ania0112 Posted May 10, 2014 Posted May 10, 2014 Wszystkie foty mi się strasznie podobają! Ale nie mogę napatrzeć się na Brokata i Inke - w końcu mają sliczne zdjęcia, zwłaszcza Inka bo jedyne takie ładne ma jak monika była na wizycie pa u nas.... i widać jak lata bo nasz aparat to tylko mazy robi.... A gdzie foty jak maluch leży na trawce przed domem? Quote
furciaczek Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Sama slodycz:loveu: [url]http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Bru10maj2014/DSC_0380.jpg.html[/url] Quote
danyww Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Wszystkie kurdupelki śliczne :loveu: ..ale Figunia najśliczniejsza, najsłodsza, naj.., naj.. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
AnkaG Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Ale fajnie się ogląda wsie psiaki :) Cudne wsie :) Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='AnkaG']Ale fajnie się ogląda wsie psiaki :) Cudne wsie :)[/QUOTE] to zaledwie 1/3 moich :D a teraz żałuję, że nie wzięłyśmy na smycze wszystkich i nie zrobiłyśmy grupowej foty :evil_lol: 12 sztuk by było :lol: Quote
JankaBezZiemii Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 pięknie :loveu: i masz rację - ta mała to lamacz serc :iloveyou: a jak się ma Agent? on jest teraz w mieście? napisz coś bo on taki troszkę mój :oops: Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']pięknie :loveu: i masz rację - ta mała to lamacz serc :iloveyou: a jak się ma Agent? on jest teraz w mieście? napisz coś bo on taki troszkę mój :oops:[/QUOTE] no w takim mieście, nie mieście - JOAPG mieszka na obrzeżach Wawy - to mieszkanie z ogródkiem więc super, zachowuje się bardzo dobrze, osikał tylko jedno krzesło wczoraj jak wszedł, bardzo karny, posłuszny, musi się nauczyć chodzenia na smyczy, bawi się zabawkami, bawi się z Mesią, za którą chodzi jak cień :lol: Aśka go zmierzyła i ma 52 cm w kłebie więc taki kurdupel chyba ciut mniejszy nawet niż Mondy bo u niego mi wyszło 55 cm. Zaraz wrzucę fotki jakie dostałam mmsem :) Quote
JankaBezZiemii Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='malawaszka']no w takim mieście, nie mieście - JOAPG mieszka na obrzeżach Wawy - to mieszkanie z ogródkiem więc super, zachowuje się bardzo dobrze, osikał tylko jedno krzesło wczoraj jak wszedł,[B] bardzo karny, posłuszny, musi się nauczyć chodzenia na smyczy[/B], [B]bawi się zabawkami, bawi się z Mesią[/B], za którą chodzi jak cień :lol: Aśka go zmierzyła i ma 52 cm w kłebie więc taki kurdupel chyba ciut mniejszy nawet niż Mondy bo u niego mi wyszło 55 cm. Zaraz wrzucę fotki jakie dostałam mmsem :)[/QUOTE] kurdupel to znaczy co? ;) jest świetny - mówiłam że wesoły i grzeczny :loveu: i że ciągacz ;) a na stoły włazi czy nie? obrzeża? z której strony? może gdzieś blisko go mam? Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 próbował zaglądać na blat, ale szybko kuma - bystry chłopak jest i wystarczają mu korekty słowne i obecność MEsi :lol: mieszkają po prawej stronie Wisły - raczej nie Twoje okolice bo Aśka mówiła, że koło 50 km ma do hotelu więc raczej nie Twoje okolice - kołacze mi się w głowie, że to była Białołęka, ale ja jak zwykle mam problem z tymi dzielnicami :splat: do dziś się motam jak mam ludziom mówić gdzie mieszka np WATACHA :D Quote
JankaBezZiemii Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 białołeka to daleko ode mnie :( no bystrzaczek kochany :loveu: będą tu o nim pisać? Quote
ania0112 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='malawaszka']to zaledwie 1/3 moich :D a teraz żałuję, że nie wzięłyśmy na smycze wszystkich i nie zrobiłyśmy grupowej foty :evil_lol: 12 sztuk by było :lol:[/QUOTE] Następym razem koniecznie.... ale bez rudego by nie psuła foty.... chociaz to moze było by dobre zdjęcie do jej adopcji " wszystkie psiaki są takie same ale ruda, to wyjątkowy pies, specjalnie dla Ciebie" :lol: Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='ania0112']Następym razem koniecznie.... ale bez rudego by nie psuła foty.... chociaz to moze było by dobre zdjęcie do jej adopcji " [B]wszystkie psiaki są takie same ale ruda, to wyjątkowy pies, specjalnie dla Ciebie"[/B] :lol:[/QUOTE] hahaha dobre :klacz: Quote
