne, miśki takie :loveu:

Posted

Asher niedziękuję :lol: co do wyboru to niewiem, bo jeżeli to bedzie od tej suki co myślę to raczej hodowcy chyba mi wiele nie pomogą bo to ich pierwszy miot będzie, ale zobaczymy - mam trochę materiałów o wybieraniu szczenka, ale jak masz coś to podeślij - wiedzy nigdy za wiele :razz:

a że dawno nie było Oliwiera to proszę jak wyrosło dziewczę :cool1:

HA! JA mam zabawki a TY nie
[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/184/15fo1.jpg[/IMG]

a TU przydałoby się już coś nałożyć TAK??!!
[IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7227/21go1.jpg[/IMG]

rozładowywanie frustracji :evil_lol:
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/1770/35fv.jpg[/IMG]

nie ciesz się bo ten tv i tak Ci wyłącze :evil_lol:
[IMG]http://img107.imageshack.us/img107/6488/40ls.jpg[/IMG]

:hmmmm: jak oni to naciskali???

[IMG]http://img316.imageshack.us/img316/3945/56om.jpg[/IMG]

Posted

No cóż :roll: Gerda nie lubi suczek większych od siebie ;) Ale to nie jest najważniejsze.
Mieliśmy problem z wyborem następczyni Berii. Oboje z Tz nie chcieliśmy identycznej rasy, żeby uniknąć porównań i żebyśmy nie tęsknili do Beruni patrząc na malucha. Mojemu mężowi na wystawie najbardziej podobały się czarne olbrzymy i CTRy, ale... nie chce takiego psa, ponieważ - cytuję: nie zmieścimy się wszyscy w łóżku. Powód z pozoru jest idiotyczny, ale taki wymyślił, bo jak na mężczyznę przystało trudno mu mówić o uczuciach i przyznać się, że ciągle pamięta :shake: Muszę to uszanować ---> rozmiar M.

Posted

a Bolut od ładnych paru godzin próbuje mnie tu zagazować :placz: :placz: :placz:

Beria :klacz: strasznie się cieszę że M hahaha z czysto egoistycznego powodu - umarłabym z zazdrości chyba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakby był L bo ja ciągle jestem rozdarta sznaucer czy CTR, ale zwyciężył CTR ze wzgl na mniej szalony temperament - więcej szczekaczy w domu nie zniosę, a prawdopodobieństwo, że CTR sie nauczy darcia japy od miniatur jest o niebo mniejsze niż że nauczy się tego sznaucer :roll:

Posted

[quote name='malawaszka']

nie ciesz się bo ten tv i tak Ci wyłącze :evil_lol:
[IMG]http://img107.imageshack.us/img107/6488/40ls.jpg[/IMG][/QUOTE]

Oliwka już chodzi :loveu:

Posted

Darcie japy to poznałam dopiero przy Gerdzie :roll: Olbrzymka olewała drobiazgi, a jak trzeba było to zawarczała basem :diabloti: Ze stoickim spokojem ignorowała np. moją przyjaciółkę, która wchodząc do mieszkania musiała okrakiem przechodzić nad leżącym psem.
A potem w domu pojawiła się wariatka :smhair2: