Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ja też nie wiem czemu :lol: chyba, że wilcza do Pysi dzwoni :evil_lol:[/QUOTE]

Noo...wczoraj zadzwonilam po jedna rade w sprawie Uszatki i rozmowa sie przeciagnela....:oops:

Biedna Grace :shake: ile ona juz ma?

Posted

byłam u Agenta :loveu:

strasznie fajny pies - żwawy, baaaaaaaaaaaardzo energiczny, zwiercony na max ;)

za ciasteczko zrobi wszystko :D

dobre wieści są takie że ciupke przytył :)fajny do psów - jedna duża sucz go ,,wychowuje" i on już rozumie sygnały, na warknięcie się wycofuje :)

Posted

hahahah to teraz już rozumiem... ale spoko wz pysia lubi tyle siedzieć na telefonie :) ostatnio do mnie zadzwoniła w sprawie zębów psa a przegadałysmy o zębach, o tymczasach, o uszach ( zamówiłam puder depilujący do uszów) i o bazarku czego skutkiem są 2 nowe obroze u pysi i zapewne smycz....;)
a Grace chyba ma 9 lat...

Posted

[quote name='marako']Jutro chyba Grace będzie pozbawiana palca w przedniej łapie. Jak trochę tkanki będzie jeszcze w dobrej formie, to tylko wyczyszczone będzie miała to, co chore i usunięte narośla na kości, które uszkodziły palec od środka. Jak jednak okaże się, że większość tkanki już jest do usunięcia, to cały paliczek będzie do usunięcia.
Martwię się, bo to kolejna narkoza (już nie pamiętam która, ale ...nasta).

Proszę, trzymajcie kciuki jutro od 16:00.[/QUOTE]

jejku usuńcie w diabły paluszek żeby sie dalej nie paprało jej to, biedusia - trzumam kciuki!!!!

[quote name='wilczy zew']Noo...wczoraj zadzwonilam po jedna rade w sprawie Uszatki i rozmowa sie przeciagnela....:oops:
[/QUOTE]

:evil_lol: trafił swój na swego

[quote name='JankaBezZiemii']byłam u Agenta :loveu:

strasznie fajny pies - żwawy, baaaaaaaaaaaardzo energiczny, zwiercony na max ;)

za ciasteczko zrobi wszystko :D

dobre wieści są takie że ciupke przytył :)fajny do psów - jedna duża sucz go ,,wychowuje" i on już rozumie sygnały, na warknięcie się wycofuje :)[/QUOTE]

:loveu: uf jak dobrze, że przytył!!! teraz jeszcze jak się uda i JOAPG go weźmie na domowy tymczas to będzie lux :loveu: Dzięki, że pojechałaś!!!!!!!

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']mam - nie mogę ich wydłubać do lapka z jakiegoś powodu ale walczę[/QUOTE]

no to uf to masz szczęście :evil_lol: to czekamy:lol:

Posted

[quote name='ania0112']hahahah to teraz już rozumiem... ale spoko wz pysia lubi tyle siedzieć na telefonie :) ostatnio do mnie zadzwoniła w sprawie zębów psa a przegadałysmy o zębach, o tymczasach, o uszach ( zamówiłam puder depilujący do uszów) i o bazarku czego skutkiem są 2 nowe obroze u pysi i zapewne smycz....;)
a Grace chyba ma 9 lat...[/QUOTE]

Ja zamowie karme dla uczuleniowcow,bo Pysia zasugerowala ze drapanie Uszatki to moze byc uczulenie pokarmowe. Jeśli na zlocie bedzie padac,to mam nocleg na poddaszu. To co moglysmy omówic w 15minut zajelo nam 2 i pol godziny. To byla moja pierwsza rozmowa z Pysia.

Powiedz wiecej o depilacji wlosow w uchu.

Posted

[quote name='ania0112']hahahah to teraz już rozumiem... ale spoko wz pysia lubi tyle siedzieć na telefonie :) ostatnio do mnie zadzwoniła w sprawie zębów psa a przegadałysmy o zębach, o tymczasach, o uszach ( zamówiłam puder depilujący do uszów) i o bazarku czego skutkiem są 2 nowe obroze u pysi i zapewne smycz....;)
a Grace chyba ma 9 lat...[/QUOTE]

Jak to puder depilujący?

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']do domu to nie wiem - jego dosłownie roznosi :)
fotki postanowiły jednak przesłać się więc zaraz coś powrzucam ;)[/QUOTE]

ale ja nie chcę go oddawać do jakiejś budy - więc fajnie by było jakby się domowo ogarnął, a tam będzie miał do zabawy Mesię i od czasu do czasu Mentora więc będzie git, ale to Aśka zdecyduje jak pojedzie go poznać

Posted

moje szczęście, że pierwsza rozmowa z pysia była na zywo jak jechałysmy po próbki karm na bazarek :lol:
zmartwie Cię ale o depilacji to do pysi :evil_lol:
Brokat ma bardzo bardzo duzo włosów w uchu, dodatkowo jego stare problemy sprawiły, ze on ma ogromne zgrubienia na uszach i w ten sposób kanał ma bardzo wąski. żeby mu się tam żadne świństwa nie lęgły to trzeba mu myc te uszy i wyrywać włoski, z myciem nie ma problemów ale gorzej z wyrywaniem bo po paru włosach zaczyna go bolec i ucieka, bardzo tego nie lubi a nozyczkami się nie da jezeli nie chcesz mu zrobić niechcący dziury i pysia mówiła, że odkryła puder depilujący - posypujesz go na włosy w uszch, czekasz chwilkę i włosy po lekkim pociągnięcu wypadają, przy czym puder nie drazni skóry psa i jest bezpieczny. zamówilismy dla brokata bo to by było idealne rozwiazanie, jak przetestujemy to damy znac czy działa ale u pysi na zdzire jest ok :)
link do pudru
[URL]http://allegro.pl/pet-society-ear-powder-15g-pielegnacja-uszu-i4165620380.html?source=mlt[/URL]

Posted

[quote name='wilczy zew']Ja zamowie karme dla uczuleniowcow,bo Pysia zasugerowala ze drapanie Uszatki to moze byc uczulenie pokarmowe.[/QUOTE]

[img]http://www.mysmilie.de/generator/ablage/217/270.png[/img]

Posted

Z karma to chwilowo. Uszatka ma niedobory w organiźmie a taka karma ma ja wzmocnic i jesli to drapanie jest uczuleniowe,to uczulenie moze minac po wzmocnieniu organizmu. Ten wywod mnie przekonal.

Malawaszka,jak zrobilas te ikonke z haslem?