Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest bernulka
Posted

Wczora jak bylsmy u kolezanki na dzialce (kolo pogorii) to widzieliśm n podworku (bardzo blisko jej dzialki)2 sznaucerki :)

Posted

nie wiem czy ją przygotowuję - bo jak wracam ze szpitala to Luna nic nie chce wąchać tylko mnie całuje jak goopek, nie mogę od mamy wyagzekwować, żeby przez te kilka dni nie tiutiała :evil: :x do Luny non stop bo jak będzie dzidzia to mam już o Lunie nie będzie pamiętała tylko bedzie to samo robia do Oliwki, a to najprostsza droga do tego, żeby Luna znielubiła małą :( i weź tu babie wytłumacz jak ona tego nie chce zrozumieć :evil:

a to nasz :lilangel:

:angel: :P

Guest bernulka
Posted

ale pikny dzidziuś!! malawaszka to wasz? Oliwka piękna ucałuj ją ode mnie koniecznie :angel:

paździoszki :lol:

Posted

waszeczko niach niach, pieknosci :angel: :angel:

no a Lunke to rzeczywiscie musicie sposobem jakims, chociaz po pewnym czasie sie przyzwyczai, a jak mala zacznie raczkowac to sama bedzie uciekac po katach :lol:

pozdr. :drinking:

Posted

Oliwia jest sliczna :D ..jak wybieralam imie dla swojej corki to chcialam Oliwia...we wloszech to imie nie jest lubiane-maja jakas bajke z Oliwia :-? ..wiec Wiktoria zostala Wiktoria-ale na drugie ma Oliwia :wink:

Posted

[quote name='malawaszka']a dzis przywieźliśmy Oliwcię do domku :angel: ja byłam tak przejęta że do domu dojechałam w foliowych workach na butach :lol: :oops: :roflt:
ehhh... Waszeczka jesteś rewelacyjna :roflt:
Ale tłumaczy Cię fakt, że była to wielka chwila :D :angel:

A Oliweczka śliczna :D :angel: :angel:

A jak Lunka? Widziała już dzidzię? :)

Posted

niee Luna jeszcze nie widziała - bo Oliwka jest u siostry - dziś poznała koty :D koty były niesamowicie zainteresowane - podeszły powąchały i poszły zająć się swoimi sprawami czyli tarzaniem się na balkonie - zdecydowanie to ciekawsze niż jakieś tam dziecko :lol:

z Lunką za kilka dni pojadę do małej i tam ją zobaczy :fadein:

Posted

malawaszka napisał(a):
niee Luna jeszcze nie widziała - bo Oliwka jest u siostry - dziś poznała koty :D koty były niesamowicie zainteresowane - podeszły powąchały i poszły zająć się swoimi sprawami czyli tarzaniem się na balkonie - zdecydowanie to ciekawsze niż jakieś tam dziecko :lol:
hehehe :lol:

malawaszka napisał(a):
z Lunką za kilka dni pojadę do małej i tam ją zobaczy :fadein:
No to trzymam kciuki za spotkanie :kciuki: :D
A może przez ten czas przywieź Lunce z raz "pełną" pieluszkę i może z jeden ciuszek malutkiej... Tak do powąchania... Może to ją trochę przyzwyczai. Tak niby mówią żeby robić :roll: :)