malawaszka Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 [quote name='Pysia']Bródke ma przyzółcona wiec by mu się przydało wybielić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wasia mnie za to co napisałam zabije :shake: nie zabije tylko złośliwie spyta komu i na co polecono ten domestos?? :eviltong: Quote
Pysia Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 malawaszka napisał(a):nie zabije tylko złośliwie spyta komu i na co polecono ten domestos?? :eviltong: Szelmie na ząbki :) A patrzyłaś Ty dobrze jak Ci te " żółte " zeby pokazywałam? :lol: :lol: :lol: Bo pewna pani poprostu kolorów nie odróżnia :lol: :lol: :lol: Cóż....Ponoc jest tez w Bytomiu :) Ja pasuje ;) Quote
beria Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha ZAPOMNIJ - ona i słuchanie rad :evil_lol: wyżyła się jak tylko wyszłyśmy z gabinetu i naszczekała na pustą poczekalnię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moja lubi wrzeszczeć u weta w poczekalni, bo tam nawet duże psy się boją i siedzą cicho, a Gerda rządzi :diabloti: Ale w pustej nie szczekała :shake: Bolutek, wiosna idzie, zdrowiej chłopie, dużo spacerków czeka :p Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 dziś Luna pokazała, że jest sznaucerem z krwi i kości :shake: zamordowała mysz w naszym domu (na budowie), a co gorsza to chyba zjadła jej głowę (albo gdzies zakopała) bo znalazłam tylko ciałko bez głowy :shake: masakra no ale w końcu do tego została stworzona ta rasa - widać nie muszę mieć kota, żeby w domu nie było myszy :crazyeye: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 malawaszka napisał(a):dziś Luna pokazała, że jest sznaucerem z krwi i kości :shake: zamordowała mysz w naszym domu (na budowie), a co gorsza to chyba zjadła jej głowę (albo gdzies zakopała) bo znalazłam tylko ciałko bez głowy :shake: masakra no ale w końcu do tego została stworzona ta rasa - widać nie muszę mieć kota, żeby w domu nie było myszy :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ci numer na prima apriliusa zrobiła :razz: Quote
beria Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Brawo Lunka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaradna dziewczynka zlikwidowała mysz i wyżywiła się we własnym zakresie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Cześć Waszka ale Ci Luna numer wywinęła :crazyeye: Dalas jej potem buzi? :evil_lol: I mam pytanko nie bylas przypadkiem z Luniastą wczoraj wieczorem w Warszawie ? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 :placz: dałam buzi zanim znalazłam mysie zwłoki :roll: bleeeeeeeee Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: dałam buzi zanim znalazłam mysie zwłoki :roll: bleeeeeeeee:crazyeye: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 O boszeeeeeee :crazyeye: To ja nie dośc ze z terrorystką to jeszcze z morderczynia spaceruje ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
aga1215 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 malawaszka napisał(a):dziś Luna pokazała, że jest sznaucerem z krwi i kości :shake: zamordowała mysz w naszym domu (na budowie), a co gorsza to chyba zjadła jej głowę (albo gdzies zakopała) bo znalazłam tylko ciałko bez głowy :shake: masakra no ale w końcu do tego została stworzona ta rasa - widać nie muszę mieć kota, żeby w domu nie było myszy :crazyeye: brawo Lunetka :klacz: Wektor też łapie myszy :evil_lol: Quote
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 malawaszka napisał(a)::placz: dałam buzi zanim znalazłam mysie zwłoki :roll: bleeeeeeeee a fuuuujjjj :shake: Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 no też tak myślę :placz: :placz: :placz: mam nadzieję, że to nie wejdzie Lunie w krew :shake: Quote
malawaszka Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 nie będę - a jest ich tam na łąkach od groma :crazyeye: teraz jak śnieg stopniał widać mnóstwo tunelików jakie wyrzeźbiły pod śniegiem, ale od tępienia myszy będą koty mam nadzieję bo one busiaków nie dają :roll: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 malawaszka napisał(a): ale od tępienia myszy będą koty mam nadzieję bo one busiaków nie dają :roll: a Luna toleruje koty? :roll: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 tolerowała tylko kicię mojej siostry z którą się wychowała - to była wielka miłość, ale Majeczka odeszła :-( teraz siostra ma dwie inne kocice też od małego, ale z nimi się już Luna nie chce kumplować i one z nią też nie :placz: ale jak sięwyprowadzę to będzie mały kociak jakiś i do mzluszka się przyzwyczai i mam nadzieję pokocha :roll: a jak nie to dostanie od niego parę razy po mordzie i będzie się go bała :evil_lol: ona raczej nie atakuje kotów, żeby im zrobić krzywdę, ale żeby poganiać bo fajnei się gania jak uciekają :lol: tylko że koty mojej siostry się tak wycwaniły, że już nie uciekają tylko atakują Lunę we dwie :roll: Quote
asher Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 malawaszka napisał(a):dziś Luna pokazała, że jest sznaucerem z krwi i kości :shake: zamordowała mysz w naszym domu (na budowie), a co gorsza to chyba zjadła jej głowę (albo gdzies zakopała) bo znalazłam tylko ciałko bez głowy :shake: masakra no ale w końcu do tego została stworzona ta rasa - widać nie muszę mieć kota, żeby w domu nie było myszy :crazyeye:Ło matko, to ja też mam sznaucera :crazyeye: A w zasadzie dwa ;) Ale myszy się nie brzydzę, więc buziaki mogę swoim szanuciom dawać :lol: Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 asher napisał(a): Ale myszy się nie brzydzę, więc buziaki mogę swoim szanuciom dawać :lol: Matko Bosko :evil_lol: Martwej tez nie? :evil_lol: A fuuujjjjjj :shake: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 :roll: noo fujjj do dziś jakoś mi tak nieswojo - pewnie przywyknę jak już tam zamieszkamy :placz: a wogóle to co za głupia mysz, że wlazła do surowego domu, gdzie ciągle jacyś ludzie łażą, hałasują, nie ma żadnych okruszków - w dodatku wlazła na poddasze :crazyeye: Quote
asher Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):Matko Bosko :evil_lol: Martwej tez nie? :evil_lol:Zależy, czy świeża, czy ciut zleżała ;) Quote
PIKA Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 asher napisał(a):Zależy, czy świeża, czy ciut zleżała ;) A taka zamordowana przez psy,:lol: Psu bym juz buzi nie dala :razz: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 asher napisał(a):Zależy, czy świeża, czy ciut zleżała ;) zleżała od około 10 minut :roll: a obok niej leżał jeszcze jakiś flaczek :placz: :shake: Quote
malawaszka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 PIKA napisał(a):Psu bym juz buzi nie dala :razz: nie wierzę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na pewno byś dała - na drugi dzień już :evil_lol: Quote
Recommended Posts