malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Maga100']ale w tamtym nie możesz zamieszkać JUŻ. A w tym tak. Przecież ja bym ci źle nie doradziła :grins: w MOIM też już można mieszkać - BA!!! latem tam pomieszkiwałam :diabloti: [quote name='dbsst']ta willa miała być MOJA :diabloti: tylko sie odwróce a ty ja pokazujesz w świat :mad: :mad: Waszko zamieszkamy w niej wspólnie :evil_lol: postawisz swoją koło mojej i będziemy siąsiadkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='paula_z']Weszka, gdzie Ty, babo? :mad: Znowu motylkujesz? :evil_lol: yhyyy :loveu::loveu::loveu: [quote name='Matagi']I cieć Wam do niej przypasuje!;) Jakos o nim cicho ostatnio:-( :diabloti: :evil_lol: ..... cicho o cieciu bo Pysia wreszcie dała za wygraną - po ciężkich bojach zrozumiała, że nic z tego nei będzie :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :multi::multi::multi:hey zakręcona w kokonik:loveu: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:hey zakręcona w kokonik:loveu: hihihi noo jakiś pajęczy kokonik mnie tu chroni :diabloti::evil_lol: Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Monika, ale "chatę" ci dogociółka zaproponowała :evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Alka napisał(a):Monika, ale "chatę" ci dogociółka zaproponowała :evil_lol::evil_lol: od razu widać jak mnie kocha szalenie i wciąż :diabloti: Quote
Maga100 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka']postawisz swoją koło mojej i będziemy siąsiadkami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak będziecie gadać za pomocą gg i dogomanii :evil_lol: [quote name='malawaszka']od razu widać jak mnie kocha szalenie i wciąż :diabloti: tak, I love ju cię still :loveu: :loveu: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cześć motylku , nie przyszłam do Ciebie do galerii bo nie masz fot :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka']od razu widać jak mnie kocha szalenie i wciąż :diabloti: no coz...miłość nie wybiera....musisz sie z tym pogodzic( wybierz pikera):diabloti: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Vectra']cześć motylku , nie przyszłam do Ciebie do galerii bo nie masz fot :evil_lol: no to tera Cie zaskocze bo wstawie jakieś stare foty :diabloti: duszenie Szelmy :eviltong: karmienie wygłodniałych stworzonek :lol: zawody w sępieniu no comments i dumna zwyciężczyni :lol: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 jak coś to mnie tu nie było :diabloti: Quote
Elitesse Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Olivkowa chyba za dlugo bawila sie z kaczka kwa kwa :eviltong: i chyba za duzo tego serka bylo :diabloti: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Vectra']jak coś to mnie tu nie było :diabloti: noo i całe szczęście, bo jeszcze bym się zdenerwowała jakbyś była :lol: [quote name='Elitesse']Olivkowa chyba za dlugo bawila sie z kaczka kwa kwa :eviltong: i chyba za duzo tego serka bylo :diabloti: tak- wszystkiego było zdecydowanie za dużo - na szczęście czasy ulewania już za nami :evil_lol: a teraz Wam pokażę jak dumna i blada spaceruję z nieswoimi psami :evil_lol: jak tak to kurna nie gadam NIC, a na fotach zawsze :diabloti: aaa odczep się już Fstrętna paparazzi ode mnie i moich psów :mad: ooo dostałam smska :loveu::loveu::loveu: z motylami :loveu::loveu::loveu: baaardzo śmieszne, bardzo :diabloti: Quote
Elitesse Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 normalnie jak z reklamy :eviltong: musisz je wypozyczac i tak na podryw chodzic :) wszyscy faceci beda twoi !! :evil_lol: Quote
Katerinas Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No wreszcie jakieś foty :-) :multi: [quote name='malawaszka'] karmienie wygłodniałych stworzonek :lol: no comments buahahaha :lol: :lol: :lol: waszka ależ Ty jesteś zołza :lol: jeden malusi kubeczek danonka i trzy głodomorki :lol: [quote name='malawaszka'] zawody w sępieniu :lol: Luna jak zadziera głowę :lol: [quote name='malawaszka'] a teraz Wam pokażę jak dumna i blada spaceruję z nieswoimi psami :evil_lol: Do twarzy Ci z czarnuszkami :-) Musisz mieć dwa ruskie :-) Quote
PIKA Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Waszka ja te foty juz gdzies widzialam :hmmmm: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Katerinas napisał(a): 1. buahahaha :lol: :lol: :lol: waszka ależ Ty jesteś zołza :lol: jeden malusi kubeczek danonka i trzy głodomorki :lol: 2. Do twarzy Ci z czarnuszkami :-) Musisz mieć dwa ruskie :-) ad. 1 :diabloti: ad. 2 trochę chce mi się mieć ruska i niufkową Zmoreczkową panienkę :loveu: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 PIKA napisał(a):Waszka ja te foty juz gdzies widzialam :hmmmm: :evil_lol: nooo bo to ta złośliwa Pysia wstawiała szybko u siebie, żeby u mnie już nikt nie chciał oglądać :mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka']nooo bo to ta złośliwa Pysia wstawiała szybko u siebie, żeby u mnie już nikt nie chciał oglądać :mad: Pysia piekniesia? Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 PIKA napisał(a):Waszka ja te foty juz gdzies widzialam :hmmmm: :evil_lol: mi też sie tak jakoś wydawało :shake: :shake: Weszka gdfzie skręciłaś te foty :mad: to ty nie wiesz co to są prawa autorkie ? :evil_lol: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Pysia piekniesia? nie! Pysia złośnisia :evil_lol: [quote name='Vectra']mi też sie tak jakoś wydawało :shake: :shake: Weszka gdfzie skręciłaś te foty :mad: to ty nie wiesz co to są prawa autorkie ? :evil_lol: :evil_lol: nosz kurna skręcam je z płytki co to ją dostałam od Pysi złośnisi :evil_lol: a jakie tam prawa autorskie??? hę?? kto jest na zdjęciach?? no kto?? JA!!!! więc to JA mam do nich największe prawo :diabloti: Quote
Vectra Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 malawaszka napisał(a): nosz kurna skręcam je z płytki co to ją dostałam od Pysi złośnisi :evil_lol: a jakie tam prawa autorskie??? hę?? kto jest na zdjęciach?? no kto?? JA!!!! więc to JA mam do nich największe prawo :diabloti: a jaką ja mam pewność ze to Ty :razz: a może to Twoja siostra widmo :evil_lol: tam nie ma napisane że to Ty :eviltong: Quote
malawaszka Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Vectra napisał(a):a jaką ja mam pewność ze to Ty :razz: a może to Twoja siostra widmo :evil_lol: tam nie ma napisane że to Ty :eviltong: no tak - masz rację! to wcale nie muszę być ja ehhhh :placz: Quote
r_2005 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Malawaszka, jaka się z Ciebie cińka laska zrobiła:crazyeye: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :multi::multi::multi:heyka moja kierowco ...a foty.........to faftycznie już gdzieś widziałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='malawaszka'] no comments i dumna zwyciężczyni :lol: hahahaha rewelka :thumbs: sama nie wiem ktora z tych dwóch fot najlepsza..... Oliwkowa ślicznie udaje kaczuszki :eviltong: Quote
Recommended Posts