Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Bródke ma przyzółcona wiec by mu się przydało wybielić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wasia mnie za to co napisałam zabije :shake:

nie zabije tylko złośliwie spyta komu i na co polecono ten domestos?? :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
nie zabije tylko złośliwie spyta komu i na co polecono ten domestos?? :eviltong:

Szelmie na ząbki :) A patrzyłaś Ty dobrze jak Ci te " żółte " zeby pokazywałam? :lol: :lol: :lol: Bo pewna pani poprostu kolorów nie odróżnia :lol: :lol: :lol: Cóż....Ponoc jest tez w Bytomiu :) Ja pasuje ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ZAPOMNIJ - ona i słuchanie rad :evil_lol: wyżyła się jak tylko wyszłyśmy z gabinetu i naszczekała na pustą poczekalnię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Moja lubi wrzeszczeć u weta w poczekalni, bo tam nawet duże psy się boją i siedzą cicho, a Gerda rządzi :diabloti: Ale w pustej nie szczekała :shake:
Bolutek, wiosna idzie, zdrowiej chłopie, dużo spacerków czeka :p

Posted

dziś Luna pokazała, że jest sznaucerem z krwi i kości :shake: zamordowała mysz w naszym domu (na budowie), a co gorsza to chyba zjadła jej głowę (albo gdzies zakopała) bo znalazłam tylko ciałko bez głowy :shake: masakra no ale w końcu do tego została stworzona ta rasa - widać nie muszę mieć kota, żeby w domu nie było myszy :crazyeye:

Posted

malawaszka napisał(a):
dziś Luna pokazała, że jest sznaucerem z krwi i kości :shake: zamordowała mysz w naszym domu (na budowie), a co gorsza to chyba zjadła jej głowę (albo gdzies zakopała) bo znalazłam tylko ciałko bez głowy :shake: masakra no ale w końcu do tego została stworzona ta rasa - widać nie muszę mieć kota, żeby w domu nie było myszy :crazyeye:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ci numer na prima apriliusa zrobiła :razz:

Posted

Brawo Lunka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zaradna dziewczynka zlikwidowała mysz i wyżywiła się we własnym zakresie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Cześć Waszka
ale Ci Luna numer wywinęła :crazyeye:
Dalas jej potem buzi? :evil_lol:

I mam pytanko nie bylas przypadkiem z Luniastą wczoraj wieczorem w Warszawie ? :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):

brawo Lunetka :klacz: Wektor też łapie myszy :evil_lol:

Posted

nie będę - a jest ich tam na łąkach od groma :crazyeye: teraz jak śnieg stopniał widać mnóstwo tunelików jakie wyrzeźbiły pod śniegiem, ale od tępienia myszy będą koty mam nadzieję bo one busiaków nie dają :roll:

Posted

tolerowała tylko kicię mojej siostry z którą się wychowała - to była wielka miłość, ale Majeczka odeszła :-( teraz siostra ma dwie inne kocice też od małego, ale z nimi się już Luna nie chce kumplować i one z nią też nie :placz: ale jak sięwyprowadzę to będzie mały kociak jakiś i do mzluszka się przyzwyczai i mam nadzieję pokocha :roll: a jak nie to dostanie od niego parę razy po mordzie i będzie się go bała :evil_lol: ona raczej nie atakuje kotów, żeby im zrobić krzywdę, ale żeby poganiać bo fajnei się gania jak uciekają :lol: tylko że koty mojej siostry się tak wycwaniły, że już nie uciekają tylko atakują Lunę we dwie :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
Ło matko, to ja też mam sznaucera :crazyeye: A w zasadzie dwa ;)
Ale myszy się nie brzydzę, więc buziaki mogę swoim szanuciom dawać :lol:

Posted

asher napisał(a):

Ale myszy się nie brzydzę, więc buziaki mogę swoim szanuciom dawać :lol:

Matko Bosko :evil_lol: Martwej tez nie? :evil_lol:

A fuuujjjjjj :shake:

Posted

:roll: noo fujjj do dziś jakoś mi tak nieswojo - pewnie przywyknę jak już tam zamieszkamy :placz:

a wogóle to co za głupia mysz, że wlazła do surowego domu, gdzie ciągle jacyś ludzie łażą, hałasują, nie ma żadnych okruszków - w dodatku wlazła na poddasze :crazyeye: