Guest bernulka Posted April 18, 2005 Posted April 18, 2005 Wczora jak bylsmy u kolezanki na dzialce (kolo pogorii) to widzieliśm n podworku (bardzo blisko jej dzialki)2 sznaucerki :) Quote
Katerinas Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Waszeczko - Jak tam siostra i mała Oliwia? :D Przygotowujesz Luneczkę na spotkanie? :D Quote
Majka_Gizmo Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Piękna Lunetka jak nic :lol: ...Jak tak na nią patrzę to aż respekt czuję :wink: ... Wygląda jak dama-taka zadbana, wypielegnowana i wogole...Eh piękności ... :fadein: Quote
malawaszka Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 nie wiem czy ją przygotowuję - bo jak wracam ze szpitala to Luna nic nie chce wąchać tylko mnie całuje jak goopek, nie mogę od mamy wyagzekwować, żeby przez te kilka dni nie tiutiała :evil: :x do Luny non stop bo jak będzie dzidzia to mam już o Lunie nie będzie pamiętała tylko bedzie to samo robia do Oliwki, a to najprostsza droga do tego, żeby Luna znielubiła małą :( i weź tu babie wytłumacz jak ona tego nie chce zrozumieć :evil: a to nasz :lilangel: :angel: :P Quote
Majka_Gizmo Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 :lilangel: Kurcze Waszeczko gratuluję :D Jaka cudowna niunia.Zycze zdrówka i wszystkiego co tylko najlepsze :D Quote
malawaszka Posted April 22, 2005 Author Posted April 22, 2005 dziś mała Oliwka zrobiła się oliwkowa i pojechała na solarę w okularach :lol: Quote
Guest bernulka Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 ale pikny dzidziuś!! malawaszka to wasz? Oliwka piękna ucałuj ją ode mnie koniecznie :angel: paździoszki :lol: Quote
Kasienka_ Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 waszeczko niach niach, pieknosci :angel: :angel: no a Lunke to rzeczywiscie musicie sposobem jakims, chociaz po pewnym czasie sie przyzwyczai, a jak mala zacznie raczkowac to sama bedzie uciekac po katach :lol: pozdr. :drinking: Quote
AgaCzips Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Piękna :angel: Moja znajoma w zeszły czwartek urodziła też Oliwię :angel: Za dziewczynki- żeby wyrosły ładne piękne zdrowe i mądre :drinking: Quote
daga10011 Posted April 22, 2005 Posted April 22, 2005 Oliwia jest sliczna :D ..jak wybieralam imie dla swojej corki to chcialam Oliwia...we wloszech to imie nie jest lubiane-maja jakas bajke z Oliwia :-? ..wiec Wiktoria zostala Wiktoria-ale na drugie ma Oliwia :wink: Quote
dbsst Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 waszeczko jestem z WAS dumna piekna Oliwke stworzylisci urodziliscie macie :D Quote
Katerinas Posted April 23, 2005 Posted April 23, 2005 Oliweczka to :lilangel: :angel: :angel: A z mamą rzeczywiście masz zabawowo :roll: :wink: Quote
adda Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 Coś mi się wydaje, że przez małą Oliwkę ilość postów malawaszki nie będzie tak szybko rosła :D Quote
malawaszka Posted April 24, 2005 Author Posted April 24, 2005 a dzis przywieźliśmy Oliwcię do domku :angel: ja byłam tak przejęta że do domu dojechałam w foliowych workach na butach :lol: :oops: mówić mi się już chce :lol: Quote
daga10011 Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 sliczna dzidziunia :D ..ech,kiedy to bylo jak ja to przezywalam :D Quote
Katerinas Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 [quote name='malawaszka']a dzis przywieźliśmy Oliwcię do domku :angel: ja byłam tak przejęta że do domu dojechałam w foliowych workach na butach :lol: :oops: :roflt: ehhh... Waszeczka jesteś rewelacyjna :roflt: Ale tłumaczy Cię fakt, że była to wielka chwila :D :angel: A Oliweczka śliczna :D :angel: :angel: A jak Lunka? Widziała już dzidzię? :) Quote
malawaszka Posted April 24, 2005 Author Posted April 24, 2005 niee Luna jeszcze nie widziała - bo Oliwka jest u siostry - dziś poznała koty :D koty były niesamowicie zainteresowane - podeszły powąchały i poszły zająć się swoimi sprawami czyli tarzaniem się na balkonie - zdecydowanie to ciekawsze niż jakieś tam dziecko :lol: z Lunką za kilka dni pojadę do małej i tam ją zobaczy :fadein: Quote
Katerinas Posted April 24, 2005 Posted April 24, 2005 malawaszka napisał(a):niee Luna jeszcze nie widziała - bo Oliwka jest u siostry - dziś poznała koty :D koty były niesamowicie zainteresowane - podeszły powąchały i poszły zająć się swoimi sprawami czyli tarzaniem się na balkonie - zdecydowanie to ciekawsze niż jakieś tam dziecko :lol: hehehe :lol: malawaszka napisał(a):z Lunką za kilka dni pojadę do małej i tam ją zobaczy :fadein: No to trzymam kciuki za spotkanie :kciuki: :D A może przez ten czas przywieź Lunce z raz "pełną" pieluszkę i może z jeden ciuszek malutkiej... Tak do powąchania... Może to ją trochę przyzwyczai. Tak niby mówią żeby robić :roll: :) Quote
malawaszka Posted April 24, 2005 Author Posted April 24, 2005 tak tak - świeża dostawa nieświeżych pieluch będzie jutro :lol: Quote
malawaszka Posted April 26, 2005 Author Posted April 26, 2005 no i się doigrałam :evil: jestem chora i mam embargo na odwiedziny u Oliwki :-? a Lunka tak pomaga Pańci pracować całą noc :lol: Quote
Weron_ciau Posted April 26, 2005 Posted April 26, 2005 http://img137.echo.cx/img137/6721/oliwia95xo.jpg :angel: a jaki uśmieszek śliczniutka :fadein: Quote
Recommended Posts