madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='malawaszka'] jeeessssus monika cos ty mu zrobiła?:lol: :lol: :lol: Quote
malawaszka Posted April 3, 2006 Author Posted April 3, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']jeeessssus monika cos ty mu zrobiła?:lol: :lol: :lol: moja droga Madziu - przemyśl Twe słowa :mad: :lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 malawaszka napisał(a):moja droga Madziu - przemyśl Twe słowa :mad: :lol: :evil_lol: znaczy sie jemu-jej:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: musisz mi wybaczyc cholera, ja od dwóch dni nic nie robie tylko w ksiąkach siedze i na wzrok i mozg przy okazji mi idzie :lol: Quote
Guest bernulka Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Coś mi Wasia mówi że ty z Bolutkiem na siłownie latasz :eviltong: Chłopaczysko ma bary że hoho :lol: paździoszki Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 pisałam że to kudły sterczą :mad: :lol: zobaczycie jaki on chudziutki już jak tylko zachce mi sie go wykąpać i opitolić :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześć wasia :razz: [quote name='madzia18sosnowiec'] musisz mi wybaczyc cholera, ja od dwóch dni nic nie robie tylko w ksiąkach siedze i na wzrok i mozg przy okazji mi idzie :lol: Magda ale to chyba dobrze :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 malawaszka napisał(a):pisałam że to kudły sterczą :mad: :lol: zobaczycie jaki on chudziutki już jak tylko zachce mi sie go wykąpać i opitolić :evil_lol::razz:oj Waszeczko może go nie pitol tylko ładnie obetnij :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo sie chłopak potem wstydził będzie :cool3: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 dobra :eviltong: kupiłam dziś jakieś dziadowskie degażówki za 9 zł :evil_lol: to dopiero będzie ładnie :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='malawaszka']dobra :eviltong: kupiłam dziś jakieś dziadowskie degażówki za 9 zł :evil_lol: to dopiero będzie ładnie :evil_lol::cool1:Waszeczko bój się :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='malawaszka']dobra :eviltong: kupiłam dziś jakieś dziadowskie degażówki za 9 zł :evil_lol: to dopiero będzie ładnie :evil_lol: a cio to? :oops: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 nożyczki do cieniowania :eviltong: a wogóle to nie napisałam Wam wczoraj jak poszłam na spacer w poszukiwaniu Pysi :cool1: Pysia dzwoniła do mnie, ale ja tak mocno przysnęłam, że nie słyszałam :-o jak tylko się obudziłam i zobaczyłam, że dzwoniła poleciałam z Burkami na "naszą" łąkę - tam ciemno i straszno - było po 22 :cool1: rozglądam się, szukam... nagle podchodzi do mnie OBCY facet - podpity z brodą i wyciąga z reklamówki dwie puszki piwa :crazyeye: i mówi, że to dla mnie i dla koleżanki z sunią :crazyeye: upieram się więc, że nie chcę, żeby mi dał spokój :angryy: a on dalej, żebym wzięła, że koleżanka się coś spóźnia - skąd on wiedział, że ja na Pysie czekam??? :crazyeye: i że jak przyjdzie to się napijemy :roll: ale byłam twarda i nieugięta i nie chciałam - musi złamałam mu serce :shake: powiedział, że jestem uparta i poszedł :evil_lol: a moje psy obronne co na tą sytuację??? :angryy: :mad: WIELKIE NIC!!! Luna która ZAWSZE drze japę jak ktoś obcy do mnie podchodzi w nocy ANI RAZU nie szczeknęła - BA! podeszła i powąchała tego gościa i NIC! pewnie wyczuła, że on w nas zakochany :lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 PIKA napisał(a):a cio to? :oops: To takie nozyczki z ząbkami. Ta maupa nie chce sie ze mną ściepnac na takie super za 160 zł. to sie przekona ze te co ma nie tną ;) A my - ja i Wasia - mamy wielbiciela ;) Nawet nam funduje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 malawaszka napisał(a):nożyczki do cieniowania :eviltong: a wogóle to nie napisałam Wam wczoraj jak poszłam na spacer w poszukiwaniu Pysi :cool1: Pysia dzwoniła do mnie, ale ja tak mocno przysnęłam, że nie słyszałam :-o jak tylko się obudziłam i zobaczyłam, że dzwoniła poleciałam z Burkami na "naszą" łąkę - tam ciemno i straszno - było po 22 :cool1: rozglądam się, szukam... nagle podchodzi do mnie OBCY facet - podpity z brodą i wyciąga z reklamówki dwie puszki piwa :crazyeye: i mówi, że to dla mnie i dla koleżanki z sunią :crazyeye: upieram się więc, że nie chcę, żeby mi dał spokój :angryy: a on dalej, żebym wzięła, że koleżanka się coś spóźnia - skąd on wiedział, że ja na Pysie czekam??? :crazyeye: i że jak przyjdzie to się napijemy :roll: ale byłam twarda i nieugięta i nie chciałam - musi złamałam mu serce :shake: powiedział, że jestem uparta i poszedł :evil_lol: a moje psy obronne co na tą sytuację??? :angryy: :mad: WIELKIE NIC!!! Luna która ZAWSZE drze japę jak ktoś obcy do mnie podchodzi w nocy ANI RAZU nie szczeknęła - BA! podeszła i powąchała tego gościa i NIC! pewnie wyczuła, że on w nas zakochany :lol: Bo to był ZAKOCHANY facet wiec dziewczynie było go zal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zobacz kobieto jaką my sensacje wzbudzamy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Pysia napisał(a):To takie nozyczki z ząbkami. Ta maupa nie chce sie ze mną ściepnac na takie super za 160 zł. to sie przekona