Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Waszka ma chyba inne sprawy to ja odpowiem. 3 pojechały do kogoś a dwa ma Waszka w domu. Szuka domków dla nich. To sunia i piesek. Będą chyba średnie. Są urocze ale przemarzły i słabiutkie teraz. Waszka wzmacnia je pod opieką weta i za moimi radami ... Czy ktoś przygarnie suczke albo psa?? Moi znajomi zapsieni komletnie :placz: Pytam gdzie się da i nic :placz: Quote
mrowka Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Pysia niestety ja ich na stale nie wezme :-( Popytam znajomych.. Ale jakby byla potrzeba to moge przechowac :-( Quote
malawaszka Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 Dzięki mróweczko - przechowalnię już mają ;) teraz pomocy wszukaniu domków na stałe potrzebuję :razz: Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Waszka zobacz jakiego ładnego sznaucerka spotkałyśmy z Asiunią pewnego sobotniego poranka :loveu: :loveu: [I]ooo nowy znajomy :cool3:[/I] [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/6387/tndsc047455md.jpg[/IMG] [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/5189/tndsc047461iw.jpg[/IMG] [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/603/tndsc047478vx.jpg[/IMG] [IMG]http://img490.imageshack.us/img490/115/tndsc047485up.jpg[/IMG] [I]"zapachowy wagonik" :roflt:[/I] [IMG]http://img359.imageshack.us/img359/7932/tndsc047493js.jpg[/IMG] [IMG]http://img359.imageshack.us/img359/9984/tndsc047509gh.jpg[/IMG] [IMG]http://img359.imageshack.us/img359/7394/tndsc047513gc.jpg[/IMG] Quote
Lucy* Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Acha co do Małych Uratowanych to mogę rozwiesić plakaty u siebie i puszczę maile w świat !! Jak jest to podajcie link do wątku :p Quote
Pysia Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Ja czekam na Waszke i zaczynam się martwic!! Serio !! Dzwoniłam do niej dawno temu i była w drodze z Kubusiem do nowego domu. Ale to było popołudniu a jest jużnoc i Wasi nie ma!!! Zaczynam sie naprawdę martwić... Quote
malawaszka Posted January 24, 2006 Author Posted January 24, 2006 ojjj Kochana Pysia :loveu: martwi się o nas :loveu: Kubuś został juzw nowym domku :multi: oby na zawsze - teraz wszystko zależy czy będzie hałasował podczas nieobecności właścicieli :kciuki: a ja musiałam jechać jeszcze na wichurke no i z malutkami posiedzieć bo takie śłodkie są :loveu: a malutek taki maluteńki i drobniuteńki Quote
aga1215 Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [B]Waszka [/B]- pilnie szukamy domu dla Doriana - może znasz kogoś, kto chce olbrzyma???? Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 [quote name='malawaszka']ojjj Kochana Pysia :loveu: martwi się o nas :loveu: Kubuś został juzw nowym domku :multi: oby na zawsze - teraz wszystko zależy czy będzie hałasował podczas nieobecności właścicieli :kciuki: a ja musiałam jechać jeszcze na wichurke no i z malutkami posiedzieć bo takie śłodkie są :loveu: a malutek taki maluteńki i drobniuteńki[/quote] Oj jak dobrze Cię widzieć :loveu: Bo i drogi śliskie i w ogóle... Ale już mi lżej :multi: No i trzymam kciuki za Kubusia :kciuki: Quote
malawaszka Posted January 25, 2006 Author Posted January 25, 2006 boże jaki tu mam kocioł - jeden mały szkodnik mi sie szwęda pod nogami i bardzo chce poogryzać cokolwiek, a drugi malutek jest nadal słabiutki :-( Quote
mrowka Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Waszkomala jestes cudownaa :loveu: :loveu: :kciuki: trzymam mocno za maluszka, zeby nabral sil.. I oczywiscie za to zeby szybko domki znalazly :-( Quote
Pysia Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Maluszek z tego co wiem słabiutki :( Trzymajmy kciuki za niego:thumbs: Malawaszka dba o niego jak o własnego syna i wierzę ze pod taka opieka mu się uda wzmocnić. Inaczej sprawiedliwości nie ma na tym świecie !!:mad: Quote
Alicja Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 za Maluszki :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
malawaszka Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 właśnie zawiozłam sunię - od dziś Całkę :loveu: do nowego domku :multi: zamieszkałą w Katowicach u bardzo fajnej Pani, która ma doświadczenie z pieskami więc na pewno będzie szcześliwa :multi: teraz poświęcem się w 100% Maluitkowi/Pascalowi - zgadnijcie kto został mamą chrzestną :razz: Quote
aga1215 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='malawaszka']właśnie zawiozłam sunię - od dziś Całkę :loveu: do nowego domku :multi: zamieszkałą w Katowicach u bardzo fajnej Pani, która ma doświadczenie z pieskami więc na pewno będzie szcześliwa :multi: teraz poświęcem się w 100% Maluitkowi/Pascalowi - zgadnijcie kto został mamą chrzestną :razz:[/quote] Pysia???? a może Oliwka??? Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='malawaszka']właśnie zawiozłam sunię - od dziś Całkę :loveu: do nowego domku :multi: zamieszkałą w Katowicach u bardzo fajnej Pani, która ma doświadczenie z pieskami więc na pewno będzie szcześliwa :multi: teraz poświęcem się w 100% Maluitkowi/Pascalowi - zgadnijcie kto został mamą chrzestną :razz:[/quote] Oj Wasiu :oops: Jestem zaszczycona :oops: I uradowana :multi: Uważałam że trzeba dać maluchowi powazne imie zeby go wzmocnić ;)Wymyśliłam " Pascal" bo i mądre i poważna :) Na razie to Pascalek ale zobaczycie że jeszcze się wzmocni i wyrośnie na Pascala !!:multi: Ciągle o nim i o Wasi myślę. Malutki taki a tyle go juz nieszczęść spotkało:-( Ale myślę ze teraz juz tylko go dobre chwile czekaja w życiu ;) Dzieki Wasi:loveu: Quote
asher Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Biedny maluszek :kciuki: Ale dobrze, że jego siostrzyczka już jest szzęśliwa :loveu: Waszko, a na forum chyba się twoja ciocia pojawiła? :cool3: Quote
malawaszka Posted January 26, 2006 Author Posted January 26, 2006 noo Pascalek dalej słabiutki - ale nie poddajemy się :kciuki: oo Asher - czyżby Payton się udało w końcu zalogować?? :multi: Quote
Pysia Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='malawaszka']noo Pascalek dalej słabiutki - ale nie poddajemy się :kciuki: oo Asher - czyżby Payton się udało w końcu zalogować?? :multi:[/quote] Ja tak o tej słomie myślałam...Może mu USG zrobić? Może mu ta słoma kurcze siedzi w bebechach ?? Już nic nie wiem... Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Waszkomala a Ty gdzie sie podzialaś?? Gdzie odlecialas?? :hmmmm: gdzie zabralas Lunitke i Bolutka :placz: Quote
Pysia Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Waszeczki Boluś ma anginke i Wasia go kuruje .... Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Pysia']Waszeczki Boluś ma anginke i Wasia go kuruje ....[/quote] ojej... bidulek :-( niech szybciutko wraca do zdrowka ten nasz Bolutek :kciuki: Pozdrawiamy gorąco ;) Quote
malawaszka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 jestem jestem tylko coś nie mam nastroju pisać :shake: malutek nie żyje, Boluś choruje, rodzeństwo malutka walczy o zycie - to odrobine za dużo jak na jedną małą waszke :shake: Quote
Recommended Posts