malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 jak podejmę na 100% już decyzję, jak się urodzi i jak będę wiedziała że będzie mój - ani chwili wcześniej :mad: i nie marudzić :mad: bo zawsze jak czymś się chwalę to nie wychodzi :shake: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Wasia a co to za tajemnice? :mad: Spowiadac sie tu natentychmiast :mad: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No dobra, nic nie zdradzaj przeżyjemy to jakoś :cry: Ja też się nie przyznam, że mój TZ pod wpływem katowickiej wystawy zgodził się na drugiego sierściucha :cool3: I że będzie brodaty też się nie przyznam :obrazic: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='beria']No dobra, nic nie zdradzaj przeżyjemy to jakoś :cry: Ja też się nie przyznam, że mój TZ pod wpływem katowickiej wystawy zgodził się na drugiego sierściucha :cool3: I że będzie brodaty też się nie przyznam :obrazic:[/quote]:cool3:to przyznaj się jakiego kolorku :razz: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ustaliliśmy rozmiar, kolor musimy przedyskutować ;) Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Beria :klacz: :laola: a wiecie kiedy będzie??? :multi: może będziemy razem socjalizować małe bąble?? :lol: aaa no i jaki rozmiar - M czy L :lol: to ja Wam też coś zdradzę - mój też będzie brodaty :evil_lol: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Muszę czekać do jesieni :shake: We wrześniu mam bardzo poważne egzaminy i dopiero po nich będę miała czas dla malucha. No i domek powinien już być gotowy. Ale to dobrze, mam czas na odłożenie kasy, a przy budowie jest z tym problem :roll: Quote
Alicja Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='malawaszka']Beria :klacz: :laola: a wiecie kiedy będzie??? :multi: może będziemy razem socjalizować małe bąble?? :lol: aaa no i jaki rozmiar - M czy L :lol: to ja Wam też coś zdradzę - mój też będzie brodaty :evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pewnie będzie czarny :razz: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='beria']Ale to dobrze, mam czas na odłożenie kasy, a przy budowie jest z tym problem :roll:[/quote] ojjj doskonale Cię rozumiem :shake: :placz: ja już wszystko zaplanowałam oprócz źródła kasy na psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wogóle to czemu jeszcze nie widzieliśmy fotek Waszego domku?? :mad: no i co z tym rozmiarem? M czy L? :loveu: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i pewnie będzie czarny :razz:[/QUOTE] Little Russian :cool3: Waszko wolisz chłopczyka czy dziewczynkę :razz: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='beria']Waszko wolisz chłopczyka czy dziewczynkę :razz:[/quote] muszę woleć chłopczyka bo Luna z babą bedzie walczyć :angryy: i teraz sobie wmawiam, że chłopaki są fajniejsze i że nie siurają na każdy krzaczek :shake: ale plusem jest to, że są dorodniejsze :loveu: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='LAZY']Pysia tak jak Zmorka śmietników pilnuje:eviltong:[/quote] Zmorka nie pilnuje tylko zwiedza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja razem z nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
LAZY Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia']Zmorka nie pilnuje tylko zwiedza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A ja razem z nią :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] A jednak!:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='malawaszka']oć na psacer BABO!! :cool1:[/quote] Byłam na dworze całe popołudnie ...BABO !! Właśnie przyszłam do domu - ić sama :eviltong: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='Pysia']Byłam na dworze całe popołudnie ...BABO !! Właśnie przyszłam do domu - ić sama :eviltong:[/quote] popołudnie też byłam BABO!! :eviltong: teraz wieczór :cool3: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Oczywiście, że chłopcy nie sikają na [B][COLOR="Red"]każdy[/COLOR][/B] krzaczek. Zdarza im się coś pominąć ;) My zawsze mieliśmy dziewczynki, bo one wg TZ bardziej kochają tatusiów tzn. panów :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Beria - celowo czy przypadkiem pomijasz moje pytanie o rozmiar M czy L??? :mad: :razz: Quote
asher Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ooo, Waszka, super!!! :multi: No to niech suczka będzie zafasolkowana i niech wśród fasolek będzie ta Twoja wymarzona :drinking: A szczeniaka będziesz wybierała sama, czy z kimś? Jak ccesz, to mogę ci podesłac parę linków do testów dla szczeniąt :cool3: A mała Luna przefajna :loveu: Małe sznaucie są cudne, miśki takie :loveu: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Asher niedziękuję :lol: co do wyboru to niewiem, bo jeżeli to bedzie od tej suki co myślę to raczej hodowcy chyba mi wiele nie pomogą bo to ich pierwszy miot będzie, ale zobaczymy - mam trochę materiałów o wybieraniu szczenka, ale jak masz coś to podeślij - wiedzy nigdy za wiele :razz: a że dawno nie było Oliwiera to proszę jak wyrosło dziewczę :cool1: HA! JA mam zabawki a TY nie [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/184/15fo1.jpg[/IMG] a TU przydałoby się już coś nałożyć TAK??!! [IMG]http://img142.imageshack.us/img142/7227/21go1.jpg[/IMG] rozładowywanie frustracji :evil_lol: [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/1770/35fv.jpg[/IMG] nie ciesz się bo ten tv i tak Ci wyłącze :evil_lol: [IMG]http://img107.imageshack.us/img107/6488/40ls.jpg[/IMG] :hmmmm: jak oni to naciskali??? [IMG]http://img316.imageshack.us/img316/3945/56om.jpg[/IMG] Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No cóż :roll: Gerda nie lubi suczek większych od siebie ;) Ale to nie jest najważniejsze. Mieliśmy problem z wyborem następczyni Berii. Oboje z Tz nie chcieliśmy identycznej rasy, żeby uniknąć porównań i żebyśmy nie tęsknili do Beruni patrząc na malucha. Mojemu mężowi na wystawie najbardziej podobały się czarne olbrzymy i CTRy, ale... nie chce takiego psa, ponieważ - cytuję: nie zmieścimy się wszyscy w łóżku. Powód z pozoru jest idiotyczny, ale taki wymyślił, bo jak na mężczyznę przystało trudno mu mówić o uczuciach i przyznać się, że ciągle pamięta :shake: Muszę to uszanować ---> rozmiar M. Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 a Bolut od ładnych paru godzin próbuje mnie tu zagazować :placz: :placz: :placz: Beria :klacz: strasznie się cieszę że M hahaha z czysto egoistycznego powodu - umarłabym z zazdrości chyba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jakby był L bo ja ciągle jestem rozdarta sznaucer czy CTR, ale zwyciężył CTR ze wzgl na mniej szalony temperament - więcej szczekaczy w domu nie zniosę, a prawdopodobieństwo, że CTR sie nauczy darcia japy od miniatur jest o niebo mniejsze niż że nauczy się tego sznaucer :roll: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='malawaszka'] nie ciesz się bo ten tv i tak Ci wyłącze :evil_lol: [IMG]http://img107.imageshack.us/img107/6488/40ls.jpg[/IMG][/QUOTE] Oliwka już chodzi :loveu: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 [quote name='beria']Oliwka już chodzi :loveu:[/quote] na szczęście jeszcze się musi trzymać mebli :evil_lol: Quote
beria Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Darcie japy to poznałam dopiero przy Gerdzie :roll: Olbrzymka olewała drobiazgi, a jak trzeba było to zawarczała basem :diabloti: Ze stoickim spokojem ignorowała np. moją przyjaciółkę, która wchodząc do mieszkania musiała okrakiem przechodzić nad leżącym psem. A potem w domu pojawiła się wariatka :smhair2: Quote
Recommended Posts