Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska'][b]A jak Ty tak pracujesz, to co robia te biedne sznaucery porzucone Luna i Bolesławek ?[/b] :roll:[/quote]

no właśnie resztę czasu poświęcam biednym sznaucerom Lunie i Bolesławkowi i na doo niewiele zostaje :-?

Lucy - jeżdżę do Olkusza - a widziałam na pwp, że byłaś w Sosnowcu?? robilaś zdjęcia :o pozwolili Ci? :o :o :o oni tam zawsze warczeli na wolontariuszy :evil: :x 0X

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='HankaRupczewska'][b]A jak Ty tak pracujesz, to co robia te biedne sznaucery porzucone Luna i Bolesławek ?[/b] :roll:[/quote]

no właśnie resztę czasu poświęcam biednym sznaucerom Lunie i Bolesławkowi i na doo niewiele zostaje :-?

Lucy - jeżdżę do Olkusza - a widziałam na pwp, że byłaś w Sosnowcu?? robilaś zdjęcia :o pozwolili Ci? :o :o :o oni tam zawsze warczeli na wolontariuszy :evil: :x 0X[/quote]

No właśnie tak słyszałam :x ale o dziwo :o kierowniczka mi pozwoliła przychodzić od czasu do czasu, robić fotki i wstawiać do netu :angel: :angel: Zobaczymy jak to się dalej potoczy.. :D w każdym razie psów nie wolno wyprowadzać bo się gryzą z zazdrości a szkoda.. bo tam takie fajne parkowo leśne okolice :roll: No nic.. poczekamy zobaczymy.. może nabiorą zaufania i dadzą sobie pomagać :wink: :D

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA']Ja tam se sama zrobilam 8)[/quote]

zrób mi, zrób mi też :modla: :modla:[/quote]
dawaj jakies zdjęcie :lol:

Posted

[quote name='tajdzi']Zupełnie zwariowałam...
Zaśnieżyło mi w głowie...

[img]http://img212.imageshack.us/img212/3672/malawaszka5sd.jpg[/img][/quote]

ach ta świąteczna atmosfera super super i jacy pomocnicy Świętego M słodcy :D

Posted

Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:

Posted

[quote name='malawaszka']Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote]

Ale u Was sie dzieje!!! :o

Poza tą depresją to wszsytko mi sie podoba, szczególnie to raczkowanie oliwki!

Posted

a może udało wam się ufocić pierwsze raczkowanie kofanej Oliweczki?
Waszka Ty sie nie depresjuj bo ja zaczne razem z Toba i bedziesz mnie miała na sumieniu 8) :D

Posted

[quote name='malawaszka']Mikołajki pracują, śpią, pracują, śpią, opiekują się Oliwkową Panienką KTÓRA ZACZĘŁA DZIŚ RACZKOWAĆ :scream_3: :scared: :smhair2: :shock: :drinking: pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote]

haha no i jeszzce sniegowe omamki maja do tego wszystkiego :wink: :D
ahhhh te mikołajki :roll:

Posted

:o Oliwcia juz raczkuje?! :o :angel: no to suuuper!! Czekamy na zdjecia raczkujacej Oliwci..
A depresji mowimy stanowczo [size=7]NIE!!![/size]

No przynajmniej na dogomani jest snieg! Bo za oknem deszcz :-?

Posted

[quote name='malawaszka']pracują, śpią, mają depresję, pracują, śpią, depresję, śpią, mają pracują, śpią, raczkują :help1:[/quote]

[b][size=6]To raczej PARANOJA jest niz depresja ...[/size][/b] 8)

Posted

[quote name='dbsst']waszka mi tez pada od wczoraj i powoli zaczyna mnie denerwowac ([b]w zeszlym roku tez padal[/b])[/quote]
no jak to w zimie :roll: co roku snieg pada :roll:

Posted

no jaka mundra PIKA sie znalazłaa a ten śnieg mnie wqrza bo rozprasza i mam wrażenie, że nie dość, że paranoja mnię dopadła (zgodnie z diagnozą DR RUPCZEWSKIEJ) to jeszcze jakieś mroczki przed oczyma latają :o :-? :drinking:

jakieś ch**ki szabrowały nam na budowie (nie było nikogo zaledwie kilka godzin) :x :evil: 0X ale totalne idioty to były, pijaczki i debile 0X żeby zczeźli :o (cokolwiek to znaczy) - ukradli łopatkę do węgla (maluteńką), czajnik elektryczny (bez kabla :o ), kalendarz z gołą babą na 2006 rok :lol: , i pilota od tv :o (tv został) :o aaa i klucze na zielonej smyczy z napisem IKEA :o które do niczego nie pasują :o :lol: :stupid: aahaaa a na poddaszu wywalili dwa jabole :drinking: :drinking: i teraz ich znajdziemy bo zostawili butelki i mamy odciski palców :evilbat: :evilbat: :evilbat:

a jutro jadę do Wisły - coś przekazać Małyszowi? :bigcool:

Posted

malawaszka, nie zabij mnie , ale trochę zboczę z temtu :wink:
przepraszam, jeśli gdzieś była podana ta informacja, ale ostatnio bardzo rzadko jestem na dogomanii...i wpadam na bardzo krótko.....skąd macie takie śliczniusie czapeczki w avatarkach...nie możnaby wyczarować takiego świątecznego Prestona??? :oops:

a Małyszowi przekaż ogromne podziękowania za wpaniałe chwile i radość, któej tyle razy nam dostarczał :D nie da się zawsze, przez X lat z rzędu, być an pierwszym miejscu. i tak się cieszę, że sobie całkiem dobrze radzi :wink:

Posted

Hahaha, Waszka, mnie się podobne inteligenty do garażu włamały :lol: Ukradły te inteligenty tylko jedną rzecz - noge od wentylatora, sam wentylator został :cunao:
A mikołajki śliczne :angel:
I śnieg mnie też wkurza - spowalnia Dogo i sprawia, że mi się zimno robi 0X