Pysia Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Chciałam Wam rzec, że jesteście rasistkami :mad: Już wiem, dlaczego o mnie nie pomyślałyście wczoraj- bo Zdzira to nie sznup FOCH! A ruda dawno by znalazłam dom, gdyby Monika jej nie oczerniała ;P Quote
ania0112 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Tak tak to właśnie dlatego :p No watacha poleca zaakceptownie psa i wtedy będzie dom ale Monika nie potrafi się przemóc :evil_lol: Wczoraj był telefon to ruda - pani pytała tylko czy monika dowozi psiaka... normalnie też bym olała taki telefon ale w przypadku rudego to zaoferowałam jej ze z nią pojadę :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='Pysia'][B]Chciałam Wam rzec, że jesteście rasistkami [/B]:mad: Już wiem, dlaczego o mnie nie pomyślałyście wczoraj- bo Zdzira to nie sznup FOCH! A ruda dawno by znalazłam dom, gdyby Monika jej nie oczerniała ;P[/QUOTE] chyba nigdy nikt się z tym nie krył :evil_lol: a Rudej nie oczerniam bo nawet mi ludzie nie dają szansy bo NIE DZWONIĄ! a w ogłoszeniach nie ma złych rzeczy :p Agent - mimo wafelków na stole tiruriruuu woli pluszaka :loveu: [IMG]https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/10363746_771495242882086_4491862933532069206_n.jpg[/IMG] Quote
Pysia Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='malawaszka']chyba nigdy nikt się z tym nie krył :evil_lol: [/QUOTE] Serio? Jestem sfochana. Nie lubie rasistów FOCH! Quote
ania0112 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Super dla Agenta!!!! Pysia PMS? bo coś dużo tym fochem dzisiaj strzelasz :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='Pysia']Serio? Jestem sfochana. Nie lubie rasistów FOCH![/QUOTE] pitu pitu "nie lubię rasistów" a sama to tylko niufy najlepsze, a teraz że puliki :turn-l: fochy w kieszeń :eviltong: qwoli ścisłości to to zacytowane zdanie tyczyło się tylko tego, że jesteśmy rasistami, a nie że dlatego nie pomyślałyśmy o Tobie i Zirze bo to za daleko posunięta interpretacja! :nono: [video=facebook;771499309548346]https://www.facebook.com/photo.php?v=771499309548346&set=vb.106101606088123 &type=2&theater[/video] Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 hm chyba nie udało mi się wstawić filmiku :shake: Quote
ania0112 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 (edited) no ja tez go nie widze...:placz: ale jezeli to ten z bryzą to powiem tylko, że świetnie podskakuje! a ruda straciła Inke i znowu cierpi biedny Drops... Edited May 11, 2014 by ania0112 Quote
Pysia Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 [quote name='malawaszka']pitu pitu "nie lubię rasistów" a sama to tylko niufy najlepsze, a teraz że puliki :turn-l: fochy w kieszeń :eviltong: qwoli ścisłości to to zacytowane zdanie tyczyło się tylko tego, że jesteśmy rasistami, a nie że dlatego nie pomyślałyśmy o Tobie i Zirze bo to za daleko posunięta interpretacja! :nono: [/QUOTE] E no. Niufy są najcudowniejsze - moje :loveu: Stabilnośc charaketu jest niesamowita. Puli... Niesamowite psy dla ludzi, którzy robią wszystko aby nie wpaść w depresje ;) Najradośniejsze na świecie :loveu: Ale ogólnie ja już wiem, że każdy pies jest cudny :loveu: Trochę lat mi to zajęło ;) Quote
ania0112 Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 To może my z Moniką też kiedyś do tego dojdziemy... kiedyś ;) Quote
wilczy zew Posted May 11, 2014 Posted May 11, 2014 Nie ma to jak sznauce :-) ale pulik jest świetny do pośmiania sie :-) Quote
malawaszka Posted May 11, 2014 Author Posted May 11, 2014 [quote name='Pysia']E no. Niufy są najcudowniejsze - moje :loveu: Stabilnośc charaketu jest niesamowita. Puli... Niesamowite psy dla ludzi, którzy robią wszystko aby nie wpaść w depresje ;) Najradośniejsze na świecie :loveu: Ale ogólnie ja już wiem, że każdy pies jest cudny :loveu: Trochę lat mi to zajęło ;)[/QUOTE] haha ja nie wiem, że każdy pies jest cudny - dlatego mam w domu same rasowce :evil_lol: a jak tamten film się nie wyświetla to wstawiam inny :lol: [url]http://youtu.be/g60fY_7T15I[/url] [video=youtube_share;g60fY_7T15I]http://youtu.be/g60fY_7T15I[/video] Quote
Recommended Posts