Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tajdzi']Zupełnie zwariowałam...
Zaśnieżyło mi w głowie...

[img]http://img212.imageshack.us/img212/3672/malawaszka5sd.jpg[/img][/quote]ale cudne Mikołajki :wink: :lol:

Posted

Tajdzi mistrzu :calus: dzięki SUPER!!!

dzięki Wam kochane babeczki :calus: trochę mi lepiej, ale jakaś taka nostalgia we mnie siedzi i nie chce sobie pójść, nawet Bolek spojrzał na mnie tak jakoś dziwnie... tak od miski :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='tajdzi']Zupełnie zwariowałam...
Zaśnieżyło mi w głowie...

[img]http://img212.imageshack.us/img212/3672/malawaszka5sd.jpg[/img][/quote]ale cudne Mikołajki :wink: :lol:[/quote]

:angel: :angel: :angel:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']Ale mam avatar :grins:[/quote] :o o ja cie Waszko ale masz Extra Avatar :wink: :angel: :angel: :angel:[/quote]
Noo śliczny!! Bolutek i Lunita razem :angel: Mikolaj i Pani Mikolajowa :lol:

Posted

Waszka dziś jak i ostatnie ilestamdni latała tu i tam i wypluwała płuca latając, a co!! niech inni też mają :-? a samochodzik dalej popsuty :cry: QRWA!!! musze go jutro mieć bo musze jechać do schroniska!!!! :evil:

debest - hihihi thx słodkie potfforki :angel:

Posted

[b]Czy Ty sie nie przepracowujesz aby ? No weźźźź ... Proszę wrócić do normy, bo Cię zdetronizują, królowo DG [/b] 8)

[b]A jak Ty tak pracujesz, to co robia te biedne sznaucery porzucone Luna i Bolesławek ?[/b] :roll:

Posted

[b]Wasia[/b] awatar cuuuuudowny :angel:

[quote name='Maga100']zaczynam coraz poważniej zazdrościć tych waszych avatarków :-? 8) [/quote]
Ja tam se sama zrobilam 8)

Posted

Jak się mają Mikołajki i wkurzone Waszki ??

:wink: :lol: :lol:

[size=2]P.S. Waszka do jakiego schronu jeździsz ?? nie czasem do Sosnowca ?? :roll:[/size]