malawaszka Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 [quote name='HankaRupczewska'][b]A jak Ty tak pracujesz, to co robia te biedne sznaucery porzucone Luna i Bolesławek ?[/b] :roll:[/quote] no właśnie resztę czasu poświęcam biednym sznaucerom Lunie i Bolesławkowi i na doo niewiele zostaje :-? Lucy - jeżdżę do Olkusza - a widziałam na pwp, że byłaś w Sosnowcu?? robilaś zdjęcia :o pozwolili Ci? :o :o :o oni tam zawsze warczeli na wolontariuszy :evil: :x 0X Quote
Lucy* Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='malawaszka'][quote name='HankaRupczewska'][b]A jak Ty tak pracujesz, to co robia te biedne sznaucery porzucone Luna i Bolesławek ?[/b] :roll:[/quote] no właśnie resztę czasu poświęcam biednym sznaucerom Lunie i Bolesławkowi i na doo niewiele zostaje :-? Lucy - jeżdżę do Olkusza - a widziałam na pwp, że byłaś w Sosnowcu?? robilaś zdjęcia :o pozwolili Ci? :o :o :o oni tam zawsze warczeli na wolontariuszy :evil: :x 0X[/quote] No właśnie tak słyszałam :x ale o dziwo :o kierowniczka mi pozwoliła przychodzić od czasu do czasu, robić fotki i wstawiać do netu :angel: :angel: Zobaczymy jak to się dalej potoczy.. :D w każdym razie psów nie wolno wyprowadzać bo się gryzą z zazdrości a szkoda.. bo tam takie fajne parkowo leśne okolice :roll: No nic.. poczekamy zobaczymy.. może nabiorą zaufania i dadzą sobie pomagać :wink: :D Quote
malawaszka Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 nooo to super!!!! to wielki sukces w tym schronisku :lol: Quote
PIKA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Ja tam se sama zrobilam 8)[/quote] zrób mi, zrób mi też :modla: :modla:[/quote] dawaj jakies zdjęcie :lol: Quote
asiunia Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Hej!! Wasiu,skad macie takie ladne avatarki? :D Quote
agabass Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='tajdzi']Zupełnie zwariowałam... Zaśnieżyło mi w głowie... [img]http://img212.imageshack.us/img212/3672/malawaszka5sd.jpg[/img][/quote] ach ta świąteczna atmosfera super super i jacy pomocnicy Świętego M słodcy :D Quote
Hanna R. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]No to gdzie jest Luneta i Bolesławek ???[/b] :-? :-? :-? Quote
Alicja Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='asiunia']Hej!! Wasiu,skad macie takie ladne avatarki? :D[/quote] :wink: ja też mam od Tajdzi 8) Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 I dalej pustoo..... :( Gdzie sie Mikolajki podzialy..? :( Quote
malawaszka Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1: Quote
LAZY Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='malawaszka']Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote] Ale u Was sie dzieje!!! :o Poza tą depresją to wszsytko mi sie podoba, szczególnie to raczkowanie oliwki! Quote
sayma Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 a może udało wam się ufocić pierwsze raczkowanie kofanej Oliweczki? Waszka Ty sie nie depresjuj bo ja zaczne razem z Toba i bedziesz mnie miała na sumieniu 8) :D Quote
malawaszka Posted December 12, 2005 Author Posted December 12, 2005 nia mam fot z raczkowania bo byłam w zbyt dużym szoku, że teraz to się dopiero zacznie :o BTW czy Wam też pada śnieg na dogomanii :o Quote
Maga100 Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='malawaszka'] BTW czy Wam też pada śnieg na dogomanii :o[/quote] nie, Waszko, tylko tobie pada 8) Quote
sayma Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='malawaszka']Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote] haha no i jeszzce sniegowe omamki maja do tego wszystkiego :wink: :D ahhhh te mikołajki :roll: Quote
mrowka Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 :o Oliwcia juz raczkuje?! :o :angel: no to suuuper!! Czekamy na zdjecia raczkujacej Oliwci.. A depresji mowimy stanowczo [size=7]NIE!!![/size] No przynajmniej na dogomani jest snieg! Bo za oknem deszcz :-? Quote
Hanna R. Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='malawaszka']pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote] [b][size=6]To raczej PARANOJA jest niz depresja ...[/size][/b] 8) Quote
dbsst Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 waszka mi tez pada od wczoraj i powoli zaczyna mnie denerwowac (w zeszlym roku tez padal) Quote
PIKA Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 [quote name='dbsst']waszka mi tez pada od wczoraj i powoli zaczyna mnie denerwowac ([b]w zeszlym roku tez padal[/b])[/quote] no jak to w zimie :roll: co roku snieg pada :roll: Quote
malawaszka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 no jaka mundra PIKA sie znalazłaa a ten śnieg mnie wqrza bo rozprasza i mam wrażenie, że nie dość, że paranoja mnię dopadła (zgodnie z diagnozą DR RUPCZEWSKIEJ) to jeszcze jakieś mroczki przed oczyma latają :o :-? :drinking: jakieś ch**ki szabrowały nam na budowie (nie było nikogo zaledwie kilka godzin) :x :evil: 0X ale totalne idioty to były, pijaczki i debile 0X żeby zczeźli :o (cokolwiek to znaczy) - ukradli łopatkę do węgla (maluteńką), czajnik elektryczny (bez kabla :o ), kalendarz z gołą babą na 2006 rok :lol: , i pilota od tv :o (tv został) :o aaa i klucze na zielonej smyczy z napisem IKEA :o które do niczego nie pasują :o :lol: :stupid: aahaaa a na poddaszu wywalili dwa jabole :drinking: :drinking: i teraz ich znajdziemy bo zostawili butelki i mamy odciski palców :evilbat: :evilbat: :evilbat: a jutro jadę do Wisły - coś przekazać Małyszowi? :bigcool: Quote
Ka-ka Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 malawaszka, nie zabij mnie , ale trochę zboczę z temtu :wink: przepraszam, jeśli gdzieś była podana ta informacja, ale ostatnio bardzo rzadko jestem na dogomanii...i wpadam na bardzo krótko.....skąd macie takie śliczniusie czapeczki w avatarkach...nie możnaby wyczarować takiego świątecznego Prestona??? :oops: a Małyszowi przekaż ogromne podziękowania za wpaniałe chwile i radość, któej tyle razy nam dostarczał :D nie da się zawsze, przez X lat z rzędu, być an pierwszym miejscu. i tak się cieszę, że sobie całkiem dobrze radzi :wink: Quote
malawaszka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 Tajdzi i PIKA robią takie cudeńka :P Quote
asher Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Hahaha, Waszka, mnie się podobne inteligenty do garażu włamały :lol: Ukradły te inteligenty tylko jedną rzecz - noge od wentylatora, sam wentylator został :cunao: A mikołajki śliczne :angel: I śnieg mnie też wkurza - spowalnia Dogo i sprawia, że mi się zimno robi 0X Quote
Recommended Posts