Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']chyba nie będzie zbyt szczęśliwy :razz: :evil_lol: :evil_lol:

i nie jest :evil_lol:
stwierdził, ze się nie zgadza, bo on ma w aucie porządek, a ja w swoim knurownię :evil_lol: :evil_lol:
Jak myślicie, którym autem TZ pojedzie jutro do pracy?:evil_lol:

Właśnie TZ mnie uszczęśliwił wzornikiem barw. Po co? Przecież wszędzie będzie różowo :loveu:

Posted

[quote name='Maga100']i nie jest :evil_lol:
stwierdził, ze się nie zgadza, bo on ma w aucie porządek, a ja w swoim knurownię :evil_lol: :evil_lol:
Jak myślicie, którym autem TZ pojedzie jutro do pracy?:evil_lol:

Właśnie TZ mnie uszczęśliwił wzornikiem barw. Po co? Przecież wszędzie będzie różowo :loveu:

TZ jako prawdziwy mężczyzna dokona słusznego wyboru i pojedzie do pracy autem ze spojlerem :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
posłuszny czy agresywny ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no matko boska - tyle lat już tu wypisuję o Lunie, dokumentuję fotkami a Ty dalej nie wiesz??!!! przecież Luna to doskonały pies obronny o zrównoważonej psychice :p

Posted

Dobra, obejrzałam te dwa, ale ani jednego więcej :razz: Moja Gerda też jest mądra, ale tak bardziej życiowo :evil_lol: Otworzyć lodówkę, wkręcić się na łóżko :p

Posted

[quote name='malawaszka']no matko boska - tyle lat już tu wypisuję o Lunie, dokumentuję fotkami a Ty dalej nie wiesz??!!! przecież Luna to doskonały pies obronny o zrównoważonej psychice :p

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']http://www.youtube.com/watch?v=ylYn6AHYYmo a mówiłam Wam że wysłałam Lune na szkolenie do usa? :evil_lol:

bosze idę spać bo wsiąkłam w te filmiki i normalnie nie mogę przestać oglądać :-o

Super klikajacy filmik.Doskonała metoda ,zeby nauczyc psa pozycji show ;)
A zwrociliscie uwage na nogawki osoby klikajacej :cool3:
Waszko dzieki za wczorajsze goscinki :loveu:

Posted

resuruss napisał(a):
Super klikajacy filmik.Doskonała metoda ,zeby nauczyc psa pozycji show ;)
A zwrociliscie uwage na nogawki osoby klikajacej :cool3:
Waszko dzieki za wczorajsze goscinki :loveu:

nie tylko pozycji show - potem trafiłam na filmiki naszej forumowej madzior_ka ze sznaucerkiem Denisem i normalnie :crazyeye: jak fajnie oni się bawią z klikaniem :multi:
a gacie ta osoba miała boskie :evil_lol:
Ress to ja dziękuję :p

Doginka napisał(a):
Waszko pomyliłaś się, bo to jest moj mały ordon.:evil_lol: poznaję go po ogonie:diabloti: ;) i po tm malutkim mieszkanku:evil_lol:

hihihi a Fcale że to nie Gordon tylko Luna - bo TYLKO ona jest taka mONdra :eviltong: :diabloti:

Posted

no wreszcie dostałam fotki :multi: bo ja nie miałam swojego aparata :placz:

podejdź no tu biała suko :mad:

mamy do pogadania

jak jeszcze raz sprawisz, że MOJA KOBIETA będzie się bała... zapomnę że jestem gentlemanem :diabloti:

jejkuu jejkuuu ten Bolek mnie naprawdę kocha :loveu:

ahhhh jak cudownie, mój bohater :cool1:

i tak sobie chodziliśmy...

szkoda, że było mało przejrzyste powietrze bo byłoby pięknie widać całe jezioro

my tam pozujemy, ja psy ustawiam, męczę się a ta Zmora siadła na samym środku i nas zasłoniła :mad:

wreszcie Pysia zrobiła nam fotkę znad Zmory

a potem zasłoniła nas ogonem :evil_lol:

a ten to się już przede mną rozbiera :evil_lol: :evil_lol:

Posted

a teraz proszę zerknąć na drugi plan zdjęcia :evil_lol: pierwszy obejrzycie u Pysi :lol:

odważna Luna podczas szaleństw Zmory i Luki zachowuje się tak:
jak mnie nie widać to mnie tu nie ma :p

jesu no do kieszeni się przecież zmieszczę :p

Posted

buhahaha, Luna mnie powaliła na kolana :roflt:
nie no, z nią możesz czuć się bezpiecznie wszędzie, nawet w lesie pełnym dzików :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']

Jak jeden pieseczek może zasłonić 3 ludzi i 4 psy? :hmmmm:

Ooo :errrr: a jednak może :roflt:
Dziwy jakieś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='malawaszka']a teraz proszę zerknąć na drugi plan zdjęcia :evil_lol: pierwszy obejrzycie u Pysi :lol:

odważna Luna podczas szaleństw Zmory i Luki zachowuje się tak:
jak mnie nie widać to mnie tu nie ma :p

jesu no do kieszeni się przecież zmieszczę :p

Luneta lewituje z wrazenia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buahahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Waszka - po raz pierwszy nie przeczytałam waszych rozważań nagrzewnicowo - knurowniowych :crazyeye: Wymiękłam... :lol:

Ale widziałam wasz piękny spacer ... U nas było brzydko, szaro i mokro :cool1:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Waszka - po raz pierwszy nie przeczytałam waszych rozważań nagrzewnicowo - knurowniowych :crazyeye: Wymiękłam... :lol:

:crazyeye: było coś o knurach??? :hmmmm: aaaaa było przecież! Maga bała się spotkania :evil_lol: współczuję brzydkiej pogody :shake:

cieszkam sieże się podobają fotki :eviltong:

Posted

[quote name='malawaszka']:crazyeye: było coś o knurach??? :hmmmm: aaaaa było przecież! Maga bała się spotkania :evil_lol:

nic nie zapamiętałaś jak zwykle :cool1: :cool1: :cool1:
Mój TZ odmówił zabrania mojego bolida, bo stwierdził,ze mam w nim KNUROWNIĘ. Wg jego słownika - oznacza to bałagan.
E tam zaraz bałagan :roll: przepełniona popielniczka, tysiąc dwieście pustych i do połowy pełnych butelek po coca-coli, parę siatek, folijek z papierosów, piach od psa, kudły od psa, stare gazety, papierki po cukierkach.... zaraz knurownia :roll: :roll:

PS dzisiaj rano oczywiście pojechałam do pracy samochodem TZta :p