Saththa Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='malawaszka']no ja ja a któż miałby leżać u mnie na podłodze i zaklinać Piździę? :evil_lol: [/QUOTE] Cholera wie :lol: Przepraszam, ze tak pytam... ale Cię nie poznałam :lol: [COLOR=#e6e6fa][SIZE=1]iiiii bardziej mi się podobałaś w jaśniejszych włosach jeśli moge sobie pozwolić na taką uwagę :oops: w tych czarnych jakos tak... nie tak :lol: :scared:[/SIZE][/COLOR] Quote
malawaszka Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 teraz to moje włosy są... żadne bo farba była dawno dawno... więc siwe piękne pasma biją po oczach, ale faktem jest że przeważnie mam takie ciemne, jaśniejsze były ... incydentalnie chyba :hmmmm: Quote
malawaszka Posted February 7, 2014 Author Posted February 7, 2014 [quote name='Saththa']hmmmmmmmmm takie czarne czarne masz?:)[/QUOTE] nieee :shake: brązowe są, tak wyszło na zdjęciach może, chociaż ja widzę brązowe, ale może ja widzę bo wiem jakie mam :niewiem: ale na czarno to już uhuhuu albo i jeszcze dłuzej nie farbuję - chyba w liceum, ewentualnie na studiach ostatni raz było :D Quote
Saththa Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='malawaszka']nieee :shake: brązowe są, tak wyszło na zdjęciach może, chociaż ja widzę brązowe, ale może ja widzę bo wiem jakie mam :niewiem: ale na czarno to już uhuhuu albo i jeszcze dłuzej nie farbuję - chyba w liceum, ewentualnie na studiach ostatni raz było :D[/QUOTE] Aaaa to widzisz to znaczy ze tylko takie czarne wyszły ;) To rozumiem już;) Quote
ania0112 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 haha ja też myslałam, ze na czarno się przerobiłaś... ruda to jest cudak! :loveu: Quote
Saththa Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 [quote name='ania0112']haha ja też myslałam, ze na czarno się przerobiłaś... ruda to jest cudak! :loveu:[/QUOTE] O to dobrze ze nie tylko ja :) Ruda sie troche jak Fix zachowuje... ja tez tylko sie wyłoże na podłodze to włazi na mnie :razz: Quote
zerduszko Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ruda wymiata! Aaaaaaaaaaa :D Odpisz mi na gg :mad: Quote
Fides79 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 ha ha ha no mała ruda jest mega cwaniara i wygodnicka :D Quote
JankaBezZiemii Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [QUOTE]tzn jak to na siebie żeby nie dziamały? to im miało trochę świat zaokienny przysłonić żeby sie nie darli za każdym razem jak idzie ktokolwiek z domowników, a jak wiadomo - jest nas tu wielu :evil_lol: powiedzmy, że trochę pomaga, ale musiałabym pancerne żaluzje założyć chyba... [/QUOTE] no bo u mnie jest tak że jak jeden w domu to drugi na dworze bo muszą rotacyjnie wyłazić to mało szyby nie wywalą .... twoje jazgoczą na ludzi - moje na siebie ;) przy czym wygląda to tak: Ares robi ,,hau" i stoi i warczy a diablę w tym czasie: ,,dziam dziam dziam dziaaaaaaaaaam" w nieskończoność :diabloti: i jak juz zamilknie to Ares znów jedno ,,hau" i tak ewrytajm :roll: więc może jakby sie nie widzieli to by ciszej ciut w domu było - tak sobie dumam Quote
Tekla64 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 jak ja sie na podlodze wykladam to Dona sie na mnie laduje i nie chce zejsc wiec zawsze konczy sie taka zabawa moim wkurwem a na brzuchu sie nie klade bo bym tak zostala az ktos by mnie uratowal pikne zaklinanie Quote
wilczy zew Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Kogo przywiazujesz do tego trapaka? [url]http://img834.imageshack.us/img834/8510/i7xh.jpg[/url] Quote
malawaszka Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 [quote name='wilczy zew']Kogo przywiazujesz do tego trapaka? [URL]http://img834.imageshack.us/img834/8510/i7xh.jpg[/URL][/QUOTE] czeka na Ciebie :diabloti: drapak jest na smyczy bo jak wychodzę z psami przez taras to drapak ciągnę za sobą i zamykam nim drzwi :D Quote
malawaszka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 Jarosław ma za sobą debiut w myciu sznupiej brody z goowna :shock: o po raz pierwszy się ucieszyłam, że mam rozwaloną rękę :lol: Dropsik zasmakował... a tak myślałam, że gdzieś musi być nasrane bo gruby wieprz który całe lato zamiast do latryny ostatnio znowu łaził w stronę lasu :angryy: naprawdę życzę temu gnojowi wszystkiego najgorszego... żeby mu tą tłustą dupę żmije pokąsały... :chainsaw::bad-word::2gunfire: Quote
zerduszko Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 A to wiesz kto jest wieprzem? :razz: Quote
JankaBezZiemii Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 uważajcie! [url]http://kontakt24.tvn24.pl/temat,przysmak-pulapka-z-gwozdziami-w-srodku-pilnujcie-swoich-psow-i-kotow,113708,html?categoryId=496[/url] Quote
malawaszka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='zerduszko']A to wiesz kto jest wieprzem? :razz:[/QUOTE] tak... to takie menty co nie mają kibla w domu tylko latrynę na zewnątrz i ten grubas często woli chodzić na łono natury... on tu nie mieszka na stałe chyba tylko bywa... ale mam ochotę go zamordować... Quote
JankaBezZiemii Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='malawaszka']tak... to takie menty co nie mają kibla w domu tylko latrynę na zewnątrz i ten grubas często woli chodzić na łono natury... on tu nie mieszka na stałe chyba tylko bywa... ale mam ochotę go zamordować...[/QUOTE] a myślałaś żeby go Furcią poszczuć? ona lubi skubnąć to w taki wypięty zad hohoho :evil_lol: a może i coś innego by jej na ząb się nawinęło ... Quote
zerduszko Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 No masakra z takimi.... U nas zlikwidowali to dzikie obozowisko bezdomnych, ale jak byli, to :angryy: Teraz tez się coś trafi, bo jak majsterkowicze siedzą w garażach, to przecież do domu za daleko. Quote
malawaszka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']a myślałaś żeby go Furcią poszczuć? ona lubi skubnąć to w taki wypięty zad hohoho :evil_lol: a może i coś innego by jej na ząb się nawinęło ...[/QUOTE] co Ty - w życiu bym nie dopuściła, żeby którykolwiek do niego podszedł na odległość kopa... raczej by się gnój nie hamował... :angryy: Quote
JankaBezZiemii Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 [quote name='malawaszka']co Ty - w życiu bym nie dopuściła, żeby którykolwiek do niego podszedł na odległość kopa... raczej by się gnój nie hamował... :angryy:[/QUOTE] no to już tylko Aresek może oczyścić atmosferę ;) przyjeżdżać? wystarczyłby jeden raz - zapewniam to taki towarzyski piesulek :loveu: Quote
malawaszka Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']no to już tylko Aresek może oczyścić atmosferę ;) przyjeżdżać? wystarczyłby jeden raz - zapewniam to taki towarzyski piesulek :loveu:[/QUOTE] przyjeżdżajcie :bigok: co prawda Tina też groźnie szczeka ale wołami bym jej do tego typa nie przyciągnęła... bała się dziś podejść do Ojca Dyrektora nawet Quote
JankaBezZiemii Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 boi się mężczuzn? czy ludzi generalnie? Quote
Recommended Posts