ze te co ma nie tną ;) haha ja już wiem, że one nie tną :evil_lol: ale chciałam spróbować :lol: a ie złożę się na te drogie bo na młodego musze zbierać :eviltong: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 malawaszka napisał(a):haha ja już wiem, że one nie tną :evil_lol: ale chciałam spróbować :lol: a ie złożę się na te drogie bo na młodego musze zbierać :eviltong: No to jutro zapycham zamawiac :) Moze wydebie taniej ;) Od fryzjerek bo se w koszty wpiszą od razu :) Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 haha PYSIA zmieniłaś mi posta :mad: :lol: ja napisałam, że się NIE złożę :lol: bo zbieram na młodego :razz: czyba że w maju bo teraz mam jeszcze roczek Oliwki :-) Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 [quote name='malawaszka']haha PYSIA zmieniłaś mi posta :mad: :lol: ja napisałam, że się NIE złożę :lol: bo zbieram na młodego :razz: czyba że w maju bo teraz mam jeszcze roczek Oliwki :-) A nie składaj sie :) Będziesz mnie błagać jeszcze :eviltong: :eviltong: :eviltong: A ja będę szczęśliwa bardzo wtedy ;)[SIZE=2] Bo tak czy siak kupię sobie :) A młody dopiero to będzie potrzebował:eviltong: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 ejj no poczekaj do maja - chyba, że kupisz teraz a ja w maju Ci oddam :razz: Quote
beria Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 malawaszka napisał(a):nożyczki do cieniowania :eviltong: a wogóle to nie napisałam Wam wczoraj jak poszłam na spacer w poszukiwaniu Pysi :cool1: Pysia dzwoniła do mnie, ale ja tak mocno przysnęłam, że nie słyszałam :-o jak tylko się obudziłam i zobaczyłam, że dzwoniła poleciałam z Burkami na "naszą" łąkę - tam ciemno i straszno - było po 22 :cool1: rozglądam się, szukam... nagle podchodzi do mnie OBCY facet - podpity z brodą i wyciąga z reklamówki dwie puszki piwa :crazyeye: i mówi, że to dla mnie i dla koleżanki z sunią :crazyeye: upieram się więc, że nie chcę, żeby mi dał spokój :angryy: a on dalej, żebym wzięła, że koleżanka się coś spóźnia - skąd on wiedział, że ja na Pysie czekam??? :crazyeye: i że jak przyjdzie to się napijemy :roll: ale byłam twarda i nieugięta i nie chciałam - musi złamałam mu serce :shake: powiedział, że jestem uparta i poszedł :evil_lol: a moje psy obronne co na tą sytuację??? :angryy: :mad: WIELKIE NIC!!! Luna która ZAWSZE drze japę jak ktoś obcy do mnie podchodzi w nocy ANI RAZU nie szczeknęła - BA! podeszła i powąchała tego gościa i NIC! pewnie wyczuła, że on w nas zakochany :lol: Cholerka, a tak bym się piwka napiła :cool3: Gdzie dokładnie jest ten pan ? A Lunka mnie zaskoczyła :crazyeye: U Gerdy poziom agresji wzrasta po zmroku :mad: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 beria napisał(a):A Lunka mnie zaskoczyła :crazyeye: U Gerdy poziom agresji wzrasta po zmroku :mad: no u Luny też - to był wyjątek i byłam w szoku że nawet do niego podeszła :crazyeye: :angryy: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 beria napisał(a):Cholerka, a tak bym się piwka napiła :cool3: Gdzie dokładnie jest ten pan ? A Lunka mnie zaskoczyła :crazyeye: U Gerdy poziom agresji wzrasta po zmroku :mad: Musiałabyś z nami na spacerki chodzić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tak bez niczego nie dostaniesz od pana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Waszko jedna kupie to se pozyczać bedziesz :) A jak zepsujesz to odkupisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 Pysia napisał(a):Waszko jedna kupie to se pozyczać bedziesz :) A jak zepsujesz to odkupisz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: ok, ale kiedyś i tak pewnie kupię porządne, ale najpierw musze kupić młodego, potem dla niego szczotki i trymer, a dopiero poteeeemmmm kiedyś degażówki :evil_lol: dobrze, że maszynke już mam :p Quote
beria Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Pysia napisał(a): Tak bez niczego nie dostaniesz od pana :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, czy ty wychodzisz na spacery bez niczego? Wieczory nie są zbyt zimne :evil_lol: :eviltong: Quote
Pysia Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 malawaszka napisał(a)::eviltong: ok, ale kiedyś i tak pewnie kupię porządne, ale najpierw musze kupić młodego, potem dla niego szczotki i trymer, a dopiero poteeeemmmm kiedyś degażówki :evil_lol: dobrze, że maszynke już mam :p Wiesz....Wiedząc ile trzeba włozyc szmalu w małego duzego psa raczej radzę Ci abyś zaczęła od szczotek, trymerów, degażówek i wszystkiego...Potem jak juz kupisz psa to na nic Cie stać nie będzie...Serio - nie żartuję :shake: Quote
malawaszka Posted April 4, 2006 Author Posted April 4, 2006 beria napisał(a):Pysiu, czy ty wychodzisz na spacery bez niczego? Wieczory nie są zbyt zimne :evil_lol: :eviltong: hahaha ale jestem zmęczona - musiałam porządnie przemyśleć co chciałaś przez to powiedzieć :lol: :lol: :lol: Pysia wiem wiem że to drogi interes i w dodatku sie nie zwraca :evil_lol: teraz zamówiłam szczotkę i grzebień dla sznupków (bo poprzedni komplet nie został odnaleziony do dzisiaj :angryy: ) więc to wystarczy jak młody będzie mały, bo jak urośnie to już nie wystarczy :evil_lol: więc na długo nie starczy :loveu: Quote
Recommended Posts